Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

günaydın kuzucuğum yok yok sen dua etme böyle iyi sadece bazı yerlerde sağlıklı gebelik anlamına gelir dedikleri için üzülüyorum yoksa ben böyle gayet iyiyim

Günaydın canım

Vall eltimin çocugu çok sağlıklı maşallah, bide karşı komşum 2 doğum yaptı bir gün bile bulanmamış onunkilerde çok sağlıklı inşallah sende o şanslı gruptan olursun :)
?özlem ben sabah 6 da yasemine whatsapp dan yazdım, aslında msj da atmak istiyrom ama çok çekiniyorum, zaten uygun olsa kendi arar yazar diye düşündüm

Gunaydin canlarim....
Dun ben rahatsizdim erken uyudum Yaseminin doguma girdigini goremedim offff ya Fetih de okuyamadim.İnsallah kolay bir dogum olmustur masallah 4cm acikliga en son hic sancim yok diyordu geriside oyle kolay olmustur insallah...

Olsun tümayım üzülme, çok geçmiş olsun, şimdi oku sureyi, belki hala doğurmamıştır, kim bilir? Sen de dikkat et kendine

günaydın kızlarr YASEMİNİ aradım annesiyle konuştum hala aynıymış açılma artmamışdaha Dr u bekliyolar...haberiniz olsun

evet canım eşim işten gelince gidicem öğleden sonra resimlerini koyarım İNŞALLAH minişle yaseminin :)

O zaman doğurmuş olurmu ki? Ayy hadi hayırlısı, gülcüm bizi hebersiz bırakma sakın, seni takipteyim, hatta gittiginde yaseminin telden benim numarayı al, hemen internete giremezsen bile telden mesaj falan atarsın

Günaydın canlarım doktora geldim sırabekliyorum randevumda yokki allahbilir nekadar beklerim yaseminde hayırla kurtulsun inş

Günaydın canım kolay gelsin, yer mi yoktu niye randevu almadın, ben seni çarşamba gideceksin sanıyordum? Acil bisey mi oldu?

O zaman doğurmuş olurmu ki? Ayy hadi hayırlısı, gülcüm bizi hebersiz bırakma sakın, seni takipteyim, hatta gittiginde yaseminin telden benim numarayı al, hemen internete giremezsen bile telden mesaj falan atarsın
bilmiyorum ki canım annesi ben haber verrim sana dedi..
tamam canım..

Günaydın fıstıklar güzel bir hafta sonu olur inşalar Yasemin'in cimcimesi de hayırlısıyla beklenmeden gelir Allah yardımcısı olsun
burcu adaşım bana numaranı yollar mısın topikteki bir Yasemin'in numarası vardı o doğdu uzun zaman gelemez en azından haberleşeceğim biri olsun

selamlar kızlar meralim saolsun haber vermiş akşamda ben uyudugumdan gormemişim yaso doğuma girmiş doğmuştur inşallah hayırlısıyla inşallah.. sabah haberı gelmiştir dedim ama yok henuz bi haber de inşallah bu sabah kucagında betul u yenı hayatlarına merhaba demiştir yasemin ve ailesi inşallah

Nazancım çok şükür maşallah, peki ağrılarını sordun mu?

Burcu canım bi daha yolladım

Yaseminin açılması aynıymış ama çok uzun zaman oldu ya tehlikeli olmasın sezeryana alsalar olmazmı ki. Arayamıyorm da müdssit değildir diye sancısı vardır belki ama çok sancısı olsa alırlardı sezeryana.

Bu arada Burcucum ben telefonu değiştirm sim kart yeni tele uyum sağlayamadı yeni sim aldım benim telim aynı ama numaralar gitti sim öbürü iptl olunca bana numaranı yollar mısın. Ben ev işlerine girişicem aklım Yaseminde kalacak bir gelişme olursa bana mesaj atarsın kuzum gerçi Meral ile de mesajlaşıyoruz ama sen daha erken haber alırsın belki. Rabbim kurtarsın inşallah sağlıkla gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…