Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

ay kızlar uzun zamandan sonra bu ay adetim lekelenmeden direkt başladı dua ediyodum allahım karışıklık yaşamayayım sen işim rast götür diye ayy çok mutluyum bugunu 1 kabul edip allahın izni ile pazartesi kan vermeye gidicem 5 günde klomene başlıcam

canım adını duydum ilacın bende ama bilmiyorum bugüne kadar doktorlar vermemişti bana insülin direncini kırıyomuş metforfin yani en azından ben öle biliyorum ıspartaya doktora gelicem önümüzdeki ay bide o zaman sorarım bakalım ne dicek. diyete gelince bi sene özel diyetisyene gittim gram gram verdim kiloyu diyeti bıraktığım ay nerdeyse verdiğimin hepsini geri aldım

canım neden lekelenme oluyodu ki sende inşallah dediğin gibi herşey yolunda gider

canıom hoşgeldin en önemliside bu ya zaten umudu yitirmemek hem sende de aman aman bi sorun yok çok şükür hepsi yoluna girer hayıt tohumunu denedinmi hiç bildiğim kadarıyla adet düzenini ve prolaktin düzenini sağlıyo

bende tombişim ama datlerim düzenli hormonlardada bı sıkıntı yok yumurtlama olmadan adet oluyormuki benim bildiğim ovulasyon olmayınca regl olmuyor sen bana göre zayıfsın bile tatlım napıcem ben bu kiloları offfff

Merhaba sibelcim hoşbulduk evet denedim hapını kullandım ama şuanda düzenli ilaç kullanıyorum aşılamaya gideceğiz bu ay inşallah tutar 6.seneye gireceğiz nerdeyse bende hala tık yokkk

Merhaba sibelcim hoşbulduk evet denedim hapını kullandım ama şuanda düzenli ilaç kullanıyorum aşılamaya gideceğiz bu ay inşallah tutar 6.seneye gireceğiz nerdeyse bende hala tık yokkk

olur inşallah Alla ın izniyle bende 2,5 senedir boşa çalışıyorumm:26:bu ay adet olduktan sonra bende hayıt tohumunu çay halinde tüketicem tadı kötü diolar ama bence orjinalini tüketmek daha mantıklı

canım bildiğim kadarıyla ovulasyon olmadan regl oluyor fakat senin hormanlarda sıkıntı yoksa böle bi durumda yoktur

olur inşallah Alla ın izniyle bende 2,5 senedir boşa çalışıyorumm:26:bu ay adet olduktan sonra bende hayıt tohumunu çay halinde tüketicem tadı kötü diolar ama bence orjinalini tüketmek daha mantıklı

İÇEMEZSEN AGNUGASTON HAPI ÇOK İŞE YARIYOR.Eczanede 9 tl zararıda yok ben içemediğim için onu denedim ve nurtopu gibi 2 tane yumoşum olmuştu

canım bildiğim kadarıyla ovulasyon olmadan regl oluyor fakat senin hormanlarda sıkıntı yoksa böle bi durumda yoktur

27 28 günde bir olurum ultrasondada hormonlardada bişey çıkmadı ama yinede bilmiyorum eşimle hiç gitmedik bu ay olmazsa kasımda beraebr gdicez ayrıntılı testelerde çıkar belkide sorun varsa inş doğal yollardan olur rabbim aratmasın zormuş bu durumlar bebiş istemeden anlamamıştım

maonyaaa / isim yok 12.09.2012 çarşmba hamişlik okundu Allah kabul etsin
littlebirdie / K. YASEMİN 13.09.2012 perşmbe hamişlik okundu Allah kabul etsin
kader1982 / KADER 14.09.2012 cuma hamişlik okundu Allah kabul etsin
gul1982 / GÜL 15.09.2012 c.tesi hamişlik okundu Allah kabul etsin
graphicdesigner / YASEMİN 16.09.2012 pazar hamişlik + hayırlı ev okundu Allah kabul etsin
delyam / dilber 17.09.2012 p.tesi hamişlik okundu Allah kabul etsin
buketdemet / BUKET 18.09.2012 salı başarılı bir tüp bebiş tedavisi, hamişlik okundu Allah kabul etsin
btskn / BİRCAN 19.09.2012 çarşmba hamişlik okundu Allah kabul etsin
bdroner / BEDRİYE 20.09.2012 perşmbe hamişlik okundu ALlah kabul etsin
barisozlem / ÖZLEM 21.09.2012 cuma sağlıklı hamişlik okundu Allah kabul etsin.
arkadaşlar tesbihlerinizi çektim haber veremedim bugün benim günümmüş dua edenlere rabbim bana dilediklerinin daha güzelini kendilere versin inş.

canım teşekkür ederim desteğin için, insan hayal etmeden yapamıyor belki o hayallerdir bize iyi gelen kendimizi iyi hissettiren, onlar bize yeniden ümit etmemizi sağlıyor.

Kesinlikle öyle canım Allah hayalini kurdurmadığı şeyi nasipte etmezmiş. Hayaller her zamaan insanı güçlü kılar bazen ya olmasa diyorum ama geçilmeyecek engelleri değil ki bizim ki sağlığımız yerinde çok şükür bu kadar yöntem varken elbet bizimde olacak öyle ya da böyle.

tatlım sen nerelerdesin bu nasıl bir yoğunluk böyle özledik seni Allah kabul etsin çektiğin tesbihleri inşallah.

valla sorma canım sınavlar falan bir de ek bir hak verildi kalan öğrencilere hazırlığız biz bu haftada onların sınavı var o yüzden 3 gün geç açılıyoruz biz fakülteler 24 eylülde açılacak biz 27 eylülde çünkü sınavlar var daha. Onların evrakları not girişleri falan bitmiyor valla ama dönem bir başlasın sık sık gelicem canımm..

Kızlar bir bakınayım dedim yine kaçıyorum. Haftasonu ve temizlik günüm tabii ki de. Kahvaltı ettik, pazara gittik geldik şimdi aldıklarımı yerleştiricem ve evi silip süpürücem. 15 k,lo daha domates aldım daha sos ve menemenlik yapıcam bamya ve patlıcan aldım daha koyucam ama yarına yaparım artık onları. Ancak işleri bitirir, akşamda dinlenirim. Akşam da kocişimle gezmeye gidicez dondurma falan yeriz dedik artık yazın son demleri gezmek hava almak lazım. Yine gelirim akşam öptümm..

Canım yumurtlama dönemini anlamanın bir kaç yolu var yazayım ( ben bunların hepsini denedim)
1. Ovulasyon testi çubukları (en güvenilir yöntem, nasıl kul. içerisinde anlatıyor, idrar testi yani)
2. Yumurtlama başladığında saydam renkte bir akıntı oluyor, böyle ele gelince uzuyor hemen kopmuyor
3. Kasıklarda hafif bazen orta şiddettte sızlama oluyor
4. vajina daha yumuşak ve ıslak gibi oluyor
5. Göğüslerde hafif bir hassasiyet ( adet dönemi kadar değil)

ben bunların hepsiyle yumutlamamı takip ediyorum, ama her kadın bu belirtileri hissetmezmiş bunu özellikle vurgulamak isterim. En güvenlisi ovulasyon çubukları, ben kullandım :)

rabbim isteyen herkese sana da hayırlı ve sağlıklı bebişler versin

kader1982 / KADER
gul1982 / GÜL
graphicdesigner / YASEMİN
delyam / dilber
buketdemet / BUKET
btskn / BİRCAN
bdroner / BEDRİYE
barisozlem / ÖZLEM
tmyomr / TÜMAY

arkadaşlar tesbihlerinizi çektim bazılarınızın dua günü geçmiş ama gruba sonradan girdiğim için geçenleride okumaya çalışıyorum Allah kabul etsin inş. diğer günü geçen arkadaşlarımızın tesbihlerinide en yakın zamanda tamamlarım Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…