- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.661
slmmmmmmmmmmmm kızcelerrrimmmmmmmm
çok uzun süre oldu farkındayım ama naapiim bütün günüm öykü nisayla kocişe yemek bile yapamıyorum valla düşünün
sizleri çokk özledim haberlerinizi aldım burcudan çok sevindim
ASLIcım hamileymiş Özlemcim Ayşem çok sevindim kızlar sizin adınıza darısı bekleyenlerin başına inş
BUketçim tatlı minişin hayırlı uğurlu olsun inş güle güle büyüt tatlım sarılık olmuş galiba korkma geçer tatlım bebeklerde olabiliyo bol bol emzir çabucak toparlanır
NAZANCIM kilona dikkat et valla gitmiyo o kilolar öyle hemen doğumdan sonra söyliimmmdaha süt olsun diyede yiyicen bebiş doğunca
sedacım ben dün sana sms yolladım ben burcu diye, gelmedi herhalde, dur bu seferde whatsappdan yazayım sana
çok uzun süre oldu farkındayım ama naapiim bütün günüm öykü nisayla kocişe yemek bile yapamıyorum valla düşünün
ASLIcım hamileymiş Özlemcim Ayşem çok sevindim kızlar sizin adınıza darısı bekleyenlerin başına inş
BUketçim tatlı minişin hayırlı uğurlu olsun inş güle güle büyüt tatlım sarılık olmuş galiba korkma geçer tatlım bebeklerde olabiliyo bol bol emzir çabucak toparlanır
NAZANCIM kilona dikkat et valla gitmiyo o kilolar öyle hemen doğumdan sonra söyliimmmdaha süt olsun diyede yiyicen bebiş doğunca
Canım görünürde iyi ,doktora aralıklarla gidiyormuş zaten büyük bi sıkıntı olsa müdahale ederlerdi sanırsam inşallah olmaz böyle işteASLII hep sorucam unutuyorum senin görümcen nasıl oldu
:)))) artık yapacak bişe yok sonlara geldik sayılır hem bebis iyi olsunda dicem de doktor daha iyi bilir kızdırna dktorunugünaydınnn kuzularr betüşümüze geçmişcikler olsunn
ya benim doktor gene kızdı bana e alıp veremedigi varsa benle iyiki 5 10 15 20 kilo aldık kızıyo bana
Oh ne gusel tatlım mis gibi kokusunu cek içine:)iiyim canım nolsun bebişle uğrasıoz gecemiz gündüzümüz ooooo
amin cnm aminAmin canım ağzına sağlık, ne güzel dua etmişsin, Rabbim günahlarımızı affetsin inşallah
tamam diyorum artık bişey yapmıcam zaten sürekli bu işin peşindeydim..yaza da tüp olsun inşallah dedim..evet bişey yapmıyorum ama zihnimden atamıyorum heran bebek fikri aklımda..böyle tevekkül mü olur? kendimi kandirııyorum..Allah'tan sabır ve kabullenme diliyorum inşallah..aman içinizi şişirdim
Günaaayyyydııınnnn kızlar dün akşam gelmedim kimse yoktur diye ama maşallah iyi kaynatmışsınız erkenden uyyorum bu aralar;
aslıııııı yarın randevun varmış inşallah kalp atışını duyarsın çoooookkkk güzeeeelllll
nazaaaannn demek 10-15-20 kilo aldın bişey değilmiş canıım niye kızıyorsa bu doktoramaaan en fazla sezeryan doğurursun bişey olmaz,dert etme
Hoşgeldin canım demek erkenden uyuyosun:) bende yok ama yorulmuyorumki hep yatıyorum zaten:)
Özlem ewetttt yarın Allah nasip ederse heralde kalp atışını duycaz yarın 2 bucukta gitcez taaa keşke sabahtan gitseydik :)
ay hiç sorma özlem adama dogum pozisyonunu soruyom dönüp dönüp dogum pozisyonunda dio normal dogurtacak bu adama bana bi ışık görsem sezeryanın s bi duyabilsem ama korkarım olmayacak
Kız Didoş Buket doğurmadı Yasemin doğurdu hatlar karıştı sanırımdemek kızçen seni çok yoruyor he bebekler bu kadar yoruyorlar mı yaa baksan kuzu gibiler ama gel de bana sor diyorsun dimi gözüm korkuyor valla.
Canım görünürde iyi ,doktora aralıklarla gidiyormuş zaten büyük bi sıkıntı olsa müdahale ederlerdi sanırsam inşallah olmaz böyle işte
:)))) artık yapacak bişe yok sonlara geldik sayılır hem bebis iyi olsunda dicem de doktor daha iyi bilir kızdırna dktorunu
Canım çok sağol Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah bizlere de hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip eder inşallah kızını öp benin için Allah kolaylık versin sana :)
İnşallah canım hayırlısıyla..yaa evet çok erken uyuyorum biraz tv karşısında kestiriyorum sonra gidip yatağıma yatıyorum, kalp atışını duyarsın canım ayyy kesenin içinde minicik bebişinide görürsün
ay hiç sorma özlem adama dogum pozisyonunu soruyom dönüp dönüp dogum pozisyonunda dio normal dogurtacak bu adama bana bi ışık görsem sezeryanın s bi duyabilsem ama korkarım olmayacak
kızlar selamlar
dun gece biz hastaneden aradılar işitme testini yapmalıyız diye götürdük elifim bi türlü uslu durmadı hemşire saolsun epey uğraştı 1,5 saat sonra tek kulagına yapabildi ve geçti testi tek kulaktan (burada çok ağladım çok sevindim kızlar yaa ama diğerini yapamadılar bu akşam yada yarın sabahtan tekrardan inşAllah gecer yoksa 2.seviyeye sevk edicekler bizi kulağına o cihazı sokmasına musaade etmedi bi türlü cok korktu kızlar bize dua edin lutfen de hayrılısıyla geçsin diğer kulağından da hayırlısıyla 2.seviyeye gerek kalmasın inşAllah.. dualarınıza ihtiyacımız var..
ya kızlar elifİN çok ağrısı oluyor gaz çıkarıyor ama az mı gelıyor anlayamadım akşamları nasıl ağlıyor anlatamam kıpkırmızı oluyor ağlamaktaN inanın akşam olucak diye korkar olduk hemşireyle konuştum bi damla adı verdi onu kullan bakalım dedi dün testi yapan hemşirede dedi hep böyle huysuz mu dedi akşam saatiydi daha da artıyor sonra bu ağlamalar dedim o da dedi Allah yardımcın olsun dedi bakalım testi geçsin hayırlısıyla doktorada göstericez bi bakalaım ne dicek zinco diye bi damla kullanıyordum baska bi damla adı verdi onu kullan dedi de doktor muayene etmeden almayalım dedik.. hayırlısı Allah tan..
burcu canım benim sana msj attım kızın kulağını bildireyim diye üstün körü burayı okurken üzüldüm seninde canın sıkkınmış bende haldır haldır yazdım derdimi hemen derdini sormadan çok üzüldüm bide bukete yazmışsın yaa buket oğurunca sende gelemiceksin diye onada ayrıca üzüldümm ben gelmeye çalışıyorum ama eskisi gibi olamıyor tabi ama çoğalıcak gelişlerim hepimiz çok daha fazla gelicez hep beraberiz biz yüreklerimiz bir.. sen sakın ümitsizliğe düşme ki benimde düştüğüm anlar çok oldu ama mevlam güldürdü yüzümüzü hepimizin vakti saati var sen çalışmalara devam et ve sabırla bekle bak sana da hayırlısıyla konacak göbeğine bir melek inşAllah yarabbim.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah..
oyyy maşallah canım allah bağışlasın hayırlı ömürler nasip etsinEki Görüntüle 848736 Eki Görüntüle 848737
teyzeleri işte bal böcüşümün konaktan saçları dökülüp kesmek zorunda kalmadan önceki halleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?