Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Ne alakası var burda herbitimiz bi çok dert paylaştık kim düştü elbirligiyle kaldırdık psikolojik yardım verdik bir nevi ama allah buyuk ve okadar kudretliki inş burdaki agzı dualı herkese nasşp edicek yeterki umutdumuzu kesmeyelim

hiç sorma yok canım bizim doktor öyle şeyleri sevmiyor ya kızdı ya erkekdir ben görmeden suna benziyor buna benziyor diyemem o zaman bana dönüp ne biçim doktorsun bana kız dedin erkek çıktı ya da tam tersi derseniz bu benim doktorluğuma yakışmaz diyor o yüzden söylemedi canım zaten sıpa bu saatten sonra gösterse de ben inanmam ki

OOOO GÜLE GÜLE KULLANSIN...ayy evet yaaa bakalım sizin ki polat efe mi, yoksa ımmm ayy kız olursa adını unuttum , demek ki erkek :))))))))))))))))))))))

OOOO GÜLE GÜLE KULLANSIN...ayy evet yaaa bakalım sizin ki polat efe mi, yoksa ımmm ayy kız olursa adını unuttum , demek ki erkek :))))))))))))))))))))))

Erkeğide karıştırdın kuzu Poyraz Efe :) kız olursa Asya İnci olacak canım hakkımızda hayırlısı canım benim

Selam kızlar nasılsınız herşeyler yolundadır inşallah baktım muhabbet koyu hemen dalayım dedim

selm kızlar aranzda asılma yaptıran yada yaptıracak olan lar var mı?

ben yaptırıyorum bugün 4.iğnemi vurdum herhalde 10 gün sonra falan yapılır aşılamam,bŞka arjadaşlar da var hatta aşılama ile hamile kalan da var

senin o sıpanı yerim ben aman sağlıklı olsun da elbet öğreneceksin doğunca zaten

oo süpersin..doğru yoldasın..ben sana akıl veriyorum kendi söküğümü dikemiyorum..hatta bişey daha aşılamadan sonra karnını sev, ordaymış gibi :)))

Burcu'dan tavsiyeler programına hoşgeldiniz :)))))

Anamm bu gece herkes beni çok seviyor
seninde ağzından bal damlıyor canım ,umutsuz olduğumda kendime çok kızıyorum, çok utanıyorum, insan Allah'tan umudunu kesermi diyorum, sonra bir iki ağlıyorum kendime geliyorum..herşey güzel olacak inşallah

oooh bi kendime geldim..çok haklısın..iyki Allah' imanımız var şükürler olsun..sabretmek bazen 1 gün,bazen 7 yıllık bir sınav oluyor..umudu kesmek yok ..allah allahhhhh :)))

selm kızlar aranzda asılma yaptıran yada yaptıracak olan lar var mı?

evet dolu :))

şey bişey sorucam ayıp olmazsa , sen daha önce gelip bizim topiğe yazdın di mi? ben öyle hatırlıyorum sanki bizim kızlarla sohbet ettin gibi kalmış aklımda??????

oooh bi kendime geldim..çok haklısın..iyki Allah' imanımız var şükürler olsun..sabretmek bazen 1 gün,bazen 7 yıllık bir sınav oluyor..umudu kesmek yok ..allah allahhhhh :)))

Bugunun bombosada kocişin babanesinden geldi misafir teyzeye döndü ve dediki bununda uşagı geç oldu la havle vela kuvvet

Sevilmeyecek insan değilsin ki yavru :) İnsan zaten kendi kendini sıkıntıya sokarmış ne yaparsa da kendine yaparmış bak sana birşey anlatacam bizim bir komşumuz vardı 18 yıllık evliydiler ve kadın hamile kalamıyordu doktor su gün su saatte ilişkiye gireceksiniz sunu bunu yapacaksınız diyordu pat o gün kadının yada adamın annesi geliyordu gidin ya işimiz var diyorlardı onlar amaannn olur boş verin diyip 1 hafta bunların yanında kalıyorlardı sonra ilaç tedevisi oldu kadın bi işe yaramadı tüp bebek istedi 3 kez yaptırdı tutmadı kadında 5 vakit namazlı ağzından dua eksik olmazdı sonra artık pes dediler tamam bizim çocuğumuz olmuyor dediler ve tatile gittiler tatil dönüşü kadın 1 aylık hamileydi normal yoldan hamile kalmış ve çok sağlıklı bir kız çocuğu oldu ve kızı 1 yaşındayken ikincisine de hamile kaldı yine normal yollardan ve bir oğlu oldu çokda tatlıydılar suan kızı 8 yaşında oğluda 6 yaşında :) umarım senin içini ferahlatır bu hikaye

sen nasıl ağlıyorsun ya ne kadar enerji dolu bir insansın hatta dün baya bi geçmişte bedriye ile senin çamaşır suyu muhabbetine denk geldim gül gül ölecektim az saha çok komiksin,demek ki sen bütün olumsuzlukları kendi içinde yaşıyorsun mesela ben buraya hep yazdığımda bişeylerden şikayet ediyorum ama senin şikayet ettiğine denk geldiğimi hatırlamıyorum,sanki topiğin psikoloğu hibisin maşallah sana ama arada içini dök ve rahatla bari

Bugunun bombosada kocişin babanesinden geldi misafir teyzeye döndü ve dediki bununda uşagı geç oldu la havle vela kuvvet

töbeee sizin sülaledekiler senin yılları saymış, başka işleri yok sanırım ,gecende kv demişti di mi, buna benzer bişey...sanki sen geç yaptın töbe töbe

benim adetime 5 gün kala gelmişti, kasık ağrım yoktu benim, güğüslerim şişti sadece ve çok halsizdim , ve kan testi yaptırdım hamileydim (devam etmedi maalesef) senin için de hayırlısı olsun

bugün birazcık leke arttı düne göre. ya 20 günde tekrar adet mi görecem acaba?? üfff kafam karıştı

hem de nasıl..su gibi..

Allah'ım herşeye gücün yeter..

sağol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…