Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Evet ya kıvırcık şeker :))) ayy evet özlemim senin adını yazmış sonradan gördüm, sen nasılsın? Igenelri nasıl yapiyorsun eşinde koluna vuruyor mu? Kontrole nezaman gideceksin? Başka sorum yok, sevgiler :))

ASLI canım benim senin kanaman böyle resmen kan mı yoksa lekelenme şeklindemi? Ilac olarak ne verdler tatlım? şimdi nasılsın?

istediğim sorudan başlayabilirim sanırım değilmi
iğneleri 2 gün iyi yaptımda bugün nedense zorlandım tam 3 kez batırdım geri çektim içeri ittiremedim en son 4.de yeter artık hadi dedim ve yaptım,eşim hiç oralı değil ben yapamam diyor korkuyoooorrr,şimdilik sadece karından yapıyorum henüz kola geçmedim,bi sonraki kontol çarşamba günü,bendende segiler

kızzzz nerelerdesin sen, biz iyiyz, Aslı'dan sonra bizim kıvırcık şekerimiz Özlem'de hamile habewrin var mı, belki o içine doğmuştur :)

Buralardayım bebeğim yoğun bi hafta geçirdim giremedim topiğe duydum şekerim çok sevindim yaa :) valla benim içime doğan sensin canım ben her topiği açtığımda sanki sen hamileyim yazmışsında bende onu okuyacakmışım gibime geliyor

Günaydın cicişler. Bugun dr kontrolü var hayırlı haberler ile dönerim inşallah.
Birsürü bişey yazasim var ama ne yazacagimi bulamıyorum
Öpüyorum herkesi sevgiler ve saygılar. ..

selamlar kızlar herkese gunaydınnn...

aslı dun topiğe girmeden okudum çok şükür hersey yolunda senin için dualarımdasın, hersey çok iyi gelişsin inşallah.. çok çok dinlen.. kalp atışını duyana dek hayırlısıyla 300 adet (sen başka bi sayı da belirleyebilirsin) ayetel kürsi niyetlen ben hep böyle okudum çok şükür.. sende nıyetlen istersen hayırlısıyla inşallah.. başka bişey içinde yine niyetlen ayetel kürsi hayırlısıyla inşallah..

yaseminnn inşallah bugun doktor kontrolün süper geçer sağlıklı hayırlı haberler al inşallah..

tumaayyy isimlerden bahsetmişsiniz tuğçe de çokçok güzel ama soyadınız kısa mı ısımler uzun gelmesin sonra meleğimize.. Sevilay tek basınada kullanılabılır aslında..
nazaann ceylin eşlem cok güzel bakalım kzın hangısını tercıh edıcek..

burcuu demek kı aynı dusuncedeyız bızde normalde elif duru olsun dedık ama soyadımız çok uzun olunca vazgectık hatta bi aara sadece duru olsun da dedik ama kısmetımızd elif varmış.. hayırlısı olsun inşallah..

anaaaaaam Gülhannnnn ne diyonnnn :) ağzından bal damlıyor :) Rabbim hayırlı ve sağlıklı versin inşallah :)))))

Günaydın cicişler. Bugun dr kontrolü var hayırlı haberler ile dönerim inşallah.
Birsürü bişey yazasim var ama ne yazacagimi bulamıyorum
Öpüyorum herkesi sevgiler ve saygılar. ..

yaseminnnnnnnn bütün gece seni gördüm rüyamda doğuruyordun, ama bir oğlun oluyordu, çok güzel bir rüyaydı, hatta sabah uyandım dedim ki acaba yasemin doğurdu mu :)))))) inşallah doktor muaynen çok iyi geçer

bedişimmmm canım benim ara ara Elif'in fotosunu açıp bakıyorumm seviyorum :))) kulak için muayneye gidecek misiniz? Burnu nasıl oldu? Buhar makinası aldın mı? Aspiratör işe yarıyor mu? Evet sorularım bunlar :)))) ikinizide öpüyorum :)))

canım ben kendim göbekten yaptım, ama genelde de eczaneye gidip kolumdan yaptırdım, ilacı aldığım. Eczaciya rica edince parasız yapiyordun, benimde eşim yapmadı hiç, ben acısına dayanırım sen kolumdan yap ne olur derdim..asla olmaz derdi :)) iş başa düşüyor, sen arasıra eczaneden koluna yaptır ki göbegin sertleşmesin, ben hiç düşünmeden zort diye batırıdım :) düşünce ve bekleyince iyice zor gelirdi, Rabbim senin ve Aslı'nin bebegini korsun kollasın uzun ömürler versin inşallah, folik asitte başladın mi bu arada?

Günaydın kızlar nasılsınız benım bugün kontrolüm vardı doktorum moralimi çok bozdu önce dedi bebeğin ayakları aşağıda rahmîn alt kısmında sonra bebek normalde 21 + 4 olması lazımken daha 20 haftaya bugün girdinîz dedi geçen gittîmizde de aynı 20 hafta demişti bu çocuk niye hiç büyümüyor mu kilo olarak artıyor birde bağırsakların da parlaklık var dedi soruda sorunca soru sormak yasak dîyor bende sinir oldum birşey sormadan çıktım ultrasyon kağıdına bir baktım ki geç gebelik yazmış kafama takıldı eşim git sor dedi dedim duymadın ne diyor soru sormak yasak olmazsa haftaya başka doktora gidecem

Bedişim teşekkür ederim çok şükür gittim geldim doktora haftaya cumartesi tekrar gideceğim. şimdilik yolunda gidiyor maşalah oh yaa.

Burcuuuu ayy hayırdır inşallah kuzum, bende bugün doktora soracaktıp bitürlü soramadım kızmı erkkmi diye bide bu doktora soraym diye içim içimi yedi, ama içimden dedimki dr diyecekki gelmişsin 8. ayına hala bu soruyumu soruyorsun diyecek dedim utandım sormadım :)))

duamnur Burcu, canım bak bana taa 8. ay doktorumu değiştirdim ve çok şükür memnunum. bence birdaha o doktora gitme, o ne demek yaa soru sormak yasak filan, manyakmıdır nedir. birdaha adımını bile atma derim ben. hem yolunda gitmeyen şeylerden bahsedip seni şüphelendiriyor, hemde bilgi vermiyor bu hiç olacak işmi. Allahın izni ile herşey yolundadır inşallah, değişik bir dr hem daha farklı bir gözle bakar yorum yapar hemde seni bilgilendirip içini ferahlatır. sen beslenmene çok önem ver, her sabah 1 yumurta kesin yenecek, peynir yenecek, günde 2 bardak süt içilecek, süt içemiyorsan yoğurt yenecek bak ben seni ve bebeğini nasıl besiye çekiyorum sen beni dinle, haftaya aAllahın izni ile ikinizde tombiş tombiş olursunuz

Canim kan sulandiriciyi biraktirdimi baska bir doktora gozuksen icin rahat ederdi.Cins bu doktorlar ya Allahim Yarabbim.

Canım benim şimdilik idare ediyorum yapıyorum bakalım arada sırada eczaneyede giderim belki ama geç saat olduğu için nöbetçi eczane bulmak lazım uzun iş, aslında yengem ben yaparım demişti gönüllü ama ben daha aileden kimseye söylemedim,folik asiti iki gündür içiyorum salak kafam aylardır içiyordum 2-3 haftadır hiç içesim gelmedi ilacımda bitmişti bırakmıştım içmeyi bi zararı olurmuki,kafamda o var şimdi,bide diyorumki folik asit nedir bilmeyen hiç içmemiş hamileler var onlara bişey olmadığına göre bişey olmaz diyorum bakalım hayırlısı,duan içinde teşekkür ederim canım Allah razı olsun

burcu doktorunu değiştir,o ne yaa soru sormak yasak gerizekalı,zaten uyuz oluyorum bu doktorlara o zaman sormadan herşeyi anlat

ve gelelim banaaaaa, sabah gittim nst çekildim sonra dr bakttı ölçtü biçti maşallah iyi dedi, şuan için birşey yok dedi. sen protein ile ilgili böbrek doktorun ne derse onları herzaman bana bildir ki ona göre ilerleyelim dedi. protein bir sorun çıkartmazsa normal zamanında doğum yapabilirsin dedi. Allahıma şükürler olsun stresli hamilelik çok zor birşeydi yaa, şimdi nispeten rahatladım. ama tabiki her hafta bir dolu test yapılıyor protein takibim için. pazartesi gidicem vakıf gurebaya yeni tahlillerim yapılacak bakalım hayırlı haberler çıkar inşallah.
işte böyleee yani henüz doğurmuyorum

yasemiiin sen o doktora artık gitmiyormusun temelli bıraktınmı gül'ün doktoruna mı gidiyorsun,iyi yapmışsın bırakmakla

özlemcim folik asit konusunda kafanı hiç takma, çünkü zaten senin daha öncek içtiğin folikler mutlaka depolanmıştır, o içmediğin dönem o stoklardan beslenmiştir bebişin Allahın izni ile. ayrıca folic molic tamam da, sen özellkle beslenmene dikkat et, demin burcuya dediğim gibi, yumurta peynir süt, ayrıca günde 1 yemek kaşığı pekmez yemeyi ihmal etme, kansızlığa birebir geliyor, şimdi kan değerlerin normal çıksada, zamanla yetmiyor çünkü.

yasemiiin sen o doktora artık gitmiyormusun temelli bıraktınmı gül'ün doktoruna mı gidiyorsun,iyi yapmışsın bırakmakla
evet tatlım artık gülün doktoruna gidiyorum, Allah razı olsun dünürümden vesile oldu bana, stres çok kötü bişeydi yaa, zamansız doğuracaktım resmen üzüntüden sıkıntıdan stresten. Allahıma binlerce şükürler olsun bu halime. onun için şimdi burcuyada diyorum derhal değiştirsin hastanesini bence.

offf yasemin ben senin kadar özen göstermiyorum amaaa sabahları pekmeze ekmeğimi banıyorum olmazmı sütü arada sırada içiyorum yumurta yı hergün yemem 1 gün arayla yerim genelde,yoğurt pek yemem bu aralar ayran yapıp arada içtiğim oluyor çok nadir,peynir olmazsa olmazım zaten,fındık fıstık ceviz kayısı badem aldım arada onlardan atıştırıyorum olurmuuuu

canım geçen haftaadan araştırıyorum iki tane iyi duyduğum var bir daha ki kontrole ona gitmeyi düşünüyorum bakalım allah ne nasip edecek eşimde sinir oldu bu sefer normalde o bana evham yapma diyordu bu sefer diyor bu doktorun konuşmayla ilgili sıkıntısı var

Canim kan sulandiriciyi biraktirdimi baska bir doktora gozuksen icin rahat ederdi.Cins bu doktorlar ya Allahim Yarabbim.
yok canım kesmedi 15 kutu daha yazdı doğuma kadar kullandıracak galiba ayın 10-15 arası yine çağırdı gel bir daha bakalım diye ama büyük ihtimal başkasına gidecem

valla eşim yolda resmen beni haşladı diyor sen tost ye boğaça ye cips ye vitaminsiz şeyler ye vitaminli şeylerde getirince midem bulanıyor yiyemiyorum de sonrada bebek gelişmiyor dersin yolda moralim bozuk olmasaydı daha çok yüklenirdi ama neyse fazla kıymadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…