- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.661
YASEMIN canım benim şuan onun doğum anı yazılı , sana da sabırla beklemek düşer, ama korkunu anlıyorum, gebeliğin başindan beri canını sıkacak çok şey yaşadın, ama senin için fetih sureleri okundu, amener resulü okundu, dualar edildi, inşallah betül sağlıkla gelecek, sen doğuma giderkebnde bir sürü dua ederiz, maşallah sana, aman nazar değmesin, subhanallah...
BIRCAN canım iyi haberlerle gel inşallah, bide sanırım cinsiyeti öğreneceksin, yoksa söylemişmiydin unuttun valla,gelince beni aydınlat :))
BEDRIYEM canım nüfus cüzdanı çıktı mi?, kan sonuçları geldi mi?, sakın küsme annene canım benim, sütün olsun diye sana yapıyordur kompostoyu, bitirsin gelsin yanına, sende şöyle 1 saat uyuusan yeter, Rabbim huzur versin..
BUKET NERDEEEE?? bilen var mı?
canım az kaldı inşallah sende bebişinde çokk iyi olucaksınız şu hfta da geçseydi hayırlısıyla..
Aslı da son durum şöyle şekerim :) perşembe sabah doktora gidicem Allah izin verirse keseyi görcez heralde sonra bugünde hematolojiye gittim bi dolu kan verdim bide idrar öğleden sonra çıkıcak bakalım doktor bide beta hcgne bakalım dedii ayy çok heyecanlıyım bi çıksaydı sonuçlarr:))
sen annene nie küssün onu anlayamadım ben
oyyy canım benimmmmÖzleeeemmmmm canım beniiimmm....Dün heyecanımı öyle dolu dolu yaşadım ki buraya düz yazı olarak yansıyor o canımı sıkıyor...Dün sabah 9:30 da başlayan yolculuğumuz gece 2 de son buldu ama malesef saat30 da şarjım bitti...Tam Burcu ve Aslı bana haber verdiler topiğe girmeye çalışırken pıt...neyse ben de mutluluğumu kocamla paylaştım:))))) Gerçekten çoook ama çoook mutlu oldum Özlemim RABBİM e şükürler olsun...Dün muhteşem bir gündü...İnan bana bu sefer oldu...yüreğim sıccacık öyle muhteşem bir günde verdin ki haberi bu işin sonu muhakkak (elbette ALLAH ın izniyle) gelecek...Doğum haberlerinizin hayalini kurabiliyorum Aslımla senin...
aslıııı ne zordur yaa test sonucu beklemek stresli, ayy inşallah çok güzel değerler gelir hayırlısıyla bizi haberdar et.. buyuk gun perşembe yani yüreğimiz seninle..
burcummm kimliği yine çıkamadı yarın denıyecek saçma sapan şlemler iş için evrakları kimlik çıkarma bir sürü işlemi tek bi yerde yapıyorlarmış, olan inşallah bizim teste olmaz.. ya annem kompostosunu yapıyor o bıtırene kadar elif uyanır zaten.. neyse bişey demiyorum.. netde baktım bu arda bebeklerin çoğunluğunda boğulur gıbı oluyormuş Allah korusun.. büyüdükçe geçecek inşallah.. o zamana kadar ben kalpten gitmezsem
Bu saate kadar bekledim yeni bir hamile var mı? Bugün süprizi kim yapacak diye...ama belli ki yok...
O zaman bugünün haberi benden olsun....SINAVI KAZANDIIIMMM.....ALLAH ım izniyle yalan dünyanın işleri ile ilgili son sınavımı da verdim....bittiii....Dün gerçekten şahane birgündü....Kuzenim hamileymiş(4. ye) onu öğrendim....Özlemimi öğrendim...sonrada sınavı....RABBİM e binlerce kere şükürler olsun....
Yarına ALLAH kerim daha da benden güzel haber zor...Kasım başına kadar hergün güzel haber istiyorum lütfeeenn....Yaseminim beklediğim sıradaki güzel haber sensin...Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günü sağlığına hızla kavuştuğun günü 4 gözle bekliyorum....Dualarım seninle...Herşey muhteşem olacak....
Bu saate kadar bekledim yeni bir hamile var mı? Bugün süprizi kim yapacak diye...ama belli ki yok...
O zaman bugünün haberi benden olsun....SINAVI KAZANDIIIMMM.....ALLAH ım izniyle yalan dünyanın işleri ile ilgili son sınavımı da verdim....bittiii....Dün gerçekten şahane birgündü....Kuzenim hamileymiş(4. ye) onu öğrendim....Özlemimi öğrendim...sonrada sınavı....RABBİM e binlerce kere şükürler olsun....
Yarına ALLAH kerim daha da benden güzel haber zor...Kasım başına kadar hergün güzel haber istiyorum lütfeeenn....Yaseminim beklediğim sıradaki güzel haber sensin...Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günü sağlığına hızla kavuştuğun günü 4 gözle bekliyorum....Dualarım seninle...Herşey muhteşem olacak....
CANIM GÖZÜN AYDIN inşallah güzel haberlerin ardı kesilmez bundan sonra da bebiş haberi alırız canımBu saate kadar bekledim yeni bir hamile var mı? Bugün süprizi kim yapacak diye...ama belli ki yok...
ben dün tebrik etmiştim ama tekrarlıyım baricanımm çok sevindimmm emeklerinin karşılığını aldın şükürleer olsun ohhh kariyer geldiii şimdi sıra küçük inatçı bebişte :) oda gelicek Rabbimin izniyle zamanı geldiğinde...çok öpüyorum seni canımcımmm çalışkan arkadaşım benimmmm
Canım tebrik ederim çok sevindim sırada bebiş var inşallah oda gelicek
CANIM GÖZÜN AYDIN inşallah güzel haberlerin ardı kesilmez bundan sonra da bebiş haberi alırız canım
kızlarrrr kan sonuçlarım çıkmışşş beta hcg 2,508 olmuşşşmaşallahhhh Rabbim tamamına erdirir inşallahhh
Abbooowwww hey MAŞALLAAAAHHH....artık tescillendi sanırım ikizlerimiz...ay ağlıcam....ALLAH ıma şükürler olsun....MAŞALLAAAHHH SÜPHANALLAAHH....
amanınnn ben hiç o açıdan bakmamıştımmm ama doktorla konuştuk bişe demedi hoş kadın doğumcu değilki ayy aklımı karıştırdın ama şimdii :)) neyse perşembeye az kaldı :) bu arada kan değerlerimin diğerleri de iyi çıkmış idrar tahlilim falan da şükürler olsun artık perşembeyi beklicez..ya ama benim kasık ağrılarım hala geçmedi nedenkine ???
aslıcımmm tebrik ederim tatlım benim pc bozuk yeni gördüm RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..kızlarrrr kan sonuçlarım çıkmışşş beta hcg 2,508 olmuşşşmaşallahhhh Rabbim tamamına erdirir inşallahhh
e Kuzum ayıptır sölemesi azıcık hamilesin...hemi de 2 canla:) koley mi? oy oy oy yerim ben seniii....büyümüş de kasıkları mı ağrırmış onuuunnn:))))
aslıcımmm tebrik ederim tatlım benim pc bozuk yeni gördüm RABBİM kucağına almayıda nasib etsin İNŞALLAH..
canım benim ilk 2 ay oldu bel ve kasık ağrılarım olabilir öyle..canımcım hiç geçmedi ki ağrıı toplama gününden beri ama çok çok kötü değil ağrıyo işte kafasına göre hatta bazen hastayım sanıyom :)))
o zaman normalll ne bilim insan endişeleniyor bazennn..canım benim ilk 2 ay oldu bel ve kasık ağrılarım olabilir öyle..
ne güzel haberler alıyoruz böyle yihhu ÖZLEM çoook sevindim Allah kucağına alnayı nasip etsin inş,dün gece geldik biz dur bakayım ne var ne yol dedim hamile olduğunu öğrendim çok sevindim valla
ASLI ne güzel değerin yükseliyor,önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı sonra sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MERAL sınavını geçmişsin çok tebrik ederim , hiç umudum yok diyen sendin değil mi bak Allah ne güzel kapılar açıyor.
kızlar benim birsürü işim var,gidip biraz iş yapayım sonea gelirim, hepimizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?