Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Aslı ağdanı yaptın mı? Yarın sabah Allah nasip ederse sana dua edecegim :))
Yok canim birazdan daha kv deyiz eve gecebilirsek :)

Kesinlikle kürler önemli ben aktardan cay almıştım ve İşe yaramisti fsh 15 dden 8e düştü

iyi akşamlar kızlar

kusura bakmayın yazamadım.öncelikle tabiki ÖZLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallah arkadaşına bende gıcık oldum.burcu ya katılıyorum nazar değecek diye korkuyorlar.benzerini bende yaşadım.benimde çok yakın olduğum bi arkadaşım 8-9 haftadan sonra söyledi

ASLI canımcım geri gelmesi normal.içerdeki kalıntılar çıkıyormuş.tüp bebek topiğindeki arkadaşlarda söyledi aynısını.hatta farklı farklı renkte gelenler bile varmış.acıması da normal.tahriş oluyor nihayetinde.

MERAL can.sınavı geçmişin hayırlısı ile.hayırlı uğurlu olsun.Allah ım neşeni,mutluluğunu daim etsin.

YASEMİN canım ben sabırsızlanıyorum okurken,Allah ım ya ne kadarcık zaman kaldı;BUKETin,NAZAN ın ve senin meleklerinizi kucağınıza almaya.Allah ım sağlık sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

BİRCAN ve TÜMAY da iyiler maşallah.

BEDRİYE hayat ne garip dimi.maşallah kızına dünya tatlısı.daha dün kıpırdadı kıpırdamadı derken şimdi kucağnda bile.elbet olacak böyle küçük rahatsızlıkları.geçer inşallah merak etme.Allah başka keder göstermesin

ve TUBA canımcım üzme kendini ne olur.bak ikimiz kalmışız gedikli olarak.olsun varsın.bide şöyle düşün sen adam akıllı bi tedavi görmedin daha.Allah büyük vardır vakti saati.elbet bizimde yüzümüz gülecek.

BURCU sanada tek bişey söylicem :seni seviyıorum canım arkadaşım

neredesin sen kaçak sağol canım çok teşekkür ederim rabbim inşallah sanada nasip eder,ayrıca gediklilerden bi sen bi tuba değil ayşede var onu unutmayın,oda yok ortalarda

arkadaşıma bunu söyledim canım nazarım değer diyemi korktunda söylemedin dedim,yaa ben kızdım sinirlendim hala da kendisine öfkeliyim ama tanıyorum kendisini doğru olanın bu yaptığı olduğunu düşünerek yanlış yaptı (bana göre yanlış) ama aslında kötü amaçla yapmadığını biliyorum,amaaan neyse oda hatasını anlar

Tubaaaaa duy duy :) ben yine soğan kürüe başladım, sonrada bal tarçın çörekotu inşallah

aslıııııı yaptım ama biraz damlattım tam beceremedim ve şuan çok acıyo,yanıyormu ne

Nerenden yaptın?

Yok canim birazdan daha kv deyiz eve gecebilirsek :)

Kesinlikle kürler önemli ben aktardan cay almıştım ve İşe yaramisti fsh 15 dden 8e düştü

Ne çayı? Bende mi yapsam ki? Benim ki en son 10 oldu, sonra 8 oldu??

Bende seni seviyorum canım :))))

Ohhhh atlattın şükürler olsun canım yanma oluyo ama geçer :)
Bende temizlendim ohhh mis :) şimdi maç var maç bitince de yatarım artık :)

Uyuyabilirsen artık :)))

Canim istanbulda ermis aktardan almıştım istersen sana yollayabilirim :) seve seve
Canım bence de biraz zor uyurum daha ilk yarı yeni bitti :)

Canim istanbulda ermis aktardan almıştım istersen sana yollayabilirim :) seve seve
Canım bence de biraz zor uyurum daha ilk yarı yeni bitti :)

Aslım en son fsh'ım kaç bimiyorum, düşük bile olsada o çayı içsem bir faydası olurmu? Sadee fsh için mi?

Ben heyecandan uyuyamazsın diye düşünmüştüm :)) yarın Allah nasip ederse....

Aslım en son fsh'ım kaç bimiyorum, düşük bile olsada o çayı içsem bir faydası olurmu? Sadee fsh için mi?

Ben heyecandan uyuyamazsın diye düşünmüştüm :)) yarın Allah nasip ederse....

Canım bende bi fshi düşürmek için çay var bide rahim Hisarı benim çok inceydiya onu kalinlastirmak için var işine yararsa yollayim
canım şuan çok uykum var ama heyecandan uyanirim kesin :)

Canım bende bi fshi düşürmek için çay var bide rahim Hisarı benim çok inceydiya onu kalinlastirmak için var işine yararsa yollayim
canım şuan çok uykum var ama heyecandan uyanirim kesin :)
t

Tamam canım şuan soğan kürüne başladım o bitsin, bal tarçın yapicam, ondan sonra senin fsh çayını isterim senden şimdilik dursun çok sağol ben sana yazarım, sen git yat canım benim, ooo hormonlar seni uykucu yapacak :)) öpuyörum Allah'a emanet ol

Tmm canım istediğin zaman yollarım valla hormonlar sadece asabiyet yapıyo şu aralar uyku moduna geçmedik :)
Sende Allah'a emanet ol canım öpüyorum :)))

BURCU sende nasıl hafıza var maşallah sana ben bile aktardan aldıklarımı unutmuşum dün temizlik yaparken gördüm de hatırladım bugün başladım bi macuna bitki çayları falan da var onlara da yarın başkarım bal çörekotu taını ben de yapacağım galiba adetin 2. günü başlanıyor, Allah izin verirse bu ay kedin aşılamaya bsşlıyorum daha fazla erteleyemeyeceğim,ya bu pko nasıl oluyor sonradan olan geçen bişey mi,çünkü ilk gittiğim drlar pko var demişti o ara zaten kilo almıştım adetlerim falan düzensizleşmişti normalde düzenliydi yani, sonraki drlar hiç pkodan bahsetmedi hatta şu anda gittiğim dra sordum pko var mı diye yok ne pkosu dedi,bizim asıl sırun eşimde hareket azlığı var,bu gece keçiboynuzuna sa başkayacağız inş

gediklilerden seda da var onu neden unuttunuz bakayım,biz hatta onunla başbaşa kalacağız burda

aslı hamililk haberini nasıl aldığını ne hissettiğini falan anlatdana biraz.ben o gün yola çıktım takip edemedim belki anlatmışsımdır ama ben takip edemedim

Kızlar akşam kanamam oldu burda doğum hast. Gittik hemen ultrasonla baktı üstten alttan kabul etmedim keseyi gördü ama yatış verdi bana başka ilaç falan vermedi progesterona devam
Dua edin kızlar sabah kendi doktoruma gidicem...

Evet ondandi kuzum neyseki duzeldi cok tesekkur ettim
Cnm benim cok gecmiş olsun Rabbim ikinizi de korudun insallah önemli birsry degildir guzrl haberlerle donersin dualardasin Rabbim yardimcin olsun

Tatlim sakın korkma ve moralini bozma. Bendede tam 5. Hafta kanama olmuştu. Ama kesinlikle yat sakin ne kahvaltı hazirlamak ne yemek yapmak ne işe gitmek aklından bile gecmesin. Ayrica sabah dr a gittiginde sskin bekleme direk odaya dal kannamam var deyince bekletmez xsten.. oturup sirani bekleme sakın. .
Dualarim seninle canim benim

Canım bu süper bir haber pco gecer mi bilmiyorum ama bazen dr yalnış görüyor ondandır, keçi boynuzuna geç bile kalmişsınız, Allahın izniyle faydasını göreceksiniz, tam gaz devam kürlere, Tubam hiç belli olmaz, bizden önce uçar gidersin inşallah :)

Anaaaaaa şoklandım, hayırlara vesile olsun tatlım, ama kanama bana çok normal geldi, hatta görümcem de tüp yaptırdı demiştim ya, onunda kanaması başlamış, tamam bu iş bitti diye ağlamış, sigara üstüne sigara içmiş, vee tabiki doğurdu, tüp de kanama çok yaşanıyor, hemen sana tespih çekiyorum, Allah'a emanet ol

Aslı canım la havle cektim, nas, felak, ihlas,ayetel kürsi okudum..ama kalbim çok rahat herşey yolundda Allahın izniyle

Nerenden yaptın?

göbek deliğimin 4 parmak solundan yaptım

oyyyy kıyamam acaba yerleşme kanaması dedikleri şey olabilirmi,dikkat et kendine iş falan yapma inşallah doktorundan hayırlı güzel haberler alırsın canım

günaydın kızlar,

yaa kürlerden falan bahsetmişsiniz,ben en son doktora gittiğimde doktor 2-3 ay bekle tedaviye başla demişti ya o ay eşime bol bol keçi boynuzu pekmezi yedirdim bide bol bol fındık bende yedim tabi ama o ay bişey olmadı olmayınca bende birdahaki aya pek üstüne düşmedim ama oldu, acaba onların faydası olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…