- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.881
Günaydın ballı çörekler :))) günaydın yasom, ayy senin takvimindeki bebeği yesinler :)
yasemin sen hangi vitamini kullanıyosunn elim vitamine bi gidiyo bi geliyo dengeli beslenen biride deilimki bırakayım of yaa
günaydın kuşummmnapim uykum kaçtı bitti bende kendıme doğum takvimi yaptım
sen başladınmı kürlere? ayy bi doğurayım hayırlısı ile en kısa zamanda soğan kürü yapıcam. bendeki inatçı enfeksiyonu bitek o temizlemişti
Canım soğan kürü yapıyorum şuan, o bitsin, kereviz kürü, sonra bal tarçın çörek otu, sonra Asli'nin fsh çayı :))). Yani kürler kraliçesi oldum :))) ama ne yapımmm seviyrum :))
Aaaaa süpermiişş Burcuumm beni de al yanınaaa...o zaman ben de adet olayım bitsin soğan kürüne başlayayım...Bugün yarın olucam zaten davul gibi oldum...yihhuuuu Burcuuu birlikte yapalım...Sen kürler kraliçesi ol ben de prensesi...:)))
Kızlar yine kanamam var hast.gidiyoruz dua edin nolur
aslıcım allah şifa versin inşallah evladın iyidir bir sorun olmazKızlar yine kanamam var hast.gidiyoruz dua edin nolur
Canlarim şükürler olsun şuan kese duruyo ama hast. Yatiriyolar biraz gözlem altında olucam kanamanin nedenini bulmaya calisacaklar bakalım Rabbimden hayırlısı herşey Allahtan dualar etmissiniz Allah razı olsun
ayyy maşallah çok sevindim canım moral çok önemli bebişim biz sana bu mübarek günde bol bol dua edip tesbih çekiyoruzCanlarim şükürler olsun şuan kese duruyo ama hast. Yatiriyolar biraz gözlem altında olucam kanamanin nedenini bulmaya calisacaklar bakalım Rabbimden hayırlısı herşey Allahtan dualar etmissiniz Allah razı olsun
Canlarim şükürler olsun şuan kese duruyo ama hast. Yatiriyolar biraz gözlem altında olucam kanamanin nedenini bulmaya calisacaklar bakalım Rabbimden hayırlısı herşey Allahtan dualar etmissiniz Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?