Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

çekerim tabi belli zamnı varmı yoksa fırsat buldukçamı tamalıcam siz ekleyin beni azıcık sevap kazanırım hem

çekerim tabi belli zamnı varmı yoksa fırsat buldukçamı tamalıcam siz ekleyin beni azıcık sevap kazanırım hem

ah tatlım benim ekliyorum ozaman, hepimizin karşısında tarihler yazıyor, geçmişteki kişilerinkini vaktin oldukça çek canım, bugünden itibaren sırası gelen kişileride günlük okursun.
Allah şimdiden kabul etsin inşallah canım benim, belkide senin duaların kabul olacak hiç belli olurmu, belki Allah göndermiştir seni. çok sevindim listeye eklenmek istediğine hemen yazıyorum seni

Canimsin yaa.inan uzun uzun yazamiyorumya özlüyorum bende cok.simdide tel den yazıyorum.insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.insallah siz kolay yoldan hiç uğraşmadan hamile kalırsınız(sanki ben kalmışım gibi konuştum:)))

elime zikirmatiği alıp başlıyorum inş benim içinde sizlerin duası kabul olur inş Allah evlat hasretiyle yakmasın ben artık çok istiyorum içim sızlıyo

buketim ruhun daha önce yaşadığı için o biliyordur hamile olduğunu canım ondandır öyle konuşman

canım benim belkide Allah söyletiyordur, kalacaksın demekki Allahın izni ile yaa, ya biz topluca sana özel bir dua filan okusak hani senin transferinin yapılacağı gün. ne okusak ne yapsak kuşum, eğer istediğin özel bir dua, tesbih vs ne bilim varsa bişey söyle bana, yazayım ilk sayfaya, mecbur tutmayız kim isterse okur senin için, bu topikte seni sevmeyen olmadığına göre, kim görürse okur bence canım, müsait ola herkes okur o gün.

buketim ruhun daha önce yaşadığı için o biliyordur hamile olduğunu canım ondandır öyle konuşman
canım yaaaaa özlemcim süper bir yorum yapmışsın seni ayakta alkışlıyorum tatlım süpersin
elime zikirmatiği alıp başlıyorum inş benim içinde sizlerin duası kabul olur inş Allah evlat hasretiyle yakmasın ben artık çok istiyorum içim sızlıyo

canım Allahım kabul etsin inşallah canım benim. sorma hepimizin derinden içi sızlıyor bu konuda ama napalım atıyoruz içimize, bazen atıyoruz dışımıza
hatta ben 2 gün evvel oyuncakçıdan sanal bebek almış bir insanım aaaaaa ben onu dünden beri beslemiyorum altını temizlemiyorum oynamıyorum, anammmm çocuk ne halde acaba unuttum resmen, nebiçim sanal anneyim ben yaa

kız inşallah da benden bi durum olmaz şu akıntı olayıda ben yanlış bişi biliyorum galiba kumurtlama tarihim 7-13 arasıydı 7 sinde başladı akıntı gelmeye uzayan cinsten hı tamam demim yumurtlama akıntısı çünkü dah önce hiç farketmedim ama şimdi günüm geldi nerdeyse 5 gün var sanırım dün gene geldi akıntı dah öncede oldu yani yumurtlama bu kadar uzun sürmez heralde acaba spermler böle bi yapıya bürünürmü merak ettiğim bu çünü hep ilişkiden bi gün sonra geliyo jel gibi uzayan bişi anlam veremedim iltihap desem idrarda yanma falan yok nettende baktım bişi çıkmadı inşallah hastalık değil güzel yumurtlamaya işarettir hahahaha

tmyomr / TÜMAY okudum Allah kabul eder inş şimdi diğerleri içinde 100er tane okimmi yani yapabildiğim kadar buarada hergünmü bulistedki herkes için okucam yoksa sırası gelenemi

yasemiiiiin yok anam sen çocuk mocuk yapma daha oyuncağa sahip çıkamıyorsun garibim yazık senin elinde helak olur

tmyomr / TÜMAY okudum Allah kabul eder inş şimdi diğerleri içinde 100er tane okimmi yani yapabildiğim kadar buarada hergünmü bulistedki herkes için okucam yoksa sırası gelenemi

Sündüz'cüm şimdi geçmişteki arkadaşlar için sırasıyla oku bence okuyabildiğin kadar, yorulduğun yerden yarın devam edersin öylece okuyup gidersin

canım o zaman yumurtlama olmuştur, taoplam da 2,5-3 gün falan sürüyo bu belirtiler zaten sen kaç günde bir adet olursun? bu durum adetin ilk gününden sonra sayınca kaçıncı günde yaşandı? bana bi yazarsan , bu akıntının yumurtlama akıntısı olup olmadığını yazabilirim

yasemiiiiin yok anam sen çocuk mocuk yapma daha oyuncağa sahip çıkamıyorsun garibim yazık senin elinde helak olur

doğru diyorsun özlemcim sanal annelik dersimden düşük not aldım
Allah rahatlık versin güzel arkadaşlarım benim, hepinizi çok öpüyorum, kocişi tüm nazikliğim ile uyandırıp yatağa götüreyim ben

evet canım yumurta akıntısı diğer akıntılardan farklı, saydam kokusauz renksiz ve uzayan bir akıntı olmalı, bide zaten odaklanınca insan hissediyor, vajina yumuşak ve nemli oluyor

canım 35 günde bir adet oluyorum yani son üç aydır son adet tarihim geçen ayın 22 si ydi nette hesapladım 07-13 ovulasyon tarihimdi ve 7 sinde gerçekteb uzayan akıntı gelmeye başladı 3 gün üstüste akıntım oldu sonra kesildi daha sonra aralıklarla birliktelik oldukça bigün sonrası akıntı yine aynı şeffaf böle jel gibi uzayan cinsten yine yumurtlama akıntısı gibi nerdeyse en son dün oldu akıntım 21 inde yani 27 side beklenen günüm inan hiç anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…