Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aslıııı ne zordur yaa test sonucu beklemek stresli, ayy inşallah çok güzel değerler gelir hayırlısıyla bizi haberdar et.. buyuk gun perşembe yani yüreğimiz seninle..

burcummm kimliği yine çıkamadı yarın denıyecek saçma sapan şlemler iş için evrakları kimlik çıkarma bir sürü işlemi tek bi yerde yapıyorlarmış, olan inşallah bizim teste olmaz.. ya annem kompostosunu yapıyor o bıtırene kadar elif uyanır zaten.. neyse bişey demiyorum.. netde baktım bu arda bebeklerin çoğunluğunda boğulur gıbı oluyormuş Allah korusun.. büyüdükçe geçecek inşallah.. o zamana kadar ben kalpten gitmezsem

oyyy canım benimmmm Rabbim sana da tez zaman da hayırlı sağlıklı evatlar nasip etsin inşallah..

ayyyy ewet çok zor Bedişşşş neyse hayırlısı artıkınn :)))

Bu saate kadar bekledim yeni bir hamile var mı? Bugün süprizi kim yapacak diye...ama belli ki yok...

O zaman bugünün haberi benden olsun....SINAVI KAZANDIIIMMM.....ALLAH ım izniyle yalan dünyanın işleri ile ilgili son sınavımı da verdim....bittiii....Dün gerçekten şahane birgündü....Kuzenim hamileymiş(4. ye) onu öğrendim....Özlemimi öğrendim...sonrada sınavı....RABBİM e binlerce kere şükürler olsun....

Yarına ALLAH kerim daha da benden güzel haber zor...Kasım başına kadar hergün güzel haber istiyorum lütfeeenn....Yaseminim beklediğim sıradaki güzel haber sensin...Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günü sağlığına hızla kavuştuğun günü 4 gözle bekliyorum....Dualarım seninle...Herşey muhteşem olacak....

burju82/ burcu 21.10.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ hayırlı evlat
melek2828/ nazan 22.10.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat kızlar dualarınızı okudum.

ben dün tebrik etmiştim ama tekrarlıyım bari canımm çok sevindimmm emeklerinin karşılığını aldın şükürleer olsun ohhh kariyer geldiii şimdi sıra küçük inatçı bebişte :) oda gelicek Rabbimin izniyle zamanı geldiğinde...çok öpüyorum seni canımcımmm çalışkan arkadaşım benimmmm

Canım tebrik ederim çok sevindim sırada bebiş var inşallah oda gelicek

CANIM GÖZÜN AYDIN inşallah güzel haberlerin ardı kesilmez bundan sonra da bebiş haberi alırız canım

Canım tebrik ederim çok sevindim sırada bebiş var inşallah oda gelicek

CANIM GÖZÜN AYDIN inşallah güzel haberlerin ardı kesilmez bundan sonra da bebiş haberi alırız canım

Canlarım benim çok teşekkür ederim....RABBİM hayırlısını nasip etsin İNŞALLAAAHHH.....

Abbooowwww hey MAŞALLAAAAHHH....artık tescillendi sanırım ikizlerimiz...ay ağlıcam....ALLAH ıma şükürler olsun....MAŞALLAAAHHH SÜPHANALLAAHH....

amanınnn ben hiç o açıdan bakmamıştımmm ama doktorla konuştuk bişe demedi hoş kadın doğumcu değilki ayy aklımı karıştırdın ama şimdii :)) neyse perşembeye az kaldı :) bu arada kan değerlerimin diğerleri de iyi çıkmış idrar tahlilim falan da şükürler olsun artık perşembeyi beklicez..ya ama benim kasık ağrılarım hala geçmedi nedenkine ???

e Kuzum ayıptır sölemesi azıcık hamilesin...hemi de 2 canla:) koley mi? oy oy oy yerim ben seniii....büyümüş de kasıkları mı ağrırmış onuuunnn:))))

e Kuzum ayıptır sölemesi azıcık hamilesin...hemi de 2 canla:) koley mi? oy oy oy yerim ben seniii....büyümüş de kasıkları mı ağrırmış onuuunnn:))))

canımcım hiç geçmedi ki ağrıı toplama gününden beri ama çok çok kötü değil ağrıyo işte kafasına göre hatta bazen hastayım sanıyom :)))

ne güzel haberler alıyoruz böyle yihhu ÖZLEM çoook sevindim Allah kucağına alnayı nasip etsin inş,dün gece geldik biz dur bakayım ne var ne yol dedim hamile olduğunu öğrendim çok sevindim valla
ASLI ne güzel değerin yükseliyor,önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı sonra sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MERAL sınavını geçmişsin çok tebrik ederim , hiç umudum yok diyen sendin değil mi bak Allah ne güzel kapılar açıyor.
kızlar benim birsürü işim var,gidip biraz iş yapayım sonea gelirim, hepimizi öptüm

amin canımmmm Rabbim en kısa zaman da seninde yüzünü güldürsün inşallah

tatlım gözünaydın hayırlı vede ugurlu olsun sonrasındada bebişin gelsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…