- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.961
ya kızlar daha adet olmadım bu saatten sora olsam saymalımıyım offf ya sabahın körüde gelsede benide kafa karışıklıgından kurtarsa olmamı akşam olursam yarın ikinci gün teste gitsemmi yoksa pazartesiyimi beklesem acaba
yaa arkadaşlar ben sanki hamileymişim gibi hayal kuruyorum sanki yolda bebek var dün eşime diyorum bebeğimiz olunca şöyle bi bebek arabası alalım, yok erkek olursa doğduğunda sünnet ettirelim o an aklıma ne gelirse işte acaba ben sıyırdımmı dersiniz?
bugün patronum bana dediki sen psikolojik destek alıyormusun,iyi görünmüyorsun ama ben kendimi iyi hissediyorum,kendimden şüphe etmeye başladım çokmu kötüyüm diye, dışardan böyle mi görünüyorum diye sabahtan beri aklımda soru işareti, aslında ilk bebeğimde gerçekten çok kötüydüm ama toparladım eskiye bakarak şimdi çok çok iyiyim ben yaaaa
8 haftalık bebeğimin kalp sesi duyulmayınca, kürtaj sonrası bende aynı şeyleri yaşadım . Alış veriş sitelerinden bebek kıyaferleri baktım ne alacağıma karar verdim, hamile kıyafetlerine baktım. eşimle çocuk isimleri beğendik......vs vs bu tam 40 gün sürdü önce çoktu sonra gittikçe azaldı şimdi ise iyiyim çok şükür. kendine biraz zaman ver, geçecek, rabbim sabır versin
yaa arkadaşlar ben sanki hamileymişim gibi hayal kuruyorum sanki yolda bebek var dün eşime diyorum bebeğimiz olunca şöyle bi bebek arabası alalım, yok erkek olursa doğduğunda sünnet ettirelim o an aklıma ne gelirse işte acaba ben sıyırdımmı dersiniz?
bugün patronum bana dediki sen psikolojik destek alıyormusun,iyi görünmüyorsun ama ben kendimi iyi hissediyorum,kendimden şüphe etmeye başladım çokmu kötüyüm diye, dışardan böyle mi görünüyorum diye sabahtan beri aklımda soru işareti, aslında ilk bebeğimde gerçekten çok kötüydüm ama toparladım eskiye bakarak şimdi çok çok iyiyim ben yaaaa
sağol canım rabbim sanada sabır versin, yaşadım,öğrendim, biliyorum o yüzden bu sefer daha iyiyim ama dışarıdan bakan insanlar için neden böyle görünüyorum bilemedim, haliyle tabi biraz yüz ifademe yansıyor ama oda olacak o kadar daha 1 hafta oldu biraz zaman geçmesi lazım
oyy canım benim ağzından bal damlıyor ne güzel yazmışsın efsun içinaminn bende katılıyorum bu dualarına.
ayrıca topiğe girmek isteyenler veya ne bilim bişey danışmak isteyenler için hepimiz aynı derecede söz sahibiyiz, ben burada başkanım veya söz sahibiyim diye bişey kesinlikle yok, biz burayı sizlerle birlikte el ele karar vererek açtık, siz olmasanız ben burda napim oturan boğa gibi kendi kendime kalırım ancakcanlarım benim
canım çok normal senin hiçbir psikolojik bozukluğun olduğunu düşünmüyorum sen bebeğini kaybettin ve hala bu hayallerini sürdürmen çok doğal. Bak kendini iyi hissediyormuşsun bu çok iyi birşey bebeğinin yakında yine sana geleceğini ve kucağında olacağını biliyorsun çünkü hamile kalabildiğini biliyorsun. Ben hiç hamile kalamadığım halde olacak mı olmayacak mı bilmediğim halde bile hayaller kuruyorum sürekli sitelere bakıyorum, isime karar vermeye çalışıyorum, bebek odası hayal ediyorum her seferinde bakmıcam diyorum ama elim ister istemez gidiyor insan engel olamıyor işte ama patronuna da kızdım hemen dana böyle birşey demiş olmasına destek olması gerekirken sana neler diyor yaa.. Sen kendini bilirsin hiç kimsenin lafına takma bak ben canı gönülden inanıyorum yine gelecek bebeğin ve o düşündüklerin gerçek olacak ama biraz kendi hayatına dönmeli eşinle vakit geçirip sosyalleşmelisin. Akışına bırak hayatım..
Dışarıdan bakan insana hem çok kolay gelir, hem de böyle birşey yaşayınca mutlaka psikolojik bir bozukluk geçiiyormuşsun gibi gelir. Halbuki o yüzümüzdeki ifade hayallerimizin yarım kalmasından, ve hala bebeğimizin hayatta olmasını istememizden kaynaklanıyor. yaşayan bilir, senin yaşadıklarında çok normal.Ama hamile kalabilmen bile çok güzel, rabbim tedavisini nasip edecektir, inanıyorum. Bu sefer farklı oktorlara gidin, hatta mümkünse 2-3 doktordan fikir alın, tedbirlere daha çok önem verin, yapışması geren ne varsa onu yapın veeeeeeeee rabbimin mücizesi için dua edin. >Sevgiler.
günayddınlaarr..
özlemm dün akşam yazdıklarını okudum.. düşük yaptığımda bende kendimce hep normal davrandığımı düşünürdüm banada demişlerdi psikolojik yardım almıyor musun? diyee. ben halimizden yansıttığımızdn çok insanların yaşadıklarımız aslında ağır şeyler olduğundan ihtiyacım olduğunu düşüklerini sanmıştım.. Ama Allah sabrını vermeyeceği dert vermiyor.. üzülsek neye yarıyor bi de.. annem böyle demişti.. çılgınlar gibi hıçkıra hıçkıra sesli ağlamıştım.. o kadar sıkmışım ki meğer kendimi güçlü durma adına.. zil takıp oynayayım mı diye.. anneciğimde çok üzülmüştü halime.. ama geçiyor.. herşey geçiyor hergün biraz daha eksiliyor acılar, çoğalan ise umutlar..
ayrıca çok imrendim sana, ne güzel hayallerin var.. bebekle ilgili, eşyasıyla ilgili.. ben hiç hayal kuramıyorum.. yok hayalim.. ve bu durum şu sözü hatırladığımda daha çok üzüluyorum.. "Allah vermeyeceği birşeyin hayalini kurdurtturmaz" Hz. Osman.
merhabalar araniza yeni katildim dualariniza ortak olmak istiyorum benide listesinize eklermisiniz hayirlisiyla butun dualarimiz bebizlere gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?