Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım ilk başlarda çok hafifi oluyor göz seğirmesi bağırsak hareketi gibi ilk başlarda ayırt etmek çok zor ..

evet canım ya bişeyler hissediyorum ama ne oldugunu tam anlayamıyorum tam olarak hangi haftada hissetmiştin, dün doktorum dediki hissettiğin zaman aile sağlığı ile görüş tetanoz aşısı için, ya diyorum çok geç hissedip aşı için geç kalırsam haftaya gitmeyi düşünüyorum erken olmaz herhalde dimi

tecrübeli hamileler bebeklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ben pek bi şey hissedemiyorum bişeyler oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum

ben 21 haftaydı sanırım başladım hissetmeye ama öncesinde hissediyomuyum gazmı dedigim sey aslında bebek hareketiymiş sende bunu farkediceksi ayrıca 31 haftamdayım ama benim kızım öyle çok hareketli deil herkes durmuyo takla atıyo uyandırıyo dio ama bende olmuyo öyle seyler sadece hoşuna giden seyler yedimi sıkı tekmeler atıyo o kaaa takma kafanı herkesinki farklı kuzucugum

bende hemencecik hissetmek istiyorum bediş ya çünkü bazen aklıma kötü şeyler geliyor Allah korusun ya bişey olduysa hissedince en azından evhamım gidicek bide çok güzel bir duygu olmalı

bende hemencecik hissetmek istiyorum bediş ya çünkü bazen aklıma kötü şeyler geliyor Allah korusun ya bişey olduysa hissedince en azından evhamım gidicek bide çok güzel bir duygu olmalı

hissedincede aman bugu hareket etmedi aman az vurdu aman dün iyiydi bugun keyfi yokmu ohoooo bircann neler düşüncen neler

Meralcimmm canımmm maşallah çok sevindim sınavı kazanmışsın, çok şükür nekadar güzel bir hafta bu böyle Allahım hergünümüzü hep mutlu etsin inşallah. dün telden girdiğim için cevap yazamadım bugün pc den yazıyorum. sıra beebiş haberinde inşallah

Aslııı canım benim çok şükür değerin süper yükselmiş Allahım seni ve bebeklerini nazarlardan korusun inşallah, her doktora gittiğinde mutlu haberlerle dönersin inşallah 9 ay boyunca kuşum.
Ayrıca doktora nezaman gideyim diye sormuşsun hep, bencede erteleme en kısa zamanda git, ve zaten yarın 9 da gidicekmişsin bu çok iyi bir haber merakla cevap bekliyoruz topikçe

Buket tatlım yok benim sezeryan veya normal filan olacağım belli değil şuan için, dün dr testlerimi yorumladı dur bi sonraki mesajımda yazıcam, beni bekleyin anacım
Ayrıca Allah şifa versn yaa baş ağrısı çok kötü bişey, bide onun yanında burun tıkanıklığı ve kaynana faktörüde eklenince iyice sinir küpü olur insan. Allah sabır ve sağlık versin kuşum.

Nazancım bebeğe hangi ürünleri kullanacağınız konusunda konuşmuşsunuz. ben şampuanı dalin aldım, ıslak havlularıda dalin aldım, alkol ve paraben içermiyor diye yazıyor. bebek yağı için badem yağı kullanmayı düşünüyorum en doğalı bence o. göğüs ucu kremi olarak lansinoh aldım. birde bebeğin altı pişerse hametan diye bir krem var, bizim bütün akrabalar onu kullandılar hepside çok memnun kaldılar, o yüzden her doktora gittiğimde yazdırıyorum stok yapim diye

Tümayyyyyy ayy maşallah sana yaa, nekadar güzel örmüşsün, elde örülme olarak gördüğüm en kibar ve güzel yelek bu. ayy çok hoş yaa iyi günlerde giysin inşallah minnoşun

Sedacım canım çok şükür yaa genetikler süper çıkmış maşallah yarabbim güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin inşallah. Dikkat ediyormusun bu son günlerde herkesiin önü açıldı gibi sanki, testler güzel çıkıyor hamiş haberleri geliyor, sınavlar kazanılıyor vs vs.. rabbim hep yüzümüzü güldürsün inşallah.

Mesude oyyy betüşümü ağlattılarmı kıyamam, sonrada ağlamaktan yorgun düştü demekki ki öyle sakin oldu yavrucak. ama çok şükürki atlattın bitti canım. senin becerikliliğini ve annelik becerini çok tebrik ediyorum. çünkü yanında kimse yok, tek başınasın ve maşallah çok iyi idare ediyorsun süpersin canım benim

Bircan tatlım ben sanırım 21-22 haftalarda gerçekten hissettiğimi anlamıştım. ondan önce hep acaba bağırsak hareketimi, banamı öyle geldi acaba, karnım mı guruldadı, midem mi hazmediyor vs vs diye düşünceler içindeydim

Bedriye bebişim sende elifin burnundan sıkıntılısın , bugün tv de doktor dediki serum fizyolojik değilde, deniz suyunu çok daha tavsiye ediyorum dedi. hemen aklıma sen geldin. eczaneden deniz suyu aldır kuşum, inşalah o şifa olur minik kuşuna

tecrübeli hamileler bebeklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ben pek bi şey hissedemiyorum bişeyler oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum

20haftadan sonra anca anlıyosun..

herkese günaydınar..banada sbaırlar diliyorum:))

bediş al hemen bi aspiratör..ağızla çekileni var..iğrenç duruyo ama işe yarıyo...

bu arada aslıııııııı neden hala bi gebelik takvimin yok..??

yaa kızlar aaylin, zeynep, ebru, gamze, ayşe..uzun zamandır girmediler demi...acaba ne yapıyolar...
aylin tosunundan fırsat bulamıyo heralde...

hayırdır niye sabır çekiyon kuzu kayınvalide olaylarımı yoksa

Evvet gelelim bana
dün protein sonuçlarım çıkmıştı, yine rekora koşar bir seviyede, yani 10 günde 2 kat artmıştı sonucum, 700 olmuştu. babam sağolsun gitti sonucu prof. dr. a gösterdi, benim gidecek halim olmadığı için. dr benle telde konuştıu, özet olarak dediki, şuan için erken doğmasına gerek yok, ama tansiyonun artmaya başladığı anda hemen hastaneye acil git ve doğuma alsınlar seni dedi. yani gece gündüz hiç farketmez, kendi doktorunun filan gelmesini bile bekleme hastanede kim varsa direk doğuma alsınlar seni dedi. çünkü bu protein değeri ile birlikte tansiyon olduğu anda tehlike oluyormuş. görme problemi, karın ağrısı, ayaklarda ve yüzde şişme gibi şeylerde hissedersen yine aynı şekilde hemen hastaneye git dedi. yani ucunda bekliyorum kızlar :)))

canım aşıya 22 . haftada gidersin ebe bana öyle söylemişti ben 18 de bişeyler hissetmeye başladım 20. haftada tamam bu bebek dedim bağırsak hareketi gibydi ilk zamanlar bide plesanta önde olduğu için çok hafif hissediyorum yanlara vurunca daha net hissediyorum.

allah yardımcın olsun yasi valla bende hergü ölçüyorum tansiyonumu 12/7 bile moralimi bozuyor bacaklarımda çok hafif şişme oluyor 2 kasımda kontrol var idrar tahlili isterim artık ogün

yaa melek haklı bircan..daha neler düşünecen neler..bide herkesinki farklı..bak benimki ters parende atıyo içerde karnım jöleli pastalar gibi dalgalanıyo..hele bide başladımı mütemadiyen vurmaya durmak bilmiyo..yani peryodik vuruyo..5 dk boyunca tık tık tık tık hiç ara vermeden aynı yere vuruyo..bölede olunca alaala bu çocukta bişey mi var niye bu kadar hareketli diyosun..bunun bi ortası yok anlayacağın..

hayırdır niye sabır çekiyon kuzu kayınvalide olaylarımı yoksa
:)))
onun gibi bişeler..hergün açılışı böle yapacam bundan sonra:)))

Canım bebişin kilosu nasıl kilosu 2 nin üstündeyse korkma tansiyonu streste tetikliyor stres yapma Rabbim onun vaktini zamanını belirlemiştir Allahın izniyle hiç bişeycik olmayacak ...

buket korma ya ane karında hareketli olan cocuk uslu oluyomuş ama karında benimkisi gibi agır olan yaramaz oluyomuş

at arkaya takma kafana bişeee kızınla yat kalk ohhh sefan olsunn

allah yardımcın olsun yasi valla bende hergü ölçüyorum tansiyonumu 12/7 bile moralimi bozuyor bacaklarımda çok hafif şişme oluyor 2 kasımda kontrol var idrar tahlili isterim artık ogün
evet canım aynen varya benim normalde 10-6 veya 11-7 çıkardı, son 2 haftadır 12-8 gibi çıkıyor sinir oluyorum.
ama sen kafana takma sakın hakikaten stres çok etkiliyor, ama dediğin gibi idrar tahlili filan yaptır tabiki herzaman kontrol altında tutmakta fayda var.
buket o periyodik vuruşlar bende de oluyor, bebeğin hıçkırması bence onlar, benim bebişte nazanınki gibi sevdiği bişeyler yiyince oynuyor, heleki et'i çok seviyor, birde üzümü:)
bu arada kv ne diyor ne yapıyorda senin böyle sessiz çığlıklar atmanı sağlıyor kız anlatsana
Canım bebişin kilosu nasıl kilosu 2 nin üstündeyse korkma tansiyonu streste tetikliyor stres yapma Rabbim onun vaktini zamanını belirlemiştir Allahın izniyle hiç bişeycik olmayacak ...

canım çok şükür kilosu iyi maşallah, fakat ben dünden bugüne 400 gr düşük çıktım, 1-2 gün daha takip edeym acaba tesadüfmü yoksa ben kilo mu vermeye başlıyorum, Allah korusun öyle bişey varsa heralde yine gidip doğurmam gerekecek :) her yolun sonu doğum bende :))

Gunaydin kizlar

Yasemin masallah sana ya döktürmüşsün sabah sabah eksik birakmamissin
Tesekkur ederim cnm coluk cocuk cok baktim birde tek basima degilim en büyük yardimcim Rabbim kilay zahmetsiz bir evlat vermiş bana cok şükür ki betülüm akilli uslu yirnuy annesini e birazda tecrube var yani nerden diye soracak olursan 8 tane yegemin var 7si elimden gecmistir zaten 4 tanesini ben büyüttüm diyebilirim
Evet ya agladi kuzucuk cok nazli oldi ihilayip duruyor basida terliyor atesine baktim 36.1 normal yani
Yasom Rabbim sanada yardim eder annelik oyle bir duygu ki kimse icin uykusuz kalamiyorsun ama onun icin uykusuz kalabiliyorsun

Tümay im cnm benim gule gule giyindir cok guzel olmus ellerine saglik

Bedişim dogru topuk kaninda birsey cikarsa haber veriyolar icini ferah tut donmediyseler temiz cikmistir
Bu arada elifin burnu kuruluktan tikaniyor olmasin odasini havalandir yada buhar makinesi alin cnm cok gecmis olsun elifimiz ismi ile yasasin insalllah

Aslim guzel heberlerle donersin insallah iyi bak kendine

Canım tansiyon olanların bebeği küçük oluyormu canım demekki senin tansiyon o kadar korkulacak kadarda yüksek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…