- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.701
bugun bi haber okudum genç bir kadına 2 embriyo koymuşlar bi tanesi çatlamış 3 olarak tutunmuşlar biliyomusun rabbim neyi nasip ettiyse artık ama ikizde kolay deil aslım allah yardımcın olsun
Allah Allah yaww Özlemm bende şu Mesutu hiç sevmiyorum bliyosun demi bana pıhtılaşma testi yapmamıştı gerek yok demişti ama gerekliymiş bak pıhtılaşma varmış ayyy ne bilim yine soğutmayım da senii :)yaaa benim gittiğim hiç bi doktor öyle kan değerine bakmıyordu adamlar için ultrason yeterliydi,mesela gidiyordum 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım diyorlardı
yuppiiiiii o zaman perşembe gidiyorum değiştirmiyorum :))) sağol tatlımmm zaten doktor üstten bakıcam alttan bakmam dedii :)ama şimdi 2,000-3,000 düzeylerinde 6 haftalık falan dio ama hadi hayırlısı benim okadar değil ya ilginççç neyseee :)))Kanda B-HCG düzeyi yaklaşık 1500'e ulaştığında yani 4 buçuk - 5 haftalık gebelik olduğunda transvajinal ultrason ile gebelik kesesi görülebilir.
B-HCG düzeyi biraz daha yükselerek 2000-3000 düzeylerine vardığında ise yani ortalama 6 haftalık gebelik olduğunda gebelik kesesi transabdominal (karından) ultrasonda aracılığıyla da görülebilir.
yazıyo internette aslıcım görürsün heralde
taktınız siz illa bana ikiz doğurtturcanız hoş sadece siz değilkii en baştan herkes ikizden bahsetmeye başladı bide ben demiyorum Allah söyletiyo diyolarr Rabbim hayırlı,sağlıkı salih ve saliha eevlatlar nasip etsin hepimize hayırlı anne bana olalım
inşallahhh..
Allah Allah yaww Özlemm bende şu Mesutu hiç sevmiyorum bliyosun demi bana pıhtılaşma testi yapmamıştı gerek yok demişti ama gerekliymiş bak pıhtılaşma varmış ayyy ne bilim yine soğutmayım da senii :)
yuppiiiiii o zaman perşembe gidiyorum değiştirmiyorum :))) sağol tatlımmm zaten doktor üstten bakıcam alttan bakmam dedii :)ama şimdi 2,000-3,000 düzeylerinde 6 haftalık falan dio ama hadi hayırlısı benim okadar değil ya ilginççç neyseee :)))
ayy ne kadar güzel haberler var hangi haberden başlamalı bilmiyorum ki :))
ASLIIII canım benimm ohh be deim inan şu kan testi haberini beklerken kasım kasım kasılıyorum ben yaa.. 2000 değerindeyken kese görünüyor 6. haftaya denk gelen zamanda da kalp atışı duyuluyor Allah ın izniyle.. ben 4 haftalıktım 2400 lerdeydim kese görünmüştü çok şükür.. sen perşembe günü hayırlısıyla git doktora ne güzel görünecek keseler inşallah..
aslı bu tek gebelikler için seninki ikiz ya
ÖZLEEEMMMMM biliyorsun ben gebeliğim boyunca doktorumu eleştirdim ama en son doğum sonrasında iyi ki ona gitmişim dedim inşallah seninde içine çok sinen çok iyi haberler alıcağın bi doktorun olur senin de.. özelde bi doktor olamazsa bence devlete git onlarda çok hasta gördüklerinden tecrübeleri çok oluyor bence.. bu arada ben oğlunuz olucak gibi hissediyorum özlem senin Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin de inşallah..
özlemm elifimin burnu tıkalı diye bişey olmaz Allah ın izniylede emerken falan çok tıkanıyor elif bide burnu tıkalı olunca hepten tıkanıyor inan yüreğim ağzımda emziriyorum gecede kaç kere tıkandı bende netden baktım bebeklerin emme refleksleri çok kuvvetliymiş ama yutkunma o kadar değilmiş tıkanma da bu yüzden oluyormuş ama nasıl bi korku oluyor anlatamam inanın emzirmeye korkar oldum.. işte netde demişler ki büyüdükçe geçiyor çoğu kişi doktora götürmüş doktorlarda ters çevirin sırtına hafifçe vurun vs.. demiş Allah a emanett..
Allah Allah yaww Özlemm bende şu Mesutu hiç sevmiyorum bliyosun demi bana pıhtılaşma testi yapmamıştı gerek yok demişti ama gerekliymiş bak pıhtılaşma varmış ayyy ne bilim yine soğutmayım da senii :)
Ellerine sağlık ne güzel olmuş ben hiç bilmem bu işleri neyse annem biliyo Allahtan :) Güle güle giysin kızın :)Teyzeleri kızımın cicisi nasıl olmuş...Eki Görüntüle 835676
inşallah canım içim siner bir doktora, kızın için telaş yapma içini ferah tut bak büyüdükçe geçiyormuş,telaş hiç bi işe yaramaz tehlike anında neler yapabileceğini öğren
oooffff aslı şişirme beni şimdi,kızım adam devlet doktoru ne diyecek gel aslıcım yapayımmı diyecek yapmıyorlar işte banada düşüğüm olduğu halde yapmadılar gerek yok dediler 3 ten önce yapmıyoruz dediler ama ben ne yaptım yılmadım uğraştım yine gittim devlette yaptırdım yalan söyledimöbür gerizekalı kadın resmen ağzıma s..... ama ne oldu ben bi daha başka doktora gitmedimmi gittim,katlanıcaz artık mecbur bi yola girdik,doktor olayları çok değişik birinin memnun olduğu doktoru biri hiç beğenmiyor mesela gideceğiz göreceğiz belki benimde aklıma yatmaz devam etmem ama şimdi önümdeki en iyisi bu sanırım,hem bedriyeyede katılıyorum devlet hastanesi daha iyi daha çok hasta görüyorlar daha çok bilgileri var özelede gittim ne oldu? adamı bana herkes övdü burda bir sürü arkadaş gitti ben de gittim Allah razı olsun onun sayesinde pıhtılaşmayı öğrendim ama ne oldu bebek yine gitti,bakacağız göreceğiz belki bende sevmem belkide çok severim kim bilir,bide zaten ben öyle doktorlarla pek içli dışlı olamam mesela soru soramıyorum benim için işini iyi yaptıktan sonra gerisi çok önemli olmaz herhalde
burju82/ burcu 21.10.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik+ hayırlı evlat
melek2828/ nazan 22.10.2013 salı sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat kızlar dualarınızı okudum.
kızlarrrr kan sonuçlarım çıkmışşş beta hcg 2,508 olmuşşşmaşallahhhh Rabbim tamamına erdirir inşallahhh
Teyzeleri kızımın cicisi nasıl olmuş...Eki Görüntüle 835676
oh buket maşallah sana iznede ayrıldın yan gel yat osmanbakım ürünlerini ne aldın ben dalin alcaktım ama dalin eksemamı ne yapıyomuş kararsız kaldım sen ne aldın
canım çok geçmiş olsun,yapabileceğin doğal bişeyler varsa onları dene mesela saçların ıslak kalmasın başını üşütme hatta kafana bi bere tak onunla dolaş hakikaten yada bi yazma falan bağla etkisi olur sıcak tutmak lazım çünkü, seninde az kaldı sabret canım.
evet evet aspiratör bi alet eczanelerde markete heryerde bulunuyor,dediğin gibi basit bişey,aldıklarınızı güle güle kullanın canım,2 hafta önceydi sanırım nata vegaya bizde gittik ama sadece ikea ya girdik ilk defa gittim ben
ayy ne kadar güzel haberler var hangi haberden başlamalı bilmiyorum ki :))
ASLIIII canım benimm ohh be deim inan şu kan testi haberini beklerken kasım kasım kasılıyorum ben yaa.. 2000 değerindeyken kese görünüyor 6. haftaya denk gelen zamanda da kalp atışı duyuluyor Allah ın izniyle.. ben 4 haftalıktım 2400 lerdeydim kese görünmüştü çok şükür.. sen perşembe günü hayırlısıyla git doktora ne güzel görünecek keseler inşallah..
ÖZLEEEMMMMM biliyorsun ben gebeliğim boyunca doktorumu eleştirdim ama en son doğum sonrasında iyi ki ona gitmişim dedim inşallah seninde içine çok sinen çok iyi haberler alıcağın bi doktorun olur senin de.. özelde bi doktor olamazsa bence devlete git onlarda çok hasta gördüklerinden tecrübeleri çok oluyor bence.. bu arada ben oğlunuz olucak gibi hissediyorum özlem senin Allah ım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin de inşallah..
MERALLLL canıımmm beniimmmmm sen sınavı kazandın mı? MaşaAllah.. Gözünüz aydınn ohh be güzel bi tatill sonrası harika haberler aldınn çok şükür bundan sonra hep çok güzel haberlere mutluluklara uyan her sabah..
BUKEEEEETTT demek ki burun aspiratörü diye bişey var ben onu araştıracağımm, özlemm elifimin burnu tıkalı diye bişey olmaz Allah ın izniylede emerken falan çok tıkanıyor elif bide burnu tıkalı olunca hepten tıkanıyor inan yüreğim ağzımda emziriyorum gecede kaç kere tıkandı bende netden baktım bebeklerin emme refleksleri çok kuvvetliymiş ama yutkunma o kadar değilmiş tıkanma da bu yüzden oluyormuş ama nasıl bi korku oluyor anlatamam inanın emzirmeye korkar oldum.. işte netde demişler ki büyüdükçe geçiyor çoğu kişi doktora götürmüş doktorlarda ters çevirin sırtına hafifçe vurun vs.. demiş Allah a emanett..
BİRCAANN benimde haberim yoktu hayırlısıyla kızın olucak heee. masaallah size yaa
nüfus dairesi 9 günlük tatil sonrası sanırım çok yoğunmuş ayrıca kimlik çıkarılan bölümde başka işlemlerde yapılıyormuş.. mesela eşim bi adama sormuş adam 9,30 da sıra no almış öğlene anca sıra gelmiş yarı 7,30 da gidecek inşallah halleder bide sağlık ocağı derse ki test iptal oldu tc kimliği olmadığından ki dün öyle olabileceğini söylediler cidden çok üzülürüm.. hayırlısı bakalım
Merhaba kızlar sabahtan beri gelemedim ya işler yoğun fiş girmekten buraya yazacak halim olmuyor neyse bugünde akşamı ettik belim ağrıyor çok ya. Şimdi ne haberler var.
Aslım maşallah değerin süper bence de ikizler geliyor Maşallah canım benimm Rabbim nazarlardan korusun.
Buketim hastaymışsın ne yapsan etsen acaba bitkisel şeyler kullan parola çok yüklenme gebe halinle. Aman kaynana filan hep konuşur işte sanki sen hasta olmak istermişsin gibi ama buldu mu buluyor işte ne kadar dikkat etsen de. Hamile olunca da herhalde vücut direnci biraz daha düşüyor bol vitamin al balım bak kivi ye bol bol portakaldan daha çok c vitamini var mandalina bol artık mandalina ye. Enerji veren şeyler tüket kuruyemiş pekmez aman dikkat et canım..
Meralim bir bomba haber de senden geldi ben inanıyordum zaten senin başaracağına maşallah sana millet aylarca çalışırken sen o kadar zamanda halletin aferin sana canım benim.
Vee bir güzel haber de bendenn. Tabii ki gebe değilim. Genetik sonucumu aldım çok şükür sorun yok eşimde de bende de. Pıhtılaşmaya bakılmamış o ayrıymış tıbba gitmem lazımmış beni devlete göndermişti doktorum tabii devletin genetik dr yorumlattım sorun yok dedi bende anladım zaten 46 kromozom yazıyor çünkü ama sadece sayı yazıyor başka bir şey yazmıyor. Bazılarında daha az kromozom bulunabiliyor bu da sorun yaratıyor o demek oluyor sanırım bu. Kadın sorun çıksaydı 2. denemeden arada bazı işlemler gerekirdi pgt tanımı filan gibi sanırım tek tek bakılması mı artık bilmiyorum ama kendi doktoruma da göstericem öyle işte.
Ay ne güzel haberler alıyoruz son zamanlarda kara bulutlar kalktı artık topiğimizden bir daha da uğramasın inşallah
canım evet bayram dönüşü çok yoğun olur ben istanbul esenler nüfusta 2 sene çalıştım erzuruma gelince kurum değiştirdim orda olsam hemencecik çıkarırdım yiğenimin kimliğini :))BİRCAANN benimde haberim yoktu hayırlısıyla kızın olucak heee. masaallah size yaa
nüfus dairesi 9 günlük tatil sonrası sanırım çok yoğunmuş ayrıca kimlik çıkarılan bölümde başka işlemlerde yapılıyormuş.. mesela eşim bi adama sormuş adam 9,30 da sıra no almış öğlene anca sıra gelmiş yarı 7,30 da gidecek inşallah halleder bide sağlık ocağı derse ki test iptal oldu tc kimliği olmadığından ki dün öyle olabileceğini söylediler cidden çok üzülürüm.. hayırlısı bakalım
çok güzel güle güle kullansın annesi sen mi ördü?Teyzeleri kızımın cicisi nasıl olmuş...Eki Görüntüle 835676
canım çok şükür genetik sonucun güzel çıkmış inşallah güzel haberler vereceksin bize hayırlısı ile.Merhaba kızlar sabahtan beri gelemedim ya işler yoğun fiş girmekten buraya yazacak halim olmuyor neyse bugünde akşamı ettik belim ağrıyor çok ya. Şimdi ne haberler var.
Aslım maşallah değerin süper bence de ikizler geliyor Maşallah canım benimm Rabbim nazarlardan korusun.
Buketim hastaymışsın ne yapsan etsen acaba bitkisel şeyler kullan parola çok yüklenme gebe halinle. Aman kaynana filan hep konuşur işte sanki sen hasta olmak istermişsin gibi ama buldu mu buluyor işte ne kadar dikkat etsen de. Hamile olunca da herhalde vücut direnci biraz daha düşüyor bol vitamin al balım bak kivi ye bol bol portakaldan daha çok c vitamini var mandalina bol artık mandalina ye. Enerji veren şeyler tüket kuruyemiş pekmez aman dikkat et canım..
Meralim bir bomba haber de senden geldi ben inanıyordum zaten senin başaracağına maşallah sana millet aylarca çalışırken sen o kadar zamanda halletin aferin sana canım benim.
Vee bir güzel haber de bendenn. Tabii ki gebe değilim. Genetik sonucumu aldım çok şükür sorun yok eşimde de bende de. Pıhtılaşmaya bakılmamış o ayrıymış tıbba gitmem lazımmış beni devlete göndermişti doktorum tabii devletin genetik dr yorumlattım sorun yok dedi bende anladım zaten 46 kromozom yazıyor çünkü ama sadece sayı yazıyor başka bir şey yazmıyor. Bazılarında daha az kromozom bulunabiliyor bu da sorun yaratıyor o demek oluyor sanırım bu. Kadın sorun çıksaydı 2. denemeden arada bazı işlemler gerekirdi pgt tanımı filan gibi sanırım tek tek bakılması mı artık bilmiyorum ama kendi doktoruma da göstericem öyle işte.
Ay ne güzel haberler alıyoruz son zamanlarda kara bulutlar kalktı artık topiğimizden bir daha da uğramasın inşallah
evet burcum çok şükür yukarı çıkıyor rahatladım inanki Rabbim hepimizi tamamına erdirsin sizlerinde güzel haberlerinii almayı nasip etsin inşallahBIRCAN canım maşallah eşide yukarı çıkmaya başlamış, maşallah, ayy ben okumadım sanırim senin mucadeleci kızını :))) maşallah
ohhhh ne güzel haberler veriyorsunuz yawww sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canımmm Rabbim en kısa zaman da bebişini nasip eder inşallahhhMerhaba kızlar sabahtan beri gelemedim ya işler yoğun fiş girmekten buraya yazacak halim olmuyor neyse bugünde akşamı ettik belim ağrıyor çok ya. Şimdi ne haberler var.
Teyzeleri kızımın cicisi nasıl olmuş...Eki Görüntüle 835676
bediş işte burnu tıkalı olmayacak ki çocuk tıkanmasın..e ağzıyla emiyo burunda tıkalıysa nereden nefes alsın..serum fizyolozik al burnuna damlat her gece sonrada aspiratörle aspire et rahatlasın...ayşe özmen diye bi kadın var..aslında ebe..ünlülerin doğum yardımcısı...onun sitesi var orada videolar var bebek bakımıyla ilgili..zaen internetin var..oradan izlemeni tavsiye ederim..
inanki özlem 1 haftadır evin içindede yatakta da bereyle dolaşıyorumç..zaten uykum problemli bide bademciklerim şişiyo gece yutkunamıyorum..sinir oluyorum..zaten baş ağrısından duramıyom oda ayrı..parol manyağı oldum..bugün sabahtabaş ağrısıyla yattım baş ağrısıyla kalktım dedim..kayın validemde diyoki senin başının ağıracağı belliydi..banyo yaptın dışarı çıktın..her zaman olduğu gibi kusuru bana buldu..karışmadan duramadı:))hem karışıyo hemde işte kaynanayızya karışmadan duramıyoz diyo:))
iki haftadır banyo yapmıyorumki üşütmiyim diye..kokudan herifi yanıma yaklaştırmıyom ki ter kokarım diye..benimkide banyo yu bahane ediyo..:))töbe allam yaa..ne yapsak kusurluyuz anlayacağınız..neyse ağrıyı ben çekiyorum, bu durum başkalarının çenesini yoruyo..:)))))))))))))))
evet hastalığı çekenin sesi çıkmazda başkalarının daha çok çıkar canım neyse duymayacaksın bazı şeyleri he de geç,olacak oluyo işte millet çıplak geziyo resmen bişey olmuyo
tümay kızların alıntısında gördüm kızının yeleğini çok güzelmiş güle güle güzel günlerde giysin, üstünde paralansın
sedacığım hadi gözün aydın kromozom analizlerin temiz çıkmış şimdi pıhlışma içinde test yaptıracakmısın onu devlette yapıyorlar aslında neden yapmamışlar
bircancığım çok şükür bebeğinin eşi yukarı çıkmış canım,güzel geçmiş doktor randevun, güzelde devam etsin inşallah
harika iyi günlerde giysin kuzuuuuu
canım evet bayram dönüşü çok yoğun olur ben istanbul esenler nüfusta 2 sene çalıştım erzuruma gelince kurum değiştirdim orda olsam hemencecik çıkarırdım yiğenimin kimliğini :))
çok güzel güle güle kullansın annesi sen mi ördü?
canım çok şükür genetik sonucun güzel çıkmış inşallah güzel haberler vereceksin bize hayırlısı ile.
evet burcum çok şükür yukarı çıkıyor rahatladım inanki Rabbim hepimizi tamamına erdirsin sizlerinde güzel haberlerinii almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım, inşallah sağsalim evladını kucağına alırsın
Anaaaam ikizler geliyor, maşallah subhanallah :))
Oyyy tümay çok şeker sen mi ördün?
NAAZAN duanı okudum canım Rabbim kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin
BIRCAN canım maşallah eşide yukarı çıkmaya başlamış, maşallah, ayy ben okumadım sanırim senin mucadeleci kızını :))) maşallah
Ellerine sağlık ne güzel olmuş ben hiç bilmem bu işleri neyse annem biliyo Allahtan :) Güle güle giysin kızın :)
Ayyy ama napim söylemeden duramadim canım ama inşallah sen seversin ve çok güzel ilgilenir umarım :)
hem sana kim doktorla içli dışlı ol dedi canım sen sorunu sor düzgünce cevaplasin güvenebil ama çokta samimi olma tabi :))))
Hakkında,hakkımız da hayırlısı canım Rabbim iyi doktorlar çıkarsın karşımıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?