Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım Mesut hoca çok yoğun bende ilk gittiğimde 2 saat kadar beklemiştim hastanennin tüp bebek bölümü başkanımıymış neymiş hoş ben tesadüf ondan randevu almıştım adam çok genç ama prof olmuş maşallah :) sen bi iki gitte bakalım belki bir daha ki sefere bu kadar beklemezsin..
anammm o stersi hiçç bana söleme kocam 5 dk önce iyiydin şimdi noldu dio çevremdeki herkesi kırıyorum biraz önce kv aradı akşama yemeğe çağırdı ona bile gıcık oldum okadar yaniii :))) hele onları hiç göresim yokk resmen onları hiççç görmemeye aş eriyorum galiba
bide şu yakın olduğunu zannettiğin arkadaşına da uyuz oldum belki seni kırmamk için yapmıştır dicem ama yok canım olmazkibak ona da gıcık oldummm

canım hadi senin arkadaşın benim ablam söylememişti ablam benden yaşça büyük yiğenim yani oğlu geçen eylülde evlendi gelin hemen hamile kaldı ama düşük yaptı neyse aradan 2-3 ay gecti tekrardan hamile kaldı onuda söylemedi ozaman ben hamile değildim aradım dedim abla çok kırılıyorum neden benden saklıyorsun yani yiğenimimi kıskanıcam ben başkasının hamilelik haberine mutlu oluyorum çok üzüldüm dedim, söyleyemedim dedi, onunda kendince haklı sebebi var belki benm hamile kalmamı kendi gelininkinden daha çok istiyordu bilmiyorum ama işte kızamadım sadece çok üzüldüm

ya sabahtan beri iş yerinde dondum yawww doğalgaz arızalı yanmıyor ve benim ellerim ayaklarım buz (
bide kızlar ben şimdi sabah akşam progesteron kullanıyorum ya hiç geri çıkmazdı bugün sabahki yaptığım galiba çıktı içinde kahveliklerde var bişe olmaz demiii:18:ayyy ben fenayımmm bugünnnn
unutmuşum bide şeyim acıyomu yanıyomu fena oda ((

Son düzenleme:
yok canım kese için değil bundan sonra bütün muayeneler için demek istedim,bekleriz ne yapalım şimdi alttan muayene olunca bişey olursa diyede korkuyor insan acaba haftaya yine alttanmı bakar

canım karından bakarsa göremeyebilir belki alttan bakar bilmiyorum hem korkma bir şey olmuyor ondan sonrada zaten alttan bakmıyorlar

ya bence sen doktorla ilgili stres yaşıyosun...benim doktora gelsene yaa valla rahatlatır seni...ama tabi koruya gittikten sonra sincan da da var koru ama benim doktor değil tabi..

bak şimdi ağızdan çekilenin uzun bi kablosu var ucunda da şırınga gibi bişey var..şırınganın içindede sünger var..sünger havayı geçiriyo ama başka şeyleri geçirmez:))yani aklına bişey gelmesin..dün söylediğim o ayşe özzer vidyosunu izle nasıl yaptığına bak..o nefesle yapıldığı için daha kontrollü..

Cnm benim bazen benim bile burnum tikaniyor havalar soguk herdun havalandiramabiliriz birdr kalarifer ve klima calistiginda havayi kurutuyor şart bende aldim yeni daha kulkanmadim bugun baslicam insallah geri dönmezler cnm

canım bende bugün öyle oldum,dün akşam eşimle konuştum kaçta çıkacağız 7 de çıkarız dedi ben kalktım hazırlandım,hatta kalkmadan sabah patron 05:45'de adam bir sürü mesaj attı sinir oldum uykumun içine etti,neyse kalktım 06:30 da hazırlandım 7 de hazırım bizimki horul horul uyuyor kahvaltı yapacakmıyız dedim ne biliyim dedi bende hazırladım oda kalktı kahvaltı yapıyoruz ben sana demedimmi 7 de çıkarız diye niye kahvaltı hazırladın bi günde kahvaltı yapmadan çıksan olmazmı dedi hadiii gel burdan yak sordum bişey demedin bende kahvaltı yapmak isityorsun diye düşündüm dedim,baktım üsteliyor bi bağırdım tamam tamam hiddetlenme şaka yapıyorum diyor adama bak yaaaa gelde sinirlenme strese girme

arkadaşıma gelince ona bende sinir oldum

yaa aslında arkadaşa sinir oldum ama bunu düşünmesinide ben sağladım çünkü herşeyi konuşuyordum ben onunla ,yengemi,eltimi ne bileyim iş yerindeki arkadaşları falan anlattığım için haliyle kendince beni üzmemek için söylememiş ama yinede kızgınım söylemeliydi diye düşünüyorum,birlikte o kadar vakit geçirdik

ya bence sen doktorla ilgili stres yaşıyosun...benim doktora gelsene yaa valla rahatlatır seni...ama tabi koruya gittikten sonra sincan da da var koru ama benim doktor değil tabi..

orasıda uzak canım yaa bugün koruya gidelim diye düşündük hani bi gittiğim kadın vardı ya ona veya murat diye bi adam var ona

aslı bendende geri gelirdi progeston
telaş etme

ama üşütmede

Canlarım gecmışı okudum tamamen

özlem canım hormonlardan sinirlerin tavan, kıyamam, ayrıca arkadaşına sinir oldum, bence göz değer diye söylememiş, ben senin gibi iyi niyetli duşünemiyorum, benim en yakın arkadaşım 7 aylık olunca söyledi, bir diğeride doğurunca düşün, ama bir başkasıda hemen yazdı, üzülecegimi bildiği halde saklamadı, benden duy istedim dedi, o yüzden iyi niyetli bir davranış degil..neyse onları boşver önemli olan senin bıdığın, iğneler hayırlı olsun inşallah

Bedriye buhar makinesi çok iyi bir fikir canım

Aslı yarın çok güzel haberlerle gel inşallah

Yasemin bence 12_8 çok normal bir değer, senin tansiyon problemin yok, kalbini ferah tut, kızın sağlıkla doğacak

Aslı bol bol su iç, şeyinin yanması geçer,bide hapı koyarken çok dikkat et parmakların çok temiz olsun

Mesude canım bizim kuzumuz aşı olmuş, bugün ki huysuzluğu ve durgunluğu aşıdandır, çok gecmiş olsun

Bircan tatlım sende hayırlısıyla kızını hissedersin inşallah

Bu arada buket haklı AYSE, SEKERKIZ TUGBA,GULHAN,FB TUBA,ZEYNEP,AYLIN,GAMZE uzun zamandır yoklar bende merak ettim, gamzenin ikizleri ne yapiyor acaba? Ayşe'nin aşılaması tuttu mu?

Ben hala okuldayım öpüyorum sizi :)

kızlar benim akıntım fazlalaştı bazen böle kremsi gibi geliyo ama gelde sefaf kokusuz endişelenmelimiyim bilmiyorum

kızlar benimde oluyordu o haftalarda şşimdide daha fazla..günlük ped kullanıyorum..kokusu kötü olmadıktan sonra hiç sıkıntı değilmiş..dert etmeyin yanii

canım bir arkadaş daha var oda hamile haberini verdi bayram dönüşü hatta bana dediki sana söylesemmi diye düşündüm ama sonra söylemem gerektiğine karar verdim senden saklayamazdım dedi,bence doğru olanı yaptı.

kızlar iğnelerimi aldım ama ben bunları nasıl yapacağım çok korkuyoruuuuuummmm:18::18:

bişey daha iğneler için rapor çıkarttırmam lazım değil mi?
çıkartırsan daha iyi edersin..her seferinde doktora yazdırmak zor oluyo..haftasonuna denk geliyo ilaç bitiyo felan..raporlu olursan 2 tane alabiliyosun..hatta bi eczacı 4 e kadar yolu var demişti ama ben hiç almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…