Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

hem de nasıl..su gibi..

Allah'ım herşeye gücün yeter..

sağol canım..

Rica ederim kuzum benim :) kızlar sohbete doyum olmuyor sizinle ama ben kaçar eşim pc başına geçecek daha sonra yine görüşürüz herkes ii baksın kendine öpüyorum iyi geceler şimdiden canım benim :)

gizli saklı köşelerde tek başıma ağlıyorum sümüğümde akıyor , kimse görmüyor, bazen ağzıma giriyor sümğüm-tuzlu- onuda kimse görmüyor :))) ağlarkende çok çirkin olurum ayrıca :))))

evet çamaşır suyu muhabbeti çok komikti :))) aklım nelere çalışıyor benim ya :))))

burda ben çok mutlu oluyorum tubam...içimi döktüğüm zamanlarda oldu..ama anlatım yazıp tekrar tekrar mutsuz olmak ve mutsuz etmek istemiyorum ,bir an önce o mutsuzluktan kurtulmaya çalışıyorum..tabiki kolay değil...

aman boşver..göbeği sev sen ..sev kızzz :))))

Burcu can gönlü güzel arkadaşım kalbini ferah tut canım herşey çok güzel olucak...burda okadar çok mucize yaşadıkki sen hiç umudunu yitirme Allah'ın izniyle seninde Tubaninda Zeynebinde Sedaninda Meral ablaminda hayırlı haberlerini alıcaz inşallah en yakın zaman da

töbeee sizin sülaledekiler senin yılları saymış, başka işleri yok sanırım ,gecende kv demişti di mi, buna benzer bişey...sanki sen geç yaptın töbe töbe

:))))))) aynen daha kimlerden dutcam kin bilir görümcede yazın söyler kadro tamam olur
Burcu burda bize cıvıldayıp evde kendi kenfine jaraları baglama içinden be geçiyosa onu yaz paylaş içini dök emi kuzum hak geçiyo ozaman biz anlatıyoz sen anlatmıon tubanın frfigi gibi bişeydende sikayet ettigini duymadım bence okadar gğzel duavefiyosunki bazen allah kulun duası dahada fazla duymak için istedigini vermezmiş anladınmı bebegimm

inşallah canım benim...

Allah çok büyük..umudumu keserek nankörlük ederim

neyse boşver beni..bulantıların ne alemde..çok Öğürüyor musun? çarşamba gidecektin di mi?

Kuzummm sen nasılsınn nazlı melek seni kız merale miye abla dion senn yasın kaç guzuuu

Ağlıcam inan ki ne güzel şeyler yazmışsınız..inan ki kendime geldim..Allah razı olsun..nasıl güzelim şuan...

tamam içimi dökme seyanslarını başlatıyroum..az önce döktüm sizde tam destek hep destek verdiniz valla, süper oldu

Ayrıca görümcen kesin seni kıskanıyor, nedense içime öyle hissettim..ayy çok fenayımm..sende onlara inan göbeğini gere gere gez yanlarında

Kuzummm sen nasılsınn nazlı melek seni kız merale miye abla dion senn yasın kaç guzuuu

ASLI seni Meral'e söylüceeeeeem..sana yaşlı muamelesi yapıyor diceeeeemm.....şimdi eğer sen meral'e abla diyorsan bana da abla demelisin Meral'le aramızda 2 yaş var

Nazan,Aslı,Gülhan,Tubaaaa yeni bit foro koydum gördünüz mü yasemin ve gül'ün hastanede çekindikleri

Görümcem almanyada o gelmeye fogar kızım
Evet kendine gel silkelen ayy önceden ne gülerdik topikte yaa bi konu olurfu herkes kendibhikayesini anlatırdı hamileler çogaldi konular kapandı neyse bakalım gözlerim kapanıyı öptüm sizlerii burcubyaa sümüğünü koluna silseydi bari agzına girmeseydi yaaa :))))))))

heee koluma sileyim süper fikir

evet eskiden ne gülerdik..valla o günleri özledim..ama şimdide minik kuzuları seviyoruz,maşallah

hadi git yat guzum, iyi geceler

inşallah canım benim...

Allah çok büyük..umudumu keserek nankörlük ederim

neyse boşver beni..bulantıların ne alemde..çok Öğürüyor musun? çarşamba gidecektin di mi?
Canım bulantılar devam ediyo ama çıkarma yok şükürler olsun bide ağzımin hiç tadı yok kontrolümde salı günü :)))
Nazlı mı ( oylemiyim :)) ayyy ewett meral ablama abla diorum :))) canım yaşla alakalı değil duygusal bir nedenden ötürü :)))
ASLI seni Meral'e söylüceeeeeem..sana yaşlı muamelesi yapıyor diceeeeemm.....şimdi eğer sen meral'e abla diyorsan bana da abla demelisin Meral'le aramızda 2 yaş var
Canım istersen sana da abla diyim :))) Meral ablam benim manevi ablam :)) şikayet de edebilirsin amma kendi de biliyo :)))

Burju sana aglamak gercekten yakismiyor kiz ilk defa boyle negatif dusunurken gordum seni.sen bizlere moral verdin sayende yine dim dik durduk aaa agla ama fazla aglama agzini kapatip agla sumuk girmesin iceri.

yok kiz benim simdiye kadar tek goruldu bundan sonra ortaya cikarmi ikincisi bilemem. Kan degerlerimden ve yukselmesi 3 kat oluyorda ikiz gebelikten suphelenmislerdi ama iki kere gordugumuzde tekti biri 7 haftalikken digeri 8 haftalikken gitmidtis

hee hee manevi..tamam öyle olsun..hamilesin diye çok üstüne gitmiyorum
Ablan gurban ossunnn

tamam kuzum..bu sümük meselesine de bir çözüm bulucam

Ayyy Ayşe şimdi orda zırt pırt ultrasonada giremezsin.....offf meraktan çatlar insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…