Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Allah’ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!”

Allah’ım! Bizi sana yaklaştıracak, rızana uygun işler nasip eyle.

Ey Allah’ım! Sen merhametlilerin en merhametlisi-sin. Bize merhametinle muamele et, amin

herkese iyi hafta sonlarııııııı
syy benim göbek seninkinin iki katı utandım şimdi

Aminnn canımmm

Herkese günaydın...
Yasodan yeni haberler bekliyorum..
Arıyımmi diye düşünüyorum ama bilememdim..rahatsızlık vermek istemiyorum..

amin canım nasılsın iyimisin

kızlarrr yaseminin yanına gittim MAŞALLAH çok tatlı bebişi ikiside iyiydi ben girdim ama bebişi götürdüler muayene için 4lü esim çekemedik fatih ben ve yaseminle var ama yükleyemiyorum ya telefondan

Çok iyi yapmışsın canım ne güzel görmüşsün o da yeter. Ben sana özelden numaamı yazayım beni de ekle canımm. Görüşürüz whatsapptan olur mu bana da gönder resimm

Yademiin Allah anali babali buyutsun hayitli saglikli guzrl ahlakli evlat oldun Insaallah
asyamca canim masaallah gobidinr artiik bebik cikmsk istiyor yavas yavas

napıyosunuz bakim ya yaseminin fotolarını buradanda ekleyin bende çok merak ettim :)

Sabah 7:30 beri ayaktayım ev işi şu bu derken hiç oturmada kalktık kayıbvalideye geldik buraya misafir geliyomuş alt tarafım batıyo belim kopacak gibi of yaaaaaa

Nazan masaallah ya bu halinle nekadar hamaratsin. Ben cok tembellestim ya hic kalkasim yok bulasigi zor yikadim. Evi supurecem sanki uzerimden tir gecmis. Ben sizin gibi olunca ne yaparim acaba simdi boyleysem. Bi fikir verin normalmi cok kiziyotum krndime

Sen yapma tabi ayşe bende ilk üç ay pek bişe yapmadım zaten ama şimdilerde yapmam gerek ipin ucu bi kaçarsa toparlayamam sabahta uykum kaçtıda ondan kalktım sen yapma

Canim en basit sryi bile yapamiyorum yani icimden gelmiyor kendimi yorgun halsiz uykusuz hissediyorum. Okadar uyudugum halde gozlerim kapaniyor. Kansizlik var desem demir hapi kullaniyorum zaten. Iyiki icimden gelmiyor yapmak yoksa bi guzel temizlige girisecektim

kızlarrr yaseminin yanına gittim MAŞALLAH çok tatlı bebişi ikiside iyiydi ben girdim ama bebişi götürdüler muayene için 4lü esim çekemedik fatih ben ve yaseminle var ama yükleyemiyorum ya telefondan

burcu telefonunu özelden yazarmısın watsapptan sana atıym resimleri

ooo süper..canım şimdi gördüm msj ,hemen yazıyorum, sen bana yolla ben paylaşırım

Canım ilk üç ay benimde öyleydi ve kendimizi de koruma iç güdüsüyle hareket edince ağırlaşmış gibi hissediyoruz kendimizi ben 3 ay geçti hareketlendim şuan da da öyle işimi gücümü kendim yapıyorum ama çok çabuk yoruluyorum 1 saat iş yapıyorsam 1 saatte dinleniyorum :) sende zaman geçtikçe kendine gelirsin canım benim :)

iyi akşamlar arkadaşlar . bu yerleşme kanamasını yaşayan var mı? hafif hafif belde ve kasıkta ağrınız oldu mu? bir de kaç gün sürdü leke miktarı nasıldı?

Amin canım ağzına sağlık, ne güzel dua etmişsin, Rabbim günahlarımızı affetsin inşallah

Sabah 7:30 beri ayaktayım ev işi şu bu derken hiç oturmada kalktık kayıbvalideye geldik buraya misafir geliyomuş alt tarafım batıyo belim kopacak gibi of yaaaaaa

Ya nazan, otursan iş yapmasan kime ayıp olacak, karnın burnunda ,hadi kendi evini temizledin neyse,bide kv lerde çalıştın..valla kendine eziyet etmişsin..inşallah dinlenince geçer

canım bu haftalarda tansiyon düşüklüğü yaşanır, çok normal bişey bu, bu yüzden kendini güçsüz hissedersin, dur bak hayırlısıyla 12. haftan bitsin birden şahin gibi olacaksın.. :))) şimdi yat dinlen şimar, boşver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…