- 15 Mart 2012
- 4.018
- 638
- 248
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.741
oyyoyy MAŞALLAH ASLICIM COK SEVİNDİM CANIM sağıklı sıhhatli al İNŞALLAH minişlerini kucağına :))Kızlar az önce Aslı yla konuştum...veee bomba habeerrr topiğmizin İKİZLERİ geliyoorrr....Aslı da şokta...Kalp atışlarını da duymuş...Çok şükürler olsun sağlıklıymış sadece bir kese diğerine göre daha büyükmüş 2 hafta sonra tekrar kontrole gel demiş duruma göre ayrıntılı isteyebilirmiş...İç kanaması da yokmuş...jeli kesmiş sadece haftada bir bi iğne vurulacakmış....
Şimdi işyerinde işleri toparlamaya gitmiş çok yoğun olduğu için haber veremedi....Akşam ayrıntıları alırız...
Kızlar az önce Aslı yla konuştum...veee bomba habeerrr topiğmizin İKİZLERİ geliyoorrr....Aslı da şokta...Kalp atışlarını da duymuş...Çok şükürler olsun sağlıklıymış sadece bir kese diğerine göre daha büyükmüş 2 hafta sonra tekrar kontrole gel demiş duruma göre ayrıntılı isteyebilirmiş...İç kanaması da yokmuş...jeli kesmiş sadece haftada bir bi iğne vurulacakmış....
Şimdi işyerinde işleri toparlamaya gitmiş çok yoğun olduğu için haber veremedi....Akşam ayrıntıları alırız...
Kızlar az önce Aslı yla konuştum...veee bomba habeerrr topiğmizin İKİZLERİ geliyoorrr....Aslı da şokta...Kalp atışlarını da duymuş...Çok şükürler olsun sağlıklıymış sadece bir kese diğerine göre daha büyükmüş 2 hafta sonra tekrar kontrole gel demiş duruma göre ayrıntılı isteyebilirmiş...İç kanaması da yokmuş...jeli kesmiş sadece haftada bir bi iğne vurulacakmış....
ay kızlar çok şükür idrar kültürüm çıkmış üreme olmamış temiz çıkmış ilaç almam gerekmiyormuş 3 hafta sonra çagırdı inş. ozaman kadar bişe falan olmaz
3 hafta geç değilmi tatlım ya 36dan sonra her hafta çağıracak demewkki doktorunnn ben kızıma gele gide yollar usanmıştı valla:)
Kızlar napıyorsunuz benim işlerim vardı bir de memur beyde Ankara'ya gitti buradaki sınavlar Ankara Bilkentte okunuyor da, öğleden sonra yoktu. Benim de doktorun söktürücü niyetine verdiği progestan bir başımı döndürdü yine hep akşam olurdu bu sefer gündüz olacağı tuttu bayılcam sandım neyse iyi gibiyim. Belim çok ağrıyo umarım reglinin habercisidir gelir de daha fazla içmem ya kutu da 4 gün daha içicem bitecek sanırım. Pantolonun paçalarını yaptırmaya vercektim gidemicem direkt eve atıcam kendimi.
ayyyteyzesi yesin o fasulyeyi daha o kadarcık bile değil dimi o şimdi çok güzlll ya ben bile çok heyecanlandım özlemcim ilk duyduğumda sen nasılsındır kim bilir Rabbim tamamına erdirsin inş ne zaman doktor randevun ne zamannnn
evet banada geç gibi geldide bişe demedim diyemedim daha dogrusu inş.bişeycik olmaz
anam aslının minişleri..bak hele durdu durdu turnayı çift gözünden vurdu.Allah bağışlasın ikisinide vede topiğimizzin ilk ikizleri
3 hafta geç değil nazan..36 dan sonra 10 günde bir çağırıyor..telaş yapma..
öylemi diyosun buket ne bileyim erken doguracakmışım gibi hissediyorum
dur daha acelen ne niye erken doğuruyorsun
hiç bişeyim hazır deilya özlem ondan korkuyorum dolap kurulsun havalnacak ev temizlence kızımın kıyafetleri yıkancak ütülencek daha çanta hazırlamadım aman birsürü iş halıları yıkamaya vericem pefffff bugunde misafirim var allah bana kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?