Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

bu arada eski gediklilerden tuba ve zeynep kalmış en kısa sürede allah nasip etsi kızlar sizedee

amin canım ama ben bu gidişle gedikli gedikli kalacağım galiba
burcu küçük burcu ve nazan dualarınızı okudum Allah size kolay doğum, burcuya da hayırlı hamilelik nasip etdin inş

Bence ağda yaptır kuzum...ayrıntılı olmasın sadece...jilet çok sinir bozucu...insana kendini temiz hissettirmiyor...
canım zaten normalde ağda yaparım ama şimdi korktum ama yapıyım o zamannn akşama tertemiz olayım :))
amanınnnn hiççç korkma canım benim sen hiç yapmadınmı daha önce???
derin nefes al batır insan alışıyo ben artık zamanı gelince açıyom vuruym valla :)

çıkartırsan daha iyi edersin..her seferinde doktora yazdırmak zor oluyo..haftasonuna denk geliyo ilaç bitiyo felan..raporlu olursan 2 tane alabiliyosun..hatta bi eczacı 4 e kadar yolu var demişti ama ben hiç almadım

raporlu olunca hem fazla alabiliyormuşum hemde hasta katılım payı ödemiyormuşum,iş yeri hekimine de yazdırabiliyormuşum haftaya gittiğimde rapor istiyim o zman

yok canım ben hiç yapmadım ilk defa yapıcam ilk seferi hastaneye falan mı gitmeliyim kendim yapabilirmiyim tam olarak nereye yapmalıyım,hep aynı saattemi yapmalıyım,iğneleri nerde tutmalıyım soğuk olmaları gerekiyormu?
biliyorum çok soru sorduuuuummmm

göbek deliğinin altındaki yarım ay şeklindeki bölgeyi elinle sıkıştırıp ğneyi batırıyosun..çok acımıyo..ilkini hemşireye yaptır sonrakileri sen yapabilirsin

hamileliğin ilerledikçe bacağa başlarsın..ben saat 11 e saat kurmuşum hep aynı saatte yappmaya çalışyorum..atlamamaya çalışıyorum...iğne normal evde duruyo..bbuzdolabına felan gerek yok..eczanede de normal raflı dolaptan çıkarıyolaar...

nasıl yaaa illaa göbeğimin altımı olacak offff şimdi bide hemşiremi bulacağız eşimde evde değil

nasıl yaaa illaa göbeğimin altımı olacak offff şimdi bide hemşiremi bulacağız eşimde evde değil

nasıl yani başka nereden istiyosun:))
istiyosan bacaktan yap..gidemiyosan biyere göbekten kedin yapabilrisin bugün..
internette videoları var..izle bak nasıl yapıyolar:)

sende ya Allah Ya bismillah de batır iğneyi..yavaş yavaş zerk et..

Canım korkma Allah'ın izniyle hiç acımıyor ben ilk aldım geldim eşîm vurdu ilk ay sonra ben vurmaya başladım akşam 9 da ayarlı saatîm hep aynı saatte vuruyorum birde ben dolapta saklıyorum doktor 25derecenîn altında sakla demişti onun için dolaptan hiç çıkarmadım ben rapor çıkardım yarısından daha az ücret ödüyorsun bir yarım rapor varmış orda yarı ücret veriyorsun birde tam rapor varmış onda hiçbir ücret vermîyorsun çıkarabîliyorsan tam rapor çıkar

hımmm bak iyi oldu yavaş yavaşmı zerk ediliyormuş,yok yani karnımın herhangi bir yeri diye düşünmüştüm.

Canım ben. 21haftaya dün girdim ben 2-3 gündür hissediyorum oda ufak kıpırtılar gibi

Canım normal bir ortamda saklayabilirsin dolaba gerek yok göbek deliğinin 4 parmak sağına soluna yapabilirsin dedi doktorum hep aynı saatte yapılması daha iyi ilk bi hastanenin acilinde yaptır hem anlatır nasıl yapacağını .Yapabildiğin kadar göbeğe yap dedi doktorum bana son zamanlar bacak yada kol yaparsın dedi.

heyoooo

Bedriye'nin minik kuzusunu albümümde paylaştım

maşallah çok şeker, ağzı elleri tam öpülmelik, melek gibi, maşallah

burcu küçük burcu ve nazan dualarınızı okudum Allah size kolay doğum, burcuya da hayırlı hamilelik nasip etdin inş

Allah razı olsun canım ,Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin,bak sende pco vardı di mi? bitkisel kür yap,bilyorum evde dolu aldın bir köşeye koydun, ama bu sefer ciddiye al, rabbim belki onları vesile kılar, ayrıca hemen öyle ağlamak yok,biz burda neciyiz,bende iyice demirbaş oldum, gel katıl bana

canım bende son gebeliğimde yaptım, göbek ya da koldan yapılıyor, ben ilk eczaneye kolumdan yaptırdım, eşin kolundan yapsın, eşin yokken sen göbekten yap, hergün aynı saatte olması lazı, bide çok sıcak olmadığı sürece, oda sıcaklığında saklayabilirsin,ilk başlarda acıyor sonra duyarsız oluyorsun, haydi rastgele

,

bencede kürler önemli..
bende soğan kürü yapmıştım

hemen peşine hamile kalmadım ama bence etkisi var..
aslıda kür yapmıştı.. bene tutunmasında oda faydalı oldu...
ben bile bununmu tıkayıp pipetle soğan suyu içtiysem herkes içer

kızlar benimde oluyordu o haftalarda şşimdide daha fazla..günlük ped kullanıyorum..kokusu kötü olmadıktan sonra hiç sıkıntı değilmiş..dert etmeyin yanii
Ay rahatladım demek normal
Yokk hiç öyle deme bak bizlere alkahın izni ile olacak zamanı gelince bu arada agzına saglık kuzucugum
heyoooo

Bedriye'nin minik kuzusunu albümümde paylaştım

maşallah çok şeker, ağzı elleri tam öpülmelik, melek gibi, maşallah

Yaaa ben göremiyorumm telden yarın bakarım ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…