Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

buketciğim desene süzgeç gibi oldun inşallah canım herşey yolunda gidecek, hadi bakalım umudumuz sensin senden güzel haberler bekliyoruz

Son düzenleme:
buketciğim desene süzgeç gibi oldun
He valla beni bı düşünsene...içtiğim sular gobegimden,Cicek sulama aleti gibi fışkırıyor..çiçekleri göbeğimle suluyorum:))Mosmor olmasa dert değil acıyo bide.allahtan kolumdan yapmıyorum iğneleri.kolda olsa polis bile beni yoldan çevirir.esrarkesler gibi:))ben bi başlıyorum iğnelere bı poşet çöp çıkıyor..:))3 tane sise 32 tane iğne enjektor felan,kanlı pamuklar.komik haa.sakin dert yandığını sanmayın.eşim hem korkuyo hemde ben acik konusunca olacak buket o kadar diyo..:))Offf Offf:))

Son düzenleme:

valla canım seni tebrik ederim ben o iğne olayından çok korkuyorum insanın korktuğu başına gelirmiş herhalde bende hergün kendime iğne yapmak zorunda kalıcam gibime geliyor.

:26:

valla canım seni tebrik ederim ben o iğne olayından çok korkuyorum insanın korktuğu başına gelirmiş herhalde bende hergün kendime iğne yapmak zorunda kalıcam gibime geliyor.

:26:
Ben iğneden korkmam ama benimde başka korktuklarım basıma geliyo.valla özlem hiç korkma.basa gelince yaparız mecbur de.ncunku bi yerde muhakkak korkularınla yüzleşmen gerekiyor.(

Ben iğneden korkmam ama benimde başka korktuklarım basıma geliyo.valla özlem hiç korkma.basa gelince yaparız mecbur de.ncunku bi yerde muhakkak korkularınla yüzleşmen gerekiyor.(

o zaman şöyle söyleyip durumu düzeltelim "ben iğneden korkmam iğne benden korksun":18:

o zaman şöyle söyleyip durumu düzeltelim "ben iğneden korkmam iğne benden korksun":18:
İnan ki butun bunlar yazılmış kaderin bı parçası gibi.hani su kuantum,evrene olumlu mesaj göndermek felan inanırmısin bilmemde sanki kaderimizi ruhumuz daha önce yasamış da o yüzden bunları söylüyoruz.atıyorum iğne olacağın var diye iğne olmaktan korkar gibisin.bu nedenle hiç bisey icin kesin çizgiler koymamalı gerek bence.cok farklı bı konu neyse bosver.madem artık iğne senden korkacak, o zaman iğne olmana gerek kalmayacak.:)

yaa evet olabilir inanıyorum aslında ama tam anlamıyla değil sanırım bizim hissettiklerimizin elbetteki önemi var evrene olumlu mesaj göndermek önemli tamam ama, herşey bizim düşünce gücümüzle olmuyor sanırım benim bir arkadaşım düşünce gücünden çok bahsediyor bana, onun söylediğine göre sanki bütün hayatıma ben yön veriyorum,bizim alın yazımız neyse onu yaşıyoruz bizler istermiyiz bu yaşadıklarımızı yaşamayı istemeyiz tabii ee demekki her zaman herşey bizim düşünce gücümüzle olmuyor,ama etkisi oluyordur muhakkak

"sanki kaderimizi ruhumuz daha önce yasamış da o yüzden bunları söylüyoruz" bu söz üzerinden düşününce gayet mantıklı ruhumuz bizden önce yaşamış olabilir bizde hissedip konuşuyoruzdur yani biz yön vermiyoruz sadece yaşıyoruz

O teknikle bakınca evet hayatın kontrolü bizde.zaten bizde de bazı seyleride cagiriyormusuz.misal ben çocukluğumdan beri cocuk seviyorum ve istiyorum.lisedeyken arkadasıma derdimkiben cok seviyorum cocukları kesin benim cocuğum oolmaz.sonra üniversiteye gittim. o zamanki sevgilim şimdiki eşimede diyordum
ki benim cocuğum olmazsa ne olur felan.(duşun bak verdigim mesaja bak.ben bide kizken iki kez doktora gittim korkumdan. Bisey yok dedi yolladılar. Düğünden önce gittiğimde kıstım olduğunu öğrendim ama doktor bisey demedi tedavi olman gerek dedi)butun bu seylerden sonra evlendikten bir kac gun sonra ben oturmuş ağlamışim,benim cocuğum olmayacak diye..eşim söylüyor bunu inan hiiiicccc hatırlamıyorum.beyin resetlemiş sanki..e şimdi taaaa lisedenbunu söyleyen ben o zaman bu basıma gelenleri hakettin:))ohhh olsun bana...))

Son düzenleme:

yaa bak şimdi aklıma geldi bende önceden hep derdimki ben evlenemem herhalde çoluğa çocuğa karışamam bunlar bana hiç yakın gelmiyor hiç hayal edemiyorum belki erken yaşta ölürüm bunu hala düşünüyorum

Var biyle bisey.Galu bela denen yerde buluşur ruhlar.once ruhlar yaratılmış

Son düzenleme:
Var biyle bisey.Galu bela denen yerde buluşur ruhlar.once ruhlar yaratılmış

mesela dejavu diye bi olay vardır ya, bir arkadaşım onu şu şekilde yorumlamıştı ruhumuz bizden önce yaşıyor bu olayı ve biz bazen onu hatırlıyoruz daha önce yaşamış gibi oluyoruz demişti bana çok mantıklı gelmişti.

tesekkürler 27 yasındayım 1 yıllık evliyim 8 aydır bebiş istiyorum istanbulda ysıyorum sorunumuz suan belli değil adımda sündüz bat 16 ekim
Sündüz tatlım hoşgeldin sefalar getirdin haftasonları fazla aktif lamıyorum gündüzleri, biraz evvel geldim hemen ekledim seni arkadaş listemize, inşallah bizleri tanıdıkça çok memnun olacaksın buraya geldiğinden, kafadar bir topiktir burası maşallah demekki sende öylesin ki aramızdasın
bu arada tesbih listemize katılmak istermisin? eğer istersen ama listede adı yazan tüm rkadaşlarımız için çekmen lazım haksızlık olmasın diye eğer vaktin varsa veya yapabileceksen hiç sorunsuz eklerim ben seni
kızlar günayydınnn eşim nöbette hem erken kalkmak zorundaydım onu göndermek için hemde hafta sonu haftasonu yanlızımmm...kız yasemin alacağın olsun valla hala yokum dua listesinde
Sibelcim sabah topiğe geldiğimde yazmıştım fakat tabloyu düzenlerken formulde bir hata yapmışım senin satırın görünmemiş, aslında yazmıştım yani canım hakkını helal et ben görünüyorsun sanıyordum
bu arada eşin ne iş yapıyor, gelmeyecekmi haftasnu eve?
hoşgeldin canım, Allahım yüzünüzü kara çıkartmasın, uğraşılarınız boşa gitmesin inşallah.
ah canım dıoğrudur doğrudur, bende onun tohumunu kaynatıp suyunu içiyordum sabah akşam, uzun yıllardır düzensiz olan adetlerim 28 günde bir olmaya başlamıştı. ben şahitim yani hayıt tohumu harika bir bitkidir % 100 etkilidir
ayyyy maşşallah maaşallah darısı başıma hayırlısıyla yaa, bıktım bu lekelenme dönemlerinden yaa, hayatımda görmediğim şeyler bunlar, 29 yaşındayım ilk defa bu sene 3-4 aydan beri lekelenmeli adet oluyorum sinir oldum
selam kızlar nasılsınızz??
dejavuum naber kızzz görüşemiyoruz artık...
canımmmm çok şüür tatlım bıraktığın gibiyiz sen nasılsın bebişin nasıl, ultrasnda neler yapıyor minik bıdık
kuşum yaaa Allahım senin attığın her adımı, yaptığın her bir hareketi kolaylaştırsın, her an yar ve yardımcın olsun inşallah, sen bizim topiğimizin azim sembolüsün maşallah sana
ayyy çamaşır suyu için neden öyle dediler acaba yaa, hakkaten sebep neymiş çok merak etttm. öyleyse kullanmayalım hiçbirimiz yavv
canım bu ay inciri öyle kür falan yapmadım da çok fazla tükettim taze taze ama sonuç alamadım. soğan kürüne başlayacağım ekim ayında adetten sonra inşallah ondan bari sonuç alırım.
%100 sonuç alırsın canım, ben yaptım çok etkili bişey, hakkaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…