Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım benim, bütün yazılarını bir bir okudum , öncelikle şu yazın beni çok derinden etkledi hani demişsin ya, "herkes ben üzülmiyim diye bişey yokmuş gibi davranıyor, ama keşke oturup biri beni dinlese benle ağlasa" diye, ahh yaa sen istanbulda olsaydın işte o kişi ben olurdum daha yazını okuyunca bile gözlerim doldu, nasıl iyi anladım seni, insan bunu da istiyor yani bu bir ihtiyaç , hiçbişey yokmuş gibi davranmaktan kalplerimiz taşlaşacak ben ondan korkuyorum, aslında hepimizin ağlamaya derdini dökmeye, kendini anlayan bir insanla saatlerce konuşup, kızıp, ağlayıp, gülüp iiçini boşaltması lazım. bizlerde normal hayatta yapamadıklarımızı burda yapıyoruz özlemcim napalım, kimi zaman geliyoruz "şu anda ağlıyorum" yazıyoruz, kim zaman içimize sığmayan sevinçlerimizi paylaşıyoruz güle oynaya, kimi zaman salıveriyoruz boşveriyoruz, kimi zaman saçmalıyoruz... ama hiç olmazsa burada bizi anlayan insanlarla paylaşıyoruz ve yaptığımız hiçbir şey için yadırganmıyoruz kınanmıyoruz ayıplanmıyoruz... o yüzden ben burayı çok seviyorum, sizleri çok seviyorum...

canımcım benim bat 12 ekimmm 10 eylül diil ki hiç olmadı da
tatlım düzelttim , desene açıkça 10 eylülü de nerenden uydurdun diye nazik arkadaşım benim kibarca yazmışsın ama ben anladım
Burcu'cum maşallah sana yaa bitirdin demek Allah kabul etsin güel kalpli arkadaşım, Allah seninde kalbindeki hayırlı tüm dualarını kabul etsin
tatlım sen nerelerdesin bu nasıl bir yoğunluk böyle özledik seni Allah kabul etsin çektiğin tesbihleri inşallah.
Yasemincim, sibelsibel38 arkadaşımızın dua listesinde adı yok canım :)
Allah Allah ben dün baktım vardı, bugün baktım yok, galiba artık halisünasyon görmeye başladım kızlar, yakında size bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden yazmaya başlıycam bu gidişle. hemen ekliyorum canım çok sağol uyardığın için.
merhabalar araniza yeni katildim dualariniza ortak olmak istiyorum benide listesinize eklermisiniz hayirlisiyla butun dualarimiz bebizlere gitsin
merhaba tatlım, bizim topiğin ilk sayfasına girip bir bak, orda en üstteki tablo bizim arkadaş tablomuz, orda isim şehir bat sorun vs gibi bilgilerimiz yazıyor, o bilgilerini yaz bize, önce bir seni arkadaş listemize ekleyelim, hepimiz seni tanıyalım ondan sonra hemen eklerim tesbih listemizede, Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" kuyoruz o gün kimin ismi yazılı ise listede

herkese günaydın topic çok hoşuma gitti nekadar enerjiksiniz masaallah ben duanızı çok merak ettim ne okuyorsunuz bene 1 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz hala bişi yok duanızı eksik etmeyin inş
canım benim sende hoşgeldin, senden hemen önce bi arkadaşta katılmak istemişti onada yazdım sanada koyaliyim;
bizim topiğin ilk sayfasına girip bir bak, orda en üstteki tablo bizim arkadaş tablomuz, orda isim şehir bat sorun vs gibi bilgilerimiz yazıyor, o bilgilerini yaz bize, önce bir seni arkadaş listemize ekleyelim, hepimiz seni tanıyalım ondan sonra hemen eklerim tesbih listemizede, Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" kuyoruz o gün kimin ismi yazılı ise listede

canım yaa dün bedriye bi ilaç ismi vermişti şeker ilacıymuş hem zayıflatıyor hemde hamiş olmanı sağlıyormuş, bence tam sana uygun bir ilaç ozaman bu , bak iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş. ben sana ilacın ismini yazayım sen git dr una danış öyle al canım sakın üzülme, benim teyzemin kızı 1.50 boyunda 130 kg filandı, o bile bebek doğurdu, sen hayli hayli doğurursun, hemde çatır çatır
ilacın adı: METFORMİNİ

çok çok iyi anlıyorum hatta geçen dedim ki durduk yere hamilelik takvimi yapsam hevesimi alsam.. çünkü gerçekten hamile olursam asla bir takvim yapmayacağım ve ayrıca şöyle bir adağım var gebe olursam 8.aya kadar tek bir bebek eşyası eve sokmayacağım.. Allah nasip ederse olurda kucağıma alana kadar kendimi kaptırmayacağım ve geçen burada da yazmıştım pozitif görünce testde mutluluk yerine korkular başlıyor ve stres geliyor.. herşey nasip.. herşeyi unutup en baştan başlamalı, hiçbirşey olmamış gibi.. ama sen o devlet hastanesindeki adama git bence.. riskli gebelik uzmanıysa.. görüş bi.. ilk görüşmeler belki randevulu olur ama sonrasında direk alır seni tanıdıkça.. inşAllah güzel olucak herşey...

herkese günaydınnnn neden işteyiz yaaaaa sıcacık yatakta uyumak varken ((((((((

günaydın canımm, ben evdeyim ama haftasonu olunca inadına uyuyamadım eşim sınava gitti bende tuvaletii mutafı çamaşır sularıyla baştan aşağı yemizledim beyazları attım yıkanıyor onlarada çamaşır suyu döktüm
bugün temizliğin dibine vurdum yani çamaşır suyu kullanmadan yaptığım hiçbir temizlik içime sinmiyor, bütün ev buram buram kokuyor şuanda birazdan kendimi dışarı atıcam zehirlenmemek için

Son düzenleme:
herkese günaydın topic çok hoşuma gitti nekadar enerjiksiniz masaallah ben duanızı çok merak ettim ne okuyorsunuz bene 1 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz hala bişi yok duanızı eksik etmeyin inş

bu konunun 1. sayfasında bir dua listesi var, ordam bakabilirsin canım. yasemin arkadaşımın toipiğin sahibi ona söylersen seni dua listesine ekleyebilir:)

tatlım sen kilolu falan değilsin, lütfen böyle düşünme, yumurta tembelliği herkesde aynı olmaz için rahat etsin istersen bir doktora görün , onun dışında kalbini kötü şeylere yorma

tesekkürler 27 yasındayım 1 yıllık evliyim 8 aydır bebiş istiyorum istanbulda ysıyorum sorunumuz suan belli değil adımda sündüz bat 16 ekim

kuzenim sancıyla acil doğuma alınmış dua edin lütfen dt 12 ekim olcaktı bebiş sürpriz yaptı

kızlar günayydınnn eşim nöbette hem erken kalkmak zorundaydım onu göndermek için hemde hafta sonu haftasonu yanlızımmm...kız yasemin alacağın olsun valla hala yokum dua listesinde

aylincim ben senden daha kötüyüm gerçi ama bendede dokturum kilo kaynaklı yumurtlama tembelliğinden dolayı ultrasanda bakınca pko görüntüsü var zayıflaman lazım dediydi tabi bu pko nalet bişi hem zayıflaman lazım ama hastalık zayıflamanı güçleştiriyo bu arada dediğim gibi ben senden daha kısayım 1:65 boy 80 kiloyum ama şu varki 110 kilo bi arkadaşım vardı doğurdu

canımcım çok saolasın araştırayım ilacı da işte ilk ay ya daha bi ay bi böyle deneyelim olmazsa yüklenirim işte ilaç kontrol falan... çok moralim bozuldu ya dün okudum yıkıldım resmen ben de diyorum daha neler var doğuruyorlar diye ama işte şüphe....

tatlım sen kilolu falan değilsin, lütfen böyle düşünme, yumurta tembelliği herkesde aynı olmaz için rahat etsin istersen bir doktora görün , onun dışında kalbini kötü şeylere yorma

ay fıstık ağzından bal damlıyor ama boy uzun kilo da olunca baya şişko olyosun bööle kocaman bebiş olmadan anne kasasına sahip oluyorsun mesela işte şeyi sorucam size bi de akıntıdan yumurtlama dönemimi anlıyorum dedim ya o akıntı olunca yumurtlama da oluyor di mi kesin? ya da akıntı olsa bile olmayabiliyor mu :44: çok karmaşık sordum di mi ama ifade edemedim ki

Merhaba kızlar bende 5yıllık evliyim bizimde olmadı meleğimiz ama ümidimi hiç kaybetmedim eşimde sorun yok bende adet düzensizliği rahim darlığı prolaktin var ilaç kullanıyorum bu ayda nasip olursa aşılamaya gideceğiz dualrım siizinle sizinde dualrınız benimle olsun inşallahh ...

aynıyız tatlım aynı daha kötü falan diil şu yaseminin önerdiği ilacı araştırdın mı canım sen peki? belki sende işe yarar sonuçta sen biliyorsun ne olduğunu ben onu bile bilmiyorum daha... amaan inşallah tombiş tombiş doğururuz ayy doğuralım da

Kızlar biliyormusunuz bilmiyorum amaa bir ilaç daha var bebek topiğinde o ilaç sayesinde çok kişi hamiş kaldı 9 lira fiyatı eczanede satılıyor hayıt hapı tamamen bitkisel ve sağlık bakanlığı onaylı adı agnugaston yumurtlamayı sağlıyor süt hormonu yada bazı hormonlar yüksekse normale çeviriyor hamiş kalmayı kolaylaştırıyor adetin 2.günü başlayıp 15.gününe kadar içmiştim ben içtiğim ay 2 yumurtam oldu ve normalde 3 ayda bir adet gören ben o ay adet oluvermiştimBelki işinize yarar.

bayılırım çamaşır suyu kokusuna bende çok kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…