- 26 Haziran 2012
- 4.872
- 576
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.581
Buketcim annenin gelmesi süper..inşallah kv ile iyi geçinirler..sen de artık kıznın kıyafetlerini yıka temizle ve acilen bir isim bul :))
yaso'nun doğumu nasıl oldu bilmiyorum ama inşallah kolay olmuştur ve inşallah seninkide çok kolay olur
hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın kuzun inşallah..evet canım bencede süper oldu..bugün kızışıma şifonyer aldık.yarın kadın temizliğe geliyor..yarın bütün kıyafetlerini yıkayıp şifonyere yerleştirip beşiğini kurarız inşallah...bugün şu saate kadar avm avm dolandık bebek puseti ve beşik sorduk...ama hiç birine karar veremedik.ayaklarım oldu davul..
evet canım bencede süper oldu..bugün kızışıma şifonyer aldık.yarın kadın temizliğe geliyor..yarın bütün kıyafetlerini yıkayıp şifonyere yerleştirip beşiğini kurarız inşallah...bugün şu saate kadar avm avm dolandık bebek puseti ve beşik sorduk...ama hiç birine karar veremedik.ayaklarım oldu davul..
Ben cıkıyorum kızlar hayırlı geceler şimdiden hayırlı haftalar ve hicri yılbaşınız mübarek olsun yarın muharrem ayının 1 i dualarımız kabul olsun inşallah..
ooo süper demek ki salı gününden sonra istediğin vakit doğurabilirsin..anam o kadar gezdiniz eliniz boş mu döndünüz? ve bir soru daha ayağında kimin ayakkabısı vardı? :)))
Buketciğim şifonyerde almışsınız bebeğine, sende yıka ütüleyin hazırlayın hazır bulunsun artık çantanı da hazırla.
Burcucum benim telim değişti simi kabul etmedi benim yeni sim aldım numaram aynı ama numaralarım gitti sen de bana özelden numaranı verir misin balımm ekliyim tekrar.
Buketciğim şifonyerde almışsınız bebeğine, sende yıka ütüleyin hazırlayın hazır bulunsun artık çantanı da hazırla.
Burcucum benim telim değişti simi kabul etmedi benim yeni sim aldım numaram aynı ama numaralarım gitti sen de bana özelden numaranı verir misin balımm ekliyim tekrar.
Hadi bakalim yarin aksam benim icimden gecen sonucu soyleyecem.
Simdiden 1erkek 0kiz diyen oldu:::))))
sağol canım..seninde duaların kabul olsun
evet aynen öyle oldu..eli boş döndük..çok sinir bozucu:))
tabiki eşimin ayakkabısı vardı vede eşimin çorabı olduğu halde lastiğin sıktığı yer resmen boğum olmuştu:))
ee artık yapayım demi..yarın halledecem inşallah hepsini..
hadi benden bu kadar
evet canım bencede süper oldu..bugün kızışıma şifonyer aldık.yarın kadın temizliğe geliyor..yarın bütün kıyafetlerini yıkayıp şifonyere yerleştirip beşiğini kurarız inşallah...bugün şu saate kadar avm avm dolandık bebek puseti ve beşik sorduk...ama hiç birine karar veremedik.ayaklarım oldu davul..
Buket seninle geceleri burda yaptığımız sohbetleri inanılmaz özledim..yakında sende hayırlısıyla doğurunca gelemeyeceksin..ayy bunları yazarken içim buruk valla...neyse duygusala bağlamaya gerek yok..hadi öptüm
bu arada senin ayaklar bildiğin 44 nomero oldu sanırım..Allah kolaylık versin canım
Hayırlı uğurlu olsun canım bende sifonyeri alalı 1 hafta oldu bebeğimin eşyalarını yıkadım ütüledim ve yerleştirdim dünde karyolasını kurdum bu haftada küçük beşiğinin yatağı ve yorganı falan gelecek onlarda geldiği an işim bitcek çok şükür bu arada bebek eşyalarını yıkamak için dalin sıvı deterjan yeşil kapak aldım çok güzel kokuyor
burcu merak etme sen de yakında hamile kalacaksın yani senin çocuğun olmuyormuş gibi hissetmiyorum mutlaka olacak ama daha vakti gelmemiş,hem sen zaten hamile kalıyorsun yakında kalacaksın ve doğuracaksın inş,içimden öyle geçiyor yani
Anammm sen şimdi kıyafetleri kıza göremi aldın oğlana göre mi?? valla işin zor
güle güle kullansın ,içinde büyüsün yürüsün koşsun inşallah
Kızlarr nihayet evdeyim feci uykum var
Burcuu hata dedigin neki rabbim afetsin senin gönlün çok güzel rabbim inş nasip edicek ben inanıyorum
canım ağzından bal damlıyor valla, Allah bin kere razı olsun
bende geçen mutfakta iş yaparken sen geldin aklıma dedimki bu aşılama işinde hayırlısıyla pozitifi görecek Tuba :)))
ama benim kendim için yaptığım büyük bir hata var, kendimi Allah'a teslim edip akışa bırakamıyorum..gittikçe olumsuz düşünüyorum, bir an önce kendime gelemeliyim
amin kuzucum ben ikisine göre aldım o yüzden çok kıyafetde almadım ilk 3 ay giyeceği kadar aldım tatlım kırmızı beyaz kahverengi yeşil turuncu sarı beyaz :) bu reklerde aldım 1 ikitanede pembe ve mavinin bir olduğu desenlerden aldım bakalım artık nasıl olacak :) :)
tamam diyorum artık bişey yapmıcam zaten sürekli bu işin peşindeydim..yaza da tüp olsun inşallah dedim..evet bişey yapmıyorum ama zihnimden atamıyorum heran bebek fikri aklımda..böyle tevekkül mü olur? kendimi kandirııyorum..Allah'tan sabır ve kabullenme diliyorum inşallah..aman içinizi şişirdim
tamam diyorum artık bişey yapmıcam zaten sürekli bu işin peşindeydim..yaza da tüp olsun inşallah dedim..evet bişey yapmıyorum ama zihnimden atamıyorum heran bebek fikri aklımda..böyle tevekkül mü olur? kendimi kandirııyorum..Allah'tan sabır ve kabullenme diliyorum inşallah..aman içinizi şişirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?