Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aminnnn canımmmm bende çok meraklıyım valla :))
Allah sana bolca sabır versin canımmmmm :))
canımmm yarın bi gidip geleyimde hayırlı haberlerle döneyim inşallah yapıcam takvimimi :)
canım çok dikkat et kendine..amanınn bizim kzı bi anda gelicekk doğuma giderken haberdar et bari :)))
Gunaydin kizlar

Aslim guzel heberlerle donersin insallah iyi bak kendine

aminnnn inşallah canımmmm dualarınızı eksik etmeyinnn

buket korma ya ane karında hareketli olan cocuk uslu oluyomuş ama karında benimkisi gibi agır olan yaramaz oluyomuş

at arkaya takma kafana bişeee kızınla yat kalk ohhh sefan olsunn

aahkeşke takmayan bi insan olsam..saatlerce bunu düşünürken bulyorum kendimi..sonra boşver diyorum ya sabır çekiyorum vela havle çekiyorum..insanız nefsimiz var şeytana uydurmasın rabbim..sabırlı bi insanım biliyosunuz hepiniz ama bazen sabrım çok zorlanıyo..taşıncada kötü taşıyorum oda iyi bişey değil.

ya hıçkırık olmasını hiç düşünmemiştim..olabilir bak..yaa bu arada nazan hareketli bebek uslu olurmuş dedi bunu ben hiç duymamıştım haa..tam tersi mi oluyomuş acaba..bunu bedişin bebeğinden anlarız..o ana karnında çok usluydu..

yasom gerisinide boşver..resmen oto bota canımızı sıkıyoruz..ot bot başka bişey yok..lüzümsuz saçma sapan işler..hepside ev işleriyle alakalı..boşverin yaaa..gül geç..kızışım var benim:)))

yasemin

bu arada benim takip ettiğim bi kitap var..bizim haftalarda 900 gr 1300 gr arası kilo kaybı normalmiş..öle yazıyo..bu aylarda bebek büyümeside yavaşlar kilo kaybıda bu sınırlar dahilinde normaldir yazıyo..haberin olsun telaş yapma..

evet kuşum o periyodik hareketler hıçkırık, midesini büyütüyor minik kuşlarımız :)
ya hakkten dedin ya ot bot başka bişey yok diye, süper haklısın. bugün tv de izledim kadının kocası alzaymer olmuş, 81 yaındaki annesi ona bakıyor, diğer kanalda panik atak olmuş geceleri sokakta yatıyormuş kız, diğer kanalda şeker hastası olmuş vs vs. Allahım yaa dedim şu dünyada sağlıktan önemli ne var acaba, sağlık olduktan sonra, şu şunu demiş, bu bunu demiş, şuyum yokmuş, bunu alamamışım, vs vs vs..... ne boş işlerle üzüyoruz kendimiz yaa dedim. halimize binlerce değil milyonlarca değil trilyonlarca hamdolsun şükrolsun. Allahım sağlık sağlık sağlık versin hepmize arkadaşlar.
şimdi kiloluyum diye yürüyemiyorum, sağa sola dönemiyorum , eğilip çorabımı giyinemiyorum diye üzülüyordum, yahu dedim birde düşün ki bunlar geçici bir dönem, ya yatalak olan insanlar ne yapsın, ya yaşlılar ne yapsın ah ah varya çok şükürsüzüz çok nankörüz. Rabbim bizi affetsin ve sağlığımızdan ayırmasın inşallah...

ayyy Allah razı olsun yaa bu süper bir haber, iyi bari bu sebeple doğurmiycam ozaman hiç olmazsa

kızlar bugün doktora gittim iğne yazdı eczaneden alıcam,alttan muayene etti,çok erken gelmişsin haftaya çarşambaya gel küçük bi kese görürüz dedi,rahim duvarını ölçtü sabahtan beri bekliyoruz sıkıldım başka yere mi gitsem bilemedim,iş yerine geldim acayip sinirliyim beklemektenmi burdaki insanlardanmı yoksa henüz kese görünmediği içinmi bilmiyorum(gerçi kese için erken daha)

ayyy Allah razı olsun yaa bu süper bir haber, iyi bari bu sebeple doğurmiycam ozaman hiç olmazsa

eninde sonunda doğuracaz...kaçış yok..:))

sinirlenme sakin ol...:))kese için erken zaten kendin dedin...insan stres oluyo haklısın..sen iğnelere devam et..haftaya gidersin keseyi görmeye..

canım oh çok şükür iğneyi yazdırmışsın ya önemli olan buydu.
ayrıca o bekleme olayı hang doktora gidersen git yaşayacağın bir olay bence. ben şuana kadar beklemeden doktora giren birini hatırlamıyorum :)
sinir olayında da lütfen lütfen sakin ol, bebeğini düşün atık sen bir annesin ve sakinlik sana en lazım olan şey. la havle vela çek içinden. Allahım sana şükürler olsun minik kuşumla birlikteyiz artık, onun dışındaki hiçbir etken beni üzmez kızdıramaz diye kendine telkin ver canım benim

canım benimmm niye bu sinirr lütfen sakin olmaya çalışş bak haftaya tekrar gittiğinde hayırlısıyla görürsün keseyi inşallahhhGaziyemi gittin canım?

sinirlenme sakin ol...:))kese için erken zaten kendin dedin...insan stres oluyo haklısın..sen iğnelere devam et..haftaya gidersin keseyi görmeye..

ayyy hatırlıyorumda 2. hamileliktede doktordan dönerken hiç mutlu olmuyordum belki sizde hatırlarsınız,eşimde beni sinir etti bugün sabah sabah,hastanede de çok bekleyince acaba başka yeremi gitsek dedik,bide bize dedilerki hocaların muayenesi artık ücretli e bizde dedik hem uzak hem yoğun hemde muayene ücreti ödeyeceksek özele gidelim bari,ama sanırım vaz geçtim biraz gidelim olmadı değişirim,dünkü benden eser yok acayip gerginim,iş yerindeki uyuzlara da sinir oldum oooffff yine başladım ben böyle olmak istemiyorum bari hamilelikte stresten uzak olayım

evet valla sabrına hayranım bayramı 4 günü kayınvalidelerle oturuyoz hiç tanımadıgım bir kadına hayatımda ilkkez görmüşüm durup dururken bununda 7 yıl sonra oldu dedi ayyy çatlayacaktım siirde sırtımdan kaynar sular döküldü bu bile beni deli etti kaldıkı sen birlikte yaşıyosun rabbim sabrını artırsın diyorumm

özlemim daha erke kuşum hiç strese gerek yok o sinirde hormonlarda olmasın sakin gıcık olurun herkese hatta yeri gelir bu topiktekilerede gıcık olursun dur daha sen

yasemin gülümsettin beni vallahi Allah razı olsun sinirlendiğimde içimden tekrarlayacağım bunları

yasemin özele gittiğimde çok beklemiyorduk burda sıra almak için bekle,doktor gelsin diye bekle,sonrada sıra gelsin diye bekle yaniii bekle babam bekle

canım benimmm niye bu sinirr lütfen sakin olmaya çalışş bak haftaya tekrar gittiğinde hayırlısıyla görürsün keseyi inşallahhhGaziyemi gittin canım?

evet canım mesut ökteme gittim gaziye ,adam bana dediki sen bana nasıl geldin birisimi gönderdi,nerde çalışıyorsun bilsem söylerdim meğer bizim işyerinde bi çocuk var onun halasının oğluymuş dur bi daha gittiğimde söyleyeyim,hatta ablamın bir arkadaşının köylüsüymüş adam bizim iş yerindende 2 kız gidiyor şuan birinide doğurtmuş adam geldinde buraya muayenehane açsın

Ya Bukett acaabba ben o ağızdan çekmeliyi de mi aldırayım sence eşim pompalı olandan aldı bugun arkadaşım aradı o da ağızdan olanı kullanıyormuş çok memnunmuş bende iğrenç görünmeyelim diye pompalıyı aldırmıştım ama arkadaşa doktor demiş ki ağızdan olanda kendin ayarlarsın demiş çekiceğini.. ompalı hakkında bi duyumun var mı acaba yoksa ağızdan olanıda aldırayım mı hee..

Bircan ben o tetenoz testını 22. haftada olmuştum hatta o zaman çok net anımsıyorum aşı ağır olduğundan tavsiye edilen 21,22 hatta 23, haftalar çünkü benım asıdan sonra hsreketleri durmuştu 3 gün falan doktorda demişti ki senin canını yakan aşı onu yorabilir elbet vs.. demişti o yüzden hiç telaş etme aşıyı olursun rahatça... Canım benimm nazanın dediği gibi hareketi hissedince onunla bitmiyor yok kaç hareket oldu yok hareket etti mi yok etmedi mi bak doğunca bile endişeler bitmiyor tasalanmanın sonu yok yani, Allah sağlık şifa versin bizlere bebeklerimize inş..

hissedincede aman bugu hareket etmedi aman az vurdu aman dün iyiydi bugun keyfi yokmu ohoooo bircann neler düşüncen neler
canım evet keşke çok rahat bir insan olsaydım aslında soğuk kanlıyımdır ama zor hamile kaldığımdan mıdır nedir her aşamada kafama takacak bir şeyler buluyorum ilk öğrendiğimde sabırsızlıkla keseyi görmek istedim yok kalp atışydı buydu şuydu bide düşük tehlikem olunca iyice evhamlı biri oldum kimisi öyle rahat oluyor ki hamileliğin tadını çıkarıyor benim gibiler ise sürekli olumsuz düşünüyor Rabbim içimize serinlik evlatlarımıza da uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah
canım inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini erkende olsaüzülme sakın gelişimini tamamlamış olacak nasılsa sen doktorun dediklerini aynen yap her belirtiyi değerlendir inşallah atlatacaksın

özlemcim bencede erken şimdi zaten göremez yani başka doktora gitmene gerek yok kese için, doktor beni 6. haftada çağırmıştı üstelik alttan bakmıştı anca görmüştü insan sabırsızlanıyor bana kalsa her hafta gidicem doktora ama doktor çağırdıgı zaman gidiyorum

özlemim daha erke kuşum hiç strese gerek yok o sinirde hormonlarda olmasın sakin gıcık olurun herkese hatta yeri gelir bu topiktekilerede gıcık olursun dur daha sen

amanın benim gazabımdan koruyun kendinizi nazaaaaannn, kızdımmı çok pis olurum haaa hiç çekilmem

evet şimdi bişey anlatayım benim bir arkadaşım var bu kızla biz birlikte hamilelik üzerine hep konuşuyoruz,oda çok istiyordu ama var bi kızı,en son ramazan bayramından sonra doktora gitti kistim var deyip durdu bana meğer hamileymiş bana söylememiş,hani geçen ay anlatmıştım doktora gittim temiz değildim muane olmadım diye işte bu arkadaşla gittik bu seferde guatırım var diye taktı ama hala bana söylemiyor hamile olduğunu biz bununla sürekli telefonda ve yüzyüze görüşüyoruz sürekli biyerlere gidiyoruz nerdeyse hergün birbirimizi arıyoruz 3 aylık hamileymiş bana söylemiyor üzülürüm diye duyunca çok kızdım,gebelik testimi yaptırdığım gün bile henüz belli değil diye bana söylememiş kesinleşince ben hamileyim cinsiyetini öğrenmeye gideceğim dedi düşünebiliyormusunuz enayi gibi beni kandırmış yaaaa,ona da çok kızdım

amin canım inşallah ozaman 1-2 hafta sonrada gitsem bir şey kaybetmem gerçi haftaya pazartesi yarım günmüş salı zaten tatil pazartesi yaptırsam evde dinlenirimde

yok canım kese için değil bundan sonra bütün muayeneler için demek istedim,bekleriz ne yapalım şimdi alttan muayene olunca bişey olursa diyede korkuyor insan acaba haftaya yine alttanmı bakar

ayy mesudeeem inan bende düşünüyorum acaba buhar mak alsam mı dıye belkı gercektende kuruluktan olabilir dıye düşünüyorum bende onada bakıyım ben bı.. topuk kanını verelı 2 gun oldu ıns gerı dönmezler hayırlısıyla da hemşire kimliği gec goturdum dıye iptal olmuşsa test ararız seni dediler beklıcez bakalım..inşallah arayıp soran olmaz sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…