- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.021
Canım yumurtlama dönemini anlamanın bir kaç yolu var yazayım ( ben bunların hepsini denedim)
1. Ovulasyon testi çubukları (en güvenilir yöntem, nasıl kul. içerisinde anlatıyor, idrar testi yani)
2. Yumurtlama başladığında saydam renkte bir akıntı oluyor, böyle ele gelince uzuyor hemen kopmuyor
3. Kasıklarda hafif bazen orta şiddettte sızlama oluyor
4. vajina daha yumuşak ve ıslak gibi oluyor
5. Göğüslerde hafif bir hassasiyet ( adet dönemi kadar değil)
ben bunların hepsiyle yumutlamamı takip ediyorum, ama her kadın bu belirtileri hissetmezmiş bunu özellikle vurgulamak isterim. En güvenlisi ovulasyon çubukları, ben kullandım :)
kızlar ben çok mutsuzum yaaaagaliba ekim de de mutlu haberi alamayacağım dün doktora gittim yumurta kontrolü için yumurtalarım büyümemiş doktor bu aydan ümitli değilim bu şekilde gebelik oluşmaz dedi bi daha ki ay klomenin dozunu artıracak daha bata da 13-14 gün var acaba hiç ihtimal yokmudur gelişip çatlamsı için çok karamsar oldum dünden beri moral sıfır bu ayla beraber tam 15 ay oldu bebek isteyeli
moralini bozma Allah şifsını versin inş ümidini kesersen hiç olmaz beynimiz verdiğimiz msj hareket ediyor
bende tombişim ama datlerim düzenli hormonlardada bı sıkıntı yok yumurtlama olmadan adet oluyormuki benim bildiğim ovulasyon olmayınca regl olmuyor sen bana göre zayıfsın bile tatlım napıcem ben bu kiloları offfff
canım adını duydum ilacın bende ama bilmiyorum bugüne kadar doktorlar vermemişti bana insülin direncini kırıyomuş metforfin yani en azından ben öle biliyorum ıspartaya doktora gelicem önümüzdeki ay bide o zaman sorarım bakalım ne dicek. diyete gelince bi sene özel diyetisyene gittim gram gram verdim kiloyu diyeti bıraktığım ay nerdeyse verdiğimin hepsini geri aldım
Herkese selamlar.giriyorum ama yazamiyorum uzun uzun.ozlemim nasılsın arkadasım.daha oncede yazmak istedim sana ama olmadı.yeni gelen aramıza yeni katılan arkadaslarımız olmuş.hoş gelmişler.
Nazan canım nihayet lekelenmeden olmussun artık tam gununu hesapların.
kelam arkadasım,adını hatirlayamadim,madem klomen kullanıyorsun ama umudun yok, yardımcı yöntemler denemeni öneririm sana.incir kuru gibi.incir ve havuç ta var
yaseminim Kendınin temizliğe vermissin bakıyorum. Bu gun bisey öğrendim.biliyorsun be. Tup yaptiriyorumya bana dedilerki çamaşır suyundan uzak dur.tuvalete bile dökme .sakın kollama.duyurulur:))
Canım yumurtlama dönemini anlamanın bir kaç yolu var yazayım ( ben bunların hepsini denedim)
1. Ovulasyon testi çubukları (en güvenilir yöntem, nasıl kul. içerisinde anlatıyor, idrar testi yani)
2. Yumurtlama başladığında saydam renkte bir akıntı oluyor, böyle ele gelince uzuyor hemen kopmuyor
3. Kasıklarda hafif bazen orta şiddettte sızlama oluyor
4. vajina daha yumuşak ve ıslak gibi oluyor
5. Göğüslerde hafif bir hassasiyet ( adet dönemi kadar değil)
ben bunların hepsiyle yumutlamamı takip ediyorum, ama her kadın bu belirtileri hissetmezmiş bunu özellikle vurgulamak isterim. En güvenlisi ovulasyon çubukları, ben kullandım :)
ya ben açım ya bilmiyorum neden iştahlıyım yani bildiğin yiyorum dana gibi seviyorum çünküyemesem vericem ama işte kader kısmet genetik falan bi sürü bahanem var ama bebişim eğer bu yüzden olmazsa deli rejim yaparım heralde üzüntüden sen mutlaka sor doktoruna canım ilaç sonuçta...
canım bişi sorsam şu uzayan akıntıyı tek bu ay farkettim benuzuyodu bariz hatta bi kaç gün devam etti çok afedersin birliktelikten sonra ertesi gün sıvı bi akıntı oluyo ya normalde bu ay bende ekstra ilişkinin bi gün sonrası ama hep bu yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi anlam veremedim
napim artık rejimede başlıyorum ben gebe ve lohusadan daha fazla yiyorum hem bebiş çalışşmalarına tam gaz devam hem kilo vericem inş basarıcaam be insan yeterki istsesin hadi kızlar bana destek olunbebiş aşkı beni delirtecek
ben olurum destek tatlım ama bebiş çalışmaları varsa sıkı rejim yapma bence çünkü yumurtlamayı engelliyormuşdiyetisyene danış istersen canım bebiş istediğini de söylersin o destek olacak besinleri de ekler listene hem
Muhakkak faydası oluştursa etkisini bu ay gormemissindir:)hadi inşallah devam et çabalamayacanım bu ay inciri öyle kür falan yapmadım da çok fazla tükettim taze taze ama sonuç alamadım. soğan kürüne başlayacağım ekim ayında adetten sonra inşallah ondan bari sonuç alırım.
oluruz tabi.bak burada bebek askindan psikolojik manyak olan var ben deniz:))bide zayıflatacak diye meyveyi niye bırakıyorsun? Meyvenin ne zararı var be güzelim bilemedim şimdi:)napim artık rejimede başlıyorum ben gebe ve lohusadan daha fazla yiyorum hem bebiş çalışşmalarına tam gaz devam hem kilo vericem inş basarıcaam be insan yeterki istsesin hadi kızlar bana destek olunbebiş aşkı beni delirtecek
Herkese selamlar.giriyorum ama yazamiyorum uzun uzun.ozlemim nasılsın arkadasım.daha oncede yazmak istedim sana ama olmadı.yeni gelen aramıza yeni katılan arkadaslarımız olmuş.hoş gelmişler.
Nazan canım nihayet lekelenmeden olmussun artık tam gununu hesapların.
kelam arkadasım,adını hatirlayamadim,madem klomen kullanıyorsun ama umudun yok, yardımcı yöntemler denemeni öneririm sana.incir kuru gibi.incir ve havuç ta var
yaseminim Kendınin temizliğe vermissin bakıyorum. Bu gun bisey öğrendim.biliyorsun be. Tup yaptiriyorumya bana dedilerki çamaşır suyundan uzak dur.tuvalete bile dökme .sakın kollama.duyurulur:))
Muhakkak faydası oluştursa etkisini bu ay gormemissindir:)hadi inşallah devam et çabalamaya
oluruz tabi.bak burada bebek askindan psikolojik manyak olan var ben deniz:))bide zayıflatacak diye meyveyi niye bırakıyorsun? Meyvenin ne zararı var be güzelim bilemedim şimdi:)
Laf olsun diye değil gercekten iyisin bence:)yazdıkların beni üzdü insanların sana dedikleri ama buraya yazdıklarında iyi olduğunu gösteriyor.neyse bende napiyim.hergun kendimi delik deşik yapıyorum:)3 ayrı iğnem var onları vuruyorum kendime.gobegim yamuk ve mosmor oldu:)artık delecek ter kalmadı.gobegimden dayak yemiş gibiyim:)Pazartesi yine gidecem.onumuzdeki hafta heralde nakil olur hersey yolunda giderse inşallah.merhaba canım iyiyim sen nasılsın,nasıl gidiyor kontroller
Eeee oynatmaya az kaldıysa o zaman aramıza hoş geldin:))(meyvelerin içinde fruktoz var yani şeker bırakırmıyım hiç yaşayamam ben ozaman sadece porsiyonları azaltıcam bol su ve yeşilçay geryfurt baya ii zayıflatmıştı bni inş azimle vericem hem bayram güzel olucam hemde bebişim gelicek çifte kuş delirdim diye boşuna demiyorummmmmm
Laf olsun diye değil gercekten iyisin bence:)yazdıkların beni üzdü insanların sana dedikleri ama buraya yazdıklarında iyi olduğunu gösteriyor.neyse bende napiyim.hergun kendimi delik deşik yapıyorum:)3 ayrı iğnem var onları vuruyorum kendime.gibegim yamuk ve mosmor oldu:)artık delecek ter kalmadı.gobegimden dayak yemiş gibiyim:)Pazartesi yine gidecem.onumuzdeki hafta heralde nakil olur hersey yolunda giderse inşallah.
Eeee oynatmaya az kaldıysa o zaman aramıza hoş geldin:))(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?