Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım bişi sorsam şu uzayan akıntıyı tek bu ay farkettim benuzuyodu bariz hatta bi kaç gün devam etti çok afedersin birliktelikten sonra ertesi gün sıvı bi akıntı oluyo ya normalde bu ay bende ekstra ilişkinin bi gün sonrası ama hep bu yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi anlam veremedim

kızlar ben çok mutsuzum yaaaa galiba ekim de de mutlu haberi alamayacağım dün doktora gittim yumurta kontrolü için yumurtalarım büyümemiş doktor bu aydan ümitli değilim bu şekilde gebelik oluşmaz dedi bi daha ki ay klomenin dozunu artıracak daha bata da 13-14 gün var acaba hiç ihtimal yokmudur gelişip çatlamsı için çok karamsar oldum dünden beri moral sıfır bu ayla beraber tam 15 ay oldu bebek isteyeli

moralini bozma Allah şifsını versin inş ümidini kesersen hiç olmaz beynimiz verdiğimiz msj hareket ediyor

canımcım araştırdım bugün biraz da dediğin gibi yumurtlama olmasa adet düzensiz olurmuş maşallah benimki de pek düzenli mevsim değişim aylarında 2-3 gün sarkar sadece ben artık bebiş olsun da kiloyu sonra da hallederim derdindeyim walla amaaannn bi de ona kasamıycam boşver yahuu yumuşak anne oluruz sonra taş anneye dönüşürüz inşallah

Herkese selamlar.giriyorum ama yazamiyorum uzun uzun.ozlemim nasılsın arkadasım.daha oncede yazmak istedim sana ama olmadı.yeni gelen aramıza yeni katılan arkadaslarımız olmuş.hoş gelmişler.
Nazan canım nihayet lekelenmeden olmussun artık tam gununu hesapların.
kelam arkadasım,adını hatirlayamadim,madem klomen kullanıyorsun ama umudun yok, yardımcı yöntemler denemeni öneririm sana.incir kuru gibi.incir ve havuç ta var
yaseminim Kendınin temizliğe vermissin bakıyorum. Bu gun bisey öğrendim.biliyorsun be. Tup yaptiriyorumya bana dedilerki çamaşır suyundan uzak dur.tuvalete bile dökme .sakın kollama.duyurulur:))

ya ben açım ya bilmiyorum neden iştahlıyım yani bildiğin yiyorum dana gibi seviyorum çünkü yemesem vericem ama işte kader kısmet genetik falan bi sürü bahanem var ama bebişim eğer bu yüzden olmazsa deli rejim yaparım heralde üzüntüden sen mutlaka sor doktoruna canım ilaç sonuçta...

canım bu ay inciri öyle kür falan yapmadım da çok fazla tükettim taze taze ama sonuç alamadım. soğan kürüne başlayacağım ekim ayında adetten sonra inşallah ondan bari sonuç alırım.

teşekkürler canım benim ilk deneme ayım olacak bu ay ve yatılı misafirim var o yüzden ovulasyon testini yapmam sıkıntı olacak gibi atladım bu ay sadece akıntı takibi yapıyorum bugün 9. günüm yumurtlamadan sonraki gibi akıntım var beyaz pütürlü bu akıntı anladığım kadarıyla akışkan saydam ve elastşk bi akıntıya dönüşecek 2-3 güne bekliyorum kendilerini

napim artık rejimede başlıyorum ben gebe ve lohusadan daha fazla yiyorum hem bebiş çalışşmalarına tam gaz devam hem kilo vericem inş basarıcaam be insan yeterki istsesin hadi kızlar bana destek olun bebiş aşkı beni delirtecek

canım ben de üşütmeden zannediyordum önce o sıvıyı ama yumurtllama belirtisiymiş spermlerin geçişini kolaylaştırıyor ve daha uzun süre yaşamasını sağlıyormuş o akıntı zaten o dönem sürekli ıslaklık hissi oluyor inşallah öyledir senin de bu ay müjdeni alırız

ben olurum destek tatlım ama bebiş çalışmaları varsa sıkı rejim yapma bence çünkü yumurtlamayı engelliyormuş diyetisyene danış istersen canım bebiş istediğini de söylersin o destek olacak besinleri de ekler listene hem

bıktım diyetisyenlerden zaten ekmek pilav gibi karbonhidratları azaltmayı düşünüyorum öncelikle bide meyve çok yerim onuda azltıcam bu bile yetrli olur diye düşünüyorum gide gele size liste bile yapabilirim

canım bu ay inciri öyle kür falan yapmadım da çok fazla tükettim taze taze ama sonuç alamadım. soğan kürüne başlayacağım ekim ayında adetten sonra inşallah ondan bari sonuç alırım.
Muhakkak faydası oluştursa etkisini bu ay gormemissindir:)hadi inşallah devam et çabalamaya
oluruz tabi.bak burada bebek askindan psikolojik manyak olan var ben deniz:))bide zayıflatacak diye meyveyi niye bırakıyorsun? Meyvenin ne zararı var be güzelim bilemedim şimdi:)

merhaba canım iyiyim sen nasılsın,nasıl gidiyor kontroller

meyvelerin içinde fruktoz var yani şeker bırakırmıyım hiç yaşayamam ben ozaman sadece porsiyonları azaltıcam bol su ve yeşilçay geryfurt baya ii zayıflatmıştı bni inş azimle vericem hem bayram güzel olucam hemde bebişim gelicek çifte kuş delirdim diye boşuna demiyorummmmmm

merhaba canım iyiyim sen nasılsın,nasıl gidiyor kontroller
Laf olsun diye değil gercekten iyisin bence:)yazdıkların beni üzdü insanların sana dedikleri ama buraya yazdıklarında iyi olduğunu gösteriyor.neyse bende napiyim.hergun kendimi delik deşik yapıyorum:)3 ayrı iğnem var onları vuruyorum kendime.gobegim yamuk ve mosmor oldu:)artık delecek ter kalmadı.gobegimden dayak yemiş gibiyim:)Pazartesi yine gidecem.onumuzdeki hafta heralde nakil olur hersey yolunda giderse inşallah.
Eeee oynatmaya az kaldıysa o zaman aramıza hoş geldin:))(

Son düzenleme:

hoşbulduk uzun süre dışardan takip ettim sonra dedim bende girmeliyim bu siteye benden ne kadar çok var yalnız değilim dedim

tümaycığım tesbihini çektim,duanı ettim rabbim inşallah hayırlısı ile tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…