Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

yasemin canım gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin,bol bol sütün olsun inşallaahhh

Yaseminnnnnn gözün aydın Allah nazarlardan korusun betülü sağlık sıhhat şifa versin inşAllah her daimm.. gözün aydınn... bi melek daha dünyaya merhaba dedi... çok şükür.. bu arada kızlar Elif abla oldu.. artık o da topiğin ablalarından topiğin en küçüğü değil artık böyle bi pay çıkardık kendimize :))
Ya bugun burayı ayrı bi sevdimm bi kez daha sevdim, meralim yaso hastaneye yatmış doğum içn dua et demiş, burcum sanırım yaso doğurdu dıye yazmış özlem aslıya okudum mesela msj atmış süper bir organısazyon var ve bir durum karşısında hepimiz haberdar oluyoruz yaa süperizzz yaa, Allah hep güzel müjdeli haberler alıp vermeyi nasip etsin inşAllah..

Yasemin gozun aydin canim cok zor bir hamilelik gecirdin zor bir dogum oldu ama cok sukur saglikla kavustun yavruna ....
Sirada Buket,Gulhan ve Nazan var darisi hayirlisiyla size..

KIZLARRRRRRRR YASEMİNLE KONUŞTUM NORMAL doğum yapmışş ÇOK şükür bebekte iyi yaseminde iyiymiş şükürler olsunnnnnn :)))

akşam 6da eve gidicekmiş :)

ay gözümüz aydın...Allah analı babalı büyütsün...resminede baktım..çok tatlı..

eveeeeeeeeeeettt sanırım sıra bende....ınınınınınını..
ben daha üstünü başını yıkamadım..evi temizlettirmedim..halılarımı yıkamadım....offff..hepsini hafta içi halledecem...salı günü kaıdn gelecek ozaman herşeyi yıkayıp yerleştireem işte...annem bugün geldi..annemi bekledim bende naapiyim..off panik oldum şimdi...

buketçim gözün aydın annen gelmiş benim annemde dün geldi iki gündür geziyoruz koçişimde uçakta geliyor

kızlarrr yaseminin yanına gittim MAŞALLAH çok tatlı bebişi ikiside iyiydi ben girdim ama bebişi götürdüler muayene için 4lü esim çekemedik fatih ben ve yaseminle var ama yükleyemiyorum ya telefondan

Yasemincim gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün inşallah uzun ömür versin rabbim :)) öptüm çok allah yardımcın olsun inşallah:))) tatlı yorgunluklar başladı :)

KIZLARRRRRRRR YASEMİNLE KONUŞTUM NORMAL doğum yapmışş ÇOK şükür bebekte iyi yaseminde iyiymiş şükürler olsunnnnnn :)))

akşam 6da eve gidicekmiş :)

Çok şükür yasemininde doğumu olmuş çok sevindim yaa inş. sağlıklarıda sıhatleride hep yerinde olur inş :)

cok gecmıs olsun rabbım analı babalı buyutsun ınsallah ayyyy cok sevındımmm hayırlısyla atlatmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…