- 15 Ocak 2011
- 906
- 349
- 323
- 38
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.801
bu arada eski gediklilerden tuba ve zeynep kalmış en kısa sürede allah nasip etsi kızlar sizedee
canım zaten normalde ağda yaparım ama şimdi korktum ama yapıyım o zamannn akşama tertemiz olayım :))Bence ağda yaptır kuzum...ayrıntılı olmasın sadece...jilet çok sinir bozucu...insana kendini temiz hissettirmiyor...
amanınnnn hiççç korkma canım benim sen hiç yapmadınmı daha önce???canım bir arkadaş daha var oda hamile haberini verdi bayram dönüşü hatta bana dediki sana söylesemmi diye düşündüm ama sonra söylemem gerektiğine karar verdim senden saklayamazdım dedi,bence doğru olanı yaptı.
kızlar iğnelerimi aldım ama ben bunları nasıl yapacağım çok korkuyoruuuuuummmm:18::18:
çıkartırsan daha iyi edersin..her seferinde doktora yazdırmak zor oluyo..haftasonuna denk geliyo ilaç bitiyo felan..raporlu olursan 2 tane alabiliyosun..hatta bi eczacı 4 e kadar yolu var demişti ama ben hiç almadım
canım zaten normalde ağda yaparım ama şimdi korktum ama yapıyım o zamannn akşama tertemiz olayım :))
amanınnnn hiççç korkma canım benim sen hiç yapmadınmı daha önce???
derin nefes al batır insan alışıyo ben artık zamanı gelince açıyom vuruym valla :)
yok canım ben hiç yapmadım ilk defa yapıcam ilk seferi hastaneye falan mı gitmeliyim kendim yapabilirmiyim tam olarak nereye yapmalıyım,hep aynı saattemi yapmalıyım,iğneleri nerde tutmalıyım soğuk olmaları gerekiyormu?
biliyorum çok soru sorduuuuummmm
göbek deliğinin altındaki yarım ay şeklindeki bölgeyi elinle sıkıştırıp ğneyi batırıyosun..çok acımıyo..ilkini hemşireye yaptır sonrakileri sen yapabilirsin
hamileliğin ilerledikçe bacağa başlarsın..ben saat 11 e saat kurmuşum hep aynı saatte yappmaya çalışyorum..atlamamaya çalışıyorum...iğne normal evde duruyo..bbuzdolabına felan gerek yok..eczanede de normal raflı dolaptan çıkarıyolaar...
nasıl yaaa illaa göbeğimin altımı olacak offff şimdi bide hemşiremi bulacağız eşimde evde değil
Canım korkma Allah'ın izniyle hiç acımıyor ben ilk aldım geldim eşîm vurdu ilk ay sonra ben vurmaya başladım akşam 9 da ayarlı saatîm hep aynı saatte vuruyorum birde ben dolapta saklıyorum doktor 25derecenîn altında sakla demişti onun için dolaptan hiç çıkarmadım ben rapor çıkardım yarısından daha az ücret ödüyorsun bir yarım rapor varmış orda yarı ücret veriyorsun birde tam rapor varmış onda hiçbir ücret vermîyorsun çıkarabîliyorsan tam rapor çıkaryok canım ben hiç yapmadım ilk defa yapıcam ilk seferi hastaneye falan mı gitmeliyim kendim yapabilirmiyim tam olarak nereye yapmalıyım,hep aynı saattemi yapmalıyım,iğneleri nerde tutmalıyım soğuk olmaları gerekiyormu?
nasıl yani başka nereden istiyosun:))
istiyosan bacaktan yap..gidemiyosan biyere göbekten kedin yapabilrisin bugün..
internette videoları var..izle bak nasıl yapıyolar:)
sende ya Allah Ya bismillah de batır iğneyi..yavaş yavaş zerk et..
Canım ben. 21haftaya dün girdim ben 2-3 gündür hissediyorum oda ufak kıpırtılar gibievet canım ya bişeyler hissediyorum ama ne oldugunu tam anlayamıyorum tam olarak hangi haftada hissetmiştin, dün doktorum dediki hissettiğin zaman aile sağlığı ile görüş tetanoz aşısı için, ya diyorum çok geç hissedip aşı için geç kalırsam haftaya gitmeyi düşünüyorum erken olmaz herhalde dimi
yok canım ben hiç yapmadım ilk defa yapıcam ilk seferi hastaneye falan mı gitmeliyim kendim yapabilirmiyim tam olarak nereye yapmalıyım,hep aynı saattemi yapmalıyım,iğneleri nerde tutmalıyım soğuk olmaları gerekiyormu?
amin canım ama ben bu gidişle gedikli gedikli kalacağım galiba
burcu küçük burcu ve nazan dualarınızı okudum Allah size kolay doğum, burcuya da hayırlı hamilelik nasip etdin inş
,Allah razı olsun canım ,Rabbim sana en kısa zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin,bak sende pco vardı di mi? bitkisel kür yap,bilyorum evde dolu aldın bir köşeye koydun, ama bu sefer ciddiye al, rabbim belki onları vesile kılar, ayrıca hemen öyle ağlamak yok,biz burda neciyiz,bende iyice demirbaş oldum, gel katıl bana
canım bende son gebeliğimde yaptım, göbek ya da koldan yapılıyor, ben ilk eczaneye kolumdan yaptırdım, eşin kolundan yapsın, eşin yokken sen göbekten yap, hergün aynı saatte olması lazı, bide çok sıcak olmadığı sürece, oda sıcaklığında saklayabilirsin,ilk başlarda acıyor sonra duyarsız oluyorsun, haydi rastgele
Ay rahatladım demek normalkızlar benimde oluyordu o haftalarda şşimdide daha fazla..günlük ped kullanıyorum..kokusu kötü olmadıktan sonra hiç sıkıntı değilmiş..dert etmeyin yanii
Yokk hiç öyle deme bak bizlere alkahın izni ile olacak zamanı gelince bu arada agzına saglık kuzucugumamin canım ama ben bu gidişle gedikli gedikli kalacağım galiba
burcu küçük burcu ve nazan dualarınızı okudum Allah size kolay doğum, burcuya da hayırlı hamilelik nasip etdin inş
heyoooo
Bedriye'nin minik kuzusunu albümümde paylaştım
maşallah çok şeker, ağzı elleri tam öpülmelik, melek gibi, maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?