- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.641
hee hee manevi..tamam öyle olsun..hamilesin diye çok üstüne gitmiyorum
Ablan gurban ossunnn
Kurabiyeler cok guzel gorunuyor
Burcunum adaşım geldim geldim yettim gayri
Oyyy yirim ben seniiiii bu arada istediğin zaman fsh çayını yollarım canım bi alo de yeter :)))))
Hadi ben kaçtım iyi gecelerrrrr ablalarim)))))
Giriyoz canim haftaya persembe terminim var ama iste burda 12. Haftaya kadar vajinal bakiyorlar o rahatsizlik veriyor
Kekmiydi onlar. Benim asermem bi tuhaf mesela ilk goruyorum canim cekiyor onu hemen yemem lazim yoksa 5 dk icinde ona asermem gidiyor;) yani suan canim hic cekmiyor merak etme::)).
Ama burnuma bazen olmayan birsey kokuyor canim cekiyor 5 dk icinde yoksa geciyor
ben yaptırıyorum bugün 4.iğnemi vurdum herhalde 10 gün sonra falan yapılır aşılamam,bŞka arjadaşlar da var hatta aşılama ile hamile kalan da var
yarın adetım 3. gunude ne olck nasl baslıcaz yarın tedavye hc blmyorum cnm antblrmsn
senin o sıpanı yerim ben aman sağlıklı olsun da elbet öğreneceksin doğunca zaten
evet dolu :))
şey bişey sorucam ayıp olmazsa, sen daha önce gelip bizim topiğe yazdın di mi? ben öyle hatırlıyorum sanki bizim kızlarla sohbet ettin gibi kalmış aklımda??????
Ilk gebeligimde deli gibi aseriyordum. Hic yemedigim birseydi tadinida bilmem. Biri yerken gordum market market dolastim onu bulana kadar ve iki gun sirf onu yedim tabi haliylede tiskinmistim sonrasinda bidaha agzima surmedim.
Evet kocam sansli ne yapsin 5 dk icinde yetistiremeyecegi icin israrda etmeyecegimi biliyor. Gecen marketin onunden gecerken bisey aserdim zavallim hadi gir cabuk al dedi aldim cok az yedim bitti yani naz yapcam yapamiyom. Baska bi yontem bulmam lazim simarmak icin::))
Buradayım canım sîzleri okuyorum burayı böyle kalabalık görünce mutlu oluyorum Yasemin mesaj atmış Nazlı betüşümüz sarılık olmuş
Yasemin dua edin diyor sürüde çok azmış diyor doğum anında herkese tek tek dua ettim
evet cnm bzen knusyorum bzende sadece okuyup ckyorum bnm btun ıslemler tem cktı esımnde yarın adetn 3. gunu tedavye baslayalım ddı doktor ne oluyo yanı yarın gdınce nolck
Canım iyi geceler çok güze rüyalar gör mutlu bir şekilde kalk yeni haftaya mutlu başlamidem bulanıyo de, yat, çok duygusalım de, ilgi bekle...ooo bir sürü yöntem var..sonuna kadar tadını çıkar :)
anaaaa canım benim kıyamam,ne üzülmüştür şimdi , hemen dua edelim inşallah
okey, tekrar hoşgeldin o zaman
canlar,kuşlar,ninikler...ben çıkıyorum çocuklara sınav hazırladım şimid çıktı alıcam..sonrada yatarım..hepinizi öptüm..yarın aynı saatte aynı yerde buluşalum..konuşalım :))))) muck
Canım iyi geceler çok güze rüyalar gör mutlu bir şekilde kalk yeni haftaya mutlu başla
Canım iyi geceler çok güze rüyalar gör mutlu bir şekilde kalk yeni haftaya mutlu başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?