Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım yarın gideceğim bide belki bu akşamda giderim,aspiratör dediğim şey burnu açıyo galiba fısfıs gibi ama ilaç değil boş hava yada burun içini temizliyor çok detaylı bilmiyorum araştır istersen,canım benim annene küsme sen şimdi lohusasın sana batar bazı şeyler ama kuzucuğuna bişeycik olmaz sen merak etme hangi çocuğa burnu tıkalı diye bişey olmuşki? hem düşer falan diye korkuyorsan ondan hiç korkma o daha dönemiyor bile hafif yan yatır hiç birşey olmaz Allahın izniyle

valla canım şimdilik iyiyim stres yok ama gece bi huzursuz oldum yarı uyur yarı uyanık haldeydim

canım benimm çok teşekkür ederim,inşallah sonu hayırlı olacak canım,rabbim inşallah sizlerede tez vakitte nasip etsin.

bak bide kazanamam hiç birşey bilmiyor gibiyim diyordun bak çok şükür bunuda atlattın sınavlarını bir bir veriyorsun meralciğim canım gözün aydın olsun,rabbim bütün sınavları böyle kolaylıkla vermeni nasip etsin inşallah

tubaaa canım çok teşekkür ederim ama böyle olmuyor heyecanımız yarım kalıyor, inşallah sizlerde hamile kalınca mutluluğumuz tam olacak doya doya sevineceğiz,rabbim inşallah en kısa sürede sizlerede nasip etsin sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar

aslııııı perşembe nasıl gelecek ayyyy inşallah ikizdir biri kız biri oğlan

bilmiyoeum nasıl geçecek acaba anneme kalsa pazartesi git dioo acaba haklımıki Özlem şimdi doktor bana kan değerin 6,000 olunca gel dedi ama cuma cmt yokk bende perşembe gidiyom kötümü yapıyom ayyyy aklım bulandı bi akıl verinnnnn

valla bence bekleme git zaten perşembeye kadar 5000 lerin üstüne çıkar o cuma varsa doktor cuma git ama pzts ye bırakma

kızlar söylemesem çatlayacağım ben galiba hamileyim:18:

ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm

kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
değerim 99.44

amaaaaaaaaaaaaaaann özleeeeeeeeeeeeeeemmm..kııııııııııııııızz iki gün giremedik neler olmuş neler...
sanna ne diyimki ben çooooooookk sevindim..Allah tamamına erdirsin..sağlıkla kucağına al inşallah..ama bu sefer adam gibi bi doktora git..başından sonuna takip etsin seni..öff bu doktorlarada bazen sinir oluyorum:))neyse şimdi sevincini gölgelemeyelim..
ay maşallah maşallah..

BUKET nerdeeeeee?? Haberi var mı???

ZEYNEEEEP sen nerdesin??????

Heyyy hoy hoy :)

ay yok haberim maberim..şimdi oldu.:))))

yaa off..siz ayın 4 üne kesinleştirdiniz demi??4 kasımda sezaryen mi olacak?

ay hadi gözün aydın..darısı yeni haberlere...yeni müjdelere:))

canikom perşembede kan testi yaptırmayacan mı sen..yaptır git...iki üç gün sonra tekrar gidersin..bende 6600 dü kalp atışını duymuştuk.inşallah sende keseleri ve kalpleri duyarsınız sizde:))

valla bence bekleme git zaten perşembeye kadar 5000 lerin üstüne çıkar o cuma varsa doktor cuma git ama pzts ye bırakma
bence de beklemeim ben perşembe günü gidiyim hayırlısı artıkınnn..
canikom perşembede kan testi yaptırmayacan mı sen..yaptır git...iki üç gün sonra tekrar gidersin..bende 6600 dü kalp atışını duymuştuk.inşallah sende keseleri ve kalpleri duyarsınız sizde:))
bilmemmki kana bakarlarmı bugünde baktılar sürekli bakıyolarmı öyle doktorum kendiniz hesaplayın dedi neyse perşembe gidiyim bennn ayyyy Bukettt keseler ve kalp atışlarııı amanınn Rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin inşallahh

amiin canım,Yaaaaa sen iki gün gelmezsen öyle olur işte haberleri geriden takip edersin offff memlekette adam gibi doktor yoksa ben napayım buketim gazi ye gideceğiz işte Allah kısmet ederse

yaaa benim gittiğim hiç bi doktor öyle kan değerine bakmıyordu adamlar için ultrason yeterliydi,mesela gidiyordum 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım diyorlardı

nazan şimdi haber deyince aklıma geldi facebookta paylaşmışlar kadının biri evde 2 aylık çocuğunu bırakmış bayram tatiline gitmiş döndüğünde çocuk açlıktan ölmüş ne analar var yarabbim,bide cahil bi insanda değil öğretmenmiş, istemiyorsan git çocuk esirgeme kurumuna ver ayyy yada hiç doğurma

Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi transabdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir.

yazıyo internette aslıcım görürsün heralde

evet gerizekalı birde ögretmenmiş kesin kadının ruhsal bi hastalıgı var allah bilir ya bu okula giderkende doyurup gidiyodu akşama kadar çocuk aç aç duruyodu ne çekti yavru 2 ay boyunca herzaman dedigimiz gibi rabbim kıymet vereceklere nasip etsi inş.

amiin canım,Yaaaaa sen iki gün gelmezsen öyle olur işte haberleri geriden takip edersin offff memlekette adam gibi doktor yoksa ben napayım buketim gazi ye gideceğiz işte Allah kısmet ederse

haklısın..uzmanlık alanı rsikli gebeikler olan doktorları araştır bul...inşallah Allah tamamına erdirsin..çok sevindim..

bende işten ayrımldim..doktora gittim rapor aldım felan..4 haftadırda sinüzitle uğraşıyorum...kbb ciye gittim ..penisilin alerjim olduğu için antibiyotik vermedi..burun spreyi felan verdi..oda bi işe yaramadı..hergün baş ağrısı çekiyorum...hergün parol içiyorum..bu cumartesi doktor kontrolüm var..yine gideem kbb ciye...bitsin artık bu çile..bu arada biz dün nata vega dan bebeğin banyo malzemelerini aldık..bissürü bişey aldım..ama hep lazım olanları aldım..ve az miktarda aldım..
burun aspiratörünü sormuş bediş..bende aldım ondan ..o bi alet..burun iççini vakumla çekiyo..tıkanıklıkları açıyo..aslında basit bi mekanizması var...benim bir iki eksiğim kaldı onlarıda aldım mı tamamdır..

bircanımm canım benimm inşallah güzel haberlerle geliceksin.. bebeğini sapsağlıklı gör..

kızlar Rabbime şükürler olsun bebişim iyimiş bebeğin eşide yukarı çıkmaya başlamış nasıl ama nasıl mutlu oldum tabikide dikkat etmeye devam edeceğim çalış ama çok yorma knedini dedi ama dedim 8-9 saat masa başındayım oturmaktan bir şey olur mu dedim yok biraz da tölorans göstersinler sana dedi zaten bir sıkıntı olursa hemen rapor yazarım dedi Allah korusun tabiki yeterki iyi olsun bebişim
burcuuu teyzesi kızıımız olacak inşallah 15. haftada öğrenmiştim yine kız dedi pembiş kıyafetler eşyalara almaya başladım bile:)

yasemin hele o nazlı kızın doğsun bizde mıncırazcaz onu:) nazlı dedimde aklıma geldi benim kanamam olunca eşime dedim ki çok nazlı bir kız şimdiden uğraştıracak bizi dedim o da demesin mi ne nazlısı mücadeleci benm kızım hayatta kalmak için mücadele ediyor dedi:) çok hoşuma gitti hiç bu yönden bakmamıştım hakikaten mücadeleci bizim bebişler...
aslı maşallah değerin çok güzel bana da ikiz gibi geldi Rabbim gönlüne göre en hayırlısını verir inşallah
bediş ben bir ara nüfusta çalışmıştım neden okadar uzun sürdü 2dklık işi var doğum raporunla gidicek eşin nüfusa hemen kimliğini çıkarırlar çok kolay bir işlem doğum raporu yoksa hastaneden alırsınız olursa daha kolay cıkar olmazsa beyana göre çıkarırlar ama 1 ay süresi var süresi dışında çıkarırsan para cezası var ama fazla bişi değil 2 sene önce 45 tl gibi bişidi şimdi bilmiyorum

Son düzenleme:

Allah ıslah etsin..Allah vicdan versin..

oh buket maşallah sana iznede ayrıldın yan gel yat osman bakım ürünlerini ne aldın ben dalin alcaktım ama dalin eksemamı ne yapıyomuş kararsız kaldım sen ne aldın

canım çok geçmiş olsun,yapabileceğin doğal bişeyler varsa onları dene mesela saçların ıslak kalmasın başını üşütme hatta kafana bi bere tak onunla dolaş hakikaten yada bi yazma falan bağla etkisi olur sıcak tutmak lazım çünkü, seninde az kaldı sabret canım.
evet evet aspiratör bi alet eczanelerde markete heryerde bulunuyor,dediğin gibi basit bişey,aldıklarınızı güle güle kullanın canım,2 hafta önceydi sanırım nata vegaya bizde gittik ama sadece ikea ya girdik ilk defa gittim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…