- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.481
hemen anlatıyorum benim eltimin ilk hamileliğinde hiçbir sorunu olmamaış kanam ayok bulantı yok, hatta doktora gidip demişki benim hiç bulantım yok, ebru şallı'nın sürekli bulantısı varmış ,bulantı sağlıklı bebek demekmiş dedi programında izldim demiş, doktorda çok kızmış o küçük akıllıya inanıyorsunda bana mı inanmıyorsun, sen çok şanslı bir hamilesin haberin yok demiş..ama çok sitersen bulantın olsun diye dua ederim Bedişe etmiştim hatırla :)
Gunaydin canlarim....
Dun ben rahatsizdim erken uyudum Yaseminin doguma girdigini goremedim offff ya Fetih de okuyamadim.İnsallah kolay bir dogum olmustur masallah 4cm acikliga en son hic sancim yok diyordu geriside oyle kolay olmustur insallah...
günaydın kızlarr YASEMİNİ aradım annesiyle konuştum hala aynıymış açılma artmamışdaha Dr u bekliyolar...haberiniz olsun
evet canım eşim işten gelince gidicem öğleden sonra resimlerini koyarım İNŞALLAH minişle yaseminin :)Anaaam Yasemin daha doğurmamış, duaya devam, haydi bismillah....
evet canım eşim işten gelince gidicem öğleden sonra resimlerini koyarım İNŞALLAH minişle yaseminin :)
Günaydın canlarım doktora geldim sırabekliyorum randevumda yokki allahbilir nekadar beklerim yaseminde hayırla kurtulsun inş
bilmiyorum ki canım annesi ben haber verrim sana dedi..O zaman doğurmuş olurmu ki? Ayy hadi hayırlısı, gülcüm bizi hebersiz bırakma sakın, seni takipteyim, hatta gittiginde yaseminin telden benim numarayı al, hemen internete giremezsen bile telden mesaj falan atarsın
Günaydın canım kolay gelsin, yer mi yoktu niye randevu almadın, ben seni çarşamba gideceksin sanıyordum? Acil bisey mi oldu?
günaydın kızlarr YASEMİNİ aradım annesiyle konuştum hala aynıymış açılma artmamışdaha Dr u bekliyolar...haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?