- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.781
evet canım mesut ökteme gittim gaziye ,adam bana dediki sen bana nasıl geldin birisimi gönderdi,nerde çalışıyorsunbilsem söylerdim meğer bizim işyerinde bi çocuk var onun halasının oğluymuş dur bi daha gittiğimde söyleyeyim,hatta ablamın bir arkadaşının köylüsüymüş adam bizim iş yerindende 2 kız gidiyor şuan birinide doğurtmuş adam geldinde buraya muayenehane açsın
amanın benim gazabımdan koruyun kendinizi nazaaaaannn, kızdımmı çok pis olurum haaahiç çekilmem
evet şimdi bişey anlatayım benim bir arkadaşım var bu kızla biz birlikte hamilelik üzerine hep konuşuyoruz,oda çok istiyordu ama var bi kızı,en son ramazan bayramından sonra doktora gitti kistim var deyip durdu bana meğer hamileymiş bana söylememiş,hani geçen ay anlatmıştım doktora gittim temiz değildim muane olmadım diye işte bu arkadaşla gittik bu seferde guatırım var diye taktı ama hala bana söylemiyor hamile olduğunu biz bununla sürekli telefonda ve yüzyüze görüşüyoruz sürekli biyerlere gidiyoruz nerdeyse hergün birbirimizi arıyoruz 3 aylık hamileymiş bana söylemiyor üzülürüm diye duyunca çok kızdım,gebelik testimi yaptırdığım gün bile henüz belli değil diye bana söylememiş kesinleşince ben hamileyim cinsiyetini öğrenmeye gideceğim dedi düşünebiliyormusunuz enayi gibi beni kandırmış yaaaa,ona da çok kızdım
yok canım kese için değil bundan sonra bütün muayeneler için demek istedim,bekleriz ne yapalım şimdi alttan muayene olunca bişey olursa diyede korkuyor insan acaba haftaya yine alttanmı bakar
ayyy hatırlıyorumda 2. hamileliktede doktordan dönerken hiç mutlu olmuyordum belki sizde hatırlarsınız,eşimde beni sinir etti bugün sabah sabah,hastanede de çok bekleyince acaba başka yeremi gitsek dedik,bide bize dedilerki hocaların muayenesi artık ücretli e bizde dedik hem uzak hem yoğun hemde muayene ücreti ödeyeceksek özele gidelim bari,ama sanırım vaz geçtim biraz gidelim olmadı değişirim,dünkü benden eser yok acayip gerginim,iş yerindeki uyuzlara da sinir oldum oooffff yine başladım ben böyle olmak istemiyorum bari hamilelikte stresten uzak olayım
Ya Bukett acaabba ben o ağızdan çekmeliyi de mi aldırayım sence eşim pompalı olandan aldı bugun arkadaşım aradı o da ağızdan olanı kullanıyormuş çok memnunmuş bende iğrenç görünmeyelim diye pompalıyı aldırmıştım ama arkadaşa doktor demiş ki ağızdan olanda kendin ayarlarsın demiş çekiceğini.. ompalı hakkında bi duyumun var mı acaba yoksa ağızdan olanıda aldırayım mı hee..
Bircan ben o tetenoz testını 22. haftada olmuştum hatta o zaman çok net anımsıyorum aşı ağır olduğundan tavsiye edilen 21,22 hatta 23, haftalar çünkü benım asıdan sonra hsreketleri durmuştu 3 gün falan doktorda demişti ki senin canını yakan aşı onu yorabilir elbet vs.. demişti o yüzden hiç telaş etme aşıyı olursun rahatça... Canım benimm nazanın dediği gibi hareketi hissedince onunla bitmiyor yok kaç hareket oldu yok hareket etti mi yok etmedi mi bak doğunca bile endişeler bitmiyor tasalanmanın sonu yok yani, Allah sağlık şifa versin bizlere bebeklerimize inş..
ayy mesudeeem inan bende düşünüyorum acaba buhar mak alsam mı dıye belkı gercektende kuruluktan olabilir dıye düşünüyorum bende onada bakıyım ben bı.. topuk kanını verelı 2 gun oldu ıns gerı dönmezler hayırlısıyla da hemşire kimliği gec goturdum dıye iptal olmuşsa test ararız seni dediler beklıcez bakalım..inşallah arayıp soran olmaz sağlıkla
canım Mesut hoca çok yoğun bende ilk gittiğimde 2 saat kadar beklemiştim hastanennin tüp bebek bölümü başkanımıymış neymiş hoş ben tesadüf ondan randevu almıştım adam çok genç ama prof olmuş maşallah :) sen bi iki gitte bakalım belki bir daha ki sefere bu kadar beklemezsin..
anammm o stersi hiçç bana söleme kocam 5 dk önce iyiydin şimdi noldu dio çevremdeki herkesi kırıyorum biraz önce kv aradı akşama yemeğe çağırdı ona bile gıcık oldum okadar yaniii :))) hele onları hiç göresim yokk resmen onları hiççç görmemeye aş eriyorum galiba
bide şu yakın olduğunu zannettiğin arkadaşına da uyuz oldum belki seni kırmamk için yapmıştır dicem ama yok canım olmazkibak ona da gıcık oldummm
canım hadi senin arkadaşın benim ablam söylememişti ablam benden yaşça büyük yiğenim yani oğlu geçen eylülde evlendi gelin hemen hamile kaldı ama düşük yaptı neyse aradan 2-3 ay gecti tekrardan hamile kaldı onuda söylemedi ozaman ben hamile değildim aradım dedim abla çok kırılıyorum neden benden saklıyorsun yani yiğenimimi kıskanıcam ben başkasının hamilelik haberine mutlu oluyorum çok üzüldüm dedim, söyleyemedim dedi, onunda kendince haklı sebebi var belki benm hamile kalmamı kendi gelininkinden daha çok istiyordu bilmiyorum ama işte kızamadım sadece çok üzüldüm
ya bence sen doktorla ilgili stres yaşıyosun...benim doktora gelsene yaa valla rahatlatır seni...ama tabi koruya gittikten sonra sincan da da var koru ama benim doktor değil tabi..
ya sabahtan beri iş yerinde dondum yawww doğalgaz arızalı yanmıyor ve benim ellerim ayaklarım buz(
bide kızlar ben şimdi sabah akşam progesteron kullanıyorum ya hiç geri çıkmazdı bugün sabahki yaptığım galiba çıktı içinde kahveliklerde var bişe olmaz demiii:18:ayyy ben fenayımmm bugünnnn
unutmuşum bide şeyim acıyomu yanıyomu fena oda((
Kizlar bişe sorucam ben yarin hast gitcemya temizlik yapmam lazım :) ağda sıkıntı olurmu ki ? Yoksa jiletlemi?
kızlar benim akıntım fazlalaştı bazen böle kremsi gibi geliyo ama gelde sefaf kokusuz endişelenmelimiyim bilmiyorum
canım benimde çok fazla bazen sümüksü bazen beyz kremsi yapıda gittiğimde sorucam doktora bende merak ediyorum.
kızlar benim akıntım fazlalaştı bazen böle kremsi gibi geliyo ama gelde sefaf kokusuz endişelenmelimiyim bilmiyorum
Canlarım gecmışı okudum tamamen
özlem canım hormonlardan sinirlerin tavan, kıyamam, ayrıca arkadaşına sinir oldum, bence göz değer diye söylememiş, ben senin gibi iyi niyetli duşünemiyorum, benim en yakın arkadaşım 7 aylık olunca söyledi, bir diğeride doğurunca düşün, ama bir başkasıda hemen yazdı, üzülecegimi bildiği halde saklamadı, benden duy istedim dedi, o yüzden iyi niyetli bir davranış degil..neyse onları boşver önemli olan senin bıdığın, iğneler hayırlı olsun inşallah
çıkartırsan daha iyi edersin..her seferinde doktora yazdırmak zor oluyo..haftasonuna denk geliyo ilaç bitiyo felan..raporlu olursan 2 tane alabiliyosun..hatta bi eczacı 4 e kadar yolu var demişti ama ben hiç almadımbişey daha iğneler için rapor çıkarttırmam lazım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?