- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.501
canım yaseminin annesi ben sana haber veririm dedi 8.30ta konuşmuştuk ama dayanamadım aradım yine açan olmadıYaseminin açılması aynıymış ama çok uzun zaman oldu ya tehlikeli olmasın sezeryana alsalar olmazmı ki. Arayamıyorm da müdssit değildir diye sancısı vardır belki ama çok sancısı olsa alırlardı sezeryana.
Bu arada Burcucum ben telefonu değiştirm sim kart yeni tele uyum sağlayamadı yeni sim aldım benim telim aynı ama numaralar gitti sim öbürü iptl olunca bana numaranı yollar mısın. Ben ev işlerine girişicem aklım Yaseminde kalacak bir gelişme olursa bana mesaj atarsın kuzum gerçi Meral ile de mesajlaşıyoruz ama sen daha erken haber alırsın belki. Rabbim kurtarsın inşallah sağlıkla gelsin.
Nazancım çok şükür maşallah, peki ağrılarını sordun mu?
Burcu canım bi daha yolladım
KIZLARRRRRRRR YASEMİNLE KONUŞTUM NORMAL doğum yapmışş ÇOK şükür bebekte iyi yaseminde iyiymiş şükürler olsunnnnnn :)))
akşam 6da eve gidicekmiş :)
KIZLARRRRRRRR YASEMİNLE KONUŞTUM NORMAL doğum yapmışş ÇOK şükür bebekte iyi yaseminde iyiymiş şükürler olsunnnnnn :)))
konuştum canım çok zor normal doğum dedi gecden beri hastanede doğum beklio ama en iyisi normal doğum fazla yormak istemedim yeni kendime geldim dedi eşim gelince gidicem yanına..çok şükür kurtuldular sonunda,nasıl çok zor olmuşmu konuşabildinmi
konuştum canım çok zor normal doğum dedi gecden beri hastanede doğum beklio ama en iyisi normal doğum fazla yormak istemedim yeni kendime geldim dedi eşim gelince gidicem yanına..
ALEYKÜMSELAM CANIM söylerim tabi çekmem mi çekerim tabe :) oğlumla gelinimi yanyanada çekerimbizdende selam söyle canım,fotoğraf çeeeekkkk
ALEYKÜMSELAM CANIM söylerim tabi çekmem mi çekerim tabe :) oğlumla gelinimi yanyanada çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?