Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Herkese günaydın herkese iyi haftalar :) güzel mutlu bir hafta olsun :)

Yasemincim cnm dualarım seninle ve bebişinle inş. bi sorun olmaz kuzucuğun iyileşir genelde bebeklerin hepsi sarılık olur korkma tatlım içirebiliyorsan 1 çay kaşığı sekerli su içir bebişe iyi gelir derler büyüklerimiz.

Gunaydin musmutlu huzurlu saglikli bir hafta gecirelim...
Burcum guzel arkadasim ben senin en kisa surede hamile kalacagina eminim oyle hissediyorum umutsuz olmak yok imanin sartlarinda ilk ne var Allahin varligina ve birligine inanmak hersey inanmak ile basliyor sende hamile kalacagina inan bundan sonraki goz yasin mutluluktan olsun gonlu guzel insan...
Yasemin Betule cok gecmis olsun korkma Allah in izniyle gecer gider sen hamilelik boyunca neler neler atlattin...

günaydınnn kuzularr betüşümüze geçmişcikler olsunn

ya benim doktor gene kızdı bana e alıp veremedigi varsa benle iyiki 5 10 15 20 kilo aldık kızıyo bana

slmmmmmmmmmmmm kızcelerrrimmmmmmmm
çok uzun süre oldu farkındayım ama naapiim bütün günüm öykü nisayla kocişe yemek bile yapamıyorum valla düşünün
sizleri çokk özledim haberlerinizi aldım burcudan çok sevindim
ASLIcım hamileymiş Özlemcim Ayşem çok sevindim kızlar sizin adınıza darısı bekleyenlerin başına inş
BUketçim tatlı minişin hayırlı uğurlu olsun inş güle güle büyüt tatlım sarılık olmuş galiba korkma geçer tatlım bebeklerde olabiliyo bol bol emzir çabucak toparlanır
NAZANCIM kilona dikkat et valla gitmiyo o kilolar öyle hemen doğumdan sonra söyliimmm daha süt olsun diyede yiyicen bebiş doğunca

durduramıyorum kendimi ne yapayım daha bu gece baklavaları götürüyodum löp öp rüyamda

sedacım ben dün sana sms yolladım ben burcu diye, gelmedi herhalde, dur bu seferde whatsappdan yazayım sana

Ay geldi geldi kaydettim canım yaa neden numara istedim ki senden ben almadım gibi kalmış aklımda Burcum ne demek olumsuz düşünüyorum olmayacak sanıyorum sen kalmıcan da ben mi kalıcam ayol sen gebelik geçirdin ama ben hiç kalamadım kalabiliyor muyum onu da bilmiyorum her zaman diyorum ben doğurursam herkes doğurur yani. Senin de olacak hatta aşılamayla sana baya şans veriyordum tüpte daha çok veriyorum sen kafanı dağıt gez dolaş ye iç hiç düşünme olacak mı olmayacak mı inan düşünmekle olmuyor zaman kısmet..

Kız Didoş Buket doğurmadı Yasemin doğurdu hatlar karıştı sanırım demek kızçen seni çok yoruyor he bebekler bu kadar yoruyorlar mı yaa baksan kuzu gibiler ama gel de bana sor diyorsun dimi gözüm korkuyor valla.

ASLII hep sorucam unutuyorum senin görümcen nasıl oldu
Canım görünürde iyi ,doktora aralıklarla gidiyormuş zaten büyük bi sıkıntı olsa müdahale ederlerdi sanırsam inşallah olmaz böyle işte
günaydınnn kuzularr betüşümüze geçmişcikler olsunn

ya benim doktor gene kızdı bana e alıp veremedigi varsa benle iyiki 5 10 15 20 kilo aldık kızıyo bana
:)))) artık yapacak bişe yok sonlara geldik sayılır hem bebis iyi olsunda dicem de doktor daha iyi bilir kızdırna dktorunu

Canım çok sağol Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah bizlere de hayırlısıyla kucağımiza almayi nasip eder inşallah kızını öp benin için Allah kolaylık versin sana :)

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrr
ay yasemin doğum yapmmış gelmiş betülü çok mutlu oldum Allah sağlık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin darısı bukete, nazana, ve sırasıyla herkese...
benim de annecim geldi çok mutluyum, bir sürü cici getirmiş, karyolasını da aldık gelince fotosunu yüklerim aslında erken ama annem alalım dedi.

Günaaayyyydııınnnn kızlar dün akşam gelmedim kimse yoktur diye ama maşallah iyi kaynatmışsınız erkenden uyyorum bu aralar;

burcuuu sümük muhabbetinle midemi bulandırdın yeteeeerrr
kuzucuğum ne demek ümitsizliğe kapılmak,sen burda hepimize ümit veriyorsun bizi gaza getiriyorsun neden içindekileri bizimle paylaşmıyorsun,hepimizin zaman zaman ümitsizlikleri oldu,ama bu uzun sürmez toparlanırsın,seninde bebişin olacak hatta bak şuan içimden geçti senin kızın olacak çekik gözlüüü sen yeterki biraz düşünme başka şeylerle uğraş zaten tamamen kafandan atamazsın ama birazcık rahatlat kendini ,isyan ettiğini tevekkül etmediğini falanda düşünme,seni seviyoruz

nazaaaannn demek 10-15-20 kilo aldın bişey değilmiş canıım niye kızıyorsa bu doktor amaaan en fazla sezeryan doğurursun bişey olmaz,dert etme

yasemiiin canım kuzun sarılık olmuş ama dert etme bütün yeni doğan bebekler sarılık olur bazıları hafif atlatır belli bile etmez,genelde sarılık olan bebeklerin yüzlerine sarı tülbent örterler,bilmem ne kadar işe yarar,zamanla geçecektir dert etme,yada hastanede ışık eriyorlar öyle bişey yaparlar,geçmiş olsun

sağol canım,darısı diğer kızlara olur inşallah

ayşe canım tahmin istemişsin bence oğlun olacak

aslıııııı yarın randevun varmış inşallah kalp atışını duyarsın çoooookkkk güzeeeelllll

iiyim canım nolsun bebişle uğrasıoz gecemiz gündüzümüz ooooo
Oh ne gusel tatlım mis gibi kokusunu cek içine:)
Amin canım ağzına sağlık, ne güzel dua etmişsin, Rabbim günahlarımızı affetsin inşallah
amin cnm amin

cnm benım ılk defa senı bu sekılde olumsuz gordum rabbım herseyın hayırlısınız nasıp etsın.sen de anne olucaksın nasıpse bunun ıçın hıcbır sebep yok rabbım oldıycek bırgun sen bıle anlamıycaksın ıcındekı mucizenı .demekkı bızlerı henuz annelıge hazır gormuyordur belkı suan ıcın bu hayırlıdır bılemeyızkı ben ınanıyorum kı en yakın zamanda senınde bebegın olucak.komşumun 2 tupude kapalıydı ve tup bebek yaptırdır tutmadı 1 sene sonra tekrar tup bebek ıcın basvurduklarında hamıle oldugunu ogrendık bu bir mucize degılmıdır rabbım en eglerse gusel egler cnm .ben neler yasadım bışlıyosun 3 defa kaybettım hele 3.sunde sag tupumu kaybettım ama hala umudum var ben bıle umutluyken kii %50ye dustu sansım hıcbır zaman umudunu yıtırme.suan cevremde okadar cok yenı hamıleler varkı sevınıyorum onlara eskıden uzulurdum ama artık üzülmüyorum vardır bundada bır hayır dıyorum aklımı bılıyosun zayıflamayla dagıtmaya calışıyorumspor yapıyorum.sende bı skeılde kafandan atmaya calış .bol bol tefekkur et cnm rabbım mucize emanetlerımızı gonderıcek ınsallah

Hoşgeldin canım demek erkenden uyuyosun:) bende yok ama yorulmuyorumki hep yatıyorum zaten:)
Özlem ewetttt yarın Allah nasip ederse heralde kalp atışını duycaz yarın 2 bucukta gitcez taaa keşke sabahtan gitseydik :)

nazaaaannn demek 10-15-20 kilo aldın bişey değilmiş canıım niye kızıyorsa bu doktor amaaan en fazla sezeryan doğurursun bişey olmaz,dert etme

ay hiç sorma özlem adama dogum pozisyonunu soruyom dönüp dönüp dogum pozisyonunda dio normal dogurtacak bu adama bana bi ışık görsem sezeryanın s bi duyabilsem ama korkarım olmayacak

Hoşgeldin canım demek erkenden uyuyosun:) bende yok ama yorulmuyorumki hep yatıyorum zaten:)
Özlem ewetttt yarın Allah nasip ederse heralde kalp atışını duycaz yarın 2 bucukta gitcez taaa keşke sabahtan gitseydik :)

yaa evet çok erken uyuyorum biraz tv karşısında kestiriyorum sonra gidip yatağıma yatıyorum, kalp atışını duyarsın canım ayyy kesenin içinde minicik bebişinide görürsün

ay hiç sorma özlem adama dogum pozisyonunu soruyom dönüp dönüp dogum pozisyonunda dio normal dogurtacak bu adama bana bi ışık görsem sezeryanın s bi duyabilsem ama korkarım olmayacak

canım hakkında hangi doğum şekli hayırlı ise zaten o sana nasip olur hiç merak etme,bak gül normal diyordu sezeryan oldu,iyikide oldu,yasemin sezeryan diyordu normal oldu,normal olan her zaman iyidir,eğer gerekirse zaten doktorlar normalde ısrar etmez sezeryan yapar

ayy hatlar karıştı valla bu aralar çk unutkanım yaaa neyse ben dedim bak BUKET artık sende doğur naapam kız yüzümü kara çıkarma tatlım ister istemez ilgi bekliyo büyüyo artık böcük e evde tek olunca napiim bütün gün onunla oynuyoruz iş kadını gibi oldum zaten öykü uyuyo ben bsşlıyorum işlere

amiiiiiiiiiiiiinnnn inşallah tatlım öpmezmiyim teyzesi sen iste

NAZANcım hala aşmı eriyosun sen kız ben 3 ay öyleydim insanın rüyalarına bile giriyo doğru bide bıkana kadar yemeden duramıyorsunda senin bebiş bayaa oldu maşallah demekki herkeste bir olmuyoo:26:

kızlar selamlar
dun gece biz hastaneden aradılar işitme testini yapmalıyız diye götürdük elifim bi türlü uslu durmadı hemşire saolsun epey uğraştı 1,5 saat sonra tek kulagına yapabildi ve geçti testi tek kulaktan (burada çok ağladım çok sevindim kızlar yaa ama diğerini yapamadılar bu akşam yada yarın sabahtan tekrardan inşAllah gecer yoksa 2.seviyeye sevk edicekler bizi kulağına o cihazı sokmasına musaade etmedi bi türlü cok korktu kızlar bize dua edin lutfen de hayrılısıyla geçsin diğer kulağından da hayırlısıyla 2.seviyeye gerek kalmasın inşAllah.. dualarınıza ihtiyacımız var..

ya kızlar elifİN çok ağrısı oluyor gaz çıkarıyor ama az mı gelıyor anlayamadım akşamları nasıl ağlıyor anlatamam kıpkırmızı oluyor ağlamaktaN inanın akşam olucak diye korkar olduk hemşireyle konuştum bi damla adı verdi onu kullan bakalım dedi dün testi yapan hemşirede dedi hep böyle huysuz mu dedi akşam saatiydi daha da artıyor sonra bu ağlamalar dedim o da dedi Allah yardımcın olsun dedi bakalım testi geçsin hayırlısıyla doktorada göstericez bi bakalaım ne dicek zinco diye bi damla kullanıyordum baska bi damla adı verdi onu kullan dedi de doktor muayene etmeden almayalım dedik.. hayırlısı Allah tan..

burcu canım benim sana msj attım kızın kulağını bildireyim diye üstün körü burayı okurken üzüldüm seninde canın sıkkınmış bende haldır haldır yazdım derdimi hemen derdini sormadan çok üzüldüm bide bukete yazmışsın yaa buket oğurunca sende gelemiceksin diye onada ayrıca üzüldümm ben gelmeye çalışıyorum ama eskisi gibi olamıyor tabi ama çoğalıcak gelişlerim hepimiz çok daha fazla gelicez hep beraberiz biz yüreklerimiz bir.. sen sakın ümitsizliğe düşme ki benimde düştüğüm anlar çok oldu ama mevlam güldürdü yüzümüzü hepimizin vakti saati var sen çalışmalara devam et ve sabırla bekle bak sana da hayırlısıyla konacak göbeğine bir melek inşAllah yarabbim.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah..

yaa evet çok erken uyuyorum biraz tv karşısında kestiriyorum sonra gidip yatağıma yatıyorum, kalp atışını duyarsın canım ayyy kesenin içinde minicik bebişinide görürsün
İnşallah canım hayırlısıyla..

Canımcim hakkında hangi doğum hayirliysa o olsun sen sağlıkla yavrunu dünyaya getirde inşallah kolay doğumlar olsun..

tatlım ağlarken morarmıyo dimi sadece kızarıyo bide karnını ayaklaryla içeri çekiyorsa gaz sancısıdır tatlım çok kötü o ys biliyorum benimde başıma gelmişti rezene ve anoson iç tatlım bide kız çocukları daha çok üşüyo ayaklarının altına dayanabileceği sıcaklıkta su torbası koy iyi gelir tatlım sende giydiğine içtiğine dikkat et emi seninde sütünden alıyo olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…