- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.681
oyyy maşallah canım allah bağışlasın hayırlı ömürler nasip etsin
Eki Görüntüle 848736 Eki Görüntüle 848737
teyzeleri işte bal böcüşümün konaktan saçları dökülüp kesmek zorunda kalmadan önceki halleri
OYY didemm çok tatlı maşallah allah acılarını göstermesin
kızlar gaz için elma yagı karnına sürcekmişiiz iyi geliyomuş birde belki üşütğyodur ayaklarını sıcak tutmaya çalışın bukette bi yagdan bahsetmişti bilemedim şimdi hangisi fayda ederse artık
ben her gün tatlı niyetine yemeklerden önce yemeklerden sonra ara öğün olarak birer ısırık alıyorum kendisinden teyzesi zatenAmaninnn yirim ben seni cicileride pek güzel oyy maşallah
Didemciğim maşallah kızına büyümüşte gülücükler atmaya başlamış,elbiseleride pek yakışmış Allah bağışlasın
bedriyeciğim çok şükür işitme testinden geçmiş elifimiz,diğer kulağı içinde geçecek bak gör,hiç bişey çıkmayacak.
gaz için geçen günde söylemiştim rezene çayı satılıyor eczanelerde sıcak suda eriyor onu sen içiyorsun bebişin rahatlıyo canım bi dene istersen,bide masaj hareketleri yap bacaklarını tut karnına doğru dizlerinden bük bu harekette iyi geliyor rahatlıyor ve her emzirdikten sonra sırtını sıvazla gazını çıkarmaya çalış canım,o zaman daha az sıkıntılı olur
amiin canımcımm çok sağol darısı başına artık
ne kadarlık oldu özlemcim bebişin nasıl oldu anlatsana yaww ben çok geri kaldımmm olaylardan valla(
evet ya o hareketleri yapıyorlardı videosunu izledim amanınnnn ben daha dokunmaya korkuyom demiştim ilk ama mutlu bile oluyo keratalar özellikle ayaklarını kollarına değdirince tavsiye ederimm
canlarım napıyosunuz ben iyiym ama korkuyorum artık beni gören çok bilmiş büyüklerim sen 1 ayı doldurmadan kesin doğurursun göbeğin çok aşağıda diyorlar süreklibirde çok rüya görür oldum hep doğum anını ve sonrasını görüyorum çocuğumu sevdiğimi kokladığımı görüyorum ve en son bugün gördüm o koku hala burnumda
sürekli pc başında çalışıyorsan gözlerin yorulmuş olabilirKızlar sanırım 1-2 haftadır sürekli sol gözüm seyiriyor hamilelikle bi ilgisi olabilirmi
canlarım napıyosunuz ben iyiym ama korkuyorum artık beni gören çok bilmiş büyüklerim sen 1 ayı doldurmadan kesin doğurursun göbeğin çok aşağıda diyorlar süreklibirde çok rüya görür oldum hep doğum anını ve sonrasını görüyorum çocuğumu sevdiğimi kokladığımı görüyorum ve en son bugün gördüm o koku hala burnumda
ya sen ne bakıosun milletein dediğine boşver saten 37. haftadan sonra olan doğumlara normal gözüyle bakılıyor nasip ne zamnsa o zaman gelecek sen bugnlerinin tadını çıkar cannım
Gunaydin musmutlu huzurlu saglikli bir hafta gecirelim...
Burcum guzel arkadasim ben senin en kisa surede hamile kalacagina eminim oyle hissediyorum umutsuz olmak yok imanin sartlarinda ilk ne var Allahin varligina ve birligine inanmak hersey inanmak ile basliyor sende hamile kalacagina inan bundan sonraki goz yasin mutluluktan olsun gonlu guzel insan...
Yasemin Betule cok gecmis olsun korkma Allah in izniyle gecer gider sen hamilelik boyunca neler neler atlattin...
günaydınnn kuzularr betüşümüze geçmişcikler olsunn
ya benim doktor gene kızdı bana e alıp veremedigi varsa benle iyiki 5 10 15 20 kilo aldık kızıyo bana
günaydın kızlarrrrrr
ay yasemin doğum yapmmış gelmiş betülü çok mutlu oldum Allah sağlık ve huzurla büyütmeyi nasip etsin darısı bukete, nazana, ve sırasıyla herkese...
benim de annecim geldi çok mutluyum, bir sürü cici getirmiş, karyolasını da aldık gelince fotosunu yüklerim aslında erken ama annem alalım dedi.
Günaaayyyydııınnnn kızlar dün akşam gelmedim kimse yoktur diye ama maşallah iyi kaynatmışsınız erkenden uyyorum bu aralar;
burcuuu sümük muhabbetinle midemi bulandırdın yeteeeerrr
kuzucuğum ne demek ümitsizliğe kapılmak,sen burda hepimize ümit veriyorsun bizi gaza getiriyorsun neden içindekileri bizimle paylaşmıyorsun,hepimizin zaman zaman ümitsizlikleri oldu,ama bu uzun sürmez toparlanırsın,seninde bebişin olacak hatta bak şuan içimden geçti senin kızın olacak çekik gözlüüüsen yeterki biraz düşünme başka şeylerle uğraş zaten tamamen kafandan atamazsın ama birazcık rahatlat kendini ,isyan ettiğini tevekkül etmediğini falanda düşünme,seni seviyoruz
ll
Kızlar sanırım 1-2 haftadır sürekli sol gözüm seyiriyor hamilelikle bi ilgisi olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?