- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.841
Canım bende bi fshi düşürmek için çay var bide rahim Hisarı benim çok inceydiya onu kalinlastirmak için var işine yararsa yollayim
canım şuan çok uykum var ama heyecandan uyanirim kesin :)
Kızlar akşam kanamam oldu burda doğum hast. Gittik hemen ultrasonla baktı üstten alttan kabul etmedim keseyi gördü ama yatış verdi bana başka ilaç falan vermedi progesterona devam
Dua edin kızlar sabah kendi doktoruma gidicem...
ay burcu tam bir lokma ya maşallahhhhhhhhhhhhhhhhheyoooo
Bedriye'nin minik kuzusunu albümümde paylaştım
maşallah çok şeker, ağzı elleri tam öpülmelik, melek gibi, maşallah
zeynebim ben şuan iyiyim çok şükür 1,5 ay kadar sıkıntı çektim kanamam oldu bebeğin eşi aşağıdaydı ama şükürler olsunk, düzeliyorum sen nasılsın, arada gel lütfen çok özletme kendini, bu arada teyzesi benm Allah izin verirse kızım olacak ve adını zeynep sare koyacağım çok seviyorum zeynep ismini kısmet olursa adaşın olacak:)iyi akşamlar kızlar
kusura bakmayın yazamadım.öncelikle tabiki ÖZLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM hayırlı uğurlu olsun canım.Rabbim tamamına erdirsin inşallaharkadaşına bende gıcık oldum.burcu ya katılıyorum nazar değecek diye korkuyorlar.benzerini bende yaşadım.benimde çok yakın olduğum bi arkadaşım 8-9 haftadan sonra söyledi
ASLI canımcım geri gelmesi normal.içerdeki kalıntılar çıkıyormuş.tüp bebek topiğindeki arkadaşlarda söyledi aynısını.hatta farklı farklı renkte gelenler bile varmış.acıması da normal.tahriş oluyor nihayetinde.
MERAL can.sınavı geçmişin hayırlısı ile.hayırlı uğurlu olsun.Allah ım neşeni,mutluluğunu daim etsin.
YASEMİN canım ben sabırsızlanıyorum okurken,Allah ım ya ne kadarcık zaman kaldı;BUKETin,NAZAN ın ve senin meleklerinizi kucağınıza almaya.Allah ım sağlık sıhhatle kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
BİRCAN ve TÜMAY da iyiler maşallah.
BEDRİYE hayat ne garip dimi.maşallah kızınadünya tatlısı.daha dün kıpırdadı kıpırdamadı derken şimdi kucağnda bile.elbet olacak böyle küçük rahatsızlıkları.geçer inşallah merak etme.Allah başka keder göstermesin
ve TUBA canımcım üzme kendini ne olur.bak ikimiz kalmışız gedikli olarak.olsun varsın.bide şöyle düşün sen adam akıllı bi tedavi görmedin daha.Allah büyük vardır vakti saati.elbet bizimde yüzümüz gülecek.
BURCU sanada tek bişey söylicem :seni seviyıorum canım arkadaşım
burcu benmle aynı haftada hamile kalan bir arkadaşım var fsh biraz yüksekti başka bir problemi yoktu, aslan pençesi ile neydi civan perçemimiydi ondan içti fsh düştü ve hamile kaldı aklında olsun dedim.Aslım en son fsh'ım kaç bimiyorum, düşük bile olsada o çayı içsem bir faydası olurmu? Sadee fsh için mi?
Ben heyecandan uyuyamazsın diye düşünmüştüm :)) yarın Allah nasip ederse....
kuzucum çok işim olmasına rağmen senin için geldim ne yaptı diye hiç bir şeycik olmayacak inşallah korkma olur mu moralini yüksek tut ve hastanede yatmanda çok iyi inan kontrol altında iken bir şeycik olmaz inşallah bak ne güzel keseyi görmüşsün bu kanama moralini bozmasın benm arkadasın 4 ay kadar kanaması oldu oda tüp bebek şimdi bir oğlu var, ama dinlenmen gerekiyor rapor al hemen dualarım seninleKızlar akşam kanamam oldu burda doğum hast. Gittik hemen ultrasonla baktı üstten alttan kabul etmedim keseyi gördü ama yatış verdi bana başka ilaç falan vermedi progesterona devam
Canlarim ettiğiniz dualar için Allah razı olsun şimdi hast. Çıktım kese göründü doktorum gebesin dedi ama düşük tehliken var dedi tam 30 günlük heyet raporu verdi bide iğne verdi haftada bir vurulacam kan sonuclarim 1 2 saate çıkar heralde dönüş yapicaklar 2 hafta sonra çağırdı durum böyle ama çok korktum kızlar dualarinizda eksik etmeyin..
Canım gözün Aydın keseyi gördüm inşallah kalp atışını da duymak nasip olur canım kanamadan korkma topikteki hamileler ilk başlarda çoğu yaşadı bende ilk 3 ay yaşadım dinlen bol bol ben 4aya kadar doktor düşük tehliken var demişti bende yatmıştım canım kuzun için dinlenecen Allah yardımcın olur ve atlatırsınCanlarim ettiğiniz dualar için Allah razı olsun şimdi hast. Çıktım kese göründü doktorum gebesin dedi ama düşük tehliken var dedi tam 30 günlük heyet raporu verdi bide iğne verdi haftada bir vurulacam kan sonuclarim 1 2 saate çıkar heralde dönüş yapicaklar 2 hafta sonra çağırdı durum böyle ama çok korktum kızlar dualarinizda eksik etmeyin..
Canlarim ettiğiniz dualar için Allah razı olsun şimdi hast. Çıktım kese göründü doktorum gebesin dedi ama düşük tehliken var dedi tam 30 günlük heyet raporu verdi bide iğne verdi haftada bir vurulacam kan sonuclarim 1 2 saate çıkar heralde dönüş yapicaklar 2 hafta sonra çağırdı durum böyle ama çok korktum kızlar dualarinizda eksik etmeyin..
Canım dün akşam Elif'i eşime gösterîyorum dedim bak topiğin ilk elîfi ikinci de bizim Elifimîz olacak maşallah canım Allah Elif'e şifa nasip etsin burnunun tıkanıklığı açılsın kulaklarında sorun falan çıkmasınayy kızlar yaa yine burcunun albümünden baktım yorumlarınıza Allah razı olsun yaaa.. hepinizin yazdıklarını bi daha bi daha okudum.. çok sağolunn.. Allah herkese tüm isteyenlere inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
ay ciddimi ya ben de decavit kullanıyorum ondada mı vardır acaba kötü oldum ya inşallah yalan haberdirya kızlar elevitte domuz jeli kullanılıyomuş napcaz içmicezmi
Milli Gazete - Hak Geldi, Batıl Zail Oldu | Zehirlemeye anne karnında basladılar
Canım dün akşam Elif'i eşime gösterîyorum dedim bak topiğin ilk elîfi ikinci de bizim Elifimîz olacak maşallah canım Allah Elif'e şifa nasip etsin burnunun tıkanıklığı açılsın kulaklarında sorun falan çıkmasın
ay ciddimi ya ben de decavit kullanıyorum ondada mı vardır acaba kötü oldum ya inşallah yalan haberdir
Canım iki isim bırakacak Elif duru koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederseCanım benimm yaa Allah razı olsunnn.. inşallah sizde sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuşursunuz Elif kızınıza inşallah Yarabbim..
Tek isim mi koyucaksınız siz.. 2. ismi olucak mı?
dekavitte yok diye biliyorum en azından ortaya çıkmadı henüz ama elvitte varmış sanırım bende eve giderken dekavit alıcam doktorun hemşiresini aradım illakide elevit diyo yaa dellencem
Kızlar akşam kanamam oldu burda doğum hast. Gittik hemen ultrasonla baktı üstten alttan kabul etmedim keseyi gördü ama yatış verdi bana başka ilaç falan vermedi progesterona devam
ayy kızlar yaa yine burcunun albümünden baktım yorumlarınıza Allah razı olsun yaaa.. hepinizin yazdıklarını bi daha bi daha okudum.. çok sağolunn.. Allah herkese tüm isteyenlere inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?