Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

OYY didemm çok tatlı maşallah allah acılarını göstermesin

kızlar gaz için elma yagı karnına sürcekmişiiz iyi geliyomuş birde belki üşütğyodur ayaklarını sıcak tutmaya çalışın bukette bi yagdan bahsetmişti bilemedim şimdi hangisi fayda ederse artık

amin nazancım amin hiçbir anneye göstermsin inş ya gözünden yaş gelse için yanıyo inan
Amaninnn yirim ben seni cicileride pek güzel oyy maşallah
ben her gün tatlı niyetine yemeklerden önce yemeklerden sonra ara öğün olarak birer ısırık alıyorum kendisinden teyzesi zaten
güzel gören gözlerine teşekkür ettik senin minişin fotoğraflarınıda görürüz inş

Didemciğim maşallah kızına büyümüşte gülücükler atmaya başlamış,elbiseleride pek yakışmış Allah bağışlasın

bedriyeciğim çok şükür işitme testinden geçmiş elifimiz,diğer kulağı içinde geçecek bak gör,hiç bişey çıkmayacak.
gaz için geçen günde söylemiştim rezene çayı satılıyor eczanelerde sıcak suda eriyor onu sen içiyorsun bebişin rahatlıyo canım bi dene istersen,bide masaj hareketleri yap bacaklarını tut karnına doğru dizlerinden bük bu harekette iyi geliyor rahatlıyor ve her emzirdikten sonra sırtını sıvazla gazını çıkarmaya çalış canım,o zaman daha az sıkıntılı olur

Didemciğim maşallah kızına büyümüşte gülücükler atmaya başlamış,elbiseleride pek yakışmış Allah bağışlasın

amiin canımcımm çok sağol darısı başına artık
ne kadarlık oldu özlemcim bebişin nasıl oldu anlatsana yaww ben çok geri kaldımmm olaylardan valla(

evet ya o hareketleri yapıyorlardı videosunu izledim amanınnnn ben daha dokunmaya korkuyom demiştim ilk ama mutlu bile oluyo keratalar özellikle ayaklarını kollarına değdirince tavsiye ederimm

canlarım napıyosunuz ben iyiym ama korkuyorum artık beni gören çok bilmiş büyüklerim sen 1 ayı doldurmadan kesin doğurursun göbeğin çok aşağıda diyorlar sürekli birde çok rüya görür oldum hep doğum anını ve sonrasını görüyorum çocuğumu sevdiğimi kokladığımı görüyorum ve en son bugün gördüm o koku hala burnumda

canım benim hesabıma göre bugün 6+2 ama bilmiyorum doktor ne der şimdilik keseyi yeni gördüğü için son adete göre baktı onu yazdı,anlatacak pek bişey yok henüz hamile olduğumu kendim bile idrak edemiyorum henüz çok küçük pek öyle belirtide yok sadece aşırı derecede gaz var geceleri felaket bi kasık ağrısı ile uyanıyorum ama her zaman değil,bazen gün içindede oluyor,mesela şuan yemek yediğim için karnım çok şişti patlayacak bomba gibi karnım

ay saçmalamasınlar benimkilerdebana dio daha 2 ay var diyorum yok diyolar inş. zamandında gelcekler allahın izni ile sen onu buu bırakta benle aranda iki gün vardı kız ne zaman öne geçtin sen

Bedisim Elif imize gecmis olsun insallah diger kulaktanda gecer testi ayaklarini sicak tut Elifinde ayaklarini sicak tut sen usutursen onun gazi alur sut urunleti ve cikolata yersen gazi olurmus dikkat et tatlim...

didem kızın çok tatlı maşallah bedişcim gazını çıkrtsada gaz ağrısı olabiliyor ben hem zinco hem metsil birlikte verdim ancak rahatladı yasemincim geçmiş olsun sarılık olmuş bol bol emzir florasanı açık tut bide su verebilirsin ii gelir inş burcum canım üzülmüşsün ağlamışsın ağla bitanem sende insansın hep dimdik duramazsın şimdi ağla içindekileri boşalt sonra yeniden umut doldur içine hissetiklerin kolaydeğil allahım nasip edince olacak ama olacak işte allahım vermiceği şeyin hayalini kurdurmazmış duaya devam seni çok seviyorum canım benim mutlu umutlu kal çok öpüyorum

ya sen ne bakıosun milletein dediğine boşver saten 37. haftadan sonra olan doğumlara normal gözüyle bakılıyor nasip ne zamnsa o zaman gelecek sen bugnlerinin tadını çıkar cannım

ya sen ne bakıosun milletein dediğine boşver saten 37. haftadan sonra olan doğumlara normal gözüyle bakılıyor nasip ne zamnsa o zaman gelecek sen bugnlerinin tadını çıkar cannım

canım öyle diyosun da insan ister istemez aklına takılıyor ne kadar takmıyorum desemde aklımdanda tam anlamıyla çıkmıyor bol bol dua ediyorum sağlıklı sıhatli zamanında gelsin diye

oyy Tümayım sağol kuzum, dün ağzımın payını aldım kendime geldim :))) siz böyle yazınca bir huzur çöküyor üzerime

günaydınnn kuzularr betüşümüze geçmişcikler olsunn

ya benim doktor gene kızdı bana e alıp veremedigi varsa benle iyiki 5 10 15 20 kilo aldık kızıyo bana

amannnn Nazan bpşver, he hü de geç, inana ki ben şimdi hamile kalsam aldığım kilolar umrumda olmaz..yıllardık bekledin hamdolsun Rabbim verdi bırakta rahat rahat hamileliğini yaşa, istediğini ye iç, zor buldun tadını çıkar :))

anamm sen bayadır gelmiyorsun Bircan demek ki..gözün aydın canım..ohhh süpre kot fotoları bakarız

oyyy süper benim sümükler senin mideni bulandırdı demek bak üzülüyordun midem bulanmıyor diye
Herkes erkek çocuk ister yani genek olarak..biz eşimle kız çocuk istiyoruz valla özlem kızzz
tamam bugün kendime geldim
anaaa sen miniğin kalp sesini duydun mu? duymadıysan ne zaman duyucan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…