Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

amiiin canım evet yarın akşam iş çıkışı gideceğim doktora o işi halledeceğim,ayyy böyle sizin değerleri duydukça seviniyorum

ayyyyy bircaaann mesudenin kızının resmini gördüm benimde bebeğimin böyle tombiş tombiş elleri olsun dedim,bide kıvırcık oldumu tamamdır
bozlemmmmm ben seni yerim milyonlarca tebrikler rabbimize şükürler olsun

çok şükür yasemin rabbim sonunda nasip ettii bu sefer "herşey güzel olacak"

kızlar yaaa 3 senedir hiç bi seneyi boş geçirmemişim 2011 de hamile kaldım 2012 de hamile kaldım vee şimdi 2013 ben yine hamileyim

İyiyim canım sen nasılsın gül kokulu kızın nasıl aşından huysuz deildir inş.
Allah iyilikler versin cnm kixina iyi bak Rabbim sizi korusun bende iyiyim kizimda biraz once uyuttum uyandi babasi ile oynuyo gittik ama asi yokmus olamadik yarin ara dedi gelirse yarun olucak bugun betus hanim siyirdi

Allahım esirgesin tam sevmelik olmuş kırkbir kere maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
Ya oyle oldu bircan teyzesi seninkide oyle olacak sevmelik hatta yemelik olcak
kızlar yaaa 3 senedir hiç bi seneyi boş geçirmemişim 2011 de hamile kaldım 2012 de hamile kaldım vee şimdi 2013 ben yine hamileyim
Evet ama tek bi fark var bu sefer Allahin izni ile saglicakla kucagina alacakdin ozlem ayybabasi nasil sevinmistir yuvaniza bir kisi daha katılacak ne guzel ya Rabbim hicbir yuvayi çocuksz birakmasin evlerin nesesi onlar
Yasemin hos geldin cnm betüşümüz nasillar

2014 de kucağına alacaksın inşallahhhh
Ya oyle oldu bircan teyzesi seninkide oyle olacak sevmelik hatta yemelik olcak

inşallah mesudecim ben de kızımı sabırsızlıkla bekliyorum koklayıp yemek için..

Mesudeeeeee ben o tonton elleri öperim yaa maşallah
Öp CNm öp oda büyüyünce senin elini öper ay yasom babası da diyoki elleri ayakları hep sen tombiştombiş birde dakikalarca ellerine bakiyo bizbi gülüyoruz acayip birsey hergun yeni birsey öğreniyor cok fena cok bilmiş oluyor zamane bebekleri

inşallah mesudecim ben de kızımı sabırsızlıkla bekliyorum koklayıp yemek için..
insallah CNm az kaldı dayan babane bize yok mü

Allahhhhh elhandülillah özlem çok şükür allah tamamına erdirsin darısı burcumâaa
ayyy ağzını yirim yirim :)))

amiin canım rabbim inşallah bu sefer tamamına erdirir, darısı burcu'ya,iki tubaya,meral'e,zeynep'e,seda'ya olsun unuttuğum biri olmamıştır inşallah
aneyyy liste başında ben varım :)))) çok mutlu oldum :)))

Bugun annem ne giydirmiş acep

anam Mesude eller beni bitirdi, maşallah :))) oyy gelsemde koklasam öpsem ben onu, maşallah :)))

anam Mesude eller beni bitirdi, maşallah :))) oyy gelsemde koklasam öpsem ben onu, maşallah :)))

Babane babane gel ye öyle uzaktan yemek olmuyo iste ye beni cıtir cıtir burcu teyze:)))

Ellahumm ellehummm çildiriyrummm ((;
2013 bitmeden hepiciğiniz hamile olacaksınız inşallahhhh
Kimse kalmadı ztn çok şükürrr..
Özleemmmm tebrikler bebişimm Rabbim kucağına almayo göstersin inşallah, ama dikkat et lütfen sende öle stres yapmak yok artık, pıtırcığı üzmek yok.. Öyle çok gezip tozmakda yok her miaafiri karşılamaya gitmeyiver canımmm, hele bi bebiş tutunsun yet etsin kendine sonra gezersin canımmm(;
Ayyy çok sevindim yaa bi Aslı bi senn ne muhteşemsiniz valla öpüyorum ikinizide..
Geçen sene bende bu zamanlar hamileydim hemide 2 aylık.. Pofff özledimm bende hamile olmayı neysemmm ben gidip selime bi sarılayım sağlıkla aldım kucağıma çok şükür.
Darısı başınızaa öpüldünüzzzz

Günaydın ıhlamur çiçekleri :) bakalım bugün kim hamile??? Hepinizi öpüyorum..özleeeeem günaydın taze anne :))) Mesude gelicem gelicem inşallah öpüp bitiricem senin kızını :))

Kızlaarr günaydın..
Özlemimmm dun güzel haberini burcumdan aldımm çokçok sevindim gece gelip değerinede baktım ama giremedim topiğe... iyi ki eşini dinlemişsin o pedleri almamışsın iyi ki, inşallah hep çok iyi sağlıklı haberlerle gel..

mesudeee maşallah o güzel kızına çokça sarılıp öpüyorum koca kız olmuş..

ayy kızlar dun gece hiç uyumadık desem yerıdır elifin burnu tıkalıydı normalde de çok tıkanır gıbı oluyorda dun gece coştu resmen eşim bile uykudan fırladı, uykusuzummm hayırlısı olsun hakkımızda..

evet canım tek bi farkla eşim sevindi zaten 10 gündür başımın etini yiyordu bebek var orda diye,ben çok umutluydum diyor dün karnımı seviyor hatta yatarken bana diyorki dön şöyle ben bebeğimi seveceğim

inşallah canım

içimden geldiği gibi yazdım düşünmeden inşallah sizde teker teker dökülürsünüz arkamızdan

teşekkür ederim canım,amiin rabbim hayırlısı ile kucağıma almayıda nasip eder inşallah,yok bee ne gezmesi annemler bir kat aşağıda gittim oturdum,stres yokk yanii inşallah olmaz senin selim paşa azıcık büyüsün 2.yi yaparsın artık canım

eveeettt iyiki dinlemişim eşimi onun içine doğdu temiz kalpli kocam ben o üzülmesin diye kendini kaptırma yok bebek falan diyordum ama varmış

bedriyeee yaaaa daha kaç gün geçti karnındaydı elif şimdi burnu tıkalı uyumadı diyorsun rabbim ne büyük çok şükür sen kavuştun darısı diğer hamilelere inşallah

haaa aklıma gelmişken burun için aspiratör oluyor onları dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…