Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tb_fb / TUBA

nartanesiii / AYŞE

mervsh / MERVE

melek2828 / MELEK

mavihayal / BAŞAK

maonyaaa / isim yok

littlebirdie / K. YASEMİN

kader1982 / KADER

gul1982 / GÜL

graphicdesigner / YASEMİN

delyam / dilber

buketdemet / BUKET

btskn / BİRCAN

bdroner / BEDRİYE

barisozlem / ÖZLEM

Bu listedeki herkesin tespihini çektim Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah. Sahip olduklarımıza şükretmeyi, sahip olduğumuz kötülükler içindeki iyilikleri görmeyi nasip etsin Allah, hepiniz sevgiler

belirtilerini bi dinle belki hamileleik belirtilerin vardır, o zaman biraz daha beklersin idrar testi yaptırırsın . son bir fikir daha erken gebelik testi var 15 tl, ben yaptım , ilişkiden 10 gün sonra test sonuç veriyor senin şuan kesin sonuç veriri

8 haftalık bebeğimin kalp sesi duyulmayınca, kürtaj sonrası bende aynı şeyleri yaşadım . Alış veriş sitelerinden bebek kıyaferleri baktım ne alacağıma karar verdim, hamile kıyafetlerine baktım. eşimle çocuk isimleri beğendik......vs vs bu tam 40 gün sürdü önce çoktu sonra gittikçe azaldı şimdi ise iyiyim çok şükür. kendine biraz zaman ver, geçecek, rabbim sabır versin

sağol canım rabbim sanada sabır versin, yaşadım,öğrendim, biliyorum o yüzden bu sefer daha iyiyim ama dışarıdan bakan insanlar için neden böyle görünüyorum bilemedim, haliyle tabi biraz yüz ifademe yansıyor ama oda olacak o kadar daha 1 hafta oldu biraz zaman geçmesi lazım

Kader, Gül, Yasemin, Dilber, Buket, Bircan, Bedriye, Özlem.

Tesbihlerinizi çektim arkadaşlar birikmişti bu akşam çok şükür bitirdim. Yarın kaldığım yerden devam edicem. Allah kabul eder İnşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla hamilelik haberlerinizi alırız..

canım çok normal senin hiçbir psikolojik bozukluğun olduğunu düşünmüyorum sen bebeğini kaybettin ve hala bu hayallerini sürdürmen çok doğal. Bak kendini iyi hissediyormuşsun bu çok iyi birşey bebeğinin yakında yine sana geleceğini ve kucağında olacağını biliyorsun çünkü hamile kalabildiğini biliyorsun. Ben hiç hamile kalamadığım halde olacak mı olmayacak mı bilmediğim halde bile hayaller kuruyorum sürekli sitelere bakıyorum, isime karar vermeye çalışıyorum, bebek odası hayal ediyorum her seferinde bakmıcam diyorum ama elim ister istemez gidiyor insan engel olamıyor işte ama patronuna da kızdım hemen dana böyle birşey demiş olmasına destek olması gerekirken sana neler diyor yaa.. Sen kendini bilirsin hiç kimsenin lafına takma bak ben canı gönülden inanıyorum yine gelecek bebeğin ve o düşündüklerin gerçek olacak ama biraz kendi hayatına dönmeli eşinle vakit geçirip sosyalleşmelisin. Akışına bırak hayatım..

Ben kaçar kızlar müsadenizle yoğun bir hafta geçirdim uyku bastırmadan tesbihlerinizi çektim. Uyku akıyor gözlerimden oysa oturmak istiyorum ben ama tvde de birşey yok yoksa kahve falan direnirdim otururdum. Yatmaya gidiyorum uyuyayım dinleneyim yarın pazar, merket, evin işleri falan bekler beni. Öpüyorum iyi geceler.

Dışarıdan bakan insana hem çok kolay gelir, hem de böyle birşey yaşayınca mutlaka psikolojik bir bozukluk geçiiyormuşsun gibi gelir. Halbuki o yüzümüzdeki ifade hayallerimizin yarım kalmasından, ve hala bebeğimizin hayatta olmasını istememizden kaynaklanıyor. yaşayan bilir, senin yaşadıklarında çok normal.Ama hamile kalabilmen bile çok güzel, rabbim tedavisini nasip edecektir, inanıyorum. Bu sefer farklı oktorlara gidin, hatta mümkünse 2-3 doktordan fikir alın, tedbirlere daha çok önem verin, yapışması geren ne varsa onu yapın veeeeeeeee rabbimin mücizesi için dua edin. >Sevgiler.

merhabalar araniza yeni katildim dualariniza ortak olmak istiyorum benide listesinize eklermisiniz hayirlisiyla butun dualarimiz bebizlere gitsin

herkese günaydın topic çok hoşuma gitti nekadar enerjiksiniz masaallah ben duanızı çok merak ettim ne okuyorsunuz bene 1 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz hala bişi yok duanızı eksik etmeyin inş

canım teşekkür ederim desteğin için, insan hayal etmeden yapamıyor belki o hayallerdir bize iyi gelen kendimizi iyi hissettiren, onlar bize yeniden ümit etmemizi sağlıyor.

günayddınlaarr..

özlemm dün akşam yazdıklarını okudum.. düşük yaptığımda bende kendimce hep normal davrandığımı düşünürdüm banada demişlerdi psikolojik yardım almıyor musun? diyee. ben halimizden yansıttığımızdn çok insanların yaşadıklarımız aslında ağır şeyler olduğundan ihtiyacım olduğunu düşüklerini sanmıştım.. Ama Allah sabrını vermeyeceği dert vermiyor.. üzülsek neye yarıyor bi de.. annem böyle demişti.. çılgınlar gibi hıçkıra hıçkıra sesli ağlamıştım.. o kadar sıkmışım ki meğer kendimi güçlü durma adına.. zil takıp oynayayım mı diye.. anneciğimde çok üzülmüştü halime.. ama geçiyor.. herşey geçiyor hergün biraz daha eksiliyor acılar, çoğalan ise umutlar..
ayrıca çok imrendim sana, ne güzel hayallerin var.. bebekle ilgili, eşyasıyla ilgili.. ben hiç hayal kuramıyorum.. yok hayalim.. ve bu durum şu sözü hatırladığımda daha çok üzüluyorum.. "Allah vermeyeceği birşeyin hayalini kurdurtturmaz" Hz. Osman.

evet canım sana hak veriyorum dışarıdan bakan insana psikolojik bozukluk geçiriyormuşsun gibi geliyor.
doktor konusunda da ne yapacağımı henüz bilemiyorum bir tanıdığım devlet hastanesinde bir doktor önerdi ama adam hasta kabul ediyormu randevu alınıyormu hiç bilmiyorum bölüm şeffimiymiş neymiş riskli gebelikler uzmanıymış bakalım hayırlısı ile bi araştıracağım.

bende bazen şöyle sesli sesli ağlamak istiyorum biri beni dinlesin hatta benimle ağlasın istiyorum,ama etrafımdaki herkes beni üzmemek için susuyor konuşmuyor bişey olmamış gibi davranıyor bu beni deli ediyor ben susmalarını istemiyorum.
canım bende özellikle ilk hamileliğimde çok fazla bişey hissetmiyordum heyecanlanmıyordum fazla, kendi kendime diyordum ters giden bişeyler var bu işte bi yanlışlık var yani heyecan vardı ama etraftaki insanları görünce ben onlara göre çok heyecansızdım ama bu sefer daha farklıydı hayaller vardı ümitler vardı ama olmadı, rabbim inşallah hepimize nasip edecek ben inanıyorum yeterki biz ümit edelim.
birde ben artık ne yapacağımıda bilmiyorum hamileyim diye havalara uçup sevinemeyeceğim içim hep buruk olacak,diğer insanlar gibi o sosyal paylaşım sitelerine "anne oluyorum" yazamayacağım zaten onuda hiç yapamamıştım...

canlar dün çok içim sıkıldı çünkü ben şişkoyum forumda başka bi tombiş arkadaş da demiş ki şişkoysan yumurtan bişi oluyor ben azıcık kısır oldum bu yüzden doktora git hemen diye ben adetim düzenli diye umursamıyordum ama onun da düzenliymiş benim boy 1.75 kilo 88 ya ama ben akıntı takibi yapıyorum yumurtlama oluyor sanki akıntımdan anlıyorum heh hatırladım yumurtalıkları tembelleşmiş benimkler de mi tembelleşti ki üfffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…