Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım yaseminin annesi ben sana haber veririm dedi 8.30ta konuşmuştuk ama dayanamadım aradım yine açan olmadı demekki almadılar daha ..

Kizlar Cigdeme bi dua okumustuk Summe sebila yesirah ti galiba Yaseminede bol bol okuyalim insallah biran evvel kurtulur cok merak ediyorum

KIZLARRRRRRRR YASEMİNLE KONUŞTUM NORMAL doğum yapmışş ÇOK şükür bebekte iyi yaseminde iyiymiş şükürler olsunnnnnn :)))

akşam 6da eve gidicekmiş :)

Son düzenleme:
Maşallah maşallah yasemine hayırlı uğurlu olsun

Ay bende 2 saat önce aradım açan olmadı kesin doğurdu dedim :))))))

KIZLARRRRRRRR YASEMİNLE KONUŞTUM NORMAL doğum yapmışş ÇOK şükür bebekte iyi yaseminde iyiymiş şükürler olsunnnnnn :)))

akşam 6da eve gidicekmiş :)

Oh şükürrr Betüşümüz dünyaya geldi evet çok çekti geceden beri ama nromal doğumun konforu doğumdan sonra. O kadar dikiş yok eğilip kalkması daha kolay bebeğiyle daha çabuk ilgilenmeye başlar kendisi de bebeğide iyidi inşallah akşam çıkacaklarına göre iyiler demek ki. Hayırlı,sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah. Bende aramak isterim ama biraz akşama doğru arayayım bi kendine gelsin.

Gülcüm çok sağol haber verdiğin için gidince Betül'ün ellerini öp benim yerime :))) ve tabiki fotooooo :))

Nazan kuzum tansiyonun biraz yüksek çıkmış, tuz yememeye çalış, ,hamile biri nasıl korse giyer bilemedim, Rabbim sana da çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah

oyyyyyyyyyyyyyyyyy YASEMİN canım benim ya hayırlı ömürlü olsun inşallah kızın
Allah ım nazarlardan saklasın sizi
Bak gördünmü öyleydi böyleydi derken hayırlısı ile kavuştun kızına.Allah ım sağlık versin,evinize neşe mutluluk getirsin inşallah

slm kızlar,
Bugün okulda veli toplantısı vardı.yeni geldim eve.yasemini merak ettim.bide baktım ki doğurmuş bilem ay Allah ım ya şükürler olsun sana.kasımı beklermi,beklemezmi derken kendiliğinden geldi yaramaz.sizede anlatmıştım belki hatırlarsınız yaseminle aynı zamanda hamile olan bi arkadaşım vardı.aynı gün aldım haberlerini.o maalesef kaybetti bebeğini.demek yasasa şimdi doğum ziyaretine gidecektim.zaman ne çabuk geçiyor.bi kötü oldum valla.

SEDA cım demişin ya sende ilk aşılamamın üstüne 1 sene geçti şimdi bebeğim doğsa 3 aylık olacaktı diye.bende hesap yapıyorum bu ara hep.ilk bebeğim doğsa 2,5 yaşında olacaktı.diğerininde cinsiyeti belli olurdu şimdiye.alışverişe başlamıştım hayırlısı be ne diyelim.vakit var saat var

NAZAN korse işini bende anlamadım.enfeksiyon için ilaç veriyorlarmı?

GÜL hepimizden selam götürmeyi unutma.

BURCUm sen nasılsın?netin gitmesi gerçekten gıcık oluyor.

BUKEEEEEEEEET sıra sende dimi?ay ay ay çok heyecanlı var ya.haberler sırayla gelince bebişlerde peşpeşe doğuyor tabi

DİKKAT DİKKAT

yaseminin kuzusu betül'ün fotosunu paylaştım

Elif'in resminin olduğu albümün içinde--maşallah suphaallah--herkes baksınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Yasommm hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim hayırlı ömürler versin kızına hayirli evlat olsun resmini de yollamissin cok güzel o rahatlığa bayıldım :))) bebişine bakıp duruyorum maşallah fıstığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…