- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.461
ama senin daha bulantılara var..her hamilelik bir olmuyoki...kimininde 8-9. ayında bulantı oluyo..inşallah seninkide 9. ayda bulanır..9. aya gelirsin de mide bulantını anlatırsın...
aman bulanmasın ama sağlıklı olsun bebeğim, benimde ne istediğim belli değil
Canım limonu denerim :))eşim hergün soruyo ne zaman doğacak bu diye..tık yok hiç..belirtide yok...
yarın annem geliiyo..daha evimin temizliğini yaptırmadım..iki 3 tane halım var onları yıkatacam..en önemlisi daha kızışımın kıyafetlerini yıkamadım..hafta salı çarşamba onları yapmayı planlıyorum..eşimede diyorumki dur bi üstünü başını yıkayalım da öyle doğsun..
ben planlı programlı bi insanım arkadaş..eminim kızışımda öyledir...temizlik yapılsın ondan sonra doğar ben biliyorum:))manyağım ya
buda benim kızışım
üfffff bu fikri sevmiyorum işte benim bulantım yok diye bebiş orda yok anlamına mı geliyor,hayır iyi örneklerimde yokki daha öncede bulantım olmadı ama turp gibi bebişim var diyemiyorum bunlar bağlantılımıdır acabaaaaa,ama bulantısıda olmayan örnekler var dimi var var tabii çok örnek var
ben Allahtan çok istemiştim anneme çekmiyim diye..ölede oldu çok şükür..annemin hamileliğine bizzat şahit oldum..anlatmışımdır....9 ay kustu..kilo alacağına zayıfladı..tabi zulümdür buda insana..o yğzden özlem..sen sağlık iste...inşallah Allah tamamına erdirsin..
Canım limonu denerim :))
Bukettt heyecan bastı demi :)) Yasomm belki kızını kucağına almıştır inşallah hayırlısıyla..senin kız sana benzediyse hazırlıklardan sonra gelir belki belki de zamansız gelir :))) hayırlı zaman da gelsin kuzucuk
Canım bence öyle düşünme hiç bulantısı olmayan da var hem inşallah olmaz çok fena çok şimdi bide iğnemi yaptırdım popomda yanıyo midemde bulanıyo bide başım ağrıyo bide Yasoyu çok merak ediyorum
Canım bence öyle düşünme hiç bulantısı olmayan da var hem inşallah olmaz çok fena çok şimdi bide iğnemi yaptırdım popomda yanıyo midemde bulanıyo bide başım ağrıyo bide Yasoyu çok merak ediyorum
ay valla inanrmısın yatıp uyuyacaktım ama uykum kaçtı..acab ahaber aabilir miyiz ki bilemedim
bekleyeyim diyom ama kız oradan çıkıp buraya yazacak değil ya...
of benmde sırtım belim çok ağırıyo..
gül haber alırda gelir yazarmıki acaba,normalde ben yatmıştım bu saate ama bende haber alırız belki diye bekliyorum,bak buket şimdiden söylüyorum bebiş doğunca öyle günlerce gelmemek yok hemen fotosunu koyacaksın sen koyamazsan kocana tembihle o koysun,ayyy ben yasemininkinide çok merak ediyorum şimdi,zaten seninki sana benziyor onu biliyoruz
Yaww bende cok merak içinde haber bekliyorum Yaso 9da bana whatsapp dan yazmış doğuma aliyolar kızlara haber ver die bana kalsa yeni öğrenecektiniz :)))ay valla inanrmısın yatıp uyuyacaktım ama uykum kaçtı..acab ahaber aabilir miyiz ki bilemedim
bekleyeyim diyom ama kız oradan çıkıp buraya yazacak değil ya...
of benmde sırtım belim çok ağırıyo..
oyyyy kuzuuuummmm senin poponmu acıyo başınmı ağırıyo geçmiş olsun canım,bide bulantı eklendi Allah yardımcın olsun,aslı geçen bi topikte yazmışlardı limonu yiyorlarmış bulantı için ama biride yazmıştı fazla yemeyin diye,zararıda olabilir abartma sakın tamammı
ama benim kızışımın yüzü çok değişti sonradan özlem yaa..size gönderdiğim resimlerde evet bende bana ve bizm tarafa benzetiyodum ama sonra değişti..yüzü yusyuvarlak tos toparlak..geçen doktorbile diyoki yüzünde de yok yok maşallah..eşim yuvarlak yüzlüdür...kilo alıncada yüzündende alır..misal ben 20 kilo aldım ama yüzüm hala zayıf..gözlerim ve dudaklarım şiş ama yüzüm hala yuvarlak değil...
kızımın son fotolarında hep babasına benziyo..bu çarşamba kontrol var bakalım ne olur....yüzünü gösterir mi bilmem...son ipuçlarını veririm..
aman bulanmasın ama sağlıklı olsun bebeğim, benimde ne istediğim belli değil
Burdayımmmmm :))) ara ara gidip geliorum :) çok fenayim burjuuu bulantıdan duramıyorum(
eşim hergün soruyo ne zaman doğacak bu diye..tık yok hiç..belirtide yok...
yarın annem geliiyo..daha evimin temizliğini yaptırmadım..iki 3 tane halım var onları yıkatacam..en önemlisi daha kızışımın kıyafetlerini yıkamadım..hafta salı çarşamba onları yapmayı planlıyorum..eşimede diyorumki dur bi üstünü başını yıkayalım da öyle doğsun..
ben planlı programlı bi insanım arkadaş..eminim kızışımda öyledir...temizlik yapılsın ondan sonra doğar ben biliyorum:))manyağım ya
buda benim kızışım
üfffff bu fikri sevmiyorum işte benim bulantım yok diye bebiş orda yok anlamına mı geliyor,hayır iyi örneklerimde yokki daha öncede bulantım olmadı ama turp gibi bebişim var diyemiyorum bunlar bağlantılımıdır acabaaaaa,ama bulantısıda olmayan örnekler var dimi var var tabii çok örnek var
canım benim annemin bulantısı filan hiç olmamış ne bende ne kardeşimde ama sapasağlam da doğduk o belirleyici bir undur değil sağlıklı olmasıyla ilgili ama tabii insan hamile olduğunu anlamak ister. Aman olmasın Özlemim ya bende gastrit var şu sonbahar aylarında birkaç hafta ne yesem fena gelir çıkaramam da zorla ancak ölürüm resmen. Çok kötü biliyorum hiç isteme yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?