- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.701
Oh ne gusel tatlım mis gibi kokusunu cek içine:)
amin cnm amin
cnm benım ılk defa senı bu sekılde olumsuz gordum rabbım herseyın hayırlısınız nasıp etsın.sen de anne olucaksın nasıpse bunun ıçın hıcbır sebep yok rabbım oldıycek bırgun sen bıle anlamıycaksın ıcındekı mucizenı .demekkı bızlerı henuz annelıge hazır gormuyordur belkı suan ıcın bu hayırlıdır bılemeyızkı ben ınanıyorum kı en yakın zamanda senınde bebegın olucak.komşumun 2 tupude kapalıydı ve tup bebek yaptırdır tutmadı 1 sene sonra tekrar tup bebek ıcın basvurduklarında hamıle oldugunu ogrendık bu bir mucize degılmıdır rabbım en eglerse gusel egler cnm .ben neler yasadım bışlıyosun 3 defa kaybettım hele 3.sunde sag tupumu kaybettım ama hala umudum var ben bıle umutluyken kii %50ye dustu sansım hıcbır zaman umudunu yıtırme.suan cevremde okadar cok yenı hamıleler varkı sevınıyorum onlara eskıden uzulurdum ama artık üzülmüyorum vardır bundada bır hayır dıyorum aklımı bılıyosun zayıflamayla dagıtmaya calışıyorumspor yapıyorum.sende bı skeılde kafandan atmaya calış .bol bol tefekkur et cnm rabbım mucize emanetlerımızı gonderıcek ınsallah
kızlar selamlar
dun gece biz hastaneden aradılar işitme testini yapmalıyız diye götürdük elifim bi türlü uslu durmadı hemşire saolsun epey uğraştı 1,5 saat sonra tek kulagına yapabildi ve geçti testi tek kulaktan (burada çok ağladım çok sevindim kızlar yaa ama diğerini yapamadılar bu akşam yada yarın sabahtan tekrardan inşAllah gecer yoksa 2.seviyeye sevk edicekler bizi kulağına o cihazı sokmasına musaade etmedi bi türlü cok korktu kızlar bize dua edin lutfen de hayrılısıyla geçsin diğer kulağından da hayırlısıyla 2.seviyeye gerek kalmasın inşAllah.. dualarınıza ihtiyacımız var..
ya kızlar elifİN çok ağrısı oluyor gaz çıkarıyor ama az mı gelıyor anlayamadım akşamları nasıl ağlıyor anlatamam kıpkırmızı oluyor ağlamaktaN inanın akşam olucak diye korkar olduk hemşireyle konuştum bi damla adı verdi onu kullan bakalım dedi dün testi yapan hemşirede dedi hep böyle huysuz mu dedi akşam saatiydi daha da artıyor sonra bu ağlamalar dedim o da dedi Allah yardımcın olsun dedi bakalım testi geçsin hayırlısıyla doktorada göstericez bi bakalaım ne dicek zinco diye bi damla kullanıyordum baska bi damla adı verdi onu kullan dedi de doktor muayene etmeden almayalım dedik.. hayırlısı Allah tan..
burcu canım benim sana msj attım kızın kulağını bildireyim diye üstün körü burayı okurken üzüldüm seninde canın sıkkınmış bende haldır haldır yazdım derdimi hemen derdini sormadan çok üzüldüm bide bukete yazmışsın yaa buket oğurunca sende gelemiceksin diye onada ayrıca üzüldümm ben gelmeye çalışıyorum ama eskisi gibi olamıyor tabi ama çoğalıcak gelişlerim hepimiz çok daha fazla gelicez hep beraberiz biz yüreklerimiz bir.. sen sakın ümitsizliğe düşme ki benimde düştüğüm anlar çok oldu ama mevlam güldürdü yüzümüzü hepimizin vakti saati var sen çalışmalara devam et ve sabırla bekle bak sana da hayırlısıyla konacak göbeğine bir melek inşAllah yarabbim.. Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah..
Eki Görüntüle 848736 Eki Görüntüle 848737
teyzeleri işte bal böcüşümün konaktan saçları dökülüp kesmek zorunda kalmadan önceki halleri
canlarım napıyosunuz ben iyiym ama korkuyorum artık beni gören çok bilmiş büyüklerim sen 1 ayı doldurmadan kesin doğurursun göbeğin çok aşağıda diyorlar süreklibirde çok rüya görür oldum hep doğum anını ve sonrasını görüyorum çocuğumu sevdiğimi kokladığımı görüyorum ve en son bugün gördüm o koku hala burnumda
didem kızın çok tatlı maşallah bedişcim gazını çıkrtsada gaz ağrısı olabiliyor ben hem zinco hem metsil birlikte verdim ancak rahatladı yasemincim geçmiş olsun sarılık olmuş bol bol emzir florasanı açık tut bide su verebilirsin ii gelir inş burcum canım üzülmüşsün ağlamışsın ağla bitanem sende insansın hep dimdik duramazsın şimdi ağla içindekileri boşalt sonra yeniden umut doldur içine hissetiklerin kolaydeğil allahım nasip edince olacak ama olacak işte allahım vermiceği şeyin hayalini kurdurmazmış duaya devam seni çok seviyorum canım benim mutlu umutlu kal çok öpüyorum
sürekli pc başında çalışıyorsan gözlerin yorulmuş olabilir
oyyy süper benim sümükler senin mideni bulandırdı demek bak üzülüyordun midem bulanmıyor diye
Herkes erkek çocuk ister yani genek olarak..biz eşimle kız çocuk istiyoruz valla özlem kızzz
tamam bugün kendime geldim
anaaa sen miniğin kalp sesini duydun mu? duymadıysan ne zaman duyucan?
hemen cevap veriyorum..göz seyirmesi magnezyum eksikliğinden kaynaklanırrrrrrr
akşama kadar pc başındayım yetmiyor evdede pc ye bakıyorum
midemi bulandırmadı da düşününce pekte hoş gelmiyor kulağa ıyyyyy hele burnunu çekenlere illet olurum sanki mendil yok çıkarıp mendil veresim gelir
ayrıcaaaaa farkettimki balık benim içimi bayıyor kokusuna pek tahammül edemiyorum,ama yiyorum yinede,sadece rahatsızlık veriyor öyle midem pek kalkmıyor
burcum bizim bebişin ancak 8mm kesesini gördük henüz kendileri ile tanışamadık haftaya pazartesi tekrar çağırdı doktor inşallah kalp atışını duyarız diye düşünüyorum ama bilemiyorum duyarmıyım
hadi yaaaa magnezyummu eksikmiş hayallah
şekerler yarın kontrole gidicem dua edin inş. bi sorun sıkıntı çıkmaz bu ay benim için çok önemli 11 kasım doğum günüm 15 kasım evlilik yıl dönümüm ve bu ayı gölgeleyecek kötü bir haber almak istemiyorumben çocuğumda sağlıklı olsun musmutlu bir ay olsun bizim için :44:
Canim inşallah yarın herşey sorunsuz geçer mutlaka doktor çıkışı buraya yaz, ve inşallah bu ay hem doğum günün hem de evlilik yıldönümün süper güzel süprizli gülücüklü geçer..haydeeeeee :)))
Fındık badem arada yiyorum bugün internette baktım stres yorgunluk göz yorgunluğu falan yazıyordu ama magnezyum eksikliğini gormedim.evet kuzum hele ki hamilelikte magnezyum eksikliği çok olur, ama zaten hamileleirn içtiği bir magnezyum var ondan içebilirsin ya da magnezyum ağırlıklı beslen badem fındık falan..oo süpersin valla balık yemeğe devam nede olsa yarın birgün bulantıların başlayınca hiç yiyemezsin...evet senin kontrol 11 kasımdı hatırladım bir an kaçırdım mı diye düşündüm..özlemim bu sefer olacak, çok inanaıyorum rabbim sana bu sefer çok saülıklı bir evlat nasip edecek inşallah suphanallah
Fındık badem arada yiyorum bugün internette baktım stres yorgunluk göz yorgunluğu falan yazıyordu ama magnezyum eksikliğini gormedim.
Inşallah canım ya, bazen korkuyorum yine olmayacakmı diye ama insallah bir terslik olmaz allah sonumuzu hayir etsin
aslı bugün doktora gidecekti saat kaçta acaba randevusu merakla haberini bekliyorum
günaydın canm 14:30 diodu sanki
anamm sen bayadır gelmiyorsun Bircan demek ki..gözün aydın canım..ohhh süpre kot fotoları bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?