- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.721
canım evet bayram dönüşü çok yoğun olur ben istanbul esenler nüfusta 2 sene çalıştım erzuruma gelince kurum değiştirdim orda olsam hemencecik çıkarırdım yiğenimin kimliğini :))
çok güzel güle güle kullansın annesi sen mi ördü?
canım çok şükür genetik sonucun güzel çıkmış inşallah güzel haberler vereceksin bize hayırlısı ile.
evet burcum çok şükür yukarı çıkıyor rahatladım inanki Rabbim hepimizi tamamına erdirsin sizlerinde güzel haberlerinii almayı nasip etsin inşallah
bence tahriş edecek bişey değil...aletibizzat gördüm çünkü..ya bende aynı seyi kuzenime önerdim ama burnunu tahriş eder demiş hemşire yeni doganlarda sıkıntı olurmuki acaba yoksa çok rahatlatıyo bebişleri
Melek2828 Nazancım canım duanı okudum rabbîm kabul etsinhayırlı sağlıklı evlat nasip etsin kolay doğum nasip etsin amin
Agzına saglık cnm allah razı olsunay ben yazmayı unuttum..bircan burcu nazan dualarınızı okudum.Allah kabul etsin..Allah banada sabr versin...:))
çok sağol canım, Rabbim sana da kolaycacık doğum nasip etsin inşallahbircan durum düzeliyomuş çok sevindim..yavaş yavaş ilerler inşallah..
bence tahriş edecek bişey değil...aletibizzat gördüm çünkü..
sağol aslıcım, aman yorma kendini seninde perşembe gübü çok güzel haberlerini bekliyoruzBuketttt canımmm geçmiş olsun çok dikkat et kendineee bol bol c vitamini al ihmal etme lütfennn...
Bircann canımmm sende güzel haberlerle geldin maşallahhhaman çok yorma kendini bende senin gibiyim hep oturuyorum fırsat bulunca da bacaklarımı uzatıyorum :))Rabbim hayırlısıyla yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşallahhh
evet hastalığı çekenin sesi çıkmazda başkalarının daha çok çıkar canım neyse duymayacaksın bazı şeyleri he de geç,olacak oluyo işte millet çıplak geziyo resmen bişey olmuyo
tümay kızların alıntısında gördüm kızının yeleğini çok güzelmiş güle güle güzel günlerde giysin, üstünde paralansın
sedacığım hadi gözün aydın kromozom analizlerin temiz çıkmış şimdi pıhlışma içinde test yaptıracakmısın onu devlette yapıyorlar aslında neden yapmamışlar
bircancığım çok şükür bebeğinin eşi yukarı çıkmış canım,güzel geçmiş doktor randevun, güzelde devam etsin inşallah
Bekliyorum CNm tez vakitteGünaydın ıhlamur çiçekleri :) bakalım bugün kim hamile??? Hepinizi öpüyorum..özleeeeem günaydın taze anne :))) Mesude gelicem gelicem inşallah öpüp bitiricem senin kızını :))
teşekkür ederim bedisim bende senin kızını cok öpüyorum merak ediyorum kime benziyo bı ara foto paylas en zor zamanları kolay gelsin cnmKızlaarr günaydın..
Özlemimmm dun güzel haberini burcumdan aldımm çokçok sevindim gece gelip değerinede baktımama giremedim topiğe... iyi ki eşini dinlemişsin o pedleri almamışsın iyi ki, inşallah hep çok iyi sağlıklı haberlerle gel..
mesudeee maşallah o güzel kızına çokça sarılıp öpüyorum koca kız olmuş..
ayy kızlar dun gece hiç uyumadık desem yerıdır elifin burnu tıkalıydı normalde de çok tıkanır gıbı oluyorda dun gece coştu resmen eşim bile uykudan fırladı, uykusuzummm hayırlısı olsun hakkımızda..
evet canım tek bi farklaeşim sevindi zaten 10 gündür başımın etini yiyordu bebek var orda
diye,ben çok umutluydum diyor dün karnımı seviyor hatta yatarken bana diyorki dön şöyle ben bebeğimi seveceğim
inşallah canım
içimden geldiği gibi yazdım düşünmeden inşallah sizde teker teker dökülürsünüz arkamızdan
teşekkür ederim canım,amiin rabbim hayırlısı ile kucağıma almayıda nasip eder inşallah,yok bee ne gezmesi annemler bir kat aşağıda gittim oturdum,stres yokk yanii inşallah olmazsenin selim paşa azıcık büyüsün 2.yi yaparsın artık canım
eveeettt iyiki dinlemişim eşimi onun içine doğdu temiz kalpli kocamben o üzülmesin diye kendini kaptırma yok bebek falan diyordum ama varmış
bedriyeee yaaaa daha kaç gün geçti karnındaydı elif şimdi burnu tıkalı uyumadı diyorsun rabbim ne büyük çok şükür sen kavuştun darısı diğer hamilelere inşallah
haaa aklıma gelmişken burun için aspiratör oluyor onları dene istersen
günaydın burcum ,ayyyyy taze anneyim dimiiiiii
mesudenin kızına dün yorum yapamadım ama ellerini bende farkettim tombiş tombiş ayyyy ısırırım ben onları yaaaaa,mesude sen o kızını bizden uzak tut aman diyim baksan herkes biryerini ısırıyo mıncırıyo
günaydın canlarımmmmmm güzel günler olsunnn
Kızlarrr Günaydınnnnnn
yarın perşembeeeee kaçta randevun aslıııı
canımmm 9-9 buçuk gibi gidicem orda olucam bakalımm ayyy çok heyecanlıyım Nazann Allah yardımcım olsunnn
ewetttt:18::18::18:iyi günler fıstıklar...
Aslı yarın büyük gün :18::18:
aminnnnnnnn canımm inş. iki tane kese görüp gelceksinn
tecrübeli hamileler bebeklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ben pek bi şey hissedemiyorum bişeyler oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum
selamlar kızlarrr,
elifimin burnu hala çk tıkalı.. serum fizyolojik dedikleri damlalardan kullanıyormuşum zaten ayyy onun burnu açılsın benim ki tıkansın diye dua eder oldum artık.. bebeğim emerken zaten tıkanıyordu şimdi burnu tıkalı diye valla yüreğim ağzımda dun gece her emzirdiğimde annemıde uyandırdım korkudan, buket o burun aspiratorunu doktorada sordum bugun çok hassas kullanmak gerek dedi içeri doğru ittirmemeliymişiz hemen burnun basındasn yapıcakmışız yoksa kılcal damarlara zarar verirmiş Allah korusun
MESUDEE hayırlısıyla bizimkide bi büyüsede rahatça emip etse yavrum yaa valla yüreğim ağzımda duruyor şu tıkanma konusundan korkuyorum.. topuk kanı alırken bizimkide yıktı ortalığı o topuk kanının heralde sonucu iyiyse bize dönüş yapmıyorlarmış Allah korusun kötü olursa ulaşıyorlarmış doğru mu bu bilgi..
bircanımmm canım benim kimliği çıktı çok şükür sıra yokmuş bugun dediğin gibi iki dkda vermişler hemen..
tecrübeli hamileler bebeklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ben pek bi şey hissedemiyorum bişeyler oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?