- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.681
kızlarrrr kan sonuçlarım çıkmışşş beta hcg 2,508 olmuşşşmaşallahhhh Rabbim tamamına erdirir inşallahhh
ooo maşallah suphan allah ikizler belli artık allahın izni ile sag saglim kucagına almakta nasip olsun
özleemmm sen doktora ne zaman gitcn.. burun damlası var aspiratör dediğin bu mu ki,
yaseminimmmm canımm hayırlısıyla az kaldı sağlıkla kavuşucaksın bebeğineee çok az kaldı.. hayırlısıyla inşallah.
ya çok uykum var annem yanımda diyorum ki elifi tek bırakma annem mutfağa gitti bende kalktım şu an uykulu uykulu oturuyorum çok gerginim ve sanırım annemle küsüm, gözlerim şiş ve mutfakta ayva kompostosu yapmaya çalışıyor yarım saat sonra yaparsın diyorum yok ayyyy çok acill komposto yapmalıyız ihtiyacı olan bize gelsin..
özlemm çok şükür bende diyorum hatta dün sağlı ocağında dedim düne kadar karnımda hareket yokluyordum şimdi de başka korkuları yaşayıp gül yüzüne bakıyorum Allah a çok şükürler olsun ama şu bir gerçek insanoğlunda korku hep var oluyor dün sağlıkocağında bi kadınla tanıştım 5 yaşlarında çocuğu var 2.ye gebeymiş 4 aylık ve nasıl korkulu anlatamam bişey olursa diye Allah korusun.. demek kı bu işin tecrübeyle alakası yok, Allah herkesin evladına şifa merhamet sağlık versin..
iyi günler canlarım...
Bircan hayırlı haberlerle gel inşallah.
Bediş maşallah büyüyor kızın annelik zor alışırsın tatlım mecbur yalnız kalıcak her dakika yanında olamazsın ...
Özlem canım tadını çıkar hiç stres yapma ben geçen bir rüya gördüm okadar etkisinde kaldım ki bebeğim sabah ezanından akşam yatana kadar hiç hareket etmedi kalp atışına gidip baktırdık normal biraz rahatlayınca kızım hareket etmeye başladı.Stresten onlarda etkileniyor,
Yasemin bir hafta kaldı korkma Allahın izniyle bişey olmaz bebişin yeterli kiloya ulaşmıştır üzme kendini.
Özleeeemmmmm canım beniiimmm....Dün heyecanımı öyle dolu dolu yaşadım ki buraya düz yazı olarak yansıyor o canımı sıkıyor...Dün sabah 9:30 da başlayan yolculuğumuz gece 2 de son buldu ama malesef saat30 da şarjım bitti...Tam Burcu ve Aslı bana haber verdiler topiğe girmeye çalışırken pıt...neyse ben de mutluluğumu kocamla paylaştım:))))) Gerçekten çoook ama çoook mutlu oldum Özlemim RABBİM e şükürler olsun...Dün muhteşem bir gündü...İnan bana bu sefer oldu...yüreğim sıccacık öyle muhteşem bir günde verdin ki haberi bu işin sonu muhakkak (elbette ALLAH ın izniyle) gelecek...Doğum haberlerinizin hayalini kurabiliyorum Aslımla senin...
Bu saate kadar bekledim yeni bir hamile var mı? Bugün süprizi kim yapacak diye...ama belli ki yok...
O zaman bugünün haberi benden olsun....SINAVI KAZANDIIIMMM.....ALLAH ım izniyle yalan dünyanın işleri ile ilgili son sınavımı da verdim....bittiii....Dün gerçekten şahane birgündü....Kuzenim hamileymiş(4. ye) onu öğrendim....Özlemimi öğrendim...sonrada sınavı....RABBİM e binlerce kere şükürler olsun....
Yarına ALLAH kerim daha da benden güzel haber zor...Kasım başına kadar hergün güzel haber istiyorum lütfeeenn....Yaseminim beklediğim sıradaki güzel haber sensin...Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günü sağlığına hızla kavuştuğun günü 4 gözle bekliyorum....Dualarım seninle...Herşey muhteşem olacak....
ne güzel haberler alıyoruz böyle yihhu ÖZLEM çoook sevindim Allah kucağına alnayı nasip etsin inş,dün gece geldik biz dur bakayım ne var ne yol dedim hamile olduğunu öğrendim çok sevindim valla
ASLI ne güzel değerin yükseliyor,önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı sonra sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
MERAL sınavını geçmişsin çok tebrik ederim , hiç umudum yok diyen sendin değil mi bak Allah ne güzel kapılar açıyor.
kızlar benim birsürü işim var,gidip biraz iş yapayım sonea gelirim, hepimizi öptüm
aslııııı perşembe nasıl gelecek ayyyy inşallah ikizdir biri kız biri oğlan
bilmiyoeum nasıl geçecek acaba anneme kalsa pazartesi git dioo acaba haklımıki Özlem şimdi doktor bana kan değerin 6,000 olunca gel dedi ama cuma cmt yokk bende perşembe gidiyom kötümü yapıyom ayyyy aklım bulandı bi akıl verinnnnn
kızlar söylemesem çatlayacağım ben galiba hamileyim:18:
ben geldiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm
kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
değerim 99.44
BUKET nerdeeeeee?? Haberi var mı???
ZEYNEEEEP sen nerdesin??????
Heyyy hoy hoy :)
kızlar yaa ben iyiyim demeye gelmiyor arkadaş anlamadım gitti. ne güzel 1 haftadır keyfim moralim herşeyim yüksekti. dün protein sonuçlarımı öğrendim fırlamış gene, 10 günde iki katına çıkmış, şuanda 700 olmuş, bababm bugün müsait olursa gidip hastaneye doktora gösterecek. oyy şu böbreklerim filan bozulmadan hayırlısı ile kasımın başında bi sezeryan olsam ne güzel olur, tabiki hakkımda hayırlısı ise, Allah daha iyi bilir yanlış konuşmak istemiyorum bide.
Bu saate kadar bekledim yeni bir hamile var mı? Bugün süprizi kim yapacak diye...ama belli ki yok...
O zaman bugünün haberi benden olsun....SINAVI KAZANDIIIMMM.....ALLAH ım izniyle yalan dünyanın işleri ile ilgili son sınavımı da verdim....bittiii....Dün gerçekten şahane birgündü....Kuzenim hamileymiş(4. ye) onu öğrendim....Özlemimi öğrendim...sonrada sınavı....RABBİM e binlerce kere şükürler olsun....
Yarına ALLAH kerim daha da benden güzel haber zor...Kasım başına kadar hergün güzel haber istiyorum lütfeeenn....Yaseminim beklediğim sıradaki güzel haber sensin...Bebişini sağlıkla kucağına aldığın günü sağlığına hızla kavuştuğun günü 4 gözle bekliyorum....Dualarım seninle...Herşey muhteşem olacak....
bilmiyoeum nasıl geçecek acaba anneme kalsa pazartesi git dioo acaba haklımıki Özlem şimdi doktor bana kan değerin 6,000 olunca gel dedi ama cuma cmt yokk bende perşembe gidiyom kötümü yapıyom ayyyy aklım bulandı bi akıl verinnnnn
bence de beklemeim ben perşembe günü gidiyim hayırlısı artıkınnn..valla bence bekleme git zaten perşembeye kadar 5000 lerin üstüne çıkar o cuma varsa doktor cuma git ama pzts ye bırakma
bilmemmki kana bakarlarmı bugünde baktılar sürekli bakıyolarmı öyle doktorum kendiniz hesaplayın dedi neyse perşembe gidiyim bennn ayyyy Bukettt keseler ve kalp atışlarııı amanınn Rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin inşallahhcanikom perşembede kan testi yaptırmayacan mı sen..yaptır git...iki üç gün sonra tekrar gidersin..bende 6600 dü kalp atışını duymuştuk.inşallah sende keseleri ve kalpleri duyarsınız sizde:))
amaaaaaaaaaaaaaaann özleeeeeeeeeeeeeeemmm..kııııııııııııııızz iki gün giremedik neler olmuş neler...
sanna ne diyimki ben çooooooookk sevindim..Allah tamamına erdirsin..sağlıkla kucağına al inşallah..ama bu sefer adam gibi bi doktora git..başından sonuna takip etsin seni..öff bu doktorlarada bazen sinir oluyorum:))neyse şimdi sevincini gölgelemeyelim..
ay maşallah maşallah..
Nazoo sende ikiz diosunn amanın Rabbimden hayırlısı inşallahhh
bence de beklemeim ben perşembe günü gidiyim hayırlısı artıkınnn..
bilmemmki kana bakarlarmı bugünde baktılar sürekli bakıyolarmı öyle doktorum kendiniz hesaplayın dedi neyse perşembe gidiyim bennn ayyyy Bukettt keseler ve kalp atışlarııı amanınn Rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin inşallahh
nazan şimdi haber deyince aklıma geldi facebookta paylaşmışlar kadının biri evde 2 aylık çocuğunu bırakmış bayram tatiline gitmiş döndüğünde çocuk açlıktan ölmüş ne analar var yarabbim,bide cahil bi insanda değil öğretmenmiş, istemiyorsan git çocuk esirgeme kurumuna ver ayyy yada hiç doğurma
amiin canım,Yaaaaa sen iki gün gelmezsen öyle olur işte haberleri geriden takip edersinoffff memlekette adam gibi doktor yoksa ben napayım buketim gazi ye gideceğiz işte Allah kısmet ederse
bi gelsin zaten varya herkes biyerlerini mıncırmak için, kulaklarını çekmek için, poposunu cimciklemek için sıraya girdi resmen. korkuyorum beni çok zorladığı için kimse sevmeyecek cimcimeyi doğunca :)))
inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım bekliyoruz bakalım.
9 doğurdum derler ya ben aynen öyle oldum . ikinciyi nezaman düşünüyorsun diye soralara uçan kafa atasım geliyor
bircanımm canım benimm inşallah güzel haberlerle geliceksin.. bebeğini sapsağlıklı gör..
YASEMIN canım benim şuan onun doğum anı yazılı , sana da sabırla beklemek düşer, ama korkunu anlıyorum, gebeliğin başindan beri canını sıkacak çok şey yaşadın, ama senin için fetih sureleri okundu, amener resulü okundu, dualar edildi, inşallah betül sağlıkla gelecek, sen doğuma giderkebnde bir sürü dua ederiz, maşallah sana, aman nazar değmesin, subhanallah...
BIRCAN canım iyi haberlerle gel inşallah, bide sanırım cinsiyeti öğreneceksin, yoksa söylemişmiydin unuttun valla,gelince beni aydınlat :))
BEDRIYEM canım nüfus cüzdanı çıktı mi?, kan sonuçları geldi mi?, sakın küsme annene canım benim, sütün olsun diye sana yapıyordur kompostoyu, bitirsin gelsin yanına, sende şöyle 1 saat uyuusan yeter, Rabbim huzur versin..
BUKET NERDEEEE?? bilen var mı?
kızlar Rabbime şükürler olsun bebişim iyimiş bebeğin eşide yukarı çıkmaya başlamış nasıl ama nasıl mutlu oldum tabikide dikkat etmeye devam edeceğim çalış ama çok yorma knedini dedi ama dedim 8-9 saat masa başındayım oturmaktan bir şey olur mu dedim yok biraz da tölorans göstersinler sana dedi zaten bir sıkıntı olursa hemen rapor yazarım dedi Allah korusun tabiki yeterki iyi olsun bebişimiyi günler canlarım...
Bircan hayırlı haberlerle gel inşallah.
Bediş maşallah büyüyor kızın annelik zor alışırsın tatlım mecbur yalnız kalıcak her dakika yanında olamazsın ...
Özlem canım tadını çıkar hiç stres yapma ben geçen bir rüya gördüm okadar etkisinde kaldım ki bebeğim sabah ezanından akşam yatana kadar hiç hareket etmedi kalp atışına gidip baktırdık normal biraz rahatlayınca kızım hareket etmeye başladı.Stresten onlarda etkileniyor,
Yasemin bir hafta kaldı korkma Allahın izniyle bişey olmaz bebişin yeterli kiloya ulaşmıştır üzme kendini.
bediş ben bir ara nüfusta çalışmıştım neden okadar uzun sürdü 2dklık işi var doğum raporunla gidicek eşin nüfusa hemen kimliğini çıkarırlar çok kolay bir işlem doğum raporu yoksa hastaneden alırsınız olursa daha kolay cıkar olmazsa beyana göre çıkarırlar ama 1 ay süresi var süresi dışında çıkarırsan para cezası var ama fazla bişi değil 2 sene önce 45 tl gibi bişidi şimdi bilmiyorumaslıııı ne zordur yaa test sonucu beklemek stresli, ayy inşallah çok güzel değerler gelir hayırlısıyla bizi haberdar et.. buyuk gun perşembe yani yüreğimiz seninle..
burcummm kimliği yine çıkamadı yarın denıyecek saçma sapan şlemler iş için evrakları kimlik çıkarma bir sürü işlemi tek bi yerde yapıyorlarmış, olan inşallah bizim teste olmaz.. ya annem kompostosunu yapıyor o bıtırene kadar elif uyanır zaten.. neyse bişey demiyorum.. netde baktım bu arda bebeklerin çoğunluğunda boğulur gıbı oluyormuş Allah korusun.. büyüdükçe geçecek inşallah.. o zamana kadar ben kalpten gitmezsem
nazan şimdi haber deyince aklıma geldi facebookta paylaşmışlar kadının biri evde 2 aylık çocuğunu bırakmış bayram tatiline gitmiş döndüğünde çocuk açlıktan ölmüş ne analar var yarabbim,bide cahil bi insanda değil öğretmenmiş, istemiyorsan git çocuk esirgeme kurumuna ver ayyy yada hiç doğurma
haklısın..uzmanlık alanı rsikli gebeikler olan doktorları araştır bul...inşallah Allah tamamına erdirsin..çok sevindim..
bende işten ayrımldim..doktora gittim rapor aldım felan..4 haftadırda sinüzitle uğraşıyorum...kbb ciye gittim ..penisilin alerjim olduğu için antibiyotik vermedi..burun spreyi felan verdi..oda bi işe yaramadı..hergün baş ağrısı çekiyorum...hergün parol içiyorum..bu cumartesi doktor kontrolüm var..yine gideem kbb ciye...bitsin artık bu çile..bu arada biz dün nata vega dan bebeğin banyo malzemelerini aldık..bissürü bişey aldım..ama hep lazım olanları aldım..ve az miktarda aldım..
burun aspiratörünü sormuş bediş..bende aldım ondan ..o bi alet..burun iççini vakumla çekiyo..tıkanıklıkları açıyo..aslında basit bi mekanizması var...benim bir iki eksiğim kaldı onlarıda aldım mı tamamdır..
haklısın..uzmanlık alanı rsikli gebeikler olan doktorları araştır bul...inşallah Allah tamamına erdirsin..çok sevindim..
bende işten ayrımldim..doktora gittim rapor aldım felan..4 haftadırda sinüzitle uğraşıyorum...kbb ciye gittim ..penisilin alerjim olduğu için antibiyotik vermedi..burun spreyi felan verdi..oda bi işe yaramadı..hergün baş ağrısı çekiyorum...hergün parol içiyorum..bu cumartesi doktor kontrolüm var..yine gideem kbb ciye...bitsin artık bu çile..bu arada biz dün nata vega dan bebeğin banyo malzemelerini aldık..bissürü bişey aldım..ama hep lazım olanları aldım..ve az miktarda aldım..
burun aspiratörünü sormuş bediş..bende aldım ondan ..o bi alet..burun iççini vakumla çekiyo..tıkanıklıkları açıyo..aslında basit bi mekanizması var...benim bir iki eksiğim kaldı onlarıda aldım mı tamamdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?