Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım çok doğru söylüyorsun..ben 5 gebelik haberi aldım,hiçbiri olmadı,önceden düşününce üzülürdüm ama şimdi bana neler öğrettiğini görünce üzülmüyorum..rabbim kimseyi doğru yoldan yaırmasın ve imanımızı her an güzel vesilelerle güçlendirsin

canım benim..
melek arkadaşım..
kuzum şimdi okuyunca Çevremdekileri düşündüm..gazı olabilir ama karnı açda olabilir, sütünle doymuyor olabilir
Rabbim sana Elif'in hep iyi günlerini göstersin..hep mutlu ve sağlıklı olduğu günleri gör inşallah..
benim için yazdıklarına gelince..kıyamam ben sana..yazdığım hiçbir kelime seni üzmesin..seni çok seviyorum ve bebeği olanların buraya neden gelemediğini biliyorum..kimseye gönül kırıklığım yok..ben sizin bebişlerinizin poposunu yerim

Eki Görüntüle 848736 Eki Görüntüle 848737
teyzeleri işte bal böcüşümün konaktan saçları dökülüp kesmek zorunda kalmadan önceki halleri

oyy maşallah senin gülüşünü yesinler..maşallah prenses gibi olmuş

ya töbe töbee sakın onları dinleme canım..annem bana hamileyken göbeği sürekli aşağıdaymış..bu kesin erkek olacak baksana göbek aşağıda demişler..ana bi bakmışlar ben..kızım ama erkek gibi kızım :))))

canım benim ne güzel yazmışsın...çok haklısın benim heran hayalerimde Rabbim güzellikler nasip edecek inşallah..senin kızınında yanaklarını yerim ben..eşime Şevval'in fotosunu gösterdiğimde"hey maşallah yanaklar pehlivan gibi oyyy yemelik" demişti valla da öyle..benim yerime öp yanaklarını Allah nazardan korusun her zaman..bende sizi çok seviyorum ve çok öpüyorum iknizide

sürekli pc başında çalışıyorsan gözlerin yorulmuş olabilir

akşama kadar pc başındayım yetmiyor evdede pc ye bakıyorum

midemi bulandırmadı da düşününce pekte hoş gelmiyor kulağa ıyyyyy hele burnunu çekenlere illet olurum sanki mendil yok çıkarıp mendil veresim gelir
ayrıcaaaaa farkettimki balık benim içimi bayıyor kokusuna pek tahammül edemiyorum,ama yiyorum yinede,sadece rahatsızlık veriyor öyle midem pek kalkmıyor
burcum bizim bebişin ancak 8mm kesesini gördük henüz kendileri ile tanışamadık haftaya pazartesi tekrar çağırdı doktor inşallah kalp atışını duyarız diye düşünüyorum ama bilemiyorum duyarmıyım

hemen cevap veriyorum..göz seyirmesi magnezyum eksikliğinden kaynaklanırrrrrrr

hadi yaaaa magnezyummu eksikmiş hayallah

evet kuzum hele ki hamilelikte magnezyum eksikliği çok olur, ama zaten hamileleirn içtiği bir magnezyum var ondan içebilirsin ya da magnezyum ağırlıklı beslen badem fındık falan..oo süpersin valla balık yemeğe devam nede olsa yarın birgün bulantıların başlayınca hiç yiyemezsin...evet senin kontrol 11 kasımdı hatırladım bir an kaçırdım mı diye düşündüm..özlemim bu sefer olacak, çok inanaıyorum rabbim sana bu sefer çok saülıklı bir evlat nasip edecek inşallah suphanallah

şekerler yarın kontrole gidicem dua edin inş. bi sorun sıkıntı çıkmaz bu ay benim için çok önemli 11 kasım doğum günüm 15 kasım evlilik yıl dönümüm ve bu ayı gölgeleyecek kötü bir haber almak istemiyorum ben çocuğumda sağlıklı olsun musmutlu bir ay olsun bizim için :44:

Canim inşallah yarın herşey sorunsuz geçer mutlaka doktor çıkışı buraya yaz, ve inşallah bu ay hem doğum günün hem de evlilik yıldönümün süper güzel süprizli gülücüklü geçer..haydeeeeee :)))

Saol canım benim ağzından bal damlıyor kuzucum akşama mutlaka yazarım 4de randevum kuzum eve gelir gelmez yazarım muhakkak :)

Fındık badem arada yiyorum bugün internette baktım stres yorgunluk göz yorgunluğu falan yazıyordu ama magnezyum eksikliğini gormedim.
Inşallah canım ya, bazen korkuyorum yine olmayacakmı diye ama insallah bir terslik olmaz allah sonumuzu hayir etsin

canım ben uzun bir süre göz seyirmesi yaşadım, doktora gittim, doktor bana öyle demişti, magnezyum içtim, suda eritilenden geçmişti sonra..
kabiniyi kötüye yorma hep olacağına inan, gerçekten çok iste,yürekten..
Rabbim kalbimizi bizden daha çok biliyor elbette...

herkese günaydın..sabahın köründen yaızyorum çünkü uykum firar etti..dün evde temizlik vardı..kadın evi temizledi..annem kv ben ortalığı düzenledik perde yıkadık taktık , halıları geldi aldılar bebeğin eşyalaını düzene koyduk derrrrrrrrrrkeeeeeen akşam oldu hiç giremedim.akşamda dün aldığımız şifonyeri monte etmeyle uğraştık bebeğin beşiğini kurduk derken gece oldu..dün şifonyeri kuruyoruz..bende oturduğum yerden talimat veriyorum..iki saat oturmuşum..bir an ayağımı canlatıyım dedim ,,anam bi baktım ayak gitmiş..yağımı hissetmiyorum parmakları oynatamıyorum...birde çorabı çıkardımki sanki 30 yerinden arı ısırmış...tom ve jerry çizgi filmi vardır hani ben her pazar syrederim ..jerry, tomun ayağına çekiçle vurur tomda bağırır ayağın tutar kadırır ki kocaman yanıp sönen bi ayak olmuştur ya aynen öyle bir ayaktı..47 numaraya vurmuştu..:))
ayağım ayak parmaklarımdan başlıyordu..hiç bilek oyuntusu yoktu:)kalkıtm gittim yıkadım..geldim yatağa yattım bazanın başına dayadım ayakları..yukarı kaldırmış olayım diye..bu seferde ayağı bi indirdimki bazanın başına gelen kısım oyulmuş resmen.:))ucubeye dönmüştü ayaklarım:)))neyse biraz uzattım geçti..sabahda erkenden hortladım..sabahın 7 sinde kalktım bebeğin bütün kıyafetlerini yıkadım..dünden tasnif etmiştik...15 dakkalık programda lavanta kokulu sabun tozumla yıkayacaktım...iki posta onları yıkadım götürdüm astım balkona...aksi gibi 2 haftdır ankara öğlenleri 20 dereceye vururken bugün hava kapalı...astım ama umutlu değilim..öğlene kadar kurur umarım

bu arada dün hiç giremedim..havadislere şöyle bir vakıf oldum..ayrıca yazacağım...

günaydııınn hanımlar.

bukeet sonunda bitirmişsin işleri,şimdi bitek halılar gelecek o kaldı ,birde kuruyan çamaşırlar yerleştirilecek ondan sonra bişey kalmıyor değilmi,bebeğinin odasını beşiğinin fotoğrafını çekip bizede gösterirsin herhalde değilmi

eveeeeeeeeeeeeeeet
sanırım YASEMİNİN bebeği sarılık olmuş..ilk hafta olabilirmiş..renginin takibi gerekliymiş diye okudum bi yerde...tedavisi de var ayrıca...
gülle fotolarını gördüm maşaşllahdünürlere..bu arada benim gebelik takvimime göre 19 gün var ..eşim hergün soruyo ne zaman doğuracan diye bende henüz tık yok...kızım rahat içerde sanırım..

DİDEM yanlışlıkla beni doğurtmuş..olsun elbet birgün doğuracaz..bu böle kalmaz..yaso sezeryan istiyodu normal doğurdu..ben normal istiyorum ama bakalım ne olur..

bu arada birileri ağlamış salya sümük olmuş ...bu kişi burcumuymuş neymiş..öyle bişeyler okudum sanki..sonra asabı bozuldu bıraktım...bi daha öyle şeyler okumak istemiyorum:))

amanın bittimi liste ben tembellik ettim okumadım inşallah bi aksilik çıkmasada bu akşam okuyup bitirsem.

duamnur/ burcu 23.10.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamilelik +kolay doğum, hayırlı evlat

Burcum malesef duanı bugün okuyabildim nolur sende hakkını helal et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…