Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Burjuum ben kisadan anlatsam cepten zor oluyor
3. Asilamsyi yapip trye gittim. Tr de tupbebek doktorumla konustum ayrintilarla sonra 1 rkim adet gununde gel baslayslim o gun ilaclarfa al dedi. 1 ekim normalda aksamda adezim gelebilir ama ben yinede idrar testi yapim dedim yaptim silik cizgi cok net. Hemen aklima grldi ben sitede okumudtum bu testler guvenilir degil diye tamda o testi almidim neyse yarin grlmrzse kan veririm dedim. Kan verdim iki saat sonra sonucu alcaz carsida geziyoz teyzemle gecmiyor zaman derken hastaneye gittik heyecandan wcye gittim cunku sekreter buraz beklexin dedi. Tam wcye girecem ayse hanim dedi ben firladim teyzemin elinden kaptim mektubu teyzem ne cabuk wcye gittin dedi. Sonuc 366 gebeyim. Salak bi gulumsemeyle teyze hadi sana iskender siparis veriyorum bendensin dedim)

Buketim sagol Allah razi olsun bir aydir giremedim yeni haber edebildim. Tam ben diyecektim indikak suresi oku diye Allah kolay dogum nasip etsin Insaallah

canım hakkında en hayırlı doğum şekli hangisiyse rabbim onu nasip etsin, buketciğim sen kan sulandırıcıyı hala kullanıyormusun canım

canım benim kızın ve senin için en hayırlı doğum şekli olsun inşallah, sen duanı oku, bizlerde fetihlerimizi yollayalım, inşallah en sağlıklısı ve kolay olanı olur, kalbinide ferah tut, ayy Buket sona geldin inşallah, haydi bismillah :))

Sonra testi iki gun sonra tekrarladim 1003 cikti sonra 5127 cikzi almanyadaki foktorumu arafim bazi testlrr yaptirmami istedi trde yaptirdim tam teli kapatacak ikiz olma ihtimali var dedi. Nerden anladiniz dedim. Artislardan 3 kat artis olmus dedi. Hayirlisi saglikli oldunda tek ikiz kiz erkek farketmez. RABBIM HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETDIN HEPIMIZE.
Iste boyle oldu. Ha bide asilamami tuttu yoksa normalmi oldu bilmixoz cunkuuuu ilk iki asilamadan once iliskiye girmeyin dendi oyle yapmistik sperm kalitesinden dolayi. Bu son asilamada asilsmadan bur hun once iliski oldu

Ayyyy çok güzellll
Maşallah, Allah bebegini korusun, sağlıklı ve uzun bir ömür versin canım, bak evine dönünce bol bol topige gel, sonra eşin ne yaptı falan onlarıda anlatırsın, ayyy Ayşeeee maşallah size :))) sağlıkla tutunsun :))) allahım korusun :)

Anamm ikiz mi?? Maşallah, sen keseyi ya da keseleri gördün mü peki? Rabbim sana hediyesini göndermiş kim bilir hangisiyle, hamdolsun, bekleyen isteyen herkese sağlıkla versin inşallah

Burjum cok sagol Rabbim en kisa zamanda sana ve tum isteyen arkadaslarimada nasip etsin bu guzellikleri Insaallah. Ettiginiz dualarin bin katini versin Rabbim. Hepinize hz. Yusa tepesinde dua ettim bebek isteyenlere saglikli hayirli bebek hastalara sifa kimin ne arzu ve dilegi varsa kabul et diye dua ettim.Rabbim tum isteyenlere versin Insaallah amiiiin

Bayram nedeniyle gec gittik 6arti5 iken ve direk karindan kalp atisini duydum. Kese birtaneydi ama kist vardi takip ettir dedi. Ikiz 8.-9. Hafta belli olurmus. Sali terminim var 7arti5 oluyoz Insaallah ozaman belki belli olur saglikli olmasi daha onemli inan supriz olur seviniriz ama teklede yetiniriz. Darisi senin basina bunu can gonuldden cok istiyorum inan

Amin canım benim Rabbim senin de hep yüzünü güldürsün, duaların için Allah razı olsun, Rabbim ettiğin duaları kabull etsin inşallah, şimdi nerdesin? Ne zaman evine dönücen?

Masallah diyorum kizlar Allah im topigimizi nazarlardan korusun.seybil ve Ayse de hamileymissssssss!!!! HAYİRLİ OLSUN KİZLAR.Allah tamamina erdirsin insallah.

Bana gelince hem regl oldum hem grip.cok agrim vardi dun.dayanamadim dr a gittim.kist yokmus sukur.agri icin igne yaptirdi.bugunde parol ictim.oyle iste.herkese iyi aksamlar.unutmadan YASEMİN canim gozun aydin

ZEEEEEYNEEEEEEP ZEYNEP inan ki şuan aklımdan geciyordun, sen yokken neler oldu neler :))))

Canım benim çok geçmiş olsun, herkes hasta valla bu aralar aman çok dikkat et, hele reglken hasta olmasi daha zor, çok şükür ki kistin yokmuş, özledim valla seni

Bu arada Aslı ve Özlemde hamile haberin varmi?

Ayşeeeeeeeee maşallah yaaaa ayyyy
Çok sevindim canım benim. Allah tamamına erdirsin saglikla inşallah. Sorunsuz ve 4-4 luk bi hamişlik geçir inşallah.
Allaim yaa bu güzel haberlerin ardı arkası kesilmesin inşallah

Ben evime dondum canim cepten yaziyorum evimde net yok yeni tasinmistik hatirlarsan. Trde cep hattimi kullanamadim netim yoktu. Almanyadayim suan sadece cepten gitebiliyorum.
Seybil yeni degil hamileligi sanirim ben trye gitmeden once hamileydi suan kac haftalik olmus seybil?

Zeynepcim canim cok geçmiş olsun ve bu son adetin olsun hayırlı si ile inşallah. Bu hamilelik furyasina katılmayan kalmasın inşallah

Allah razı olsun canım, inşallah sağlıkla gelsin benim kuzularım, oyy ya senin minakın sağlıklı ve hayırlı olsun da tek, iki, üç Rabbim ne yazrasa aartık :)) kist kendiliğinden gidecekmi peki?

Yasemincim sagol canim Rabbim kolay dogum nasip etsin sana Insaallah. Guzel dileklerin icin tskler. Evet Rabbim mutluluklarimiza mutluluk katsin ve burju zeynep meral tuba baska tum isteyenlere versin Rabbim

Valla benim yeni haberim oldu seybil'den 12 haftalık olmuş canım, ilk tüp bebegini kaybetmişti, maşallah bu sefer onunkide sağlıkla devam eder inşallah, tüp mü normal mi peki? Ben kaçırdım sanırım yazdı mı?

Doktor kusti takip etmeliyiz dedi bakalim sali ne dicek bi tehlike var demedi.demir hapi ve vitamun hapi verdi.
bide ben 5 haftalikken bi grip oldum burnum musluk gibiydi mandalina tukettim sadece ve limonlu acik cay ictim sukur gecti zeynep sende ic kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…