- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #39.961
gelelim bana bugün kontrolüm vardı...ilk defa nst ye bağladıla..bundan sonra 10 günde bir doktora gidecem ve herseferinde nst ye bağlanacamışım...doktor bebeğin başı yukarda dedi..dönmemiş henüz dedi..bu haftalardan sonra bebeğin dönme olasılığı düşermiş..ama doğumun başlamasıyla yani sancıyla dönen bebekler de varmış....ama tabi doktor eklemeden etmedi..dönmezse sezaryen olursun diye..neyse bende inşikAK OKUMAYA KARAR VERDİM BOL BOL...DÖNSÜN DİYE...
NEYSE DURUM BU..ALLAH HERKESE SAĞLIKLI DOĞUMLAR VERSİN...
BU ARADA ASLI DUANI OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN..BEBEĞİN SANA SIKI SIKI TUTUNSUN...
güzel bir araştırma olmuş..ama bence domuz domuzdur..ilacı karalamak istemem ama vaz geçilmez bir ilaç değil..ardı önü vitamin..yerine başkaıs da vardır..mecbur değiliz neticede içmeye..tamamlayıcı başka ilaçlarda var..benim fikrim bu..bende bugün değiştridim vitamini..bende elevit içiyodum..başkaısnı aldım..bu benim fikrim dediğim gibi
yani şimdi sen hamiş misin:))))anaaaaaamm benmi ilk okuyorum bu haberi..hadi gözün aydın...keramet tr ye gelmekteymiş demekki..bereketli memleketimin bereketlli toprakları rhamine berreket getirdi..gözümüz aydın..Allah tamamına erdirsin
gelelim bana bugün kontrolüm vardı...ilk defa nst ye bağladıla..bundan sonra 10 günde bir doktora gidecem ve herseferinde nst ye bağlanacamışım...doktor bebeğin başı yukarda dedi..dönmemiş henüz dedi..bu haftalardan sonra bebeğin dönme olasılığı düşermiş..ama doğumun başlamasıyla yani sancıyla dönen bebekler de varmış....ama tabi doktor eklemeden etmedi..dönmezse sezaryen olursun diye..neyse bende inşikAK OKUMAYA KARAR VERDİM BOL BOL...DÖNSÜN DİYE...
NEYSE DURUM BU..ALLAH HERKESE SAĞLIKLI DOĞUMLAR VERSİN...
BU ARADA ASLI DUANI OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN..BEBEĞİN SANA SIKI SIKI TUTUNSUN...
Burjuum ben kisadan anlatsam cepten zor oluyor
3. Asilamsyi yapip trye gittim. Tr de tupbebek doktorumla konustum ayrintilarla sonra 1 rkim adet gununde gel baslayslim o gun ilaclarfa al dedi. 1 ekim normalda aksamda adezim gelebilir ama ben yinede idrar testi yapim dedim yaptim silik cizgi cok net. Hemen aklima grldi ben sitede okumudtum bu testler guvenilir degil diye tamda o testi almidim neyse yarin grlmrzse kan veririm dedim. Kan verdim iki saat sonra sonucu alcaz carsida geziyoz teyzemle gecmiyor zaman derken hastaneye gittik heyecandan wcye gittim cunku sekreter buraz beklexin dedi. Tam wcye girecem ayse hanim dedi ben firladim teyzemin elinden kaptim mektubu teyzem ne cabuk wcye gittin dedi. Sonuc 366 gebeyim. Salak bi gulumsemeyle teyze hadi sana iskender siparis veriyorum bendensin dedim)
Sonra testi iki gun sonra tekrarladim 1003 cikti sonra 5127 cikzi almanyadaki foktorumu arafim bazi testlrr yaptirmami istedi trde yaptirdim tam teli kapatacak ikiz olma ihtimali var dedi. Nerden anladiniz dedim. Artislardan 3 kat artis olmus dedi. Hayirlisi saglikli oldunda tek ikiz kiz erkek farketmez. RABBIM HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETDIN HEPIMIZE.
Iste boyle oldu. Ha bide asilamami tuttu yoksa normalmi oldu bilmixoz cunkuuuu ilk iki asilamadan once iliskiye girmeyin dendi oyle yapmistik sperm kalitesinden dolayi. Bu son asilamada asilsmadan bur hun once iliski oldu
Burjum cok sagol Rabbim en kisa zamanda sana ve tum isteyen arkadaslarimada nasip etsin bu guzellikleri Insaallah. Ettiginiz dualarin bin katini versin Rabbim. Hepinize hz. Yusa tepesinde dua ettim bebek isteyenlere saglikli hayirli bebek hastalara sifa kimin ne arzu ve dilegi varsa kabul et diye dua ettim.Rabbim tum isteyenlere versin Insaallah amiiiin
Masallah diyorum kizlarAllah im topigimizi nazarlardan korusun.seybil ve Ayse de hamileymissssssss!!!! HAYİRLİ OLSUN KİZLAR.Allah tamamina erdirsin insallah.
Bana gelince hem regl oldum hem grip.cok agrim vardi dun.dayanamadim dr a gittim.kist yokmus sukur.agri icin igne yaptirdi.bugunde parol ictim.oyle iste.herkese iyi aksamlar.unutmadan YASEMİN canim gozun aydin
Bayram nedeniyle gec gittik 6arti5 iken ve direk karindan kalp atisini duydum. Kese birtaneydi ama kist vardi takip ettir dedi. Ikiz 8.-9. Hafta belli olurmus. Sali terminim var 7arti5 oluyoz Insaallah ozaman belki belli olur saglikli olmasi daha onemli inan supriz olur seviniriz ama teklede yetiniriz. Darisi senin basina bunu can gonuldden cok istiyorum inan
Ben evime dondum canim cepten yaziyorum evimde net yok yeni tasinmistik hatirlarsan. Trde cep hattimi kullanamadim netim yoktu. Almanyadayim suan sadece cepten gitebiliyorum.
Seybil yeni degil hamileligi sanirim ben trye gitmeden once hamileydi suan kac haftalik olmus seybil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?