- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.721
şekerler yarın kontrole gidicem dua edin inş. bi sorun sıkıntı çıkmaz bu ay benim için çok önemli 11 kasım doğum günüm 15 kasım evlilik yıl dönümüm ve bu ayı gölgeleyecek kötü bir haber almak istemiyorumben çocuğumda sağlıklı olsun musmutlu bir ay olsun bizim için :44:
herkese günaydın..sabahın köründen yaızyorum çünkü uykum firar etti..dün evde temizlik vardı..kadın evi temizledi..annem kv ben ortalığı düzenledik perde yıkadık taktık , halıları geldi aldılar bebeğin eşyalaını düzene koyduk derrrrrrrrrrkeeeeeen akşam oldu hiç giremedim.akşamda dün aldığımız şifonyeri monte etmeyle uğraştık bebeğin beşiğini kurduk derken gece oldu..dün şifonyeri kuruyoruz..bende oturduğum yerden talimat veriyorum..iki saat oturmuşum..bir an ayağımı canlatıyım dedim ,,anam bi baktım ayak gitmiş..yağımı hissetmiyorum parmakları oynatamıyorum...birde çorabı çıkardımki sanki 30 yerinden arı ısırmış...tom ve jerry çizgi filmi vardır hani ben her pazar syrederim ..jerry, tomun ayağına çekiçle vurur tomda bağırır ayağın tutar kadırır ki kocaman yanıp sönen bi ayak olmuştur ya aynen öyle bir ayaktı..47 numaraya vurmuştu..:))
ayağım ayak parmaklarımdan başlıyordu..hiç bilek oyuntusu yoktu:)kalkıtm gittim yıkadım..geldim yatağa yattım bazanın başına dayadım ayakları..yukarı kaldırmış olayım diye..bu seferde ayağı bi indirdimki bazanın başına gelen kısım oyulmuş resmen.:))ucubeye dönmüştü ayaklarım:)))neyse biraz uzattım geçti..sabahda erkenden hortladım..sabahın 7 sinde kalktım bebeğin bütün kıyafetlerini yıkadım..dünden tasnif etmiştik...15 dakkalık programda lavanta kokulu sabun tozumla yıkayacaktım...iki posta onları yıkadım götürdüm astım balkona...aksi gibi 2 haftdır ankara öğlenleri 20 dereceye vururken bugün hava kapalı...astım ama umutlu değilim..öğlene kadar kurur umarım
bu arada dün hiç giremedim..havadislere şöyle bir vakıf oldum..ayrıca yazacağım...
Kızlar çok sinir olduğum bir şey oldu dün akşam size de sormak istedim ben mi abartıyorum acaba diye. Şimdi bizim burada hizmetli olan birinin kızı var benim face da kayıtlı yni doğum yaptı 2-2.5 aylık filan. Bu duvarına dün akşam şöyle yazmış. ANNELİĞİN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU TATMADAN 50 TANE ÇOCUK BÜYÜTMÜŞ GİBİ AKIL VERMEYE ÇALIŞAN İNSAN GİT SEN OYUNCAK BEBEKLERİNLE OYNA!!!!!!!
HAYAT EVCİLİK OYUNU DEĞİL. Yani bana çok ağır bir laf olarak geldi bana değil lafı benim muhabetim yok zaten annesi burada ekle bebeğin resimlerine bak dedi ekledim. Ne olursa olsun karışmış olabilir filan ama böyle bir şey demek çok kırıcı ben o arkadaşının yerinde olsa bu yazıyı görsem gider demediğimi bırakmam yani hehe der geçer yine bebeğine istediğin gibi bakarsın. Yani demem o ki bazı şeylere çok kolay ulaşan insanlar olmayanın halinden anlamıyor böyle insanlarda var. Aşağılamak sanki anne olmadığı için dışlamak bence bu ne demek git sen oyuncak bebeklerine oyna ya. Onlarla avun der gibi. Allah kimseyi evladıyla, yokluğuyla sınamasın.
Kızlar çok sinir olduğum bir şey oldu dün akşam size de sormak istedim ben mi abartıyorum acaba diye. Şimdi bizim burada hizmetli olan birinin kızı var benim face da kayıtlı yni doğum yaptı 2-2.5 aylık filan. Bu duvarına dün akşam şöyle yazmış. ANNELİĞİN O MUHTEŞEM DUYGUSUNU TATMADAN 50 TANE ÇOCUK BÜYÜTMÜŞ GİBİ AKIL VERMEYE ÇALIŞAN İNSAN GİT SEN OYUNCAK BEBEKLERİNLE OYNA!!!!!!!
HAYAT EVCİLİK OYUNU DEĞİL. Yani bana çok ağır bir laf olarak geldi bana değil lafı benim muhabetim yok zaten annesi burada ekle bebeğin resimlerine bak dedi ekledim. Ne olursa olsun karışmış olabilir filan ama böyle bir şey demek çok kırıcı ben o arkadaşının yerinde olsa bu yazıyı görsem gider demediğimi bırakmam yani hehe der geçer yine bebeğine istediğin gibi bakarsın. Yani demem o ki bazı şeylere çok kolay ulaşan insanlar olmayanın halinden anlamıyor böyle insanlarda var. Aşağılamak sanki anne olmadığı için dışlamak bence bu ne demek git sen oyuncak bebeklerine oyna ya. Onlarla avun der gibi. Allah kimseyi evladıyla, yokluğuyla sınamasın.
buket hadi az kaldı hazırlıklarında bitmiş nerdeyse doğumşeklini söyledi mi doktorun, hayırlısı olsun ikiniz içinde.
Buketçiğim kıyamam sana az kaldı bitanem yaa katlanıcan artık ne güzel herkes birlik olmuş ev temizlenmiş toplanmış kıyafetler yıkanmış iki günde kurusun boşver. Ben 34 numara ayakkabı giyiyorum düşünemiyorum bu boya o kadar şiştiğini ayaklarımın penguen gibi bir şey olurum herhalde36 olsa ayağım ve hep öyle kalsa doğumdan sonra da ne sevinirdim ama merak etme doğumdan kısa süre sonra normal ayaklarına kavuşacaksın. Şimdi gözümün önünde canlandı da bu bebek için telaşeler ne güzel şeyler sağlıkla gelsin inşallah.
günaydın fıstıklar nasılsınız herkes iyidir inşallah
buketcim ev işleri bitmiş ohh rahatladın şimdi bundan sonra ayaklarını uzak keyfini sür
meralcim önemli değil canım okuman yeterli tatlım
herkese günaydın..sabahın köründen yaızyorum çünkü uykum firar etti..dün evde temizlik vardı..kadın evi temizledi..annem kv ben ortalığı düzenledik perde yıkadık taktık , halıları geldi aldılar bebeğin eşyalaını düzene koyduk derrrrrrrrrrkeeeeeen akşam oldu hiç giremedim.akşamda dün aldığımız şifonyeri monte etmeyle uğraştık bebeğin beşiğini kurduk derken gece oldu..dün şifonyeri kuruyoruz..bende oturduğum yerden talimat veriyorum..iki saat oturmuşum..bir an ayağımı canlatıyım dedim ,,anam bi baktım ayak gitmiş..yağımı hissetmiyorum parmakları oynatamıyorum...birde çorabı çıkardımki sanki 30 yerinden arı ısırmış...tom ve jerry çizgi filmi vardır hani ben her pazar syrederim ..jerry, tomun ayağına çekiçle vurur tomda bağırır ayağın tutar kadırır ki kocaman yanıp sönen bi ayak olmuştur ya aynen öyle bir ayaktı..47 numaraya vurmuştu..:))
ayağım ayak parmaklarımdan başlıyordu..hiç bilek oyuntusu yoktu:)kalkıtm gittim yıkadım..geldim yatağa yattım bazanın başına dayadım ayakları..yukarı kaldırmış olayım diye..bu seferde ayağı bi indirdimki bazanın başına gelen kısım oyulmuş resmen.:))ucubeye dönmüştü ayaklarım:)))neyse biraz uzattım geçti..sabahda erkenden hortladım..sabahın 7 sinde kalktım bebeğin bütün kıyafetlerini yıkadım..dünden tasnif etmiştik...15 dakkalık programda lavanta kokulu sabun tozumla yıkayacaktım...iki posta onları yıkadım götürdüm astım balkona...aksi gibi 2 haftdır ankara öğlenleri 20 dereceye vururken bugün hava kapalı...astım ama umutlu değilim..öğlene kadar kurur umarım
bu arada dün hiç giremedim..havadislere şöyle bir vakıf oldum..ayrıca yazacağım...
sedacım üzüntünü sabah facede gördüm bu konuyla alakalı oldugunu anladım bir şeyler yazacaktım ama vazgectim belki farklı bir şeydir dedim ve inanki çok üzüldüm, malesef insanlar çok çabuk kalp kırabiliyor hem de en hassas olunan noktada, oysaki bir çocuk dünyaya getirmek o duyguyu tatmak kişinin elinde değil tamamen Rabbimin elinde, bizler verdiği zaman şükretmeliyiz vermediği zamanda tevekkül edip sabretmeliyiz bol dua ile, insanlar bunu unutuyor zannediyorlarki bu kendi başarıları Rabbim tabiki kimseyi evladıyla sınamasın ama verdiği gibi almasını da bilir, sen canını sıkma görmezden gel, Allah akıl fikir versin ne diyelim.
Haklısın kızmakta Sedam ama kimbilir kızın canını nasıl sıktılarsa kız zıvanadan çıkmış...Ona da yazık...ilk anne olunduğunda anladığım kadarıyla anneler kontrolü hep elimde tutmak istiyor aksi duruma ise asla tahammül edemiyorlar ve çoook da haklılar...ALLAH bana da nasip etse bende aynen bu formata bürünürüm...Ama yine de şık olmamış...Haklısın...
yani ben normalciyim..doktorda öyle..sadece eşim sezeryan istiyo..dünde bana diyoki ümit hocya soracaklarım var..bende pıhtılaşma varya ondan korkuyo..geçen diyoki sezeryan yapalım..ben kıızmıda istiyorum senide istiyorum..durup dururken evhamlandı..bende çok üstelemedim.Allah ne yazmışsa o olur dedi..
evet canım işler bitti şükür..şimdi bi kurusunlar yerleştirecem inşllah..gelecekte birgün bende senin hazırlıklarını okuyacam buradan biliyorum..:))
evet çoook kırıcı bi laf..bazı tavsiyelerde bulunmak için illa doğurmuş olmaz gerekmez...o arkadaşın bilmiyorki bizim gibi bebek hasretiyle yanıp tuttuşanlar kaç kitao bitirmiş bu konud kaç hikaye kumuş..hayatta bazı şeyleri elbetteki tecrübe ederek öğreniriz ama birde bilimin bize sunduğu şeyleri başlangıçta okuyup anlamak ve inşallah uygulama vakti geldiğinde uygulamak var...çok kırıcı çok..ama tbiki tavsiyede bulunmak ve akıl vermek arasında devasa fark var...bence böyle yapalım demeyi bilmeyen , lafına ben ce yada bana sorarsanız la başlamayan insan tabiki her haltı bilmiş biri gibi gelir insana..tabi yazın diliyle konuşma dili farklıdır..biz burada bildiklerimizi paylaşıyoruz ama yüzyüzeyken insan konuştuklarına dikkat etmeli..ne yazıkki benimde çevremde akıl veren çok bilmişler var...çünkü uslupları çok yanlış..biz adam yerine koyuyoruz böylemi yapalım öylemi yapaım diye yüksek sesle düşünüyoruz, karşıdaki senin fikrine o ne be diyo..denyo ne işte hepsini düşünüyosun ne olacak..önce bi deki tabi sen bilirsin..şöyle yaparsan böyle olur..bende sana katılayım yada katılmayayım..
dediğim gibi uslup çok önemli..sen boşver onu...o havalara girmiş..
evet canım bende öyle yapacam inşallah...daha bende tık yok...bekliyorum...
buket ev temizlennmiş oh miss kıtafetler yıkanmış ay darısı bana inş. bugun kızımın dolabi ve sifonyeri gidiyo hafta sonumu olur artık ne zaman olursa ustayı götürür kurdururum teyzemle annem dört gözle bekliyolar yıkancak ütülencek bu arada terzi kesinlikle kendi sökügünü dikemiyomuş onu anladım 1 aydır dolap şifonyer yaptırcam daha bugun gidiyo
Hihhh sinirlenmekte çok haklısın çok kendinden emin ve kırıcı bir cümle ben allah buyuk söyletmesin ama allahtan korkarım bu şeyi bırak yazmayı aklımdan geçirsem korkarım cahillik tamamen allah hidayet versin
ayyycanım benim hesabıma göre bugün 6+2 ama bilmiyorum doktor ne der şimdilik keseyi yeni gördüğü için son adete göre baktı onu yazdı,anlatacak pek bişey yok henüz hamile olduğumu kendim bile idrak edemiyorum henüz çok küçük pek öyle belirtide yok sadece aşırı derecede gaz var geceleri felaket bi kasık ağrısı ile uyanıyorum ama her zaman değil,bazen gün içindede oluyor,mesela şuan yemek yediğim için karnım çok şişti patlayacak bomba gibi karnım
oyy maşallah senin gülüşünü yesinler..maşallah prenses gibi olmuş
ya töbe töbee sakın onları dinleme canım..annem bana hamileyken göbeği sürekli aşağıdaymış..bu kesin erkek olacak baksana göbek aşağıda demişler..ana bi bakmışlar ben..kızım ama erkek gibi kızım :))))
canım benim ne güzel yazmışsın...çok haklısın benim heran hayalerimde Rabbim güzellikler nasip edecek inşallah..senin kızınında yanaklarını yerim ben..eşime Şevval'in fotosunu gösterdiğimde"hey maşallah yanaklar pehlivan gibi oyyy yemelik" demişti valla da öyle..benim yerime öp yanaklarını Allah nazardan korusun her zaman..bende sizi çok seviyorum ve çok öpüyorum iknizide
eveeeeeeeeeeeeeeet
sanırım YASEMİNİN bebeği sarılık olmuş..ilk hafta olabilirmiş..renginin takibi gerekliymiş diye okudum bi yerde...tedavisi de var ayrıca...
gülle fotolarını gördüm maşaşllahdünürlere..bu arada benim gebelik takvimime göre 19 gün var ..eşim hergün soruyo ne zaman doğuracan diye bende henüz tık yok...kızım rahat içerde sanırım..
DİDEM yanlışlıkla beni doğurtmuş..olsun elbet birgün doğuracaz..bu böle kalmaz..yaso sezeryan istiyodu normal doğurdu..ben normal istiyorum ama bakalım ne olur..
bu arada birileri ağlamış salya sümük olmuş ...bu kişi burcumuymuş neymiş..öyle bişeyler okudum sanki..sonra asabı bozuldu bıraktım...bi daha öyle şeyler okumak istemiyorum:))
yani ben normalciyim..doktorda öyle..sadece eşim sezeryan istiyo..dünde bana diyoki ümit hocya soracaklarım var..bende pıhtılaşma varya ondan korkuyo..geçen diyoki sezeryan yapalım..ben kıızmıda istiyorum senide istiyorum..durup dururken evhamlandı..bende çok üstelemedim.Allah ne yazmışsa o olur dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?