Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Günaydın ballı çörekler :))) günaydın yasom, ayy senin takvimindeki bebeği yesinler :)

günaydın kuşummm napim uykum kaçtı bitti bende kendıme doğum takvimi yaptım
sen başladınmı kürlere? ayy bi doğurayım hayırlısı ile en kısa zamanda soğan kürü yapıcam. bendeki inatçı enfeksiyonu bitek o temizlemişti

Canım soğan kürü yapıyorum şuan, o bitsin, kereviz kürü, sonra bal tarçın çörek otu, sonra Asli'nin fsh çayı :))). Yani kürler kraliçesi oldum :))) ama ne yapımmm seviyrum :))

bdroner/ bedriye 09.10.2013 çarşamba evladına sağlıklı huzurlu güzel bir ömür

Kuzum duanı okudum uzuuun uzuun da Elif ime dua ettim...RABBİM kabul eder İNŞALLAAH...

Canım soğan kürü yapıyorum şuan, o bitsin, kereviz kürü, sonra bal tarçın çörek otu, sonra Asli'nin fsh çayı :))). Yani kürler kraliçesi oldum :))) ama ne yapımmm seviyrum :))

Aaaaa süpermiişş Burcuumm beni de al yanınaaa...o zaman ben de adet olayım bitsin soğan kürüne başlayayım...Bugün yarın olucam zaten davul gibi oldum...yihhuuuu Burcuuu birlikte yapalım...Sen kürler kraliçesi ol ben de prensesi...:)))

meralim hele ki sen mutlaka soğan kürü yap, içini temizler misler gibi yapar..gel çekirge :)))

Kızlar yine kanamam var hast.gidiyoruz dua edin nolur

töbeeee ..tamam canım hemen dua edeyim..her kanamada hastaneye mi gitmen gerekecek..neyse dönüşte mutlaka yaz, Rabbim sağlıkla dönmeni nasip etsin, bu sabah sana ve özlem'e dua etmiştim kuzum her aklıma geldiğinde ikiniz dilimdesiniz..Allah'a emanet ol

Kızlar yine kanamam var hast.gidiyoruz dua edin nolur

canım hemen dua etmeye başlıyorum lütfen korkma, artık bütün hamilelikler böyle kuşum benim. biliyorsun topikteki hallerimizi, hafta 8 gün 9 hastanedeyiz. Allahım şifanı versin inşallah.

ARKADAŞLAR ASLI'CIĞIMIZIN KANAMASI VARMIŞ HASTANEYE GİDİCEK KONTROL OLMAYA BU MÜBAREK GÜNDE DUA EDELİM " YA ŞAFİ, YA KAFİ, YA MUAFİ" ÇEKELİM BOL BOL.

ASLİ canım senin için la havle, felak,nas,ihlas okudum, okumaya devam...kalbini ferah tut

Canlarim şükürler olsun şuan kese duruyo ama hast. Yatiriyolar biraz gözlem altında olucam kanamanin nedenini bulmaya calisacaklar bakalım Rabbimden hayırlısı herşey Allahtan dualar etmissiniz Allah razı olsun

Canlarim şükürler olsun şuan kese duruyo ama hast. Yatiriyolar biraz gözlem altında olucam kanamanin nedenini bulmaya calisacaklar bakalım Rabbimden hayırlısı herşey Allahtan dualar etmissiniz Allah razı olsun

Aslıcım yavrun sana sımsıkı tutunacak korkma kafanı boşalt pozitif düşün

ayyy maşallah çok sevindim canım moral çok önemli bebişim biz sana bu mübarek günde bol bol dua edip tesbih çekiyoruz

Çok gçmiş olsun canım bu mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine kanaman dursun inşallah

Ey benim güzel ALLAH ım...Valla Aslı yazdığını görüyorum mutlulukla takip ediyorum ama olumsuz bişey görünce çok ama çok üzülüyorum...şuan hastanede olman hatta orda kalacak olman beni inanılmaz mutlu etti...Canım benim Yasemin imin yazdığı tespih çekiyorum bende....Tüm kalbimle dualarım seninle....RABBİM bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin İNŞALLAH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…