- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.061
ayyy maaşallah canım benim, ALlah kaderini, sağlığını , huyunu, herşeyini güzel etsn inşallah , darısı başına olsun bitanem
çekerim tabi belli zamnı varmı yoksa fırsat buldukçamı tamalıcam siz ekleyin beni azıcık sevap kazanırım hem
Canimsin yaa.inan uzun uzun yazamiyorumya özlüyorum bende cok.simdide tel den yazıyorum.insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.insallah siz kolay yoldan hiç uğraşmadan hamile kalırsınız(sanki ben kalmışım gibi konuştum:)))tamam tamam hadi bak senide beğendim kuşum.
ayy çok özledim seni yaa, sen şimdi evinde değilsin ya, sanki biz senle aynı evde yaşıyormuşuzda sen uzağa gitmişsin gibi hissediyorum ve özlüyorum seni burda olsan bile
ah tatlım benim ekliyorum ozaman, hepimizin karşısında tarihler yazıyor, geçmişteki kişilerinkini vaktin oldukça çek canım, bugünden itibaren sırası gelen kişileride günlük okursun.
Allah şimdiden kabul etsin inşallah canım benim, belkide senin duaların kabul olacak hiç belli olurmu, belki Allah göndermiştir seni. çok sevindim listeye eklenmek istediğine hemen yazıyorum seni
Canimsin yaa.inan uzun uzun yazamiyorumya özlüyorum bende cok.simdide tel den yazıyorum.insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.insallah siz kolay yoldan hiç uğraşmadan hamile kalırsınız(sanki ben kalmışım gibi konuştum:)))
Canimsin yaa.inan uzun uzun yazamiyorumya özlüyorum bende cok.simdide tel den yazıyorum.insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.insallah siz kolay yoldan hiç uğraşmadan hamile kalırsınız(sanki ben kalmışım gibi konuştum:)))
canım yaaaaa özlemcim süper bir yorum yapmışsın seni ayakta alkışlıyorum tatlım süpersinbuketim ruhun daha önce yaşadığı için o biliyordur hamile olduğunu canım ondandır öyle konuşman
elime zikirmatiği alıp başlıyorum inş benim içinde sizlerin duası kabul olur inş Allah evlat hasretiyle yakmasın ben artık çok istiyorum içim sızlıyo
canım ben de üşütmeden zannediyordum önce o sıvıyı ama yumurtllama belirtisiymiş spermlerin geçişini kolaylaştırıyor ve daha uzun süre yaşamasını sağlıyormuş o akıntı zaten o dönem sürekli ıslaklık hissi oluyor inşallah öyledir senin de bu ay müjdeni alırız
kızlar saatlerdir buralardayım tam kalabalıklaştı ama benim uykum geldi ben yatar,size iyi geceler
canım yaaaaa özlemcim süper bir yorum yapmışsın seni ayakta alkışlıyorum tatlım süpersin
canım Allahım kabul etsin inşallah canım benim. sorma hepimizin derinden içi sızlıyor bu konuda ama napalım atıyoruz içimize, bazen atıyoruz dışımıza
hatta ben 2 gün evvel oyuncakçıdan sanal bebek almış bir insanımaaaaaa ben onu dünden beri beslemiyorum altını temizlemiyorum oynamıyorum, anammmm çocuk ne halde acaba unuttum resmen, nebiçim sanal anneyim ben yaa
tmyomr / TÜMAY okudum Allah kabul eder inş şimdi diğerleri içinde 100er tane okimmi yani yapabildiğim kadar buarada hergünmü bulistedki herkes için okucam yoksa sırası gelenemi
canım bişi sorsam şu uzayan akıntıyı tek bu ay farkettim benuzuyodu bariz hatta bi kaç gün devam etti çok afedersin birliktelikten sonra ertesi gün sıvı bi akıntı oluyo ya normalde bu ay bende ekstra ilişkinin bi gün sonrası ama hep bu yumurtlama akıntısı gibi akıntı geldi anlam veremedim
Allah rahatl�k versin can�m arkada��m, bende yatar�m �imdi, e�im uyuya kald� yaz�k koltukta
yasemiiiiin yok anam sen çocuk mocuk yapma daha oyuncağa sahip çıkamıyorsun garibim yazık senin elinde helak olur
teşekkürler canım benim ilk deneme ayım olacak bu ay ve yatılı misafirim var o yüzden ovulasyon testini yapmam sıkıntı olacak gibi atladım bu ay sadece akıntı takibi yapıyorum bugün 9. günüm yumurtlamadan sonraki gibi akıntım var beyaz pütürlü bu akıntı anladığım kadarıyla akışkan saydam ve elastşk bi akıntıya dönüşecek 2-3 güne bekliyorum kendilerini
canım o zaman yumurtlama olmuştur, taoplam da 2,5-3 gün falan sürüyo bu belirtiler zaten sen kaç günde bir adet olursun? bu durum adetin ilk gününden sonra sayınca kaçıncı günde yaşandı? bana bi yazarsan , bu akıntının yumurtlama akıntısı olup olmadığını yazabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?