Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın ıhlamur çiçekleri :) bakalım bugün kim hamile??? Hepinizi öpüyorum..özleeeeem günaydın taze anne :))) Mesude gelicem gelicem inşallah öpüp bitiricem senin kızını :))

günaydın burcum ,ayyyyy taze anneyim dimiiiiii

mesudenin kızına dün yorum yapamadım ama ellerini bende farkettim tombiş tombiş ayyyy ısırırım ben onları yaaaaa,mesude sen o kızını bizden uzak tut aman diyim baksan herkes biryerini ısırıyo mıncırıyo

ee özlem nasılsın rüyada gibisin dimi kimlere syledin kocan bukezde haklı çıktı naberrr

benim bi arkadaşım var canım ona söyledim,iş yerinde bi arkadaş var ona söyledim hani dün anlatmıştım, eşim bide siz biliyorsunuz

offff gece hiç uyuyamadım her zaman sol tarafıma yatan ben bu sefer sürekli uyandım bişey olurmu aman yüz üstü yatmayayım falan yarı yüzüstü gibi bi pozisyonda yatıyorum genelde

sabah sabah çenem düştü işlerim var biraz da çalışmak lazım, hadi öptüm sizi fırsat bulunca gelicem

çido maşallah sana yine hamile kalırım çatır çatır doğururum diyosun :) anacım ben daha şimdiden nekadar zormuş bu hamilelik diyorum :)))

canım korkma ilk başlarda bi şey olmaz yüz üstü yatmanın tadıını çıkar ben çok severimde karnın büyümeye başlayınca hep soluna yatacaksın zaten

kızlar ben adet oldum o sebepten okuyamadım duaları şimdi toplu okuyacagım hepınızın duasını bırde evımde ınternet yoktu bıldıremedımde sıze hakkınızı helal edın ... şimdi okuyacagım insallah

Günaydın ıhlamur çiçekleri :) bakalım bugün kim hamile??? Hepinizi öpüyorum..özleeeeem günaydın taze anne :))) Mesude gelicem gelicem inşallah öpüp bitiricem senin kızını :))
ben hamileyimmmm
canım Allah şifa versin yaa biz biraz şanssızız sanırım o konuda bebeklerimiz kışa denk geliyor, Allahım korusun hepsini inşallah.
çido maşallah sana yine hamile kalırım çatır çatır doğururum diyosun :) anacım ben daha şimdiden nekadar zormuş bu hamilelik diyorum :)))
bircaannn sana sonuna kadar katılyorum oy oy oy aman aman aman, nerdeyse hamile haberi duyunca diyicem ki " vay başına gelenler, Allah yardım etsin sana artık bundan sonra" diye yorum yapasım gelmiyor değil

canım helal olsun ne demek, yeterki liste bitmeden oku Allah kabul etsin inşallah bütün dualarını.
bu arada biz seni arkadaş listemize ekledikmi??? eklemediysek bilgilerini tekrar yazabilirmisin tatlım bugün müsaitim ben eklerim hemen

kızlar yaa ben iyiyim demeye gelmiyor arkadaş anlamadım gitti. ne güzel 1 haftadır keyfim moralim herşeyim yüksekti. dün protein sonuçlarımı öğrendim fırlamış gene, 10 günde iki katına çıkmış, şuanda 700 olmuş, bababm bugün müsait olursa gidip hastaneye doktora gösterecek. oyy şu böbreklerim filan bozulmadan hayırlısı ile kasımın başında bi sezeryan olsam ne güzel olur, tabiki hakkımda hayırlısı ise, Allah daha iyi bilir yanlış konuşmak istemiyorum bide.

canım sabret çok az kaldı inşallah o değerin düşer hem doktor kontorlü altındasın bi şeycik olmaz Allahın izni ile az kaldı kuşum gelicek prensesin

bir hafta dedigin nedirki yasi en kötü ihtimal hasteneye alır kontrol altında tutarlar seni 1 hafta daha sabrettirirler kuzucuk üzme sen kendini yüksek tut moralini

canım sabret çok az kaldı inşallah o değerin düşer hem doktor kontorlü altındasın bi şeycik olmaz Allahın izni ile az kaldı kuşum gelicek prensesin
bi gelsin zaten varya herkes biyerlerini mıncırmak için, kulaklarını çekmek için, poposunu cimciklemek için sıraya girdi resmen. korkuyorum beni çok zorladığı için kimse sevmeyecek cimcimeyi doğunca :)))
inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım bekliyoruz bakalım.
bir hafta dedigin nedirki yasi en kötü ihtimal hasteneye alır kontrol altında tutarlar seni 1 hafta daha sabrettirirler kuzucuk üzme sen kendini yüksek tut moralini

9 doğurdum derler ya ben aynen öyle oldum . ikinciyi nezaman düşünüyorsun diye soralara uçan kafa atasım geliyor

özleemmm sen doktora ne zaman gitcn.. burun damlası var aspiratör dediğin bu mu ki,

yaseminimmmm canımm hayırlısıyla az kaldı sağlıkla kavuşucaksın bebeğineee çok az kaldı.. hayırlısıyla inşallah.

ya çok uykum var annem yanımda diyorum ki elifi tek bırakma annem mutfağa gitti bende kalktım şu an uykulu uykulu oturuyorum çok gerginim ve sanırım annemle küsüm, gözlerim şiş ve mutfakta ayva kompostosu yapmaya çalışıyor yarım saat sonra yaparsın diyorum yok ayyyy çok acill komposto yapmalıyız ihtiyacı olan bize gelsin..

özlemm çok şükür bende diyorum hatta dün sağlı ocağında dedim düne kadar karnımda hareket yokluyordum şimdi de başka korkuları yaşayıp gül yüzüne bakıyorum Allah a çok şükürler olsun ama şu bir gerçek insanoğlunda korku hep var oluyor dün sağlıkocağında bi kadınla tanıştım 5 yaşlarında çocuğu var 2.ye gebeymiş 4 aylık ve nasıl korkulu anlatamam bişey olursa diye Allah korusun.. demek kı bu işin tecrübeyle alakası yok, Allah herkesin evladına şifa merhamet sağlık versin..

canım az kaldı inşallah sende bebişinde çokk iyi olucaksınız şu hfta da geçseydi hayırlısıyla..
aslı da son durum ne acaba? doktora ne zman gıdıcek tam olrak

Aslı da son durum şöyle şekerim :) perşembe sabah doktora gidicem Allah izin verirse keseyi görcez heralde sonra bugünde hematolojiye gittim bi dolu kan verdim bide idrar öğleden sonra çıkıcak bakalım doktor bide beta hcgne bakalım dedii ayy çok heyecanlıyım bi çıksaydı sonuçlarr:))
sen annene nie küssün onu anlayamadım ben

YASEMIN canım benim şuan onun doğum anı yazılı , sana da sabırla beklemek düşer, ama korkunu anlıyorum, gebeliğin başindan beri canını sıkacak çok şey yaşadın, ama senin için fetih sureleri okundu, amener resulü okundu, dualar edildi, inşallah betül sağlıkla gelecek, sen doğuma giderkebnde bir sürü dua ederiz, maşallah sana, aman nazar değmesin, subhanallah...

BIRCAN canım iyi haberlerle gel inşallah, bide sanırım cinsiyeti öğreneceksin, yoksa söylemişmiydin unuttun valla,gelince beni aydınlat :))

BEDRIYEM canım nüfus cüzdanı çıktı mi?, kan sonuçları geldi mi?, sakın küsme annene canım benim, sütün olsun diye sana yapıyordur kompostoyu, bitirsin gelsin yanına, sende şöyle 1 saat uyuusan yeter, Rabbim huzur versin..

BUKET NERDEEEE?? bilen var mı?

iyi günler canlarım...
Bircan hayırlı haberlerle gel inşallah.
Bediş maşallah büyüyor kızın annelik zor alışırsın tatlım mecbur yalnız kalıcak her dakika yanında olamazsın ...
Özlem canım tadını çıkar hiç stres yapma ben geçen bir rüya gördüm okadar etkisinde kaldım ki bebeğim sabah ezanından akşam yatana kadar hiç hareket etmedi kalp atışına gidip baktırdık normal biraz rahatlayınca kızım hareket etmeye başladı.Stresten onlarda etkileniyor,
Yasemin bir hafta kaldı korkma Allahın izniyle bişey olmaz bebişin yeterli kiloya ulaşmıştır üzme kendini.

Özleeeemmmmm canım beniiimmm....Dün heyecanımı öyle dolu dolu yaşadım ki buraya düz yazı olarak yansıyor o canımı sıkıyor...Dün sabah 9:30 da başlayan yolculuğumuz gece 2 de son buldu ama malesef saat 30 da şarjım bitti...Tam Burcu ve Aslı bana haber verdiler topiğe girmeye çalışırken pıt...neyse ben de mutluluğumu kocamla paylaştım:))))) Gerçekten çoook ama çoook mutlu oldum Özlemim RABBİM e şükürler olsun...Dün muhteşem bir gündü...İnan bana bu sefer oldu...yüreğim sıccacık öyle muhteşem bir günde verdin ki haberi bu işin sonu muhakkak (elbette ALLAH ın izniyle) gelecek...Doğum haberlerinizin hayalini kurabiliyorum Aslımla senin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…