- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.621
Özlem canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin keseyî kalp atışını ve sonunda da kuçağına almayı Rabbim nasip etsîn çok çok mutlu oldum valla canım benım adet günümde değerim 43 dü yani senin değerin süper maşallah ben iğneye ikinci değer artmış mı diye test yaptıktan sonra başladık sen yarın hemen bîr koşu ver doktora
özlemmmm bayramdan önce duanı ederken inşallah senin gibi kıvırcık bir kızın olur demiştim ya yine öyle diyorum inşallah kıvırcık bir kızın olur çok ama sevindimmmmmmmmmmmmmmmm, hayırlı olsun sağlıkla kucağına alasın inşallah:124::124::124::124:
b ozlemmmmm ben seni yerim milyonlarca tebrikler rabbimize şükürler olsun
Ozlem canim ben igneye hamile oldugumu ogrendikten bir hafta sonra basladim igneye 5 haftalik falandi.
Allah iyilikler versin cnm kixina iyi bak Rabbim sizi korusun bende iyiyim kizimda biraz once uyuttum uyandi babasi ile oynuyo gittik ama asi yokmus olamadik yarin ara dedi gelirse yarun olucak bugun betus hanim siyirdiİyiyim canım sen nasılsın gül kokulu kızın nasıl aşından huysuz deildir inş.
Ya oyle oldu bircan teyzesi seninkide oyle olacak sevmelik hatta yemelik olcakAllahım esirgesin tam sevmelik olmuş kırkbir kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Evet ama tek bi fark var bu sefer Allahin izni ile saglicakla kucagina alacakdin ozlem ayybabasi nasil sevinmistir yuvaniza bir kisi daha katılacak ne guzel ya Rabbim hicbir yuvayi çocuksz birakmasin evlerin nesesi onlarkızlar yaaa 3 senedir hiç bi seneyi boş geçirmemişim 2011 de hamile kaldım 2012 de hamile kaldım vee şimdi 2013 ben yine hamileyim
2014 de kucağına alacaksın inşallahhhhkızlar yaaa 3 senedir hiç bi seneyi boş geçirmemişim 2011 de hamile kaldım 2012 de hamile kaldım vee şimdi 2013 ben yine hamileyim
Ya oyle oldu bircan teyzesi seninkide oyle olacak sevmelik hatta yemelik olcak
Öp CNm öp oda büyüyünce senin elini öper ay yasom babası da diyoki elleri ayakları hep sen tombiştombiş birde dakikalarca ellerine bakiyo bizbi gülüyoruz acayip birsey hergun yeni birsey öğreniyor cok fena cok bilmiş oluyor zamane bebekleriMesudeeeeee ben o tonton elleri öperim yaa maşallah
insallah CNm az kaldı dayan babane bize yok mü2014 de kucağına alacaksın inşallahhhh
inşallah mesudecim ben de kızımı sabırsızlıkla bekliyorum koklayıp yemek için..
ayyy ağzını yirim yirim :)))Allahhhhh elhandülillah özlem çok şükür allah tamamına erdirsin darısı burcumâaa
aneyyy liste başında ben varım :)))) çok mutlu oldum :)))amiin canım rabbim inşallah bu sefer tamamına erdirir, darısı burcu'ya,iki tubaya,meral'e,zeynep'e,seda'ya olsun unuttuğum biri olmamıştır inşallah
Bugun annem ne giydirmiş acep
ayyy ağzını yirim yirim :)))
aneyyy liste başında ben varım :)))) çok mutlu oldum :)))
anam Mesude eller beni bitirdi, maşallah :))) oyy gelsemde koklasam öpsem ben onu, maşallah :)))
Evet ama tek bi fark var bu sefer Allahin izni ile saglicakla kucagina alacakdin ozlem ayybabasi nasil sevinmistir yuvaniza bir kisi daha katılacak ne guzel ya Rabbim hicbir yuvayi çocuksz birakmasin evlerin nesesi onlar
Yasemin hos geldin cnm betüşümüz nasillar
2014 de kucağına alacaksın inşallahhhh
ayyy ağzını yirim yirim :)))
aneyyy liste başında ben varım :)))) çok mutlu oldum :)))
Ellahumm ellehummm çildiriyrummm ((;
2013 bitmeden hepiciğiniz hamile olacaksınız inşallahhhh
Kimse kalmadı ztn çok şükürrr..
Özleemmmm tebrikler bebişimm Rabbim kucağına almayo göstersin inşallah, ama dikkat et lütfen sende öle stres yapmak yok artık, pıtırcığı üzmek yok.. Öyle çok gezip tozmakda yok her miaafiri karşılamaya gitmeyiver canımmm, hele bi bebiş tutunsun yet etsin kendine sonra gezersin canımmm(;
Ayyy çok sevindim yaa bi Aslı bi senn ne muhteşemsiniz valla öpüyorum ikinizide..
Geçen sene bende bu zamanlar hamileydim hemide 2 aylık.. Pofff özledimm bende hamile olmayı neysemmm ben gidip selime bi sarılayım sağlıkla aldım kucağıma çok şükür.
Darısı başınızaa öpüldünüzzzz
Kızlaarr günaydın..
Özlemimmm dun güzel haberini burcumdan aldımm çokçok sevindim gece gelip değerinede baktımama giremedim topiğe... iyi ki eşini dinlemişsin o pedleri almamışsın iyi ki, inşallah hep çok iyi sağlıklı haberlerle gel..
mesudeee maşallah o güzel kızına çokça sarılıp öpüyorum koca kız olmuş..
ayy kızlar dun gece hiç uyumadık desem yerıdır elifin burnu tıkalıydı normalde de çok tıkanır gıbı oluyorda dun gece coştu resmen eşim bile uykudan fırladı, uykusuzummm hayırlısı olsun hakkımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?