Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Trdeyken ne guzeldi ya 7 haftalikken karnimdan bakmislardi kalp atisina duymustum. Buraya bi geldim alttan bakcaz dedi. Bebege zarari yokmus ama karindan bakinca bu kalp atisi duyuluyorya o srs dalgalari cocugu rahatsiz ediyormus. Cok meraklilar ya alttan bakmaya

Kurabiyeler cok guzel gorunuyor

kuzum eğer benim paylaştığım fotoyu diyorsan, onlar kek, üzerlerinde şeker hamuruyla süsler var, tadları çok güzeldi..inşallah canın çekmez :))

Burcunum adaşım geldim geldim yettim gayri

nerdesin kız sen? ne muhabbetler döndü :)

Oyyy yirim ben seniiiii bu arada istediğin zaman fsh çayını yollarım canım bi alo de yeter :)))))
Hadi ben kaçtım iyi gecelerrrrr ablalarim )))))

oyy canım benim, tamam canım o çaya gelene kadar sırada bir sürü kürüm var onları bitireyim sana haber vericem, iy geceler canım öptüm seni, sarıldım :)))

Giriyoz canim haftaya persembe terminim var ama iste burda 12. Haftaya kadar vajinal bakiyorlar o rahatsizlik veriyor

anaa ne kötü , istemiyorum desen olmaz mı?

Kekmiydi onlar. Benim asermem bi tuhaf mesela ilk goruyorum canim cekiyor onu hemen yemem lazim yoksa 5 dk icinde ona asermem gidiyor;) yani suan canim hic cekmiyor merak etme::)).
Ama burnuma bazen olmayan birsey kokuyor canim cekiyor 5 dk icinde yoksa geciyor

Malesef canim istemiyorum desemde bakmiyorlar sirf bu yuzden bir hafta daha gec gideyim diyorum ozaman 12 doluyor ama kistleri takip etmek zorunda ve guatr takipte olmali

oo ne kolay bir aşerme , kocan çok şanslı :))

bende o şeyi yiyene kadar aklımdan gitmezdi..1 hafta sonra bile olsa aklımda kalırdı..sen düşün ne kadar aç gözlü olduğumu :))))

Ilk gebeligimde deli gibi aseriyordum. Hic yemedigim birseydi tadinida bilmem. Biri yerken gordum market market dolastim onu bulana kadar ve iki gun sirf onu yedim tabi haliylede tiskinmistim sonrasinda bidaha agzima surmedim.
Evet kocam sansli ne yapsin 5 dk icinde yetistiremeyecegi icin israrda etmeyecegimi biliyor. Gecen marketin onunden gecerken bisey aserdim zavallim hadi gir cabuk al dedi aldim cok az yedim bitti yani naz yapcam yapamiyom. Baska bi yontem bulmam lazim simarmak icin::))

Buradayım canım sîzleri okuyorum burayı böyle kalabalık görünce mutlu oluyorum Yasemin mesaj atmış Nazlı betüşümüz sarılık olmuş

Cok gecmis olsun betule. Sarilik korkulacak bi durum degilmis hemen hemen her dogan cocuk olurmus. Insaallah cabuk atlatirlar.Acil sifa versin Rabbim

evet dolu :))

şey bişey sorucam ayıp olmazsa , sen daha önce gelip bizim topiğe yazdın di mi? ben öyle hatırlıyorum sanki bizim kızlarla sohbet ettin gibi kalmış aklımda??????

evet cnm bzen knusyorum bzende sadece okuyup ckyorum bnm btun ıslemler tem cktı esımnde yarın adetn 3. gunu tedavye baslayalım ddı doktor ne oluyo yanı yarın gdınce nolck

midem bulanıyo de, yat, çok duygusalım de, ilgi bekle...ooo bir sürü yöntem var..sonuna kadar tadını çıkar :)

Buradayım canım sîzleri okuyorum burayı böyle kalabalık görünce mutlu oluyorum Yasemin mesaj atmış Nazlı betüşümüz sarılık olmuş

Yasemin dua edin diyor sürüde çok azmış diyor doğum anında herkese tek tek dua ettim

anaaaa canım benim kıyamam,ne üzülmüştür şimdi , hemen dua edelim inşallah

evet cnm bzen knusyorum bzende sadece okuyup ckyorum bnm btun ıslemler tem cktı esımnde yarın adetn 3. gunu tedavye baslayalım ddı doktor ne oluyo yanı yarın gdınce nolck

okey, tekrar hoşgeldin o zaman

canlar,kuşlar,ninikler...ben çıkıyorum çocuklara sınav hazırladım şimid çıktı alıcam..sonrada yatarım..hepinizi öptüm..yarın aynı saatte aynı yerde buluşalum..konuşalım :))))) muck

Canım iyi geceler çok güze rüyalar gör mutlu bir şekilde kalk yeni haftaya mutlu başla

Canım iyi geceler çok güze rüyalar gör mutlu bir şekilde kalk yeni haftaya mutlu başla

bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…