- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.001
aynıyız tatlım aynı daha kötü falan diil şu yaseminin önerdiği ilacı araştırdın mı canım sen peki? belki sende işe yarar sonuçta sen biliyorsun ne olduğunu ben onu bile bilmiyorum daha... amaan inşallah tombiş tombiş doğururuz ayy doğuralım da
ay kızlar uzun zamandan sonra bu ay adetim lekelenmeden direkt başladı dua ediyodum allahım karışıklık yaşamayayım sen işim rast götür diye ayy çok mutluyum bugunu 1 kabul edip allahın izni ile pazartesi kan vermeye gidicem 5 günde klomene başlıcam
Merhaba kızlar bende 5yıllık evliyim bizimde olmadı meleğimiz ama ümidimi hiç kaybetmedim eşimde sorun yok bende adet düzensizliği rahim darlığı prolaktin var ilaç kullanıyorum bu ayda nasip olursa aşılamaya gideceğiz dualrım siizinle sizinde dualrınız benimle olsun inşallahh ...
bende tombişim ama datlerim düzenli hormonlardada bı sıkıntı yok yumurtlama olmadan adet oluyormuki benim bildiğim ovulasyon olmayınca regl olmuyor sen bana göre zayıfsın bile tatlım napıcem ben bu kiloları offfffay fıstık ağzından bal damlıyorama boy uzun kilo da olunca baya şişko olyosun bööle kocaman bebiş olmadan anne kasasına sahip oluyorsun mesela işte şeyi sorucam size bi de akıntıdan yumurtlama dönemimi anlıyorum dedim ya o akıntı olunca yumurtlama da oluyor di mi kesin? ya da akıntı olsa bile olmayabiliyor mu :44: çok karmaşık sordum di mi ama ifade edemedim ki
canım neden lekelenme oluyodu ki sende inşallah dediğin gibi herşey yolunda gider
canıom hoşgeldin en önemliside bu ya zaten umudu yitirmemek hem sende de aman aman bi sorun yok çok şükür hepsi yoluna girer hayıt tohumunu denedinmi hiç bildiğim kadarıyla adet düzenini ve prolaktin düzenini sağlıyo
sanırım enfeksiyon yüzünde doktor fitil filan vermişti ilaç kullandım ondanmı düzene girdi acaba bilmiyorumki
Merhaba sibelcim hoşbulduk evet denedim hapını kullandım ama şuanda düzenli ilaç kullanıyorum aşılamaya gideceğiz bu ay inşallah tutar 6.seneye gireceğiz nerdeyse bende hala tık yokkk
bende tombişim ama datlerim düzenli hormonlardada bı sıkıntı yok yumurtlama olmadan adet oluyormuki benim bildiğim ovulasyon olmayınca regl olmuyor sen bana göre zayıfsın bile tatlım napıcem ben bu kiloları offfff
olur inşallah Alla ın izniyle bende 2,5 senedir boşa çalışıyorumm:26:bu ay adet olduktan sonra bende hayıt tohumunu çay halinde tüketicem tadı kötü diolar ama bence orjinalini tüketmek daha mantıklı
canım bildiğim kadarıyla ovulasyon olmadan regl oluyor fakat senin hormanlarda sıkıntı yoksa böle bi durumda yoktur
canım teşekkür ederim desteğin için, insan hayal etmeden yapamıyor belki o hayallerdir bize iyi gelen kendimizi iyi hissettiren, onlar bize yeniden ümit etmemizi sağlıyor.
tatlım sen nerelerdesin bu nasıl bir yoğunluk böyle özledik seniAllah kabul etsin çektiğin tesbihleri inşallah.
ay fıstık ağzından bal damlıyorama boy uzun kilo da olunca baya şişko olyosun bööle kocaman bebiş olmadan anne kasasına sahip oluyorsun mesela işte şeyi sorucam size bi de akıntıdan yumurtlama dönemimi anlıyorum dedim ya o akıntı olunca yumurtlama da oluyor di mi kesin? ya da akıntı olsa bile olmayabiliyor mu :44: çok karmaşık sordum di mi ama ifade edemedim ki
Merhaba kızlar bende 5yıllık evliyim bizimde olmadı meleğimiz ama ümidimi hiç kaybetmedim eşimde sorun yok bende adet düzensizliği rahim darlığı prolaktin var ilaç kullanıyorum bu ayda nasip olursa aşılamaya gideceğiz dualrım siizinle sizinde dualrınız benimle olsun inşallahh ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?