Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Canım bende bi fshi düşürmek için çay var bide rahim Hisarı benim çok inceydiya onu kalinlastirmak için var işine yararsa yollayim
canım şuan çok uykum var ama heyecandan uyanirim kesin :)

aslı rahmi kalınlaştırmak için olanı banada söylermisin kuzenimin ragmi çok ince ona söylerim belki faydası olur birde günde kaç kez ne şekil içiliyo söylersen sana zahmet

aslıcım geçmiş olsun kendi doktoruna gidince haber et umarım hersey yolunda gidicek üzülme sen kuzum

heyoooo

Bedriye'nin minik kuzusunu albümümde paylaştım

maşallah çok şeker, ağzı elleri tam öpülmelik, melek gibi, maşallah
ay burcu tam bir lokma ya maşallahhhhhhhhhhhhhhhh
zeynebim ben şuan iyiyim çok şükür 1,5 ay kadar sıkıntı çektim kanamam oldu bebeğin eşi aşağıdaydı ama şükürler olsunk, düzeliyorum sen nasılsın, arada gel lütfen çok özletme kendini, bu arada teyzesi benm Allah izin verirse kızım olacak ve adını zeynep sare koyacağım çok seviyorum zeynep ismini kısmet olursa adaşın olacak:)
Aslım en son fsh'ım kaç bimiyorum, düşük bile olsada o çayı içsem bir faydası olurmu? Sadee fsh için mi?

Ben heyecandan uyuyamazsın diye düşünmüştüm :)) yarın Allah nasip ederse....
burcu benmle aynı haftada hamile kalan bir arkadaşım var fsh biraz yüksekti başka bir problemi yoktu, aslan pençesi ile neydi civan perçemimiydi ondan içti fsh düştü ve hamile kaldı aklında olsun dedim.
kuzucum çok işim olmasına rağmen senin için geldim ne yaptı diye hiç bir şeycik olmayacak inşallah korkma olur mu moralini yüksek tut ve hastanede yatmanda çok iyi inan kontrol altında iken bir şeycik olmaz inşallah bak ne güzel keseyi görmüşsün bu kanama moralini bozmasın benm arkadasın 4 ay kadar kanaması oldu oda tüp bebek şimdi bir oğlu var, ama dinlenmen gerekiyor rapor al hemen dualarım seninle

Canlarim ettiğiniz dualar için Allah razı olsun şimdi hast. Çıktım kese göründü doktorum gebesin dedi ama düşük tehliken var dedi tam 30 günlük heyet raporu verdi bide iğne verdi haftada bir vurulacam kan sonuclarim 1 2 saate çıkar heralde dönüş yapicaklar 2 hafta sonra çağırdı durum böyle ama çok korktum kızlar dualarinizda eksik etmeyin..

oh çok şükür korma canım evde inş. güzel güzel dinlen bişecigin kalmaz keseyi bir tannemi gördü aslı

Canım gözün Aydın keseyi gördüm inşallah kalp atışını da duymak nasip olur canım kanamadan korkma topikteki hamileler ilk başlarda çoğu yaşadı bende ilk 3 ay yaşadım dinlen bol bol ben 4aya kadar doktor düşük tehliken var demişti bende yatmıştım canım kuzun için dinlenecen Allah yardımcın olur ve atlatırsın

Canım benimmm Allah geçmiş etsin şifa verrsin inşallah ve gözünüz aydın kese görünmüş çok şükür... öncelikle şunu söyliyim sana alttan muayaneden çekinmene gerek yok ben 3 aylık olana dek hep alttan muayene edildim.. Aslımmm sen rahat ol Allah ın izniyle inşallah Rabbim bu bebeği sana yazdı inşallah.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam..

Burcummm canım benimm herkese herşeye yetişiyorsun çok sağol Elif in resmini de paylaştın ettin çok çok sağol.. Kızlar hepiniz çok sağolun tek tek alıntılamadımm ama benimde kızçemi beğenmişsinizz çok sevindimm :)) , herkes bana çok benzetti gerçekten de doktor da dedi ameliyatdan karnından aldım bu kadar mı bi kız anneye benzer dedi :)), ayy kızlarr Allah herkesin evladına sağlık şifa versin inşallah benim elifime de sağlık şifa versin kulakları hayırlısıyla testten geçsin ve duyuyordur inşallah.. Amin..

ZEYNEP Canım benimm hayat gerçektende çok enteresan bırak karnımdaydı konusunu gecen sene bu zaman babacığım benim yoğun bakımdaydı ve ben rahim filminin peşinde koşuşturuyordumm bebeğim olur mu düşüncesindeydimm bak şimdi çok şükür kucağımızda kızımız. Hiç birimiz umudumuzu yitirmeyeceğiz hayırlısyla vaktı zamanı gelince herkes evlat sahibi olacak burada inşallah.. Hep dualarımdasınız..

ayy kızlar yaa yine burcunun albümünden baktım yorumlarınıza Allah razı olsun yaaa.. hepinizin yazdıklarını bi daha bi daha okudum.. çok sağolunn.. Allah herkese tüm isteyenlere inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah..

Canım dün akşam Elif'i eşime gösterîyorum dedim bak topiğin ilk elîfi ikinci de bizim Elifimîz olacak maşallah canım Allah Elif'e şifa nasip etsin burnunun tıkanıklığı açılsın kulaklarında sorun falan çıkmasın

ay ciddimi ya ben de decavit kullanıyorum ondada mı vardır acaba kötü oldum ya inşallah yalan haberdir

kuşum ohhh ne güzel 30 gün dinleneceksin evde hiç bir şeyin kalmayacak gerekirse inşallah gerek kalmaz ama bir daha verir rapor bu arada kim bakacak sana bak su için bile kalkma olur mu dikkat et lütfen biliyorum çok zor oluyor ben de öyleydim hala da dikkat ediyorum eğilme yukarı uzanma banyoda çok kalma ve çok sıcak su ile yıkanma

Canım benimm yaa Allah razı olsunnn.. inşallah sizde sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuşursunuz Elif kızınıza inşallah Yarabbim..

Tek isim mi koyucaksınız siz.. 2. ismi olucak mı?

ay ciddimi ya ben de decavit kullanıyorum ondada mı vardır acaba kötü oldum ya inşallah yalan haberdir

dekavitte yok diye biliyorum en azından ortaya çıkmadı henüz ama elvitte varmış sanırım bende eve giderken dekavit alıcam doktorun hemşiresini aradım illakide elevit diyo yaa dellencem

Canım benimm yaa Allah razı olsunnn.. inşallah sizde sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuşursunuz Elif kızınıza inşallah Yarabbim..

Tek isim mi koyucaksınız siz.. 2. ismi olucak mı?
Canım iki isim bırakacak Elif duru koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederse

dekavitte yok diye biliyorum en azından ortaya çıkmadı henüz ama elvitte varmış sanırım bende eve giderken dekavit alıcam doktorun hemşiresini aradım illakide elevit diyo yaa dellencem

canım o ne karışıyo al eczaneden gitsin bildiğim kadarıyla hemen hemen aynı ikisi, bana aile hekimi yazmıştı kendi doktoruma sordum kullan dedi yani işe yaramaz olsa söylerdi, ay Allah korusun ya bebeğe de geçiyo o vitamin

asyamca/ gülhan 07.10.2013 pazartesi sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat

Kızlar hakkınızı helal edin nolur dualara yeni başladım ama söz geçen listeyi de bu listeyi de bitiricem...

iyi günler canlarım...
Aslı canım korkma bende yaşadım aynı şeyi bol bol ya mübdi çek.
Zeynepcim iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun sık sık gel özletme kendini.
Nazan bende elevit kullanıyordum kahretsin çok tiksindim doktora gidene kadar sadece kan hapını içeyim iğrenç ya...
Bedriye Rabbim kızına sağlıklı uzun ömür versin analı babalı büyüsün maşallah hayran kaldım kızına çok güzel...

Ay Aslım sabahtan beri toplantıdayım...şimdi seni merak edip girdim elim ayağım boşaldı...o kadar korktum ki anlatamam...RABBİM e şükürler olsun kontrol altındasın...Sakın ama sakın aklına olumsuz düşünceler getirme...Asla ama asla olumsuz cümle kurma...Binlerce kere şükürler olsun ki kese göründü...Bir durumu hem hiiiiiiii hem de ohhhh diye ilk kez okuyorum:))) İçim çook ama çook rahatladı...Canımın içi dualarım ve tüm pozitif enerjim seninle...Gözümü kapatyorum seni hayal ediyorum...apaydınlık ferah bir evde kardeşlerin ve annen çevrende pervane...kahkahalar havada uçuşuyor...hooopp aradan 1 ay geçiyor gelsin Gülben Şovlar gitsin Alişanlar:))) bi bakmışsın ne kanama vaarrr ne ağrın ne sızın...sdece ve sadece deriin bir uyku ve bulantı:))

Bedriyeemm çok özledim ben seniiii...Ne kadar uzun zaman oldu konuşmayalı...Canımın içi endişelerini yaşadıklarını okuyorum ama o kadar fikirsizim ki sadece "oy kıyamam" diyebiliyorum...Ama seni çok seviyorum....Ve kocaman öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…