- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.541
syy benim göbek seninkinin iki katı utandım şimdiherkese iyi hafta sonlarııııııı
Allahım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!
Allahım! Bizi sana yaklaştıracak, rızana uygun işler nasip eyle.
Ey Allahım! Sen merhametlilerin en merhametlisi-sin. Bize merhametinle muamele et, amin
Allah’ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!”
Allah’ım! Bizi sana yaklaştıracak, rızana uygun işler nasip eyle.
Ey Allah’ım! Sen merhametlilerin en merhametlisi-sin. Bize merhametinle muamele et, amin
kızlarrr yaseminin yanına gittim MAŞALLAH çok tatlı bebişi ikiside iyiydi ben girdim ama bebişi götürdüler muayene için 4lü esim çekemedik fatih ben ve yaseminle var ama yükleyemiyorum ya telefondan
amin canım nasılsın iyimisin
iiyim canım nolsun bebişle uğrasıoz gecemiz gündüzümüz oooooıyıyım cok sukur cnm sen nsaılsın
Nazan masaallah ya bu halinle nekadar hamaratsin. Ben cok tembellestim ya hic kalkasim yok bulasigi zor yikadim. Evi supurecem sanki uzerimden tir gecmis. Ben sizin gibi olunca ne yaparim acaba simdi boyleysem. Bi fikir verin normalmi cok kiziyotum krndime
kızlarrr yaseminin yanına gittim MAŞALLAH çok tatlı bebişi ikiside iyiydi ben girdim ama bebişi götürdüler muayene için 4lü esim çekemedik fatih ben ve yaseminle var ama yükleyemiyorum ya telefondan
burcu telefonunu özelden yazarmısın watsapptan sana atıym resimleri
Canim en basit sryi bile yapamiyorum yani icimden gelmiyor kendimi yorgun halsiz uykusuz hissediyorum. Okadar uyudugum halde gozlerim kapaniyor. Kansizlik var desem demir hapi kullaniyorum zaten. Iyiki icimden gelmiyor yapmak yoksa bi guzel temizlige girisecektim
Çok şükür yasemininde doğumu olmuş çok sevindim yaa inş. sağlıklarıda sıhatleride hep yerinde olur inş :)
Allah’ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!”
Allah’ım! Bizi sana yaklaştıracak, rızana uygun işler nasip eyle.
Ey Allah’ım! Sen merhametlilerin en merhametlisi-sin. Bize merhametinle muamele et, amin
Sabah 7:30 beri ayaktayım ev işi şu bu derken hiç oturmada kalktık kayıbvalideye geldik buraya misafir geliyomuş alt tarafım batıyo belim kopacak gibi of yaaaaaa
Nazan masaallah ya bu halinle nekadar hamaratsin. Ben cok tembellestim ya hic kalkasim yok bulasigi zor yikadim. Evi supurecem sanki uzerimden tir gecmis. Ben sizin gibi olunca ne yaparim acaba simdi boyleysem. Bi fikir verin normalmi cok kiziyotum krndime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?