- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #3.981
yaa arkadaşlar ben sanki hamileymişim gibi hayal kuruyorum sanki yolda bebek var dün eşime diyorum bebeğimiz olunca şöyle bi bebek arabası alalım, yok erkek olursa doğduğunda sünnet ettirelim o an aklıma ne gelirse işte acaba ben sıyırdımmı dersiniz?
bugün patronum bana dediki sen psikolojik destek alıyormusun,iyi görünmüyorsun ama ben kendimi iyi hissediyorum,kendimden şüphe etmeye başladım çokmu kötüyüm diye, dışardan böyle mi görünüyorum diye sabahtan beri aklımda soru işareti, aslında ilk bebeğimde gerçekten çok kötüydüm ama toparladım eskiye bakarak şimdi çok çok iyiyim ben yaaaa
tatlım düzelttim , desene açıkça 10 eylülü de nerenden uydurdun diyecanımcım benim bat 12 ekimmm 10 eylül diil ki hiç olmadı da
Burcu'cum maşallah sana yaa bitirdin demek Allah kabul etsin güel kalpli arkadaşım, Allah seninde kalbindeki hayırlı tüm dualarını kabul etsinBu listedeki herkesin tespihini çektim Rabbim kabul etsin inşallah, hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin Allah. Sahip olduklarımıza şükretmeyi, sahip olduğumuz kötülükler içindeki iyilikleri görmeyi nasip etsin Allah, hepiniz sevgiler
tatlım sen nerelerdesin bu nasıl bir yoğunluk böyle özledik seniKader, Gül, Yasemin, Dilber, Buket, Bircan, Bedriye, Özlem.
Tesbihlerinizi çektim arkadaşlar birikmişti bu akşam çok şükür bitirdim. Yarın kaldığım yerden devam edicem. Allah kabul eder İnşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla hamilelik haberlerinizi alırız..
Allah Allah ben dün baktım vardı, bugün baktım yok, galiba artık halisünasyon görmeye başladım kızlar, yakında size bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden yazmaya başlıycam bu gidişle.Yasemincim, sibelsibel38 arkadaşımızın dua listesinde adı yok canım :)
merhaba tatlım, bizim topiğin ilk sayfasına girip bir bak, orda en üstteki tablo bizim arkadaş tablomuz, orda isim şehir bat sorun vs gibi bilgilerimiz yazıyor, o bilgilerini yaz bize, önce bir seni arkadaş listemize ekleyelim, hepimiz seni tanıyalım ondan sonra hemen eklerim tesbih listemizede, Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" kuyoruz o gün kimin ismi yazılı ise listedemerhabalar araniza yeni katildim dualariniza ortak olmak istiyorum benide listesinize eklermisiniz hayirlisiyla butun dualarimiz bebizlere gitsin
canım benim sende hoşgeldin, senden hemen önce bi arkadaşta katılmak istemişti onada yazdım sanada koyaliyim;herkese günaydın topic çok hoşuma gitti nekadar enerjiksiniz masaallah ben duanızı çok merak ettim ne okuyorsunuz bene 1 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz hala bişi yok duanızı eksik etmeyin inş
canlar dün çok içim sıkıldı çünkü ben şişkoyum forumda başka bi tombiş arkadaş da demiş ki şişkoysan yumurtan bişi oluyor ben azıcık kısır oldum bu yüzden doktora git hemen diyeben adetim düzenli diye umursamıyordum ama onun da düzenliymiş benim boy 1.75 kilo 88 ya ama ben akıntı takibi yapıyorum yumurtlama oluyor sanki akıntımdan anlıyorum heh hatırladım yumurtalıkları tembelleşmiş benimkler de mi tembelleşti ki üfffffffffffff
bende bazen şöyle sesli sesli ağlamak istiyorum biri beni dinlesin hatta benimle ağlasın istiyorum,ama etrafımdaki herkes beni üzmemek için susuyor konuşmuyor bişey olmamış gibi davranıyor bu beni deli ediyor ben susmalarını istemiyorum.
canım bende özellikle ilk hamileliğimde çok fazla bişey hissetmiyordum heyecanlanmıyordum fazla, kendi kendime diyordum ters giden bişeyler var bu işte bi yanlışlık var yani heyecan vardı ama etraftaki insanları görünce ben onlara göre çok heyecansızdım ama bu sefer daha farklıydı hayaller vardı ümitler vardı ama olmadı, rabbim inşallah hepimize nasip edecek ben inanıyorum yeterki biz ümit edelim.
birde ben artık ne yapacağımıda bilmiyorum hamileyim diye havalara uçup sevinemeyeceğim içim hep buruk olacak,diğer insanlar gibi o sosyal paylaşım sitelerine "anne oluyorum" yazamayacağım zaten onuda hiç yapamamıştım...
herkese günaydınnnn neden işteyiz yaaaaa sıcacık yatakta uyumak varken((((((((
" Allahım sen bizlere hayırlı, sağlıklı, Senin yolunda, Peygamber Efendimize hayırlı ümmet, ailesine hayırlı evlat, vatanına, milletine, dünyasına, ahiretine faydalı, kendisine faydalı, iyi huylu, güzel ahlaklı, güzel kaderli, güzel vucutlu ve güzel yüzlü hayırlı bir evlat nasibet "
UĞURLU TABLOMUZ
[TABLE="class: Grid, width: 700"]
[TR]
[TD]hamiş adaylarımız
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]şehir
[/TD]
[TD]bat
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]evlilik
[/TD]
[TD]hamişlik isteği
[/TD]
[TD]sorunu
[/TD]
[TD]son durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]graphicdesigner
[/TD]
[TD]yasemin
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD] 19 eylül
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]9 ay
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]beklemede + hayali hamile + sanal bebeği var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828
[/TD]
[TD]nazan
[/TD]
[TD]kayseri
[/TD]
[TD]24 eylül
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]2007
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]buketdemet
[/TD]
[TD]buket
[/TD]
[TD]erzurum
[/TD]
[TD]12 eylül
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]2008
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[TD]yumurta çatlamama
[/TD]
[TD]ilaç tedavisinde + psikolojik hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]barisozlem
[/TD]
[TD]özlem
[/TD]
[TD]ankara
[/TD]
[TD]belirsiz
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]2009
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]kan pıhtılaşması
[/TD]
[TD]dinlenmede, topiğimizin asoşeyti presi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tmyomr
[/TD]
[TD]tümay
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD] 7 ekim
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]2009
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[TD]kan pıhtılaşması
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benjamin_ipek
[/TD]
[TD]ipek
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]belirsiz
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]littlebirdie
[/TD]
[TD]yasemin
[/TD]
[TD]ankara
[/TD]
[TD] 2 ekim
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]5 ay
[/TD]
[TD]sorunsuz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabia8184
[/TD]
[TD]rabia
[/TD]
[TD]gaziantep
[/TD]
[TD] 21 ağus.
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]2012
[/TD]
[TD]7 ay
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tb_fb
[/TD]
[TD]tuba
[/TD]
[TD]bursa
[/TD]
[TD] 4 ekim
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]2009
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[TD]yumoş takibi
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen_im32
[/TD]
[TD]zeliha
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD] 5 eylül
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7VerenGul
[/TD]
[TD]gül
[/TD]
[TD]kastamonu
[/TD]
[TD] 30 eylül
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]11 ay
[/TD]
[TD]eşinde varikosel
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bdroner
[/TD]
[TD]bedriye
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD] 1 ekim
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]2008
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nartanesiii
[/TD]
[TD]ayşe
[/TD]
[TD]almanya
[/TD]
[TD] 16 ekim
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]2008
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]btskn
[/TD]
[TD]bircan
[/TD]
[TD]erzurum
[/TD]
[TD] 17 ekim
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]beklemede + ilaç tedavisi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh
[/TD]
[TD]merve
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD] 15 ekim
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]15 ay
[/TD]
[TD]yumurtlama bozukluğu
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevgimelegim
[/TD]
[TD]melek
[/TD]
[TD]kırıkkale
[/TD]
[TD] 30 eylül
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kader1982
[/TD]
[TD]kader
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD] belirsiz
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shcne
[/TD]
[TD]seda
[/TD]
[TD]????????
[/TD]
[TD] 2 eylül
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]delyam
[/TD]
[TD]dilber
[/TD]
[TD]azerbaycan
[/TD]
[TD] 27 eylül
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD]varikosel tedavi edildi
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]monalisa79
[/TD]
[TD]melek
[/TD]
[TD]????????
[/TD]
[TD] 30 ağus.
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]2002
[/TD]
[TD]2 ay
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]1 çocuğu var 2.'yi bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dejavu_one
[/TD]
[TD]seda
[/TD]
[TD]eskişehir
[/TD]
[TD] 27 eylül
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]2007
[/TD]
[TD]1,5 yıl
[/TD]
[TD]adet düzensizliği
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavera49
[/TD]
[TD]merve
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD] 21 eylül
[/TD]
[TD]20
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]3 ay
[/TD]
[TD]geçici menopoza girip çıktı
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982
[/TD]
[TD]gül
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD] 19 eylül
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]10 ay
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]maonyaaa
[/TD]
[TD]isimsiz
[/TD]
[TD]???????
[/TD]
[TD] 28 eylül
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]2008
[/TD]
[TD]3 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dernan
[/TD]
[TD]Derya
[/TD]
[TD]ankara
[/TD]
[TD] 2 ekim
[/TD]
[TD]??
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]1.5 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelam
[/TD]
[TD]Melek
[/TD]
[TD]batman
[/TD]
[TD] 2 ekim
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kevok08
[/TD]
[TD]Aylin
[/TD]
[TD]ısparta
[/TD]
[TD] 12 ekim
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]1 yıl
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD]ekimde çalışmaya başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]binbirgece
[/TD]
[TD]gamze
[/TD]
[TD]izmir
[/TD]
[TD] 4 ekim
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]2007
[/TD]
[TD]5 yıl
[/TD]
[TD]kan pıhtılaşması, ani antikor değişimi
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sibelsibel38
[/TD]
[TD]sibel
[/TD]
[TD]burdur
[/TD]
[TD] 27 eylül
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]2,5 yıl
[/TD]
[TD] pco
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]burju82
[/TD]
[TD]burcu
[/TD]
[TD]içel
[/TD]
[TD] ???
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]2008
[/TD]
[TD]2 yıl
[/TD]
[TD] sebepsiz
[/TD]
[TD]beklemede
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hamişler
[/TD]
[TD]isim
[/TD]
[TD]şehir
[/TD]
[TD]yaş
[/TD]
[TD]evlilik
[/TD]
[TD]tahmini doğum
[/TD]
[TD]atlattığı sorun
[/TD]
[TD]son durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nuradamla
[/TD]
[TD]aynur
[/TD]
[TD]azerbaycan
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]2012
[/TD]
[TD]17.04.2013
[/TD]
[TD]sorunsuz
[/TD]
[TD]topiğimizin ilk hamişi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rose_s
[/TD]
[TD]sibel
[/TD]
[TD]aydın
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]2012
[/TD]
[TD]17.04.2013
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]özlem'in dünürü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal
[/TD]
[TD]başak
[/TD]
[TD]edirne
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]16.05.2013
[/TD]
[TD]sorunsuz
[/TD]
[TD]Eylül Ayı'nın ilk hamişi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gul1982
[/TD]
[TD]gül
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]2011
[/TD]
[TD]29.05.2013
[/TD]
[TD]sebepsiz
[/TD]
[TD] gül bahçesine bir tomurcuk daha ekleniyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]alaraburcu
[/TD]
[TD]burcu
[/TD]
[TD]istanbul
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]2010
[/TD]
[TD]23.03.2013
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]hamiş
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rose86
[/TD]
[TD]gül
[/TD]
[TD]??????
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]2009
[/TD]
[TD]02.11.2012
[/TD]
[TD]sebepsiz bekledi
[/TD]
[TD]hamiş
[/TR]
[/TABLE]
Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" DUA LİSTEMİZ
[TABLE="class: grid, width: 700, align: center"]
[TR]
[TD]nick
[/TD]
[TD]okunacak tarih
[/TD]
[TD]ne için okuyoruz?
[/TD]
[TD] durum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tb_fb / TUBA
[/TD]
[TD]07.09.2012 cuma
[/TD]
[TD]hamişlik + ist'a taşınmak
[/TD]
[TD] okundu Allah kabul etsin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] nartanesiii / AYŞE
[/TD]
[TD]08.09.2012 c.tesi
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[TD]okundu Allah kabul etsin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mervsh / MERVE
[/TD]
[TD]09.09.2012 pazar
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melek2828 / MELEK
[/TD]
[TD]10.09.2012 p.tesi
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mavihayal / BAŞAK
[/TD]
[TD]11.09.2012 salı
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik, kolay doğum
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] maonyaaa / isim yok
[/TD]
[TD]12.09.2012 çarşmba
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] littlebirdie / K. YASEMİN
[/TD]
[TD]13.09.2012 perşmbe
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] kader1982 / KADER
[/TD]
[TD]14.09.2012 cuma
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] gul1982 / GÜL
[/TD]
[TD]15.09.2012 c.tesi
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] graphicdesigner / YASEMİN
[/TD]
[TD]16.09.2012 pazar
[/TD]
[TD]hamişlik + hayırlı ev
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] delyam / dilber
[/TD]
[TD]17.09.2012 p.tesi
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] buketdemet / BUKET
[/TD]
[TD]18.09.2012 salı
[/TD]
[TD]başarılı bir tüp bebiş tedavisi, hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] btskn / BİRCAN
[/TD]
[TD]19.09.2012 çarşmba
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] bdroner / BEDRİYE
[/TD]
[TD]20.09.2012 perşmbe
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[TD] okundu ALlah kabul etsin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] barisozlem / ÖZLEM
[/TD]
[TD]21.09.2012 cuma
[/TD]
[TD]sağlıklı hamişlik
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] tmyomr / TÜMAY
[/TD]
[TD]22.09.2012 c.tesi
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[TD] bugün okunacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] mavera49/ MERVE
[/TD]
[TD]23.09.2012 pazar
[/TD]
[TD]hamişlik + bacağı için şifa
[/TD]
[TD] +++
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] 7VerenGul / GÜL
[/TD]
[TD]24.09.2012 p.tesi
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[TD] +++
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] dejavu_one / SEDA
[/TD]
[TD]25.09.2012 salı
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[TD] +++
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] Dernan / DERYA
[/TD]
[TD]26.09.2012 çarşmba
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[TD] +++
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] binbirgece / GAMZE
[/TD]
[TD]27.09.2012 perşmbe
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[TD] +++
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] burju82 / BURCU
[/TD]
[TD]28.09.2012 cuma
[/TD]
[TD]hamişlik
[/TD]
[TD] +++
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
herkese günaydın topic çok hoşuma gitti nekadar enerjiksiniz masaallah ben duanızı çok merak ettim ne okuyorsunuz bene 1 yıllık evliyim 9 aydır istiyoruz hala bişi yok duanızı eksik etmeyin inş
canlar dün çok içim sıkıldı çünkü ben şişkoyum forumda başka bi tombiş arkadaş da demiş ki şişkoysan yumurtan bişi oluyor ben azıcık kısır oldum bu yüzden doktora git hemen diyeben adetim düzenli diye umursamıyordum ama onun da düzenliymiş benim boy 1.75 kilo 88 ya ama ben akıntı takibi yapıyorum yumurtlama oluyor sanki akıntımdan anlıyorum heh hatırladım yumurtalıkları tembelleşmiş benimkler de mi tembelleşti ki üfffffffffffff
bu konunun 1. sayfasında bir dua listesi var, ordam bakabilirsin canım. yasemin arkadaşımın toipiğin sahibi ona söylersen seni dua listesine ekleyebilir:)
tatlım düzelttim , desene açıkça 10 eylülü de nerenden uydurdun diyenazik arkadaşım benim kibarca yazmışsın ama ben anladım
Burcu'cum maşallah sana yaa bitirdin demek Allah kabul etsin güel kalpli arkadaşım, Allah seninde kalbindeki hayırlı tüm dualarını kabul etsin
tatlım sen nerelerdesin bu nasıl bir yoğunluk böyle özledik seniAllah kabul etsin çektiğin tesbihleri inşallah.
Allah Allah ben dün baktım vardı, bugün baktım yok, galiba artık halisünasyon görmeye başladım kızlar, yakında size bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden yazmaya başlıycam bu gidişle.hemen ekliyorum canım çok sağol uyardığın için.
merhaba tatlım, bizim topiğin ilk sayfasına girip bir bak, orda en üstteki tablo bizim arkadaş tablomuz, orda isim şehir bat sorun vs gibi bilgilerimiz yazıyor, o bilgilerini yaz bize, önce bir seni arkadaş listemize ekleyelim, hepimiz seni tanıyalım ondan sonra hemen eklerim tesbih listemizede, Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" kuyoruz o gün kimin ismi yazılı ise listede
canım benim sende hoşgeldin, senden hemen önce bi arkadaşta katılmak istemişti onada yazdım sanada koyaliyim;
bizim topiğin ilk sayfasına girip bir bak, orda en üstteki tablo bizim arkadaş tablomuz, orda isim şehir bat sorun vs gibi bilgilerimiz yazıyor, o bilgilerini yaz bize, önce bir seni arkadaş listemize ekleyelim, hepimiz seni tanıyalım ondan sonra hemen eklerim tesbih listemizede, Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" kuyoruz o gün kimin ismi yazılı ise listede
canım yaa dün bedriye bi ilaç ismi vermişti şeker ilacıymuş hem zayıflatıyor hemde hamiş olmanı sağlıyormuş, bence tam sana uygun bir ilaç ozaman bu , bak iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş. ben sana ilacın ismini yazayım sen git dr una danış öyle al canım sakın üzülme, benim teyzemin kızı 1.50 boyunda 130 kg filandı, o bile bebek doğurdu, sen hayli hayli doğurursun, hemde çatır çatır
ilacın adı: METFORMİNİ
kuzenim sancıyla acil doğuma alınmış dua edin lütfen dt 12 ekim olcaktı bebiş sürpriz yaptı
tatlım düzelttim , desene açıkça 10 eylülü de nerenden uydurdun diyenazik arkadaşım benim kibarca yazmışsın ama ben anladım
Burcu'cum maşallah sana yaa bitirdin demek Allah kabul etsin güel kalpli arkadaşım, Allah seninde kalbindeki hayırlı tüm dualarını kabul etsin
tatlım sen nerelerdesin bu nasıl bir yoğunluk böyle özledik seniAllah kabul etsin çektiğin tesbihleri inşallah.
Allah Allah ben dün baktım vardı, bugün baktım yok, galiba artık halisünasyon görmeye başladım kızlar, yakında size bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden yazmaya başlıycam bu gidişle.hemen ekliyorum canım çok sağol uyardığın için.
merhaba tatlım, bizim topiğin ilk sayfasına girip bir bak, orda en üstteki tablo bizim arkadaş tablomuz, orda isim şehir bat sorun vs gibi bilgilerimiz yazıyor, o bilgilerini yaz bize, önce bir seni arkadaş listemize ekleyelim, hepimiz seni tanıyalım ondan sonra hemen eklerim tesbih listemizede, Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" kuyoruz o gün kimin ismi yazılı ise listede
canım benim sende hoşgeldin, senden hemen önce bi arkadaşta katılmak istemişti onada yazdım sanada koyaliyim;
bizim topiğin ilk sayfasına girip bir bak, orda en üstteki tablo bizim arkadaş tablomuz, orda isim şehir bat sorun vs gibi bilgilerimiz yazıyor, o bilgilerini yaz bize, önce bir seni arkadaş listemize ekleyelim, hepimiz seni tanıyalım ondan sonra hemen eklerim tesbih listemizede, Hergün 100 tane "ALLAHÜMME YA EVVELÜ" kuyoruz o gün kimin ismi yazılı ise listede
canım yaa dün bedriye bi ilaç ismi vermişti şeker ilacıymuş hem zayıflatıyor hemde hamiş olmanı sağlıyormuş, bence tam sana uygun bir ilaç ozaman bu , bak iyi olacak hastanın dr ayağına gelirmiş. ben sana ilacın ismini yazayım sen git dr una danış öyle al canım sakın üzülme, benim teyzemin kızı 1.50 boyunda 130 kg filandı, o bile bebek doğurdu, sen hayli hayli doğurursun, hemde çatır çatır
ilacın adı: METFORMİNİ
tatlım sen kilolu falan değilsin, lütfen böyle düşünme, yumurta tembelliği herkesde aynı olmaz için rahat etsin istersen bir doktora görün , onun dışında kalbini kötü şeylere yorma
aylincim ben senden daha kötüyüm gerçi ama bendede dokturum kilo kaynaklı yumurtlama tembelliğinden dolayı ultrasanda bakınca pko görüntüsü var zayıflaman lazım dediydi tabi bu pko nalet bişi hem zayıflaman lazım ama hastalık zayıflamanı güçleştiriyo bu arada dediğim gibi ben senden daha kısayım 1:65 boy 80 kiloyumama şu varki 110 kilo bi arkadaşım vardı doğurdu
günaydın canımm, ben evdeyim ama haftasonu olunca inadına uyuyamadım eşim sınava gitti bende tuvaletii mutafı çamaşır sularıyla baştan aşağı yemizledim beyazları attım yıkanıyor onlarada çamaşır suyu döktüm
bugün temizliğin dibine vurdum yani çamaşır suyu kullanmadan yaptığım hiçbir temizlik içime sinmiyor, bütün ev buram buram kokuyor şuanda birazdan kendimi dışarı atıcam zehirlenmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?