- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.521
aslııı seni göremeyince mesaj attım ve bi baktım sen gelmişsin
KIZLARRRRRRRR YASEMİNLE KONUŞTUM NORMAL doğum yapmışş ÇOK şükür bebekte iyi yaseminde iyiymiş şükürler olsunnnnnn :)))
akşam 6da eve gidicekmiş :)
slm kızlar,
Bugün okulda veli toplantısı vardı.yeni geldim eve.yasemini merak ettim.bide baktım ki doğurmuş bilemay Allah ım ya şükürler olsun sana.kasımı beklermi,beklemezmi derken kendiliğinden geldi yaramaz.sizede anlatmıştım belki hatırlarsınız yaseminle aynı zamanda hamile olan bi arkadaşım vardı.aynı gün aldım haberlerini.o maalesef kaybetti bebeğini.demek yasasa şimdi doğum ziyaretine gidecektim.zaman ne çabuk geçiyor.bi kötü oldum valla.
SEDA cım demişin ya sende ilk aşılamamın üstüne 1 sene geçti şimdi bebeğim doğsa 3 aylık olacaktı diye.bende hesap yapıyorum bu ara hep.ilk bebeğim doğsa 2,5 yaşında olacaktı.diğerininde cinsiyeti belli olurdu şimdiye.alışverişe başlamıştımhayırlısı be ne diyelim.vakit var saat var
NAZAN korse işini bende anlamadım.enfeksiyon için ilaç veriyorlarmı?
GÜL hepimizden selam götürmeyi unutma.
BURCUm sen nasılsın?netin gitmesi gerçekten gıcık oluyor.
BUKEEEEEEEEET sıra sende dimi?ay ay ay çok heyecanlı var ya.haberler sırayla gelince bebişlerde peşpeşe doğuyor tabi
KIZLARRRRRRRR YASEMİNLE KONUŞTUM NORMAL doğum yapmışş ÇOK şükür bebekte iyi yaseminde iyiymiş şükürler olsunnnnnn :)))
akşam 6da eve gidicekmiş :)
kızlarrr yaseminin yanına gittim MAŞALLAH çok tatlı bebişi ikiside iyiydi ben girdim ama bebişi götürdüler muayene için 4lü esim çekemedik fatih ben ve yaseminle var ama yükleyemiyorum ya telefondan
Buketttt canım gözün aydın annecin gelmiş :)))
sağolun canlar teşekkür ederim ..inşallah salı çarşamba işleride toparlarım..çarşamba kontrolüm var..bakalım ne olur??buketçim gözün aydın annen gelmiş benim annemde dün geldi iki gündür geziyoruz koçişimde uçakta geliyor
Kızlar buda benim son halimmm :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?