Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oh çok şükür korma canım evde inş. güzel güzel dinlen bişecigin kalmaz keseyi bir tannemi gördü aslı

Kizlar evdeyim işyerine rapor verdiklerini soyleyemedim bile :) hayırlısı artık :)
Canlarim kanama sadece dün akşam oldu çamaşırıma çıkmış bir daha da gelmedi inşallah gelmezde ; ( dua edin kızlar nolur eksik etmeyin dualarinizi bide benim etmem gereken dua falan varmi bi söyleyin nolur ya mubdi yazmis Tümay sadece erkek cekmiyomu onu bende ceksem olurmu?
Allah'a emanet olun kızlar

Canim esim bi kere elini koyup cekti diger zamanlar aklima geldikce elimi karnima koyup bende cektim ayetel kursi okudum hem ruhen rahatliyorsun hemde Rabbimden guc aliyorsun .

meralciğim iki kese değil bir taneymiş kese

selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir herşey yolundadır bugün benimmm doğum günüm 2013 çok güzel ve dolu dolu geçti evlilik güzeldi ama birde oğlumuz gelince daha iyi anladım aile olmanın ne demek olduğunu RABBİM herkese tattırsın bu mutluluğu inanın dualrım sizlerle çok öptüm hepinizi..:))

yasemincimm ilk sayfadaki yaşımı günceller misin eskilerde kalmış 29da :)) ah ah nerde 29 82 liyim ona göre sen yaZar mısın ben 31 bitti dicem ama neyseee

Son düzenleme:
canım hayırlı yaşların olsun evladınla eşinle huzurlu mutlu bir ömür yaşarsın canım

doğum günün kutu olsun canım ailenle birlikte sağlıklı mutlu yıllara:119:

güüüül canım doğum günün kutlu olsun,eşinle evladınla birlikte geçireceğin nice güzel mutlu yıllara

Canim oglusunla esinle nice senelere Rabbim mutlulugunuzu daim eylesin.

meralciğim iki kese değil bir taneymiş kese

Aaaaa hakkaten yaaa...Neyse aslına bakarsan bu haber sevindirdi beni Aslı yı bilmem ama ikiz fikri çok ürkütücü geliyor bana....Tövbeee olsun da hayırlısı olsun...

Gülcüm niceee niceee niceee uzun senelerde ailenle huzurlu, mutlu ama en önmelisi sağlıklı yıllar geçirirsin İNŞALLAAAHHH....Ah yaa sen böyle yazınca ben de acı gerçekle yüzleştim sanırım kızlaaarr ben 4 ay sonra 35 ime giriyoruuummmm....

aslı gözün aydın keseyi görümüşsnüz gözünüz aydın..bu arada dikkat etmen gerekli biliyosun demi..ilaçları aksatma..yan gel yat

yaso duanı okudum.Allah kabul etsin.

Gül canım doğum günün kutlu olsun nice hayırlı yaşlara

Yasemin duanı okudum canım, Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin

Burcu canım benim duanı okudum Elif Duru sağlıkla gelsin inşallah, kolay doğumun olsun

Aslım canım maşallah sana, ne okuyacagim demişsin, bol bol nas felak oku, kalbinden Allah'a yalvar ve ya mubdi cek, dualarımızda olacaksın

aslı canım çok geçmiş olsun inş çok sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bir ay boyunca yat dinlen sakın yorma kendini dikkat et ne güzel keseyi görmüşsün darısı kalp atşını duymaya inş.

GÜL doğum günün kutlu olsun yeni yaşında oğlunla eşinle ve bütün sevdiklerinle beraber çok güzel günler geçirirsin inş.

Sağol canım inşallah sorunsuz geçer bu süreçler Rabbime emanetiz..

aslı rahmi kalınlaştırmak için olanı banada söylermisin kuzenimin ragmi çok ince ona söylerim belki faydası olur birde günde kaç kez ne şekil içiliyo söylersen sana zahmet

Nazancim cvplamayi unutmuşum kusura bakma canimm ; ( çayın ismini bilmiyorumki canim içeriği yazılı eğer kullanırsa benim çayı bile yollarım canım paketin içinde :)

Günaydın ballı çörekler :))) günaydın yasom, ayy senin takvimindeki bebeği yesinler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…