- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.741
Canım ilk başlarda çok hafifi oluyor göz seğirmesi bağırsak hareketi gibi ilk başlarda ayırt etmek çok zor ..
tecrübeli hamileler bebeklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ben pek bi şey hissedemiyorum bişeyler oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum
bircanımm o hissettiğin bebek biliyorsun ben çok yıpratmıştım kendimi çok hafif bişeyler hissediyordum ama bi ara söyle dusunmuştum ben 300-500 gr çocuk ne kadar sert vurabilir ki minnacık o henüz.. bence 25.haftaya kadar az biraz daha sertleşerek fazlalaşıcaktır hareketleri..
bende hemencecik hissetmek istiyorum bediş ya çünkü bazen aklıma kötü şeyler geliyor Allah korusun ya bişey olduysa hissedince en azından evhamım gidicek bide çok güzel bir duygu olmalı
tecrübeli hamileler bebeklerin hareketlerini nezaman hissetmeye başladınız ben pek bi şey hissedemiyorum bişeyler oluyor ama bebek hareketimi bilmiyorum
20haftadan sonra anca anlıyosun..
herkese günaydınar..banada sbaırlar diliyorum:))
bediş al hemen bi aspiratör..ağızla çekileni var..iğrenç duruyo ama işe yarıyo...
bu arada aslıııııııı neden hala bi gebelik takvimin yok..??
evet canım ya bişeyler hissediyorum ama ne oldugunu tam anlayamıyorum tam olarak hangi haftada hissetmiştin, dün doktorum dediki hissettiğin zaman aile sağlığı ile görüş tetanoz aşısı için, ya diyorum çok geç hissedip aşı için geç kalırsam haftaya gitmeyi düşünüyorum erken olmaz herhalde dimi
Evvet gelelim bana
dün protein sonuçlarım çıkmıştı, yine rekora koşar bir seviyede, yani 10 günde 2 kat artmıştı sonucum, 700 olmuştu. babam sağolsun gitti sonucu prof. dr. a gösterdi, benim gidecek halim olmadığı için. dr benle telde konuştıu, özet olarak dediki, şuan için erken doğmasına gerek yok, ama tansiyonun artmaya başladığı anda hemen hastaneye acil git ve doğuma alsınlar seni dedi. yani gece gündüz hiç farketmez, kendi doktorunun filan gelmesini bile bekleme hastanede kim varsa direk doğuma alsınlar seni dedi. çünkü bu protein değeri ile birlikte tansiyon olduğu anda tehlike oluyormuş. görme problemi, karın ağrısı, ayaklarda ve yüzde şişme gibi şeylerde hissedersen yine aynı şekilde hemen hastaneye git dedi. yani ucunda bekliyorum kızlar :)))
bende hemencecik hissetmek istiyorum bediş ya çünkü bazen aklıma kötü şeyler geliyor Allah korusun ya bişey olduysa hissedince en azından evhamım gidicek bide çok güzel bir duygu olmalı
:)))hayırdır niye sabır çekiyon kuzu kayınvalide olaylarımı yoksa
Evvet gelelim bana
dün protein sonuçlarım çıkmıştı, yine rekora koşar bir seviyede, yani 10 günde 2 kat artmıştı sonucum, 700 olmuştu. babam sağolsun gitti sonucu prof. dr. a gösterdi, benim gidecek halim olmadığı için. dr benle telde konuştıu, özet olarak dediki, şuan için erken doğmasına gerek yok, ama tansiyonun artmaya başladığı anda hemen hastaneye acil git ve doğuma alsınlar seni dedi. yani gece gündüz hiç farketmez, kendi doktorunun filan gelmesini bile bekleme hastanede kim varsa direk doğuma alsınlar seni dedi. çünkü bu protein değeri ile birlikte tansiyon olduğu anda tehlike oluyormuş. görme problemi, karın ağrısı, ayaklarda ve yüzde şişme gibi şeylerde hissedersen yine aynı şekilde hemen hastaneye git dedi. yani ucunda bekliyorum kızlar :)))
yaa melek haklı bircan..daha neler düşünecen neler..bide herkesinki farklı..bak benimki ters parende atıyo içerde karnım jöleli pastalar gibi dalgalanıyo..hele bide başladımı mütemadiyen vurmaya durmak bilmiyo..yani peryodik vuruyo..5 dk boyunca tık tık tık tık hiç ara vermeden aynı yere vuruyo..bölede olunca alaala bu çocukta bişey mi var niye bu kadar hareketli diyosun..bunun bi ortası yok anlayacağın..
:)))
onun gibi bişeler..hergün açılışı böle yapacam bundan sonra:)))
evet canım aynen varya benim normalde 10-6 veya 11-7 çıkardı, son 2 haftadır 12-8 gibi çıkıyor sinir oluyorum.allah yardımcın olsun yasi valla bende hergü ölçüyorum tansiyonumu 12/7 bile moralimi bozuyor bacaklarımda çok hafif şişme oluyor 2 kasımda kontrol var idrar tahlili isterim artık ogün
buket o periyodik vuruşlar bende de oluyor, bebeğin hıçkırması bence onlar, benim bebişte nazanınki gibi sevdiği bişeyler yiyince oynuyor, heleki et'i çok seviyor, birde üzümü:)yaa melek haklı bircan..daha neler düşünecen neler..bide herkesinki farklı..bak benimki ters parende atıyo içerde karnım jöleli pastalar gibi dalgalanıyo..hele bide başladımı mütemadiyen vurmaya durmak bilmiyo..yani peryodik vuruyo..5 dk boyunca tık tık tık tık hiç ara vermeden aynı yere vuruyo..bölede olunca alaala bu çocukta bişey mi var niye bu kadar hareketli diyosun..bunun bi ortası yok anlayacağın..
:)))
onun gibi bişeler..hergün açılışı böle yapacam bundan sonra:)))
Canım bebişin kilosu nasıl kilosu 2 nin üstündeyse korkma tansiyonu streste tetikliyor stres yapma Rabbim onun vaktini zamanını belirlemiştir Allahın izniyle hiç bişeycik olmayacak ...
Canım bebişin kilosu nasıl kilosu 2 nin üstündeyse korkma tansiyonu streste tetikliyor stres yapma Rabbim onun vaktini zamanını belirlemiştir Allahın izniyle hiç bişeycik olmayacak ...
Canım tansiyon olanların bebeği küçük oluyormu canım demekki senin tansiyon o kadar korkulacak kadarda yüksek değilevet canım aynen varya benim normalde 10-6 veya 11-7 çıkardı, son 2 haftadır 12-8 gibi çıkıyor sinir oluyorum.
ama sen kafana takma sakın hakikaten stres çok etkiliyor, ama dediğin gibi idrar tahlili filan yaptır tabiki herzaman kontrol altında tutmakta fayda var.
buket o periyodik vuruşlar bende de oluyor, bebeğin hıçkırması bence onlar, benim bebişte nazanınki gibi sevdiği bişeyler yiyince oynuyor, heleki et'i çok seviyor, birde üzümü:)
bu arada kv ne diyor ne yapıyorda senin böyle sessiz çığlıklar atmanı sağlıyor kız anlatsana
canım çok şükür kilosu iyi maşallah, fakat ben dünden bugüne 400 gr düşük çıktım, 1-2 gün daha takip edeym acaba tesadüfmü yoksa ben kilo mu vermeye başlıyorum, Allah korusun öyle bişey varsa heralde yine gidip doğurmam gerekecek :) her yolun sonu doğum bende :))
2 kg olunca noluyomuşki tumayy
Canım bebiş iki kilonun üstündeyse erken doğunca sıkıntı problem olmuyormuş ikinin altındaysa küvöze girme riski artıyormuş doktorum söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?