- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.641
Günaydın ıhlamur çiçekleri :) bakalım bugün kim hamile??? Hepinizi öpüyorum..özleeeeem günaydın taze anne :))) Mesude gelicem gelicem inşallah öpüp bitiricem senin kızını :))
ee özlem nasılsın rüyada gibisin dimi kimlere syledin kocan bukezde haklı çıktı naberrr
çido maşallah sana yine hamile kalırım çatır çatır doğururum diyosun :) anacım ben daha şimdiden nekadar zormuş bu hamilelik diyorum :)))Ellahumm ellehummm çildiriyrummm ((;
2013 bitmeden hepiciğiniz hamile olacaksınız inşallahhhh
Kimse kalmadı ztn çok şükürrr..
Özleemmmm tebrikler bebişimm Rabbim kucağına almayo göstersin inşallah, ama dikkat et lütfen sende öle stres yapmak yok artık, pıtırcığı üzmek yok.. Öyle çok gezip tozmakda yok her miaafiri karşılamaya gitmeyiver canımmm, hele bi bebiş tutunsun yet etsin kendine sonra gezersin canımmm(;
Ayyy çok sevindim yaa bi Aslı bi senn ne muhteşemsiniz valla öpüyorum ikinizide..
Geçen sene bende bu zamanlar hamileydim hemide 2 aylık.. Pofff özledimm bende hamile olmayı neysemmm ben gidip selime bi sarılayım sağlıkla aldım kucağıma çok şükür.
Darısı başınızaa öpüldünüzzzz
benim bi arkadaşım var canım ona söyledim,iş yerinde bi arkadaş var ona söyledim hani dün anlatmıştım, eşim bide siz biliyorsunuz
offff gece hiç uyuyamadım her zaman sol tarafıma yatan ben bu sefer sürekli uyandım bişey olurmu aman yüz üstü yatmayayım falan yarı yüzüstü gibi bi pozisyonda yatıyorum genelde
ben hamileyimmmmGünaydın ıhlamur çiçekleri :) bakalım bugün kim hamile??? Hepinizi öpüyorum..özleeeeem günaydın taze anne :))) Mesude gelicem gelicem inşallah öpüp bitiricem senin kızını :))
canım Allah şifa versin yaa biz biraz şanssızız sanırım o konuda bebeklerimiz kışa denk geliyor, Allahım korusun hepsini inşallah.Kızlaarr günaydın..
ayy kızlar dun gece hiç uyumadık desem yerıdır elifin burnu tıkalıydı normalde de çok tıkanır gıbı oluyorda dun gece coştu resmen eşim bile uykudan fırladı, uykusuzummm hayırlısı olsun hakkımızda..
bircaannn sana sonuna kadar katılyorum oy oy oy aman aman aman, nerdeyse hamile haberi duyunca diyicem ki " vay başına gelenler, Allah yardım etsin sana artık bundan sonra" diye yorum yapasım gelmiyor değilçido maşallah sana yine hamile kalırım çatır çatır doğururum diyosun :) anacım ben daha şimdiden nekadar zormuş bu hamilelik diyorum :)))
kızlar ben adet oldum o sebepten okuyamadım duaları şimdi toplu okuyacagım hepınızın duasını bırde evımde ınternet yoktu bıldıremedımde sıze hakkınızı helal edın ... şimdi okuyacagım insallah
kızlar yaa ben iyiyim demeye gelmiyor arkadaş anlamadım gitti. ne güzel 1 haftadır keyfim moralim herşeyim yüksekti. dün protein sonuçlarımı öğrendim fırlamış gene, 10 günde iki katına çıkmış, şuanda 700 olmuş, bababm bugün müsait olursa gidip hastaneye doktora gösterecek. oyy şu böbreklerim filan bozulmadan hayırlısı ile kasımın başında bi sezeryan olsam ne güzel olur, tabiki hakkımda hayırlısı ise, Allah daha iyi bilir yanlış konuşmak istemiyorum bide.
kızlar yaa ben iyiyim demeye gelmiyor arkadaş anlamadım gitti. ne güzel 1 haftadır keyfim moralim herşeyim yüksekti. dün protein sonuçlarımı öğrendim fırlamış gene, 10 günde iki katına çıkmış, şuanda 700 olmuş, bababm bugün müsait olursa gidip hastaneye doktora gösterecek. oyy şu böbreklerim filan bozulmadan hayırlısı ile kasımın başında bi sezeryan olsam ne güzel olur, tabiki hakkımda hayırlısı ise, Allah daha iyi bilir yanlış konuşmak istemiyorum bide.
bi gelsin zaten varya herkes biyerlerini mıncırmak için, kulaklarını çekmek için, poposunu cimciklemek için sıraya girdi resmen. korkuyorum beni çok zorladığı için kimse sevmeyecek cimcimeyi doğunca :)))canım sabret çok az kaldı inşallah o değerin düşer hem doktor kontorlü altındasın bi şeycik olmaz Allahın izni ile az kaldı kuşum gelicek prensesin
bir hafta dedigin nedirki yasi en kötü ihtimal hasteneye alır kontrol altında tutarlar seni 1 hafta daha sabrettirirler kuzucuk üzme sen kendini yüksek tut moralini
bende birazdan doktora gidicem inşallah meleğim iyidir dua edin ne olur güzel haberler alayım
canım az kaldı inşallah sende bebişinde çokk iyi olucaksınız şu hfta da geçseydi hayırlısıyla..kızlar yaa ben iyiyim demeye gelmiyor arkadaş anlamadım gitti. ne güzel 1 haftadır keyfim moralim herşeyim yüksekti. dün protein sonuçlarımı öğrendim fırlamış gene, 10 günde iki katına çıkmış, şuanda 700 olmuş, bababm bugün müsait olursa gidip hastaneye doktora gösterecek. oyy şu böbreklerim filan bozulmadan hayırlısı ile kasımın başında bi sezeryan olsam ne güzel olur, tabiki hakkımda hayırlısı ise, Allah daha iyi bilir yanlış konuşmak istemiyorum bide.
aslı da son durum ne acaba? doktora ne zman gıdıcek tam olrak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?