Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım inşallah güzel haberlerle gelirsin, çok mutlu olursun sen mutlu ol ki bebişin de mutlu olsun

buket hadi az kaldı hazırlıklarında bitmiş nerdeyse doğumşeklini söyledi mi doktorun, hayırlısı olsun ikiniz içinde.

Buketçiğim kıyamam sana az kaldı bitanem yaa katlanıcan artık ne güzel herkes birlik olmuş ev temizlenmiş toplanmış kıyafetler yıkanmış iki günde kurusun boşver. Ben 34 numara ayakkabı giyiyorum düşünemiyorum bu boya o kadar şiştiğini ayaklarımın penguen gibi bir şey olurum herhalde 36 olsa ayağım ve hep öyle kalsa doğumdan sonra da ne sevinirdim ama merak etme doğumdan kısa süre sonra normal ayaklarına kavuşacaksın. Şimdi gözümün önünde canlandı da bu bebek için telaşeler ne güzel şeyler sağlıkla gelsin inşallah.

Kızlar çok sinir olduğum bir şey oldu dün akşam size de sormak istedim ben mi abartıyorum acaba diye. Şimdi bizim burada hizmetli olan birinin kızı var benim face da kayıtlı yni doğum yaptı 2-2.5 aylık filan. Bu duvarına dün akşam şöyle yazmış. ANNELİĞİN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU TATMADAN 50 TANE ÇOCUK BÜYÜTMÜŞ GİBİ AKIL VERMEYE ÇALIŞAN İNSAN GİT SEN OYUNCAK BEBEKLERİNLE OYNA!!!!!!!
HAYAT EVCİLİK OYUNU DEĞİL. Yani bana çok ağır bir laf olarak geldi bana değil lafı benim muhabetim yok zaten annesi burada ekle bebeğin resimlerine bak dedi ekledim. Ne olursa olsun karışmış olabilir filan ama böyle bir şey demek çok kırıcı ben o arkadaşının yerinde olsa bu yazıyı görsem gider demediğimi bırakmam yani hehe der geçer yine bebeğine istediğin gibi bakarsın. Yani demem o ki bazı şeylere çok kolay ulaşan insanlar olmayanın halinden anlamıyor böyle insanlarda var. Aşağılamak sanki anne olmadığı için dışlamak bence bu ne demek git sen oyuncak bebeklerine oyna ya. Onlarla avun der gibi. Allah kimseyi evladıyla, yokluğuyla sınamasın.

günaydın fıstıklar nasılsınız herkes iyidir inşallah
buketcim ev işleri bitmiş ohh rahatladın şimdi bundan sonra ayaklarını uzak keyfini sür
meralcim önemli değil canım okuman yeterli tatlım

sedacım üzüntünü sabah facede gördüm bu konuyla alakalı oldugunu anladım bir şeyler yazacaktım ama vazgectim belki farklı bir şeydir dedim ve inanki çok üzüldüm, malesef insanlar çok çabuk kalp kırabiliyor hem de en hassas olunan noktada, oysaki bir çocuk dünyaya getirmek o duyguyu tatmak kişinin elinde değil tamamen Rabbimin elinde, bizler verdiği zaman şükretmeliyiz vermediği zamanda tevekkül edip sabretmeliyiz bol dua ile, insanlar bunu unutuyor zannediyorlarki bu kendi başarıları Rabbim tabiki kimseyi evladıyla sınamasın ama verdiği gibi almasını da bilir, sen canını sıkma görmezden gel, Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Haklısın kızmakta Sedam ama kimbilir kızın canını nasıl sıktılarsa kız zıvanadan çıkmış...Ona da yazık...ilk anne olunduğunda anladığım kadarıyla anneler kontrolü hep elimde tutmak istiyor aksi duruma ise asla tahammül edemiyorlar ve çoook da haklılar...ALLAH bana da nasip etse bende aynen bu formata bürünürüm...Ama yine de şık olmamış...Haklısın...

buket hadi az kaldı hazırlıklarında bitmiş nerdeyse doğumşeklini söyledi mi doktorun, hayırlısı olsun ikiniz içinde.

yani ben normalciyim..doktorda öyle..sadece eşim sezeryan istiyo..dünde bana diyoki ümit hocya soracaklarım var..bende pıhtılaşma varya ondan korkuyo..geçen diyoki sezeryan yapalım..ben kıızmıda istiyorum senide istiyorum..durup dururken evhamlandı..bende çok üstelemedim.Allah ne yazmışsa o olur dedi..

evet canım işler bitti şükür..şimdi bi kurusunlar yerleştirecem inşllah..gelecekte birgün bende senin hazırlıklarını okuyacam buradan biliyorum..:))

evet çoook kırıcı bi laf..bazı tavsiyelerde bulunmak için illa doğurmuş olmaz gerekmez...o arkadaşın bilmiyorki bizim gibi bebek hasretiyle yanıp tuttuşanlar kaç kitao bitirmiş bu konud kaç hikaye kumuş..hayatta bazı şeyleri elbetteki tecrübe ederek öğreniriz ama birde bilimin bize sunduğu şeyleri başlangıçta okuyup anlamak ve inşallah uygulama vakti geldiğinde uygulamak var...çok kırıcı çok..ama tbiki tavsiyede bulunmak ve akıl vermek arasında devasa fark var...bence böyle yapalım demeyi bilmeyen , lafına ben ce yada bana sorarsanız la başlamayan insan tabiki her haltı bilmiş biri gibi gelir insana..tabi yazın diliyle konuşma dili farklıdır..biz burada bildiklerimizi paylaşıyoruz ama yüzyüzeyken insan konuştuklarına dikkat etmeli..ne yazıkki benimde çevremde akıl veren çok bilmişler var...çünkü uslupları çok yanlış..biz adam yerine koyuyoruz böylemi yapalım öylemi yapaım diye yüksek sesle düşünüyoruz, karşıdaki senin fikrine o ne be diyo..denyo ne işte hepsini düşünüyosun ne olacak..önce bi deki tabi sen bilirsin..şöyle yaparsan böyle olur..bende sana katılayım yada katılmayayım..
dediğim gibi uslup çok önemli..sen boşver onu...o havalara girmiş..

günaydın fıstıklar nasılsınız herkes iyidir inşallah
buketcim ev işleri bitmiş ohh rahatladın şimdi bundan sonra ayaklarını uzak keyfini sür
meralcim önemli değil canım okuman yeterli tatlım

evet canım bende öyle yapacam inşallah...daha bende tık yok...bekliyorum...

Abbooowww yeşil dev gibiii:))) Ben normalde 41 giyiyorum olur da hamile falan olursam demek ki 50 lere ulaşıcam:))) bizde kocemle spor ayakkabı almaya gittik...Heves ettim şu renkli ayakkabılardan alıcam aman nasıl mutluyum görseniz...belki 7 mağazaya girdik çıktık...Yok anacım ayağıma göre ayakkabı yok...o kadar saçma ki spor ayakkabılarında bayan numaraları 40 da bitiyor 41 sonrası erkek...bunu biliyordum ama yeni nesil büyüdü değişmiştir diye ümit etmiştim...ve evet erkek reyonundan bir ayakkabı aldım...rengi için yemin ettiğim ayakkabımın rengi ne mi SİYAH(( ama komple siyah değil..kırmızı gri siyah falan renk var yani:)))

Bircancım ben aslında o paylaşımı direkt ona alındığım için yazmadım işyerinde de alındığım kızdığım şeyler oldu ama onun içinde yazdım. Dediğin gibi Rabbimiz verecek ki olacak o vermeden biz kimiz ki hele böyle bir söz söylemek.

Meralim elbette kızmış olabilir hak veriyorum çok akıl öğüt veren oluyor insan bunalıyor bu durumlarda ama söylenen söz çok ağır akıl vermeyi bırakın filan diyebilir ama anneliğin o muhteşem duygusunu tatmayan insan, git evinde bebeklerinle oyna bu çok aşağılayıcı hiçkimse bu sözleri haketmez duyduğunda es kaza gördüğünde açacağı yaraları düşünsene. Laf bana olmadığı halde nasıl içim acıdı anlatamam o insan için. Ben böyle yapıyorum der kapatırsın çenesini. Tabii herşeyi ben bilirim havası oluyor ama ben acaba doğru mu diyordu deneyeyim diye de düşünürüm önyargı ile bakmam tabii hurafe şeyler bebeğe zarar verecek şeylerde var ama hiç dinlemese bile hakaret etmesi gerekmez hele anne olmayışını yüzüne vurmak inanılmaz yani.

Buketçiğim aynen üslup önemli sen ona katıl ya da katılma hakaret edemezsin en hassas yerinden vuramazsın senin yanındaki bebeği de Allah verdi ona vermediyse vardır bir hayrı he de geç yaa. Ne var yani. Çok mu kızdın görüşme. Ama en ince yerinden vurma mlletimiz bunu yapıyor ne yazık ki sadece bebek konusunda değil herşeyde.

Hayirli nurlu gunler...
Seda dogurmak ile anne olunsaydi annelik bilinseydi sokaklqra cocuk birakmazlardi ama Buketin soyledigide dogru dengesizin biri ters laf etmistir oda agir konusmustur bosver tatlim sen takma ....

Hihhh sinirlenmekte çok haklısın çok kendinden emin ve kırıcı bir cümle ben allah buyuk söyletmesin ama allahtan korkarım bu şeyi bırak yazmayı aklımdan geçirsem korkarım cahillik tamamen allah hidayet versin

buket ev temizlennmiş oh miss kıtafetler yıkanmış ay darısı bana inş. bugun kızımın dolabi ve sifonyeri gidiyo hafta sonumu olur artık ne zaman olursa ustayı götürür kurdururum teyzemle annem dört gözle bekliyolar yıkancak ütülencek bu arada terzi kesinlikle kendi sökügünü dikemiyomuş onu anladım 1 aydır dolap şifonyer yaptırcam daha bugun gidiyo

ooohhh hayırlı uğurlu olsun nazancığım demek sende yavaş yavaş tamamlıyorsun hazırlıkları,bende iş yerinde dolaplarımı yaptırmıştım ama eve taşındıktan 1 ay sonramıydı neydi anca yaptırdım herşeyimiz kolilerin içindeydi terzi gerçekten kendi söküğünü dikemiyor

graphicdesigner/ yasemin 24.10.2013 perşembe sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar
buketdemet/ Buket 25.10.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat

Süper ikili sizin de duanızı okudum..Size de boool bool dua ettim...RABBİM kabul eder İNŞALLAAAHHH...

Yani işte ben çocuğum olmadığından dolayı alındığımdan değil çocuğum olsa idi bile tüylerim diken diken olurdu öyle alelade bir cümle değil çünkü kızarsın tabii ki ben buralarda neler okudum lohasalık durumları, karışanlar neler diyenler akıllara zarar bende kabul ediyorum kendisi aşan çok insan var ama bu cümleler çok çok ağır. Ne demek ya git evde oyuncak bebeklerinle oyna avun demek. Ona o çocuğu Allah verdi Allah istemese ona sahip olabilir miydi bu hakkı nasıl kendinde görür. Sanki kendisi o muhteşem duyguyu tatmadığı için hiçbirşeyden anlamazmış gibi neden anlamasın benim çocuğum yok ama bildiğim çok şey var. Bence fikrimi söylüyorum bak bu iyi geliyormuş denesene diye o kadar çaresiz arkadaşlarım oluyor ki gaz,süt konusunda nasıl giydirileceği konusunda ister dinler ister dinlemez tabii dikte ederek demem asla tabii ki kendi annesi herzaman iyi bakar. Bana böyle bir şey arkamdan dense çok çok üzülürdüm ama bu insanlar face da filan arkalarından yazacağına yüzüne de söyleme cesareti gösterseler keşke.

ayyy teyzesi yesin o fasulyeyi daha o kadarcık bile değil dimi o şimdi çok güzlll ya ben bile çok heyecanlandım özlemcim ilk duyduğumda sen nasılsındır kim bilir Rabbim tamamına erdirsin inş ne zaman doktor randevun ne zamannnn

teşekkür ett,k teyzes, bana hiç büyümüyo gibi geliyo bu bebiş burcum yaw eski fotoğraflarına kıyasla büyümüşmü söyle bakem
ahhh tatlım ya üzüntüyü at artık sende gerçi iyi de olmuş burcum ya içine at at o daha kötü biz kadınların en iyi yolu zaten ağlamak deşarj olmak için en azından için ferahlamıştır biraz zor tabi bize yazmak kolay diyorum hep Rabbim yaşatmadı kim ne kadar anlayabilir ki içinde olmadan........ ama hayat işte yarına umutla tutunmak lazım canım arkadaşım benim buda geçecek çok güzel bir anne olacaksın allahın izniyle

aşkolsun buketim ya insan bu kızı yalancı çıkarmiim de bi doğuriim der hala duruyo bak sen bakkk
tatlım hatlar karıştı yaW naapiim seninde günün geldi ya seni de doğurtmuşum arada hayırlısı olsun tatlım ya eşinde başlamış pimpiriklere bende yazmıştım son zamanlar pek çekilmiyorlar çok endişeli olup bütün gün dolanıyorlar başındaaa hayırlısı neyse o olsun hakkınızda canımmm

gerçekten çokk ağır laf ya çok kınadım gerçekten insan ne olsa öyle demez ayıp ya

hayırlısı olsun elbette hepimiz nekadar korksak da normal isteriz çünkü bıçak altına yatmayı kimse istemez en doğru kararı doktorun verecektir sonuçta riske atmaz seni, Allah hepimiz için en hayırlısını nasip etsin

Son düzenleme:
Kızlar az önce Aslı yla konuştum...veee bomba habeerrr topiğmizin İKİZLERİ geliyoorrr....Aslı da şokta...Kalp atışlarını da duymuş...Çok şükürler olsun sağlıklıymış sadece bir kese diğerine göre daha büyükmüş 2 hafta sonra tekrar kontrole gel demiş duruma göre ayrıntılı isteyebilirmiş...İç kanaması da yokmuş...jeli kesmiş sadece haftada bir bi iğne vurulacakmış....

Şimdi işyerinde işleri toparlamaya gitmiş çok yoğun olduğu için haber veremedi....Akşam ayrıntıları alırız...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…