- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.821
Yok canim birazdan daha kv deyiz eve gecebilirsek :)Aslı ağdanı yaptın mı? Yarın sabah Allah nasip ederse sana dua edecegim :))
,
bencede kürler önemli..
bende soğan kürü yapmıştım
hemen peşine hamile kalmadım ama bence etkisi var..
aslıda kür yapmıştı.. bene tutunmasında oda faydalı oldu...
ben bile bununmu tıkayıp pipetle soğan suyu içtiysem herkes içer
iyi akşamlar kızlar
kusura bakmayın yazamadım.öncelikle tabiki ÖZLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallaharkadaşına bende gıcık oldum.burcu ya katılıyorum nazar değecek diye korkuyorlar.benzerini bende yaşadım.benimde çok yakın olduğum bi arkadaşım 8-9 haftadan sonra söyledi
aslıııııı yaptım ama biraz damlattım tam beceremedim ve şuan çok acıyo,yanıyormu ne
,
bencede kürler önemli..
bende soğan kürü yapmıştım
hemen peşine hamile kalmadım ama bence etkisi var..
aslıda kür yapmıştı.. bene tutunmasında oda faydalı oldu...
ben bile bununmu tıkayıp pipetle soğan suyu içtiysem herkes içer
aslıııııı yaptım ama biraz damlattım tam beceremedim ve şuan çok acıyo,yanıyormu ne
Yok canim birazdan daha kv deyiz eve gecebilirsek :)
Kesinlikle kürler önemli ben aktardan cay almıştım ve İşe yaramisti fsh 15 dden 8e düştü
iyi akşamlar kızlar
kusura bakmayın yazamadım.öncelikle tabiki ÖZLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallaharkadaşına bende gıcık oldum.burcu ya katılıyorum nazar değecek diye korkuyorlar.benzerini bende yaşadım.benimde çok yakın olduğum bi arkadaşım 8-9 haftadan sonra söyledi
ASLI canımcım geri gelmesi normal.içerdeki kalıntılar çıkıyormuş.tüp bebek topiğindeki arkadaşlarda söyledi aynısını.hatta farklı farklı renkte gelenler bile varmış.acıması da normal.tahriş oluyor nihayetinde.
MERAL can.sınavı geçmişin hayırlısı ile.hayırlı uğurlu olsun.Allah ım neşeni,mutluluğunu daim etsin.
YASEMİN canım ben sabırsızlanıyorum okurken,Allah ım ya ne kadarcık zaman kaldı;BUKETin,NAZAN ın ve senin meleklerinizi kucağınıza almaya.Allah ım sağlık sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
BİRCAN ve TÜMAY da iyiler maşallah.
BEDRİYE hayat ne garip dimi.maşallah kızınadünya tatlısı.daha dün kıpırdadı kıpırdamadı derken şimdi kucağnda bile.elbet olacak böyle küçük rahatsızlıkları.geçer inşallah merak etme.Allah başka keder göstermesin
ve TUBA canımcım üzme kendini ne olur.bak ikimiz kalmışız gedikli olarak.olsun varsın.bide şöyle düşün sen adam akıllı bi tedavi görmedin daha.Allah büyük vardır vakti saati.elbet bizimde yüzümüz gülecek.
BURCU sanada tek bişey söylicem :seni seviyıorum canım arkadaşım
Ohhhh atlattın şükürler olsun canım yanma oluyo ama geçer :)
Bende temizlendim ohhh mis :) şimdi maç var maç bitince de yatarım artık :)
Tubaaaaa duy duy :) ben yine soğan kürüe başladım, sonrada bal tarçın çörekotu inşallah
Nerenden yaptın?
Ne çayı? Bende mi yapsam ki? Benim ki en son 10 oldu, sonra 8 oldu??
Bende seni seviyorum canım :))))
Uyuyabilirsen artık :)))
Canim istanbulda ermis aktardan almıştım istersen sana yollayabilirim :) seve seve
Canım bence de biraz zor uyurum daha ilk yarı yeni bitti :)
Aslım en son fsh'ım kaç bimiyorum, düşük bile olsada o çayı içsem bir faydası olurmu? Sadee fsh için mi?
Ben heyecandan uyuyamazsın diye düşünmüştüm :)) yarın Allah nasip ederse....
tCanım bende bi fshi düşürmek için çay var bide rahim Hisarı benim çok inceydiya onu kalinlastirmak için var işine yararsa yollayim
canım şuan çok uykum var ama heyecandan uyanirim kesin :)
t
Tamam canım şuan soğan kürüne başladım o bitsin, bal tarçın yapicam, ondan sonra senin fsh çayını isterim senden şimdilik dursun çok sağol ben sana yazarım, sen git yat canım benim, ooo hormonlar seni uykucu yapacak :)) öpuyörum Allah'a emanet ol
Evet ondandi kuzum neyseki duzeldi cok tesekkur ettimCanlarım gecmışı okudum tamamen
özlem canım hormonlardan sinirlerin tavan, kıyamam, ayrıca arkadaşına sinir oldum, bence göz değer diye söylememiş, ben senin gibi iyi niyetli duşünemiyorum, benim en yakın arkadaşım 7 aylık olunca söyledi, bir diğeride doğurunca düşün, ama bir başkasıda hemen yazdı, üzülecegimi bildiği halde saklamadı, benden duy istedim dedi, o yüzden iyi niyetli bir davranış degil..neyse onları boşver önemli olan senin bıdığın, iğneler hayırlı olsun inşallah
Bedriye buhar makinesi çok iyi bir fikir canım
Aslı yarın çok güzel haberlerle gel inşallah
Yasemin bence 12_8 çok normal bir değer, senin tansiyon problemin yok, kalbini ferah tut, kızın sağlıkla doğacak
Aslı bol bol su iç, şeyinin yanması geçer,bide hapı koyarken çok dikkat et parmakların çok temiz olsun
Mesude canım bizim kuzumuz aşı olmuş, bugün ki huysuzluğu ve durgunluğu aşıdandır, çok gecmiş olsun
Bircan tatlım sende hayırlısıyla kızını hissedersin inşallah
Bu arada buket haklı AYSE, SEKERKIZ TUGBA,GULHAN,FB TUBA,ZEYNEP,AYLIN,GAMZE uzun zamandır yoklar bende merak ettim, gamzenin ikizleri ne yapiyor acaba? Ayşe'nin aşılaması tuttu mu?
Ben hala okuldayım öpüyorum sizi :)
Cnm benim cok gecmiş olsun Rabbim ikinizi de korudun insallah önemli birsry degildir guzrl haberlerle donersin dualardasin Rabbim yardimcin olsunKızlar akşam kanamam oldu burda doğum hast. Gittik hemen ultrasonla baktı üstten alttan kabul etmedim keseyi gördü ama yatış verdi bana başka ilaç falan vermedi progesterona devam
Dua edin kızlar sabah kendi doktoruma gidicem...
Kızlar akşam kanamam oldu burda doğum hast. Gittik hemen ultrasonla baktı üstten alttan kabul etmedim keseyi gördü ama yatış verdi bana başka ilaç falan vermedi progesterona devam
BURCU sende nasıl hafıza var maşallah sana ben bile aktardan aldıklarımı unutmuşum dün temizlik yaparken gördüm de hatırladım bugün başladım bi macuna bitki çayları falan da var onlara da yarın başkarım bal çörekotu taını ben de yapacağım galiba adetin 2. günü başlanıyor, Allah izin verirse bu ay kedin aşılamaya bsşlıyorum daha fazla erteleyemeyeceğim,ya bu pko nasıl oluyor sonradan olan geçen bişey mi,çünkü ilk gittiğim drlar pko var demişti o ara zaten kilo almıştım adetlerim falan düzensizleşmişti normalde düzenliydi yani, sonraki drlar hiç pkodan bahsetmedi hatta şu anda gittiğim dra sordum pko var mı diye yok ne pkosu dedi,bizim asıl sırun eşimde hareket azlığı var,bu gece keçiboynuzuna sa başkayacağız inş
gediklilerden seda da var onu neden unuttunuz bakayım,biz hatta onunla başbaşa kalacağız burda
Kızlar akşam kanamam oldu burda doğum hast. Gittik hemen ultrasonla baktı üstten alttan kabul etmedim keseyi gördü ama yatış verdi bana başka ilaç falan vermedi progesterona devam
Nerenden yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?