Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

oyyoyy MAŞALLAH ASLICIM COK SEVİNDİM CANIM sağıklı sıhhatli al İNŞALLAH minişlerini kucağına :))

Rabbim çok büyük ya o kadar bekledi çifte erdi muradına maşaalllahhhh:)))
şimdiden tebrikler aslıcımmmm

ayyyyyyyyy maşallah kuzularaaaa yerim ben onları yerrr

ay kızlar çok şükür idrar kültürüm çıkmış üreme olmamış temiz çıkmış ilaç almam gerekmiyormuş 3 hafta sonra çagırdı inş. ozaman kadar bişe falan olmaz

ay kızlar çok şükür idrar kültürüm çıkmış üreme olmamış temiz çıkmış ilaç almam gerekmiyormuş 3 hafta sonra çagırdı inş. ozaman kadar bişe falan olmaz

3 hafta geç değilmi tatlım ya 36dan sonra her hafta çağıracak demewkki doktorunnn ben kızıma gele gide yollar usanmıştı valla:)

Anamm çok sevindimm zaten ikiz değil dediğinde çok şaşırmıştım o değere süper yaa bir riskte yokmuş inşallah hamileliği boyunva böyle gider. Maşallahhh

Kızlar napıyorsunuz benim işlerim vardı bir de memur beyde Ankara'ya gitti buradaki sınavlar Ankara Bilkentte okunuyor da, öğleden sonra yoktu. Benim de doktorun söktürücü niyetine verdiği progestan bir başımı döndürdü yine hep akşam olurdu bu sefer gündüz olacağı tuttu bayılcam sandım neyse iyi gibiyim. Belim çok ağrıyo umarım reglinin habercisidir gelir de daha fazla içmem ya kutu da 4 gün daha içicem bitecek sanırım. Pantolonun paçalarını yaptırmaya vercektim gidemicem direkt eve atıcam kendimi.

anam aslının minişleri..bak hele durdu durdu turnayı çift gözünden vurdu.Allah bağışlasın ikisinide vede topiğimizzin ilk ikizleri

yan etkilerinde yazıyomu baş dönmesi yapar diye???baktın mı??

anaaammm sen benden heyecanlısın fasulye bile olmaz ondan olsa olsa nokta olur randevum haftaya pazartesi canım hayırlısı ile inşallah kalp atışını duyarız

aslıııııııı canım beniiimmm ikizler geliyormuş çok sevindim vallahi,ben sana demedimmi bir kız bir erkek bekliyorum diye,ayyyyy çok heyecanlı çabuk gel gelişmeleri anlat bize hatta ultrason resmini koy

DOKTOR SEÇERKEN DİKKAT!!!
BİR BEBEĞİN DOĞUM HİKAYESİ
Ben 27 yaşında iki yıllık evli bir bayanım 3 aylık hamile iken görme bozukluğu konuşma bozukluğu şeklinde ataklar geçirdim bunun sebebi de benim TİA (geçici istemik atak)hastası olmam idi 3 gün fakültede yattım ve heparin tedavisi gördüm daha sonra bebeğim için düzenli olarak Özel .............. Hastanesindeki ....................'a gittim bana doğum olana kadar günde iki defa fragmin 7500 kan cıvıtıcı iğne kullanmam gerektiğini önerdi ve bu şekilde devam ettim daha sonra 35 haftalıkken sancım tuttu ve hemen ...............'a gittik sezeryana alalım dedi bebek çok küçük olduğu için daha çok erken yapabileceğimiz bişey yokmu deyince bir gün hastanede yatırdı ve ilaçlarla sancım durdu daha sonra 36+3 günlükken karnımda kasılmalar oldu ağrım sancım yoktu bebeğimin boynundada iki tane kordon dolanmıştı hareket de etmiyordu merak edip akşam 9 da eşimle hastaneye gittik ve beni nstye bağladılar sadece 2 tane sancı göründü şans eseri doktorum ................orada sezeryan yapıyomuş beni söylediklerinde sezeryana alalım dedi bende sancım ağrım olmadığı için ve daha 24 günümüz olduğu için biraz daha bekleyelim diye ebeye söylemesini istedim kendisi tlfnda tamam demiş daha sonra koridorda karşılaştık ve bize mesuliyet size ait dedi bizde eşimle en geç sabah gelmeye karar verdik ve hastaneden ayrıldık daha sonra gece saat 4 de aşırı sancım tuttu bu arada bebek makat gelişti çok şiddetli sancı ile hastaneye gittik doktorumu aradıklarında ............. Ben onlara diyeceğimi dedim şimdi hangi doktora nereye gidiyolarsa gitsinler" deyip tlfnu kapatmış ikinci kez arandığında tlfonlarını tamamen kapatmıştı ben duracak yada bir adım atacak halde değildim bizi ortada bıraktı bize gidin dediler annem ısrarla başka doktor yokmu bu halde gidemeyiz bebek ters boynunda kordon var diye ısrar edince başka doktor arandı ............. doğumumu gerçekleştirdi bana ve bebeğime orada herşey olabilirdi hem erken deoğum hem bebeğim makat geliş hem bebeğimin boyununda iki kordon vardı ve hemde ben zaten TİA hastasıyım bana bu şekilde ambargo koyamaz 8 ay boyunca bir fiil para yedirdim hakkımı hiçbirşekilde helal etmiyorum ALLAH çıkaracak inanıyorum ve gerekli heryere şikayetlerimizi bildireceğiz sakın benim düştüğüm bu hataya düşmeyin doktor seçiminizi iyi yapın insan hayatı bu kadar ucuz değil........
................................... KAYSERİ.....

ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM ATLATTI BU TRAMVAYI. SU ANDA COK ŞÜKÜR BEBEĞİ DE KENDİ DE İYİ

bakarmısınız kızlar çok üzüldüm belki giden arkadaşlar vardır diye ismi sildim akıllarına bişe gelmesin yazık

Son düzenleme:
dur daha acelen ne niye erken doğuruyorsun

hiç bişeyim hazır deilya özlem ondan korkuyorum dolap kurulsun havalnacak ev temizlence kızımın kıyafetleri yıkancak ütülencek daha çanta hazırlamadım aman birsürü iş halıları yıkamaya vericem pefffff bugunde misafirim var allah bana kolaylık versin

kızlaaarrr canlarrr elif diğer testi de geçti kulağından haberiniz var mı bilemedim ama..
hepinize desteği için teşekkür ederim Allah razı olsunn.. çok rahatladım kızlarr yaaa çok şükürler olsun..

ben iki arada yazıyorum kızlar hızlıca yazayım hemmen..

özleemmm sen doktora ne zaman gidiceksin kalp atışını duymaya geçmişi okuyamadım yazar mısın okudumda rastlayamadım yan

bukeeett canım benimm araba almadıysanız kızınıza biz aşağıya link attım bakarsın biz bunu aldım bugun ılk kez kullandım sağlık ocağıgına gittik aşıya bu arada biz 1 aylık olduk biz maşaAllah.. memnun kaldım ben bı değerlendir istersen

Kraft Nova Travel Sistem Bebek Arabası - YouTube

aslıı ıkız mı gelıyor musss aklıma saçma ama ne geçti biliyor musun bı kese buyukceneymıs ya onun ıcınde ıkız dıgerıde tek toplamda üçüz olmasın, oluyor mu acaba böyle bısey, gozunuz aydınn Allah bir beklerken 2 nasıp ediyor ınsşAllah..

nazannn bak canımcıımmmm canım benimmm ben son bir haftada hallettım herşeyi çantamıda öyle bi zamanda hazırladım rahat olll..
hepsini aynı andada giymiyor zatwn rahat ol.. sen halıları falan ver ama çantanı da hazırlarsın hayırlısıyla bı çırpıdaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…