- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.901
doğum günün kutu olsun canım ailenle birlikte sağlıklı mutlu yıllara:119:
güüüül canım doğum günün kutlu olsun,eşinle evladınla birlikte geçireceğin nice güzel mutlu yıllara
Canim oglusunla esinle nice senelere Rabbim mutlulugunuzu daim eylesin.
Aaaaa hakkaten yaaa...Neyse aslına bakarsan bu haber sevindirdi beni Aslı yı bilmem ama ikiz fikri çok ürkütücü geliyor bana....Tövbeee olsun da hayırlısı olsun...
Gülcüm niceee niceee niceee uzun senelerde ailenle huzurlu, mutlu ama en önmelisi sağlıklı yıllar geçirirsin İNŞALLAAAHHH....Ah yaa sen böyle yazınca ben de acı gerçekle yüzleştim sanırım kızlaaarr ben 4 ay sonra 35 ime giriyoruuummmm....
Gül canım doğum günün kutlu olsun nice hayırlı yaşlara
Yasemin duanı okudum canım, Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin
Burcu canım benim duanı okudum Elif Duru sağlıkla gelsin inşallah, kolay doğumun olsun
Aslım canım maşallah sana, ne okuyacagim demişsin, bol bol nas felak oku, kalbinden Allah'a yalvar ve ya mubdi cek, dualarımızda olacaksın
aslı canım çok geçmiş olsun inş çok sorunsuz bir hamilelik geçirirsin bir ay boyunca yat dinlen sakın yorma kendini dikkat et ne güzel keseyi görmüşsün darısı kalp atşını duymaya inş.
GÜL doğum günün kutlu olsun yeni yaşında oğlunla eşinle ve bütün sevdiklerinle beraber çok güzel günler geçirirsin inş.
sağol canım Allah karşı getirsin
gücüm yeni yaşın hayırlı olsun
günaydınnn hayırlı cumalar herkesee
gülcüm dogum günün kutlu olsun kuzucugumm
bence güzel canım :) bizimkide fatih emir ama şimdilik fatih diyoruz aklı ermeye başlayınca fatih emir diycem :dTeyzeleri kizima Sevilay Tuba iki ismi birden koyayim diyorum nasil olur?
bence güzel canım :) bizimkide fatih emir ama şimdilik fatih diyoruz aklı ermeye başlayınca fatih emir diycem :d
2 ismin bi sakıncası yok ileride hangisini kullanmak isterse kendisi seçer nasılsa Sevilay tuba biraz uzun ama gzel canım.. fatihi eşim emiri ben istedim:) Esim iki isme karsi ama ben iki isim istiyorum sunnet oldugu icin cok zor bu isim konusu Fatih Emir cok uyumlu bence :)
2 ismin bi sakıncası yok ileride hangisini kullanmak isterse kendisi seçer nasılsa Sevilay tuba biraz uzun ama gzel canım.. fatihi eşim emiri ben istedim
canım anlıyorum kimseyiide kırmak istemiyorsun ama öyle istekte bulunan cok olur önemli olan eşinle senin istediğin ben eşime söyledim baştan şimdi senin ailenden denileni koysak benim ailem alınır benim ailemin dediğini koysak senin ailen alınır dedim bizim istediğimiz olsun dedim öyle oldu çok şükür..:)içinize sinsin koyduğunuz isim..Canim bizimde Sevilay i esim istiyor yanina uygun isimde cok zor Tuba yida cok sevdigim teyzem soyledi koy diye bende arada kaldim kiz kardesimde illa Tugce olsun diyor bu gidisle kizimin bir suru ismi olucak :)
canım anlıyorum kimseyiide kırmak istemiyorsun ama öyle istekte bulunan cok olur önemli olan eşinle senin istediğin ben eşime söyledim baştan şimdi senin ailenden denileni koysak benim ailem alınır benim ailemin dediğini koysak senin ailen alınır dedim bizim istediğimiz olsun dedim öyle oldu çok şükür..:)içinize sinsin koyduğunuz isim..
Tümayım senin içinden ne geciyor, onu eşine söyle, ortak bir karar alın, ikiside çok güzel isimler, benim eşim seçtiğim hiçbir ismi beğenmez, daha ortada çocuk yok biz isim kavgası yaparız :)))
kızlar birde sanırım çok net olmamakla birlikte ceylin eslem koycaz nasıl
kızlar birde sanırım çok net olmamakla birlikte ceylin eslem koycaz nasıl
Kızlar taburcu oldum kan sonuçlarım iyiymiş şükürler olsun kanama olursa gelirsiniz dedi inşallah olmazda .bendeki durumlar böyle ettiğiniz dualar için Allah razı olsun yatışa evde devam :)
Kızlar nasılsınız napıyosunuz ne var ne yok yaa ne güzel haberler var böyle özlemcim hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
Benim içime birinin daha hamile olacağı doğuyor inş. oda en yakın zamanda bize haberlerini verir :)
meralim hele ki sen mutlaka soğan kürü yap, içini temizler misler gibi yapar..gel çekirge :)))
töbeeee ..tamam canım hemen dua edeyim..her kanamada hastaneye mi gitmen gerekecek..neyse dönüşte mutlaka yaz, Rabbim sağlıkla dönmeni nasip etsin, bu sabah sana ve özlem'e dua etmiştim kuzum her aklıma geldiğinde ikiniz dilimdesiniz..Allah'a emanet ol
Kızlar nasılsınız napıyosunuz ne var ne yok yaa ne güzel haberler var böyle özlemcim hayırlı uğurlu olsun allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin tatlım :)
Benim içime birinin daha hamile olacağı doğuyor inş. oda en yakın zamanda bize haberlerini verir :)
kızzzz nerelerdesin sen, biz iyiyz, Aslı'dan sonra bizim kıvırcık şekerimiz Özlem'de hamile habewrin var mı, belki o içine doğmuştur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?