Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

doğum günün kutu olsun canım ailenle birlikte sağlıklı mutlu yıllara:119:

güüüül canım doğum günün kutlu olsun,eşinle evladınla birlikte geçireceğin nice güzel mutlu yıllara

Canim oglusunla esinle nice senelere Rabbim mutlulugunuzu daim eylesin.

sağol canım Allah karşı getirsin

gücüm yeni yaşın hayırlı olsun

günaydınnn hayırlı cumalar herkesee

gülcüm dogum günün kutlu olsun kuzucugumm

TÜNAYDIN kızlarr herkese hayırlı cumalarr...iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız canlar..

ASLICIM sana progestan vemediler mi yada iğne RABBİM korusun meleğini tatlım ilk 1. ay ve 3. ay bendede olmştu progestan ve iğne kullanmıştım..

Kizlar topigimizin yakisikli prenslerini guzel prenseslerini gorunce sabirsizlaniyorum Rabbim isteyen dileyen bekleyen herkese nasip etsin banada kuzumu saglikla sihhat le kucagima almayi nasip etsin.
Masalah topigimin boncuklarina Allahim onlari annelerine babalarina bagislasin tum kotuluklerden korusun.

Son düzenleme:
:) Esim iki isme karsi ama ben iki isim istiyorum sunnet oldugu icin cok zor bu isim konusu Fatih Emir cok uyumlu bence :)
2 ismin bi sakıncası yok ileride hangisini kullanmak isterse kendisi seçer nasılsa Sevilay tuba biraz uzun ama gzel canım.. fatihi eşim emiri ben istedim

2 ismin bi sakıncası yok ileride hangisini kullanmak isterse kendisi seçer nasılsa Sevilay tuba biraz uzun ama gzel canım.. fatihi eşim emiri ben istedim

Canim bizimde Sevilay i esim istiyor yanina uygun isimde cok zor Tuba yida cok sevdigim teyzem soyledi koy diye bende arada kaldim kiz kardesimde illa Tugce olsun diyor bu gidisle kizimin bir suru ismi olucak :)

Canim bizimde Sevilay i esim istiyor yanina uygun isimde cok zor Tuba yida cok sevdigim teyzem soyledi koy diye bende arada kaldim kiz kardesimde illa Tugce olsun diyor bu gidisle kizimin bir suru ismi olucak :)
canım anlıyorum kimseyiide kırmak istemiyorsun ama öyle istekte bulunan cok olur önemli olan eşinle senin istediğin ben eşime söyledim baştan şimdi senin ailenden denileni koysak benim ailem alınır benim ailemin dediğini koysak senin ailen alınır dedim bizim istediğimiz olsun dedim öyle oldu çok şükür..:)içinize sinsin koyduğunuz isim..

Tümayım senin içinden ne geciyor, onu eşine söyle, ortak bir karar alın, ikiside çok güzel isimler, benim eşim seçtiğim hiçbir ismi beğenmez, daha ortada çocuk yok biz isim kavgası yaparız :)))

Ben biraz duygusal yaklasiyorum sanirsam esim zorlugu biz cekiyoruz adinada kimse karisamaz diyor hakli olaraktan cok haklisin canim kendi kararimizi vermemiz gerek.

Tümayım senin içinden ne geciyor, onu eşine söyle, ortak bir karar alın, ikiside çok güzel isimler, benim eşim seçtiğim hiçbir ismi beğenmez, daha ortada çocuk yok biz isim kavgası yaparız :)))

Canim benim esimde benim buldugum seyleri begenmez o daha cok eski isimleri sever yeni isimlere bir kulp takar zor adam benim kocam.

Kızlar taburcu oldum kan sonuçlarım iyiymiş şükürler olsun kanama olursa gelirsiniz dedi inşallah olmazda .bendeki durumlar böyle ettiğiniz dualar için Allah razı olsun yatışa evde devam :)

Kızlar nasılsınız napıyosunuz ne var ne yok yaa ne güzel haberler var böyle özlemcim hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin tatlım :)

Benim içime birinin daha hamile olacağı doğuyor inş. oda en yakın zamanda bize haberlerini verir :)

BUKET canım duanı okudum, Rabbim sana çok kolay ve sağlıklı bir doğum nasip etsin ve evladına uzuun ve sağlıklı ömür versin

kızlar birde sanırım çok net olmamakla birlikte ceylin eslem koycaz nasıl

Anam anam bu ne güzel bir isim, bizim topik bebelerinin. Hepsinin isimleri birbirinden güzel maşallah :)

Kızlar taburcu oldum kan sonuçlarım iyiymiş şükürler olsun kanama olursa gelirsiniz dedi inşallah olmazda .bendeki durumlar böyle ettiğiniz dualar için Allah razı olsun yatışa evde devam :)

Canım benim Allah'a sığın inşallah hiçbisey olmayacak, çok şükür sonuçlarda iyi çıkmış maşallah sana

kızzzz nerelerdesin sen, biz iyiyz, Aslı'dan sonra bizim kıvırcık şekerimiz Özlem'de hamile habewrin var mı, belki o içine doğmuştur :)

sağol canım,Allah razı olsun

sağol canımm çok teşekkür ederim,darısı diğer arkadaşlarımızın başına,tahminin kim çok merak ettim

kızzzz nerelerdesin sen, biz iyiyz, Aslı'dan sonra bizim kıvırcık şekerimiz Özlem'de hamile habewrin var mı, belki o içine doğmuştur :)

ooyyyyy yerim seni demek kıvırcık şeker özlem haaa canımın içi gülhan zaten benim adımı yazmış başkasını kasdediyor,içinden geçen biri var herhalde

aslıııı canıım bugün gelmediğim topiğe hiç haberim yoktu, çok şükür kese yerinde,kan değerlerinde iyiymiş çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…