Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bircan durum düzeliyomuş çok sevindim..yavaş yavaş ilerler inşallah..

ya bende aynı seyi kuzenime önerdim ama burnunu tahriş eder demiş hemşire yeni doganlarda sıkıntı olurmuki acaba yoksa çok rahatlatıyo bebişleri
bence tahriş edecek bişey değil...aletibizzat gördüm çünkü..

ay ben yazmayı unuttum..bircan burcu nazan dualarınızı okudum.Allah kabul etsin..Allah banada sabr versin...:))

bircan durum düzeliyomuş çok sevindim..yavaş yavaş ilerler inşallah..

bence tahriş edecek bişey değil...aletibizzat gördüm çünkü..
çok sağol canım, Rabbim sana da kolaycacık doğum nasip etsin inşallah
sağol aslıcım, aman yorma kendini seninde perşembe gübü çok güzel haberlerini bekliyoruz

amin canım inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişi en taze hamişimiz

Günaydın ıhlamur çiçekleri :) bakalım bugün kim hamile??? Hepinizi öpüyorum..özleeeeem günaydın taze anne :))) Mesude gelicem gelicem inşallah öpüp bitiricem senin kızını :))
Bekliyorum CNm tez vakitte
teşekkür ederim bedisim bende senin kızını cok öpüyorum merak ediyorum kime benziyo bı ara foto paylas en zor zamanları kolay gelsin cnm

Ayy özlem bırak adamcagiz sevsin çocuğunu o kadar bekledi cok görme ayy cok sevindim yaa insallah hepiniz teker teker kucağınıza alacaksınız ve çektiğiniz o sıkıntıları unutacaksınız

Önemli değil CNm senin en mutlu gunün benim ellerim gibiymiş öyle diyorlar bugün ası oldu kuzum ağladı kiyamam ya
Yiyin yiyin sorun yok azmi kahrımı çektiniz o kasar da olsun di mı ama

Buket hasta olmussun CNm cok gecmis olsun dikkat et kendine
Meral CNm tebrik ederim senide
Aslım sonucların cok güzel ikizlerin olur insallah
Burcanim hastaneye girmişim Rabbim ikinizide korudun Saglik afiyet versin kizinla sana
Sedoşum sende güzel haberler getirmiştim ayy insallah sıra sizde
Yasemin kuzum azıcık daha datan az kaldı saglicakla alacaksın kucağına insallah Eabbim korusun betusumuzu

İnsallah eksik kalmamıştır birazda kendimizden bahsedelim dün Saglik Ocağı'na gittik ası için aşı kalmamış yarın arayın dedi bugün aradım ası az dedi öğleden sonra gelin dedi gittik biraz ebeyi bekledik sonra yeni doğmuş bir bebek geldi topuk kanı aldılar bebek bı ağladı yumuk yumuk gözleriyle ayy icim gitti kiyamam minicik birseydi şimdi bizimki büyüdü ya ayy o günleri atlattık cok şükür Neyse sıra bize geldi tabi iki bacağına ası vurdular kızım bı ağladı iç ceke ceke kiyamam sonra meme verdim sustu ama bugün bı ağırlık vardı cok sessiz sakindi şimdide uyudu yeni
Hepinizi öpüyorum Rabb'ime emanet ediyorum kizlar

Günaydın fıstıklar güzel anneler ve anne adayları güzel Birgün olur topigimizin güzel haberleri devam eder

tecrübeli hamileler bebeklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ben pek bi şey hissedemiyorum bişeyler oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum

selamlar kızlarrr,
elifimin burnu hala çk tıkalı.. serum fizyolojik dedikleri damlalardan kullanıyormuşum zaten ayyy onun burnu açılsın benim ki tıkansın diye dua eder oldum artık.. bebeğim emerken zaten tıkanıyordu şimdi burnu tıkalı diye valla yüreğim ağzımda dun gece her emzirdiğimde annemıde uyandırdım korkudan, buket o burun aspiratorunu doktorada sordum bugun çok hassas kullanmak gerek dedi içeri doğru ittirmemeliymişiz hemen burnun basındasn yapıcakmışız yoksa kılcal damarlara zarar verirmiş Allah korusun
MESUDEE hayırlısıyla bizimkide bi büyüsede rahatça emip etse yavrum yaa valla yüreğim ağzımda duruyor şu tıkanma konusundan korkuyorum.. topuk kanı alırken bizimkide yıktı ortalığı o topuk kanının heralde sonucu iyiyse bize dönüş yapmıyorlarmış Allah korusun kötü olursa ulaşıyorlarmış doğru mu bu bilgi..

bircanımmm canım benim kimliği çıktı çok şükür sıra yokmuş bugun dediğin gibi iki dkda vermişler hemen..

tecrübeli hamileler bebeklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ben pek bi şey hissedemiyorum bişeyler oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum

Canım ilk başlarda çok hafifi oluyor göz seğirmesi bağırsak hareketi gibi ilk başlarda ayırt etmek çok zor ..

canım çok geçmiş olsun inşallah fıstığının o minnak burnu hemen açılır, kimlik içinde hayırlı uğurlu olsun ismi gibi dosdoğru bir kız olsun

bircanımm o hissettiğin bebek biliyorsun ben çok yıpratmıştım kendimi çok hafif bişeyler hissediyordum ama bi ara söyle dusunmuştum ben 300-500 gr çocuk ne kadar sert vurabilir ki minnacık o henüz.. bence 25.haftaya kadar az biraz daha sertleşerek fazlalaşıcaktır hareketleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…