- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.861
oh çok şükür korma canım evde inş. güzel güzel dinlen bişecigin kalmaz keseyi bir tannemi gördü aslı
Canım gözün Aydın keseyi gördüm inşallah kalp atışını da duymak nasip olur canım kanamadan korkma topikteki hamileler ilk başlarda çoğu yaşadı bende ilk 3 ay yaşadım dinlen bol bol ben 4aya kadar doktor düşük tehliken var demişti bende yatmıştım canım kuzun için dinlenecen Allah yardımcın olur ve atlatırsın
Canım benimmm Allah geçmiş etsin şifa verrsin inşallah ve gözünüz aydın kese görünmüş çok şükür... öncelikle şunu söyliyim sana alttan muayaneden çekinmene gerek yok ben 3 aylık olana dek hep alttan muayene edildim.. Aslımmm sen rahat ol Allah ın izniyle inşallah Rabbim bu bebeği sana yazdı inşallah.. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin mevlam..
Burcummm canım benimm herkese herşeye yetişiyorsun çok sağol Elif in resmini de paylaştın ettin çok çok sağol.. Kızlar hepiniz çok sağolun tek tek alıntılamadımm ama benimde kızçemi beğenmişsinizz çok sevindimm :)) , herkes bana çok benzetti gerçekten de doktor da dedi ameliyatdan karnından aldım bu kadar mı bi kız anneye benzer dedi :)), ayy kızlarr Allah herkesin evladına sağlık şifa versin inşallah benim elifime de sağlık şifa versin kulakları hayırlısıyla testten geçsin ve duyuyordur inşallah.. Amin..
ay ciddimi ya ben de decavit kullanıyorum ondada mı vardır acaba kötü oldum ya inşallah yalan haberdir
kuşum ohhh ne güzel 30 gün dinleneceksin evde hiç bir şeyin kalmayacak gerekirse inşallah gerek kalmaz ama bir daha verir rapor bu arada kim bakacak sana bak su için bile kalkma olur mu dikkat et lütfen biliyorum çok zor oluyor ben de öyleydim hala da dikkat ediyorum eğilme yukarı uzanma banyoda çok kalma ve çok sıcak su ile yıkanma
iyi günler canlarım...
Aslı canım korkma bende yaşadım aynı şeyi bol bol ya mübdi çek.
Zeynepcim iyiyim sen nasılsın neler yapıyorsun sık sık gel özletme kendini.
Nazan bende elevit kullanıyordum kahretsin çok tiksindim doktora gidene kadar sadece kan hapını içeyim iğrenç ya...
Bedriye Rabbim kızına sağlıklı uzun ömür versin analı babalı büyüsün maşallah hayran kaldım kızına çok güzel...
Ay Aslım sabahtan beri toplantıdayım...şimdi seni merak edip girdim elim ayağım boşaldı...o kadar korktum ki anlatamam...RABBİM e şükürler olsun kontrol altındasın...Sakın ama sakın aklına olumsuz düşünceler getirme...Asla ama asla olumsuz cümle kurma...Binlerce kere şükürler olsun ki kese göründü...Bir durumu hem hiiiiiiii hem de ohhhh diye ilk kez okuyorum:))) İçim çook ama çook rahatladı...Canımın içi dualarım ve tüm pozitif enerjim seninle...Gözümü kapatyorum seni hayal ediyorum...apaydınlık ferah bir evde kardeşlerin ve annen çevrende pervane...kahkahalar havada uçuşuyor...hooopp aradan 1 ay geçiyor gelsin Gülben Şovlar gitsin Alişanlar:))) bi bakmışsın ne kanama vaarrr ne ağrın ne sızın...sdece ve sadece deriin bir uyku ve bulantı:))
Kizlar evdeyim işyerine rapor verdiklerini soyleyemedim bile :) hayırlısı artık :)
Canlarim kanama sadece dün akşam oldu çamaşırıma çıkmış bir daha da gelmedi inşallah gelmezde ; ( dua edin kızlar nolur eksik etmeyin dualarinizi bide benim etmem gereken dua falan varmi bi söyleyin nolur ya mubdi yazmis Tümay sadece erkek cekmiyomu onu bende ceksem olurmu?
Allah'a emanet olun kızlar
Ay Aslım sabahtan beri toplantıdayım...şimdi seni merak edip girdim elim ayağım boşaldı...o kadar korktum ki anlatamam...RABBİM e şükürler olsun kontrol altındasın...Sakın ama sakın aklına olumsuz düşünceler getirme...Asla ama asla olumsuz cümle kurma...Binlerce kere şükürler olsun ki kese göründü...Bir durumu hem hiiiiiiii hem de ohhhh diye ilk kez okuyorum:))) İçim çook ama çook rahatladı...Canımın içi dualarım ve tüm pozitif enerjim seninle...Gözümü kapatyorum seni hayal ediyorum...apaydınlık ferah bir evde kardeşlerin ve annen çevrende pervane...kahkahalar havada uçuşuyor...hooopp aradan 1 ay geçiyor gelsin Gülben Şovlar gitsin Alişanlar:))) bi bakmışsın ne kanama vaarrr ne ağrın ne sızın...sdece ve sadece deriin bir uyku ve bulantı:))
canım hayırlı yaşların olsun evladınla eşinle huzurlu mutlu bir ömür yaşarsın canımselam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir herşey yolundadır bugün benimmm doğum günüm 2013 çok güzel ve dolu dolu geçti evlilik güzeldi ama birde oğlumuz gelince daha iyi anladım aile olmanın ne demek olduğunuz RABBİM herkese tattırsın bu mutluluğu inanın dualrım sizlerle çok öptüm hepinizi..:))
yasemincimm ilk sayfadaki yaşımı günceller misin eskilerde kalmış 29da :)) ah ah nerde 2982 liyim ona göre sen yaar mısınz ben 31 bitti dicem ama neyseee
sağol canım benim AMİN İNŞALLAH :)canım hayırlı yaşların olsun evladınla eşinle huzurlu mutlu bir ömür yaşarsın canım
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir herşey yolundadır bugün benimmm doğum günüm 2013 çok güzel ve dolu dolu geçti evlilik güzeldi ama birde oğlumuz gelince daha iyi anladım aile olmanın ne demek olduğunu RABBİM herkese tattırsın bu mutluluğu inanın dualrım sizlerle çok öptüm hepinizi..:))
yasemincimm ilk sayfadaki yaşımı günceller misin eskilerde kalmış 29da :)) ah ah nerde 2982 liyim ona göre sen yaZar mısın ben 31 bitti dicem ama neyseee
selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir herşey yolundadır bugün benimmm doğum günüm 2013 çok güzel ve dolu dolu geçti evlilik güzeldi ama birde oğlumuz gelince daha iyi anladım aile olmanın ne demek olduğunu RABBİM herkese tattırsın bu mutluluğu inanın dualrım sizlerle çok öptüm hepinizi..:))
yasemincimm ilk sayfadaki yaşımı günceller misin eskilerde kalmış 29da :)) ah ah nerde 2982 liyim ona göre sen yaZar mısın ben 31 bitti dicem ama neyseee
meralciğim iki kese değil bir taneymiş kese
Kızlar akşam kanamam oldu burda doğum hast. Gittik hemen ultrasonla baktı üstten alttan kabul etmedim keseyi gördü ama yatış verdi bana başka ilaç falan vermedi progesterona devam
Dua edin kızlar sabah kendi doktoruma gidicem...
Canlarim ettiğiniz dualar için Allah razı olsun şimdi hast. Çıktım kese göründü doktorum gebesin dedi ama düşük tehliken var dedi tam 30 günlük heyet raporu verdi bide iğne verdi haftada bir vurulacam kan sonuclarim 1 2 saate çıkar heralde dönüş yapicaklar 2 hafta sonra çağırdı durum böyle ama çok korktum kızlar dualarinizda eksik etmeyin..
Buket duanı okudum allah kabul etsin inş.
aslı canım çok geçmiş olsun inş çok sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bir ay boyunca yat dinlen sakın yorma kendini dikkat et ne güzel keseyi görmüşsün darısı kalp atşını duymaya inş.
GÜL doğum günün kutlu olsun yeni yaşında oğlunla eşinle ve bütün sevdiklerinle beraber çok güzel günler geçirirsin inş.
aslı rahmi kalınlaştırmak için olanı banada söylermisin kuzenimin ragmi çok ince ona söylerim belki faydası olur birde günde kaç kez ne şekil içiliyo söylersen sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?