- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.621
hem de nasıl..su gibi..
Allah'ım herşeye gücün yeter..
sağol canım..
sen nasıl ağlıyorsun ya ne kadar enerji dolu bir insansın hatta dün baya bi geçmişte bedriye ile senin çamaşır suyu muhabbetine denk geldim gül gül ölecektim az saha çok komiksin,demek ki sen bütün olumsuzlukları kendi içinde yaşıyorsun mesela ben buraya hep yazdığımda bişeylerden şikayet ediyorum ama senin şikayet ettiğine denk geldiğimi hatırlamıyorum,sanki topiğin psikoloğu hibisin maşallah sana ama arada içini dök ve rahatla bari
töbeee sizin sülaledekiler senin yılları saymış, başka işleri yok sanırım ,gecende kv demişti di mi, buna benzer bişey...sanki sen geç yaptın töbe töbe
Burcu can gönlü güzel arkadaşım kalbini ferah tut canım herşey çok güzel olucak...burda okadar çok mucize yaşadıkki sen hiç umudunu yitirme Allah'ın izniyle seninde Tubaninda Zeynebinde Sedaninda Meral ablaminda hayırlı haberlerini alıcaz inşallah en yakın zaman da
Burcu can gönlü güzel arkadaşım kalbini ferah tut canım herşey çok güzel olucak...burda okadar çok mucize yaşadıkki sen hiç umudunu yitirme Allah'ın izniyle seninde Tubaninda Zeynebinde Sedaninda Meral ablaminda hayırlı haberlerini alıcaz inşallah en yakın zaman da
bugün birazcık leke arttı düne göre. ya 20 günde tekrar adet mi görecem acaba?? üfff kafam karıştı
:))))))) aynen daha kimlerden dutcam kin bilir görümcede yazın söyler kadro tamam olur
Burcu burda bize cıvıldayıp evde kendi kenfine jaraları baglama içinden be geçiyosa onu yaz paylaş içini dök emi kuzum hak geçiyo ozaman biz anlatıyoz sen anlatmıon tubanın frfigi gibi bişeydende sikayet ettigini duymadım bence okadar gğzel duavefiyosunki bazen allah kulun duası dahada fazla duymak için istedigini vermezmiş anladınmı bebegimm
Kuzummm sen nasılsınn nazlı melek seni kız merale miye abla dion senn yasın kaç guzuuu
Ağlıcam inan ki ne güzel şeyler yazmışsınız..inan ki kendime geldim..Allah razı olsun..nasıl güzelim şuan...
tamam içimi dökme seyanslarını başlatıyroum..az önce döktüm sizde tam destek hep destek verdiniz valla, süper oldu
Ayrıca görümcen kesin seni kıskanıyor, nedense içime öyle hissettim..ayy çok fenayımm..sende onlara inan göbeğini gere gere gez yanlarında
Görümcem almanyada o gelmeye fogar kızım
Evet kendine gel silkelen ayy önceden ne gülerdik topikte yaa bi konu olurfu herkes kendibhikayesini anlatırdı hamileler çogaldi konular kapandı neyse bakalım gözlerim kapanıyı öptüm sizlerii burcubyaa sümüğünü koluna silseydi bari agzına girmeseydi yaaa :))))))))
heee koluma sileyim süper fikir
evet eskiden ne gülerdik..valla o günleri özledim..ama şimdide minik kuzuları seviyoruz,maşallah
hadi git yat guzum, iyi geceler
Canım bulantılar devam ediyo ama çıkarma yok şükürler olsun bide ağzımin hiç tadı yokinşallah canım benim...
Allah çok büyük..umudumu keserek nankörlük ederim
neyse boşver beni..bulantıların ne alemde..çok Öğürüyor musun? çarşamba gidecektin di mi?
Nazlı mıKuzummm sen nasılsınn nazlı melek seni kız merale miye abla dion senn yasın kaç guzuuu
Canım istersen sana da abla diyim :))) Meral ablam benim manevi ablam :)) şikayet de edebilirsin amma kendi de biliyo :)))ASLI seni Meral'e söylüceeeeeem..sana yaşlı muamelesi yapıyor diceeeeemm.....şimdi eğer sen meral'e abla diyorsan bana da abla demelisinMeral'le aramızda 2 yaş var
Ewettt ben gördüm süperker maşallahNazan,Aslı,Gülhan,Tubaaaa yeni bit foro koydum gördünüz mü yasemin ve gül'ün hastanede çekindikleri
İyi geceler canımmm
Burdan aslıyada bir lafım var güccülde cebime gir aslıııııı :)))))(((((
İyi geceler canımmm
Burdan aslıyada bir lafım var güccülde cebime gir aslıııııı :)))))(((((
Nazan,Aslı,Gülhan,Tubaaaa yeni bit foro koydum gördünüz mü yasemin ve gül'ün hastanede çekindikleri
Canım bulantılar devam ediyo ama çıkarma yok şükürler olsun bide ağzımin hiç tadı yokkontrolümde salı günü :)))
Nazlı mı( oylemiyim :)) ayyy ewett meral ablama abla diorum :))) canım yaşla alakalı değil duygusal bir nedenden ötürü :)))
Canım istersen sana da abla diyim :))) Meral ablam benim manevi ablam :)) şikayet de edebilirsin amma kendi de biliyo :)))
Burju sana aglamak gercekten yakismiyor kiz ilk defa boyle negatif dusunurken gordum seni.sen bizlere moral verdin sayende yine dim dik durduk aaa agla ama fazla aglama agzini kapatip agla sumuk girmesin iceri.
yok kiz benim simdiye kadar tek goruldu bundan sonra ortaya cikarmi ikincisi bilemem. Kan degerlerimden ve yukselmesi 3 kat oluyorda ikiz gebelikten suphelenmislerdi ama iki kere gordugumuzde tekti biri 7 haftalikken digeri 8 haftalikken gitmidtis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?