- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.761
Aminnnn canımmmm bende çok meraklıyım valla :))Aslııı canım benim çok şükür değerin süper yükselmiş Allahım seni ve bebeklerini nazarlardan korusun inşallah, her doktora gittiğinde mutlu haberlerle dönersin inşallah 9 ay boyunca kuşum.
Ayrıca doktora nezaman gideyim diye sormuşsun hep, bencede erteleme en kısa zamanda git, ve zaten yarın 9 da gidicekmişsin bu çok iyi bir haber merakla cevap bekliyoruz topikçe
Allah sana bolca sabır versin canımmmmm :))20haftadan sonra anca anlıyosun..
herkese günaydınar..banada sbaırlar diliyorum:))
bediş al hemen bi aspiratör..ağızla çekileni var..iğrenç duruyo ama işe yarıyo...
bu arada aslıııııııı neden hala bi gebelik takvimin yok..??
canım çok dikkat et kendine..amanınn bizim kzı bi anda gelicekk doğuma giderken haberdar et bari :)))Evvet gelelim bana
dün protein sonuçlarım çıkmıştı, yine rekora koşar bir seviyede, yani 10 günde 2 kat artmıştı sonucum, 700 olmuştu. babam sağolsun gitti sonucu prof. dr. a gösterdi, benim gidecek halim olmadığı için. dr benle telde konuştıu, özet olarak dediki, şuan için erken doğmasına gerek yok, ama tansiyonun artmaya başladığı anda hemen hastaneye acil git ve doğuma alsınlar seni dedi. yani gece gündüz hiç farketmez, kendi doktorunun filan gelmesini bile bekleme hastanede kim varsa direk doğuma alsınlar seni dedi. çünkü bu protein değeri ile birlikte tansiyon olduğu anda tehlike oluyormuş. görme problemi, karın ağrısı, ayaklarda ve yüzde şişme gibi şeylerde hissedersen yine aynı şekilde hemen hastaneye git dedi. yani ucunda bekliyorum kızlar :)))
Gunaydin kizlar
Aslim guzel heberlerle donersin insallah iyi bak kendine
buket korma ya ane karında hareketli olan cocuk uslu oluyomuş ama karında benimkisi gibi agır olan yaramaz oluyomuş
at arkaya takma kafana bişeee kızınla yat kalk ohhh sefan olsunn
evet canım aynen varya benim normalde 10-6 veya 11-7 çıkardı, son 2 haftadır 12-8 gibi çıkıyor sinir oluyorum.
ama sen kafana takma sakın hakikaten stres çok etkiliyor, ama dediğin gibi idrar tahlili filan yaptır tabiki herzaman kontrol altında tutmakta fayda var.
buket o periyodik vuruşlar bende de oluyor, bebeğin hıçkırması bence onlar, benim bebişte nazanınki gibi sevdiği bişeyler yiyince oynuyor, heleki et'i çok seviyor, birde üzümü:)
bu arada kv ne diyor ne yapıyorda senin böyle sessiz çığlıklar atmanı sağlıyor kız anlatsana
canım çok şükür kilosu iyi maşallah, fakat ben dünden bugüne 400 gr düşük çıktım, 1-2 gün daha takip edeym acaba tesadüfmü yoksa ben kilo mu vermeye başlıyorum, Allah korusun öyle bişey varsa heralde yine gidip doğurmam gerekecek :) her yolun sonu doğum bende :))
aahkeşke takmayan bi insan olsam..saatlerce bunu düşünürken bulyorum kendimi..sonra boşver diyorum ya sabır çekiyorum vela havle çekiyorum..insanız nefsimiz var şeytana uydurmasın rabbim..sabırlı bi insanım biliyosunuz hepiniz ama bazen sabrım çok zorlanıyo..taşıncada kötü taşıyorum oda iyi bişey değil.
ya hıçkırık olmasını hiç düşünmemiştim..olabilir bak..yaa bu arada nazan hareketli bebek uslu olurmuş dedi bunu ben hiç duymamıştım haa..tam tersi mi oluyomuş acaba..bunu bedişin bebeğinden anlarız..o ana karnında çok usluydu..
yasom gerisinide boşver..resmen oto bota canımızı sıkıyoruz..ot bot başka bişey yok..lüzümsuz saçma sapan işler..hepside ev işleriyle alakalı..boşverin yaaa..gül geç..kızışım var benim:)))
yasemin
bu arada benim takip ettiğim bi kitap var..bizim haftalarda 900 gr 1300 gr arası kilo kaybı normalmiş..öle yazıyo..bu aylarda bebek büyümeside yavaşlar kilo kaybıda bu sınırlar dahilinde normaldir yazıyo..haberin olsun telaş yapma..
ayyy Allah razı olsun yaa bu süper bir haber, iyi bari bu sebeple doğurmiycam ozaman hiç olmazsa
kızlar bugün doktora gittim iğne yazdı eczaneden alıcam,alttan muayene etti,çok erken gelmişsin haftaya çarşambaya gel küçük bi kese görürüz dedi,rahim duvarını ölçtü sabahtan beri bekliyoruz sıkıldım başka yere mi gitsem bilemedim,iş yerine geldim acayip sinirliyim beklemektenmi burdaki insanlardanmı yoksa henüz kese görünmediği içinmi bilmiyorum(gerçi kese için erken daha)
kızlar bugün doktora gittim iğne yazdı eczaneden alıcam,alttan muayene etti,çok erken gelmişsin haftaya çarşambaya gel küçük bi kese görürüz dedi,rahim duvarını ölçtü sabahtan beri bekliyoruz sıkıldım başka yere mi gitsem bilemedim,iş yerine geldim acayip sinirliyim beklemektenmi burdaki insanlardanmı yoksa henüz kese görünmediği içinmi bilmiyorum(gerçi kese için erken daha)
canım benimmm niye bu sinirr lütfen sakin olmaya çalışş bak haftaya tekrar gittiğinde hayırlısıyla görürsün keseyi inşallahhhkızlar bugün doktora gittim iğne yazdı eczaneden alıcam,alttan muayene etti,çok erken gelmişsin haftaya çarşambaya gel küçük bi kese görürüz dedi,rahim duvarını ölçtü sabahtan beri bekliyoruz sıkıldım başka yere mi gitsem bilemedim,iş yerine geldim acayip sinirliyim beklemektenmi burdaki insanlardanmı yoksa henüz kese görünmediği içinmi bilmiyorum(gerçi kese için erken daha)
sinirlenme sakin ol...:))kese için erken zaten kendin dedin...insan stres oluyo haklısın..sen iğnelere devam et..haftaya gidersin keseyi görmeye..
aahkeşke takmayan bi insan olsam..saatlerce bunu düşünürken bulyorum kendimi..sonra boşver diyorum ya sabır çekiyorum vela havle çekiyorum..insanız nefsimiz var şeytana uydurmasın rabbim..sabırlı bi insanım biliyosunuz hepiniz ama bazen sabrım çok zorlanıyo..taşıncada kötü taşıyorum oda iyi bişey değil.
canım oh çok şükür iğneyi yazdırmışsın ya önemli olan buydu.
ayrıca o bekleme olayı hang doktora gidersen git yaşayacağın bir olay bence. ben şuana kadar beklemeden doktora giren birini hatırlamıyorum :)
sinir olayında da lütfen lütfen sakin ol, bebeğini düşün atık sen bir annesin ve sakinlik sana en lazım olan şey. la havle vela çek içinden. Allahım sana şükürler olsun minik kuşumla birlikteyiz artık, onun dışındaki hiçbir etken beni üzmez kızdıramaz diye kendine telkin ver canım benim
canım benimmm niye bu sinirr lütfen sakin olmaya çalışş bak haftaya tekrar gittiğinde hayırlısıyla görürsün keseyi inşallahhhGaziyemi gittin canım?
20haftadan sonra anca anlıyosun..
herkese günaydınar..banada sbaırlar diliyorum:))
bediş al hemen bi aspiratör..ağızla çekileni var..iğrenç duruyo ama işe yarıyo...
bu arada aslıııııııı neden hala bi gebelik takvimin yok..??
ben 21 haftaydı sanırım başladım hissetmeye ama öncesinde hissediyomuyum gazmı dedigim sey aslında bebek hareketiymiş sende bunu farkediceksi ayrıca 31 haftamdayım ama benim kızım öyle çok hareketli deil herkes durmuyo takla atıyo uyandırıyo dio ama bende olmuyo öyle seyler sadece hoşuna giden seyler yedimi sıkı tekmeler atıyo o kaaa takma kafanı herkesinki farklı kuzucugum
canım evet keşke çok rahat bir insan olsaydım aslında soğuk kanlıyımdır ama zor hamile kaldığımdan mıdır nedir her aşamada kafama takacak bir şeyler buluyorum ilk öğrendiğimde sabırsızlıkla keseyi görmek istedim yok kalp atışydı buydu şuydu bide düşük tehlikem olunca iyice evhamlı biri oldum kimisi öyle rahat oluyor ki hamileliğin tadını çıkarıyor benim gibiler ise sürekli olumsuz düşünüyor Rabbim içimize serinlik evlatlarımıza da uzun ve hayırlı ömürler versin inşallahhissedincede aman bugu hareket etmedi aman az vurdu aman dün iyiydi bugun keyfi yokmu ohoooo bircann neler düşüncen neler
canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini erkende olsaüzülme sakın gelişimini tamamlamış olacak nasılsa sen doktorun dediklerini aynen yap her belirtiyi değerlendir inşallah atlatacaksınEvvet gelelim bana
dün protein sonuçlarım çıkmıştı, yine rekora koşar bir seviyede, yani 10 günde 2 kat artmıştı sonucum, 700 olmuştu. babam sağolsun gitti sonucu prof. dr. a gösterdi, benim gidecek halim olmadığı için. dr benle telde konuştıu, özet olarak dediki, şuan için erken doğmasına gerek yok, ama tansiyonun artmaya başladığı anda hemen hastaneye acil git ve doğuma alsınlar seni dedi. yani gece gündüz hiç farketmez, kendi doktorunun filan gelmesini bile bekleme hastanede kim varsa direk doğuma alsınlar seni dedi. çünkü bu protein değeri ile birlikte tansiyon olduğu anda tehlike oluyormuş. görme problemi, karın ağrısı, ayaklarda ve yüzde şişme gibi şeylerde hissedersen yine aynı şekilde hemen hastaneye git dedi. yani ucunda bekliyorum kızlar :)))
özlemim daha erke kuşum hiç strese gerek yok o sinirde hormonlarda olmasın sakin gıcık olurun herkese hatta yeri gelir bu topiktekilerede gıcık olursun dur daha sen
amin canım inşallah ozaman 1-2 hafta sonrada gitsem bir şey kaybetmem gerçi haftaya pazartesi yarım günmüş salı zaten tatil pazartesi yaptırsam evde dinlenirimdeYa Bukett acaabba ben o ağızdan çekmeliyi de mi aldırayım sence eşim pompalı olandan aldı bugun arkadaşım aradı o da ağızdan olanı kullanıyormuş çok memnunmuş bende iğrenç görünmeyelim diye pompalıyı aldırmıştım ama arkadaşa doktor demiş ki ağızdan olanda kendin ayarlarsın demiş çekiceğini.. ompalı hakkında bi duyumun var mı acaba yoksa ağızdan olanıda aldırayım mı hee..
Bircan ben o tetenoz testını 22. haftada olmuştum hatta o zaman çok net anımsıyorum aşı ağır olduğundan tavsiye edilen 21,22 hatta 23, haftalar çünkü benım asıdan sonra hsreketleri durmuştu 3 gün falan doktorda demişti ki senin canını yakan aşı onu yorabilir elbet vs.. demişti o yüzden hiç telaş etme aşıyı olursun rahatça... Canım benimm nazanın dediği gibi hareketi hissedince onunla bitmiyor yok kaç hareket oldu yok hareket etti mi yok etmedi mi bak doğunca bile endişeler bitmiyor tasalanmanın sonu yok yani, Allah sağlık şifa versin bizlere bebeklerimize inş..
özlemcim bencede erken şimdi zaten göremez yani başka doktora gitmene gerek yok kese için, doktor beni 6. haftada çağırmıştı üstelik alttan bakmıştı anca görmüştü insan sabırsızlanıyor bana kalsa her hafta gidicem doktoraama doktor çağırdıgı zaman gidiyorum
Gunaydin kizlar
Yasemin masallah sana ya döktürmüşsün sabah sabah eksik birakmamissin
Tesekkur ederim cnm coluk cocuk cok baktim birde tek basima degilim en büyük yardimcim Rabbim kilay zahmetsiz bir evlat vermiş bana cok şükür ki betülüm akilli uslu yirnuy annesini e birazda tecrube var yani nerden diye soracak olursan 8 tane yegemin var 7si elimden gecmistir zaten 4 tanesini ben büyüttüm diyebilirim
Evet ya agladi kuzucuk cok nazli oldi ihilayip duruyor basida terliyor atesine baktim 36.1 normal yani
Yasom Rabbim sanada yardim eder annelik oyle bir duygu ki kimse icin uykusuz kalamiyorsun ama onun icin uykusuz kalabiliyorsun
Tümay im cnm benim gule gule giyindir cok guzel olmus ellerine saglik
Bedişim dogru topuk kaninda birsey cikarsa haber veriyolar icini ferah tut donmediyseler temiz cikmistir
Bu arada elifin burnu kuruluktan tikaniyor olmasin odasini havalandir yada buhar makinesi alin cnm cok gecmis olsun elifimiz ismi ile yasasin insalllah
Aslim guzel heberlerle donersin insallah iyi bak kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?