- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.041
Laf olsun diye değil gercekten iyisin bence:)yazdıkların beni üzdü insanların sana dedikleri ama buraya yazdıklarında iyi olduğunu gösteriyor.neyse bende napiyim.hergun kendimi delik deşik yapıyorum:)3 ayrı iğnem var onları vuruyorum kendime.gobegim yamuk ve mosmor oldu:)artık delecek ter kalmadı.gobegimden dayak yemiş gibiyim:)Pazartesi yine gidecem.onumuzdeki hafta heralde nakil olur hersey yolunda giderse inşallah.
Eeee oynatmaya az kaldıysa o zaman aramıza hoş geldin:))(
He valla beni bı düşünsene...içtiğim sular gobegimden,Cicek sulama aleti gibi fışkırıyor..çiçekleri göbeğimle suluyorum:))Mosmor olmasa dert değil acıyo bide.allahtan kolumdan yapmıyorum iğneleri.kolda olsa polis bile beni yoldan çevirir.esrarkesler gibi:))ben bi başlıyorum iğnelere bı poşet çöp çıkıyor..:))3 tane sise 32 tane iğne enjektor felan,kanlı pamuklar.komik haa.sakin dert yandığını sanmayın.eşim hem korkuyo hemde ben acik konusunca olacak buket o kadar diyo..:))Offf Offf:))buketciğim desene süzgeç gibi oldun
He valla beni bı düşünsene...içtiğim sular gobegimden,Cicek sulama aleti gibi fışkırıyor..çiçekleri göbeğimle suluyorum:))Mosmor olmasa dert değil acıyo bide.allahtan kolumdan yapmıyorum iğneleri.kolda olsa polis bile beni yoldan çevirir.esrarkesler gibi:))ben bi başlıyorum iğnelere bı poşet çöp çıkıyor..:))3 tane sise 32 tane iğne enjektor felan,kanlı pamuklar.komik haa.sakin dert yandığını sanmayın.esin hep korkuyo hemde ben acik konusunca olacak buket o kadar diyo..:))Offf Offf:))
Ben iğneden korkmam ama benimde başka korktuklarım basıma geliyo.valla özlem hiç korkma.basa gelince yaparız mecbur de.ncunku bi yerde muhakkak korkularınla yüzleşmen gerekiyor.valla canım seni tebrik ederim ben o iğne olayından çok korkuyorum insanın korktuğu başına gelirmiş herhalde bende hergün kendime iğne yapmak zorunda kalıcam gibime geliyor.
:26:
Ben iğneden korkmam ama benimde başka korktuklarım basıma geliyo.valla özlem hiç korkma.basa gelince yaparız mecbur de.ncunku bi yerde muhakkak korkularınla yüzleşmen gerekiyor.(
İnan ki butun bunlar yazılmış kaderin bı parçası gibi.hani su kuantum,evrene olumlu mesaj göndermek felan inanırmısin bilmemde sanki kaderimizi ruhumuz daha önce yasamış da o yüzden bunları söylüyoruz.atıyorum iğne olacağın var diye iğne olmaktan korkar gibisin.bu nedenle hiç bisey icin kesin çizgiler koymamalı gerek bence.cok farklı bı konu neyse bosver.madem artık iğne senden korkacak, o zaman iğne olmana gerek kalmayacak.:)o zaman şöyle söyleyip durumu düzeltelim "ben iğneden korkmam iğne benden korksun":18:
İnan ki butun bunlar yazılmış kaderin bı parçası gibi.hani su kuantum,evrene olumlu mesaj göndermek felan inanırmısin bilmemde sanki kaderimizi ruhumuz daha önce yasamış da o yüzden bunları söylüyoruz.atıyorum iğne olacağın var diye iğne olmaktan korkar gibisin.bu nedenle hiç bisey icin kesin çizgiler koymamalı gerek bence.cok farklı bı konu neyse bosver.madem artık iğne senden korkacak, o zaman iğne olmana gerek kalmayacak.:)
O teknikle bakınca evet hayatın kontrolü bizde.zaten bizde de bazı seyleride cagiriyormusuz.misal ben çocukluğumdan beri cocuk seviyorum ve istiyorum.lisedeyken arkadasıma derdimkiben cok seviyorum cocukları kesin benim cocuğum oolmaz.sonra üniversiteye gittim. o zamanki sevgilim şimdiki eşimede diyordumyaa evet olabilir inanıyorum aslında ama tam anlamıyla değil sanırım bizim hissettiklerimizin elbetteki önemi var evrene olumlu mesaj göndermek önemli tamam ama, herşey bizim düşünce gücümüzle olmuyor sanırım benim bir arkadaşım düşünce gücünden çok bahsediyor bana, onun söylediğine göre sanki bütün hayatıma ben yön veriyorum,bizim alın yazımız neyse onu yaşıyoruz bizler istermiyiz bu yaşadıklarımızı yaşamayı istemeyiz tabii ee demekki her zaman herşey bizim düşünce gücümüzle olmuyor,ama etkisi oluyordur muhakkak
O teknikle bakınca evet hayatın kontrolü bizde.zaten bizde de bazı seyleride cagiriyormusuz.misal ben çocukluğumdan beri cocuk seviyorum ve istiyorum.lisedeyken arkadasıma derdimkiben cok seviyorum cocukları kesin benim cocuğum oolmaz.sonra üniversiteye gittim. o zamanki sevgilim şimdiki eşimede diyordum
ki benim cocuğum olmazsa ne olur felan.(duşun bak verdigim mesaja bak.ben bide kizken iki kez doktora gittim korkumdan. Bisey yok dedi yolladılar. Düğünden önce gittiğimde kıstım olduğunu öğrendim ama doktor bisey demedi tedavi olman gerek dedi)butun bu seylerden sonra evlendikten bir kac gun sonra ben oturmuş ağlamışim,benim cocuğum olmayacak diye..edin söylüyor bunu inan hiiiicccc hatırlamıyorum.beyin resetlemiş sanki..e şimdi taaaa lisedenbunu söyleyen ben o zaman bu basıma gelenleri hakettin:))ohhh olsun bana...))
Var biyle bisey.Galu bela denen yerde buluşur ruhlar.once ruhlar yaratılmış"sanki kaderimizi ruhumuz daha önce yasamış da o yüzden bunları söylüyoruz" bu söz üzerinden düşününce gayet mantıklı ruhumuz bizden önce yaşamış olabilir bizde hissedip konuşuyoruzdur yani biz yön vermiyoruz sadece yaşıyoruz
Var biyle bisey.Galu bela denen yerde buluşur ruhlar.once ruhlar yaratılmış
Evet bende duydum o yorumu.mantiklimesela dejavu diye bi olay vardır ya, bir arkadaşım onu şu şekilde yorumlamıştı ruhumuz bizden önce yaşıyor bu olayı ve biz bazen onu hatırlıyoruz daha önce yaşamış gibi oluyoruz demişti bana çok mantıklı gelmişti.
Yasemin begenmekten yazamiyo kiiii:)))yaa bu arada forumda 4-5 kişiyiz ama birtek ben ve buket konuşuyoruz hadi kızlar ne yapıyorsunuz orda
Sündüz tatlım hoşgeldin sefalar getirdintesekkürler 27 yasındayım 1 yıllık evliyim 8 aydır bebiş istiyorum istanbulda ysıyorum sorunumuz suan belli değil adımda sündüz bat 16 ekim
Sibelcim sabah topiğe geldiğimde yazmıştım fakat tabloyu düzenlerken formulde bir hata yapmışım senin satırın görünmemiş, aslında yazmıştım yani canım hakkını helal et ben görünüyorsun sanıyordumkızlar günayydınnn eşim nöbette hem erken kalkmak zorundaydım onu göndermek için hemde hafta sonu haftasonu yanlızımmm...kız yasemin alacağın olsun valla hala yokum dua listesinde
hoşgeldin canım, Allahım yüzünüzü kara çıkartmasın, uğraşılarınız boşa gitmesin inşallah.Merhaba kızlar bende 5yıllık evliyim bizimde olmadı meleğimiz ama ümidimi hiç kaybetmedim eşimde sorun yok bende adet düzensizliği rahim darlığı prolaktin var ilaç kullanıyorum bu ayda nasip olursa aşılamaya gideceğiz dualrım siizinle sizinde dualrınız benimle olsun inşallahh ...
ah canım dıoğrudur doğrudur, bende onun tohumunu kaynatıp suyunu içiyordum sabah akşam, uzun yıllardır düzensiz olan adetlerim 28 günde bir olmaya başlamıştı. ben şahitim yani hayıt tohumu harika bir bitkidir % 100 etkilidirKızlar biliyormusunuz bilmiyorum amaa bir ilaç daha var bebek topiğinde o ilaç sayesinde çok kişi hamiş kaldı 9 lira fiyatı eczanede satılıyor hayıt hapı tamamen bitkisel ve sağlık bakanlığı onaylı adı agnugaston yumurtlamayı sağlıyor süt hormonu yada bazı hormonlar yüksekse normale çeviriyor hamiş kalmayı kolaylaştırıyor adetin 2.günü başlayıp 15.gününe kadar içmiştim ben içtiğim ay 2 yumurtam oldu ve normalde 3 ayda bir adet gören ben o ay adet oluvermiştimBelki işinize yarar.
ayyyy maşşallah maaşallahay kızlar uzun zamandan sonra bu ay adetim lekelenmeden direkt başladı dua ediyodum allahım karışıklık yaşamayayım sen işim rast götür diye ayy çok mutluyum bugunu 1 kabul edip allahın izni ile pazartesi kan vermeye gidicem 5 günde klomene başlıcam
canımmmm çok şüür tatlım bıraktığın gibiyiz sen nasılsın bebişin nasıl, ultrasnda neler yapıyor minik bıdıkselam kızlar nasılsınızz??
dejavuum naber kızzz görüşemiyoruz artık...
kuşum yaaa Allahım senin attığın her adımı, yaptığın her bir hareketi kolaylaştırsın, her an yar ve yardımcın olsun inşallah, sen bizim topiğimizin azim sembolüsün maşallah sanaHerkese selamlar.giriyorum ama yazamiyorum uzun uzun.ozlemim nasılsın arkadasım.daha oncede yazmak istedim sana ama olmadı.yeni gelen aramıza yeni katılan arkadaslarımız olmuş.hoş gelmişler.
Nazan canım nihayet lekelenmeden olmussun artık tam gununu hesapların.
kelam arkadasım,adını hatirlayamadim,madem klomen kullanıyorsun ama umudun yok, yardımcı yöntemler denemeni öneririm sana.incir kuru gibi.incir ve havuç ta var
yaseminim Kendınin temizliğe vermissin bakıyorum. Bu gun bisey öğrendim.biliyorsun be. Tup yaptiriyorumya bana dedilerki çamaşır suyundan uzak dur.tuvalete bile dökme .sakın kollama.duyurulur:))
%100 sonuç alırsın canım, ben yaptım çok etkili bişey, hakkaten.canım bu ay inciri öyle kür falan yapmadım da çok fazla tükettim taze taze ama sonuç alamadım. soğan kürüne başlayacağım ekim ayında adetten sonra inşallah ondan bari sonuç alırım.
Yasemin begenmekten yazamiyo kiiii:)))
Hadi gözün Aydın.git gor.bizim yerimize de kokla.aaaaayyy yeni doğmuş bebek kokusu ne guzel olur.canim çekti şimdi.bi bebek olsada koklasakhadii igecelr kuzenim şuan itibari ile doğurdu şükür
hadii igecelr kuzenim şuan itibari ile doğurdu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?