- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.561
iyi akşamlar arkadaşlar . bu yerleşme kanamasını yaşayan var mı? hafif hafif belde ve kasıkta ağrınız oldu mu? bir de kaç gün sürdü leke miktarı nasıldı?
canım yaseminin kızının fotosunu albümümde paylaştım
oyyy maşallah çok tatlı...tam bir oğlan göbeği bu :)))
yerleşme kanaması bazen tam adet gününde bazende adet gününden önce olur, kısa sürer1-2 gün, açık pembe ya da kahve rengi renkte olur, bir avuç dolusu değildir, az gelir
benim bildiklerim bunlar, hakkında hayırlsı olsun inşallah
:) tamam tatlım hemen bakıyorum bu arada teşekkür ederim bakalım canım benim hayırlısı olsun cinsiyetini umarım bu hafta öğrenirim :) :)
benim de çok az geliyor . adetime 10 gün kadar var. birazda kramplar var. bir kaç güne test yaptırmayı düşünüyorum böyle devam ederse. teşekkür ederm
ayyy nasıl dayandın bu haftaya kadar ben meraktan çatlardım :))) hem bu haftada cinsiyet sorunca doktro güler valla :)) ama inan ki tam oğlan göbeği, tabiki sağlıklı hayırlı olsun , bu arda arkadaşlık talebini kabul ettim fotolara şimdi bakabilirsin canım
sağol canım senden çaldım :) bende ekledim albümüme :)kızlarr gül bana yeni bir foto yolladı onuda ekledim, aynı albümde haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Saol canım benim :) valla merak ediyorum ama yapack bişe yok sıpa göstermiyor doktorum biliyo zaten kendi kendine diyo sizinki tam inatcı cıktı hala tık yok göstermiyo diyor geçen gittiğimde belden aşağısını hiç göremedik çünkü inatcı kasığıma oturmuştu
sağol canım senden çaldım :) bende ekledim albümüme :)
KIZLARRRRRRR PASTA OLAYINA SARDIM YA şeker hamurlulardan yapmak istiyorum :) ilk denmem eşimin dgünüsüne sonrda oğluşuma denycem yapan var mı :)
paylaşırım tabi canımm :) malzemeleri bi alsam beni kimse tutamazsüper, ben hiç yapmadım, yaptıklarının fotosunu burda paylaş yorum yapalım
paylaşırım tabi canımm :) malzemeleri bi alsam beni kimse tutamazşeker hamurlu kurabiyeler fln varya onlardanda yapcam...
ayy ben onların tadına bayılıyorum ..bide minik keklerin üzerine şeker hamuruyla süsleme yapıyorlar ya onların tadı da süper
Bende hic yapmadim merak ettim simdi nasil gorunuyorlar acaba resimleri merakla bekliyoruz.
Buarada cinsiyet konusunda burdada 5.ayi doldurmadan birsey demiyorlar yani tahminde bile bulunmuyorlar. Aklima gelmisken sorayim sizce benim icin icinizden gecen ne??? En son ben soyleyeyim ta iilk ultrasonda hissettigimi hala ayni hissediyorum
Hadi bakalim yarin aksam benim icimden gecen sonucu soyleyecem.
Simdiden 1erkek 0kiz diyen oldu:::))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?