Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

aman bulanmasın ama sağlıklı olsun bebeğim, benimde ne istediğim belli değil

ben Allahtan çok istemiştim anneme çekmiyim diye..ölede oldu çok şükür..annemin hamileliğine bizzat şahit oldum..anlatmışımdır....9 ay kustu..kilo alacağına zayıfladı..tabi zulümdür buda insana..o yğzden özlem..sen sağlık iste...inşallah Allah tamamına erdirsin..

Canım limonu denerim :))
Bukettt heyecan bastı demi :)) Yasomm belki kızını kucağına almıştır inşallah hayırlısıyla..senin kız sana benzediyse hazırlıklardan sonra gelir belki belki de zamansız gelir :))) hayırlı zaman da gelsin kuzucuk

Canım bence öyle düşünme hiç bulantısı olmayan da var hem inşallah olmaz çok fena çok şimdi bide iğnemi yaptırdım popomda yanıyo midemde bulanıyo bide başım ağrıyo bide Yasoyu çok merak ediyorum

amiin canım tabiki herşeyden önce sağlıklı sıhhatli olsun, aslına bakarsan böylesi benim işimede geliyor ama hep şu bulantı varsa iyidir,sağlıklıdır düşüncesi yüzünden azıcık da olsa bulansın istiyorum,Allah korusun 9 ay falan istemiyorum 1-2 gün yeter olmasa bile razıyım amaaan bulantıda olmayıversin canıma minnet

ay valla inanrmısın yatıp uyuyacaktım ama uykum kaçtı..acab ahaber aabilir miyiz ki bilemedim
bekleyeyim diyom ama kız oradan çıkıp buraya yazacak değil ya...

of benmde sırtım belim çok ağırıyo..

oyyyy kuzuuuummmm senin poponmu acıyo başınmı ağırıyo geçmiş olsun canım,bide bulantı eklendi Allah yardımcın olsun,aslı geçen bi topikte yazmışlardı limonu yiyorlarmış bulantı için ama biride yazmıştı fazla yemeyin diye,zararıda olabilir abartma sakın tamammı

ay valla inanrmısın yatıp uyuyacaktım ama uykum kaçtı..acab ahaber aabilir miyiz ki bilemedim

gül haber alırda gelir yazarmıki acaba,normalde ben yatmıştım bu saate ama bende haber alırız belki diye bekliyorum,bak buket şimdiden söylüyorum bebiş doğunca öyle günlerce gelmemek yok hemen fotosunu koyacaksın sen koyamazsan kocana tembihle o koysun,ayyy ben yasemininkinide çok merak ediyorum şimdi,zaten seninki sana benziyor onu biliyoruz

ama benim kızışımın yüzü çok değişti sonradan özlem yaa..size gönderdiğim resimlerde evet bende bana ve bizm tarafa benzetiyodum ama sonra değişti..yüzü yusyuvarlak tos toparlak..geçen doktorbile diyoki yüzünde de yok yok maşallah..eşim yuvarlak yüzlüdür...kilo alıncada yüzündende alır..misal ben 20 kilo aldım ama yüzüm hala zayıf..gözlerim ve dudaklarım şiş ama yüzüm hala yuvarlak değil...
kızımın son fotolarında hep babasına benziyo..bu çarşamba kontrol var bakalım ne olur....yüzünü gösterir mi bilmem...son ipuçlarını veririm..

Yaww bende cok merak içinde haber bekliyorum Yaso 9da bana whatsapp dan yazmış doğuma aliyolar kızlara haber ver die bana kalsa yeni öğrenecektiniz :)))
Bukettt kuzum sıra sanami geldi acepp :))

Bu halimede binlerce kez şükürler olsun canım bebişim iyi olsunda bugünlerde geçer inşallah limonu yarın denicem ))

ay ben daha fazla dayanamayacam..sırtım çok ağırdı...yaso orda ben burda doğurmayayım...:))
sabah ilk iş buraya bakarım..hayırlı haberlerle gelir inşallah...

anaaam seninki sonradan babaya çekti demek neyse sen o ultrason kağıtlarını elinde delil olarak sakla,büyüdüğünde gösterirsin kızım sen önceden bana benziyordun dersin

Son düzenleme:
aman bulanmasın ama sağlıklı olsun bebeğim, benimde ne istediğim belli değil

canım benim annemin bulantısı filan hiç olmamış ne bende ne kardeşimde ama sapasağlam da doğduk o belirleyici bir undur değil sağlıklı olmasıyla ilgili ama tabii insan hamile olduğunu anlamak ister. Aman olmasın Özlemim ya bende gastrit var şu sonbahar aylarında birkaç hafta ne yesem fena gelir çıkaramam da zorla ancak ölürüm resmen. Çok kötü biliyorum hiç isteme yani.

Yaseminim doğuma mı alınmış ne olmuş acaba. Doğmuşmudur ki meraktayım arayamıyorum da şimdi meraktayım inşallah sağlıkla gelmişti Betüşümüz.

Allahımmm güzel Allahımmm Yasemin şimdi kızını emziriyordur inşallah

Dün akşamneden burda olmadığımı anlatıyorum daha doğrusu isteyipde gelemediğimi....... ben tam topikte gezinirken birden internet gitti evde, eşim modemi açtı kapadı, hat var mı diye uğraştı, yok anam yok ,birden şıp diye gitti hat,telefondan da giremedim,çatladım sinirimden...neyse sağolsun ÖZLEM mesaj atmış doğumu haber verdi, hemen elime tespih aldım çektim,şimdi sabah bu saatte koştum telefonumun internetini açtım şükür gelmiş,evdeki internette gelmiş, whatsapp dan gelen mesajları şimdi okuyabildim...amaaaa en çok içime oturan YASEMİNİM bana da whatsappdan yazmış doğuma giriyorum diye..Allahım kahroldum cevap yazamadım diye..adetli olduğum için fetih okuyamadım ama Allah'Im kabul eder inşallah duamı ettim...ve şimdi stresten midem büzüldü
dün tahmin ettim sizin burda toplandığınızı ama öyle mal gibi bilgisayar ekranına baktım ve kapattım sonra

valla saat 06.00 ve ben inanılmaz YAsemini aramak istiyorum........

Allahımmm güzel Allahımmm Yasemin şimdi kızını emziriyordur inşallah

Dün akşamneden burda olmadığımı anlatıyorum daha doğrusu isteyipde gelemediğimi....... ben tam topikte gezinirken birden internet gitti evde, eşim modemi açtı kapadı, hat var mı diye uğraştı, yok anam yok ,birden şıp diye gitti hat,telefondan da giremedim,çatladım sinirimden...neyse sağolsun ÖZLEM mesaj atmış doğumu haber verdi, hemen elime tespih aldım çektim,şimdi sabah bu saatte koştum telefonumun internetini açtım şükür gelmiş,evdeki internette gelmiş, whatsapp dan gelen mesajları şimdi okuyabildim...amaaaa en çok içime oturan YASEMİNİM bana da whatsappdan yazmış doğuma giriyorum diye..Allahım kahroldum cevap yazamadım diye..adetli olduğum için fetih okuyamadım ama Allah'Im kabul eder inşallah duamı ettim...ve şimdi stresten midem büzüldü
dün tahmin ettim sizin burda toplandığınızı ama öyle mal gibi bilgisayar ekranına baktım ve kapattım sonra

valla saat 06.00 ve ben inanılmaz YAsemini aramak istiyorum........

yukarıdaki mesajları gönderene kadar sinirimden çatladım..gidip gidip geliyor internet

kızlar eğer bir gelişme olursa ve bana whatsapp dan ulaşamazsanız mutlaka biriniz telefondan msj yazsın

Burdayımmmmm :))) ara ara gidip geliorum :) çok fenayim burjuuu bulantıdan duramıyorum (

canım benim aç kalma sakın sürekli elinde bir lokma ekmek, çubuk kraker falan olsun, bende çektim bilirim bulantı zor olur, bide çok mecbur kalmadıkça öğürme, öğürünce de alttan kan gelebilir, korkma sebebi kusmak için öğürmendendir şimdiden diyeyim tecrübelerimden biliyorum

anaaam Buket..eğer kızızn sana çekmişse tez canlıdır ama sabırlıdırda zamanını bekler, pıt diye geliverir..Allah yardımcın olsun inşallah

hemen anlatıyorum benim eltimin ilk hamileliğinde hiçbir sorunu olmamaış kanam ayok bulantı yok, hatta doktora gidip demişki benim hiç bulantım yok, ebru şallı'nın sürekli bulantısı varmış ,bulantı sağlıklı bebek demekmiş dedi programında izldim demiş, doktorda çok kızmış o küçük akıllıya inanıyorsunda bana mı inanmıyorsun, sen çok şanslı bir hamilesin haberin yok demiş..ama çok sitersen bulantın olsun diye dua ederim Bedişe etmiştim hatırla :)

kesinlikle canım bulanmadığı benim için daha iyi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…