- 10 Nisan 2013
- 1.189
- 136
- 173
- 36
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.761
Aslııııııı çatlıyorum meraktan nerdesin kuzuu
oyyoyy MAŞALLAH ASLICIM COK SEVİNDİM CANIM sağıklı sıhhatli al İNŞALLAH minişlerini kucağına :))
Rabbim çok büyük ya o kadar bekledi çifte erdi muradına maşaalllahhhh:)))
şimdiden tebrikler aslıcımmmm
ayyyyyyyyy maşallah kuzularaaaa yerim ben onları yerrr
Asli cok sevindim senin kuzular supriz yapticok sevindim canim...
Anamm çok sevindimm zaten ikiz değil dediğinde çok şaşırmıştım o değere süper yaa bir riskte yokmuş inşallah hamileliği boyunva böyle gider. Maşallahhh
anam aslının minişleri..bak hele durdu durdu turnayı çift gözünden vurdu.Allah bağışlasın ikisinide vede topiğimizzin ilk ikizleri
aslıııııııı canım beniiimmm ikizler geliyormuş çok sevindim vallahi,ben sana demedimmi bir kız bir erkek bekliyorum diye,ayyyyy çok heyecanlı çabuk gel gelişmeleri anlat bize hatta ultrason resmini koy
kızlaaarrr canlarrr elif diğer testi de geçti kulağından haberiniz var mı bilemedim ama..
hepinize desteği için teşekkür ederim Allah razı olsunn.. çok rahatladım kızlarr yaaa çok şükürler olsun..
ben iki arada yazıyorum kızlar hızlıca yazayım hemmen..
özleemmm sen doktora ne zaman gidiceksin kalp atışını duymaya geçmişi okuyamadım yazar mısın okudumda rastlayamadım yan
bukeeett canım benimm araba almadıysanız kızınıza biz aşağıya link attım bakarsın biz bunu aldım bugun ılk kez kullandım sağlık ocağıgına gittik aşıya bu arada biz 1 aylık olduk biz maşaAllah.. memnun kaldım ben bı değerlendir istersen
Kraft Nova Travel Sistem Bebek Arabası - YouTube
aslıı ıkız mı gelıyor musss aklıma saçma ama ne geçti biliyor musun bı kese buyukceneymıs ya onun ıcınde ıkız dıgerıde tek toplamda üçüz olmasın, oluyor mu acaba böyle bısey, gozunuz aydınn Allah bir beklerken 2 nasıp ediyor ınsşAllah..
nazannn bak canımcıımmmm canım benimmm ben son bir haftada hallettım herşeyi çantamıda öyle bi zamanda hazırladım rahat olll..
hepsini aynı andada giymiyor zatwn rahat ol.. sen halıları falan ver ama çantanı da hazırlarsın hayırlısıyla bı çırpıdaa..
ilk ikizleri değil canım gamzenin ikizleride varya
öylemi diyosun buket ne bileyim erken doguracakmışım gibi hissediyorum
hiç bişeyim hazır deilya özlem ondan korkuyorum dolap kurulsun havalnacak ev temizlence kızımın kıyafetleri yıkancak ütülencek daha çanta hazırlamadım aman birsürü iş halıları yıkamaya vericem pefffff bugunde misafirim var allah bana kolaylık versin
hiç bişeyim hazır deilya özlem ondan korkuyorum dolap kurulsun havalnacak ev temizlence kızımın kıyafetleri yıkancak ütülencek daha çanta hazırlamadım aman birsürü iş halıları yıkamaya vericem pefffff bugunde misafirim var allah bana kolaylık versin
kızlaaarrr canlarrr elif diğer testi de geçti kulağından haberiniz var mı bilemedim ama..
hepinize desteği için teşekkür ederim Allah razı olsunn.. çok rahatladım kızlarr yaaa çok şükürler olsun..
özleemmm sen doktora ne zaman gidiceksin kalp atışını duymaya geçmişi okuyamadım yazar mısın okudumda rastlayamadım yan
canlarım bebeğimin cinsiyeti belli oldu sıpam bugün gösterdi ASYA İNCİ geliyor..
Bebiş iyi sağlıklı sıhatli sorun sıkıntı yok Benim plasenta etrafında kireçlenme varmış doktor suan için bir sıkıntı oluşturmaz ama biraz daha kireçlenmen artarsa acil sezeryana alırız seni dedi Birde çocuğun bağı hala çenesinin altında oda böyle devam ederse normal doğum yapamazmışım benden simdilik bu kadar hepinizi öpüyorum :) :)
bediş testi geçmiş kızışın..çok sevindim hadi gözün aydın...
ya bende yasoyu aramak istiyorumda yarın bii ara arayayım..eve geçmişmidir acaba??
Buket biz bugün öğlen konuştuk hastanedelerdi akşam eve geçeriz demişti ama bilmiyorum naaptilar
bediş testi geçmiş kızışın..çok sevindim hadi gözün aydın...
ya bende yasoyu aramak istiyorumda yarın bii ara arayayım..eve geçmişmidir acaba??
Canım kalp atışını duymadım gördümBediş elifimiz testi geçmiş çok şükür
Aslı agladınmı kalp atışındaa
Yasicim inş betüş iyidir
Gülhancın kızın geliyormuş gözün aydın
Özlem buket inş çobucak toparlarım işlerimi
Umarım atladıgım olmamıtır öpüyorumherkesiii
canlarrrrrrrrr.gecmişe hızlıca göz attım
ASLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII maşallah subhanallah, Rabbim tamamına erdirsin minnoşların sağlıkla doğsun inşallah
canlarım gelelim bana, eşim şehir dışında, okul işlerim çok yoğun müfettiş gelecek , topiğe gelemedim bugün, dua listemiz bitmiş, varsa öneriler yazın,Nazan tevhit demiş, bu hafta halledicem inşallah, haftasonuna bırakmam, yarın akşam gelirim ayrıntılı yazarım dua önerilerini, cumaya yeni liste olur pazartesi başlarız inşallah ,haydi hepinize iyi geceler öptüm bebekler
ay maşallah çok sevindim Rabbim gönlüne göre verdi inşallah tamamına da erdirir çok güzel yaKızlar az önce Aslı yla konuştum...veee bomba habeerrr topiğmizin İKİZLERİ geliyoorrr....Aslı da şokta...Kalp atışlarını da duymuş...Çok şükürler olsun sağlıklıymış sadece bir kese diğerine göre daha büyükmüş 2 hafta sonra tekrar kontrole gel demiş duruma göre ayrıntılı isteyebilirmiş...İç kanaması da yokmuş...jeli kesmiş sadece haftada bir bi iğne vurulacakmış....
Şimdi işyerinde işleri toparlamaya gitmiş çok yoğun olduğu için haber veremedi....Akşam ayrıntıları alırız...
bediş gözün aydın çok şükür testleri geçi elif, sağlıkla büyümeye devam etsin inşallahkızlaaarrr canlarrr elif diğer testi de geçti kulağından haberiniz var mı bilemedim ama..
bukeeett canım benimm araba almadıysanız kızınıza biz aşağıya link attım bakarsın biz bunu aldım bugun ılk kez kullandım sağlık ocağıgına gittik aşıya bu arada biz 1 aylık olduk biz maşaAllah.. memnun kaldım ben bı değerlendir istersen
Kraft Nova Travel Sistem Bebek Arabası - YouTube
aslıı ıkız mı gelıyor musss aklıma saçma ama ne geçti biliyor musun bı kese buyukceneymıs ya onun ıcınde ıkız dıgerıde tek toplamda üçüz olmasın, oluyor mu acaba böyle bısey, gozunuz aydınn Allah bir beklerken 2 nasıp ediyor ınsşAllah..
nazannn bak canımcıımmmm canım benimmm ben son bir haftada hallettım herşeyi çantamıda öyle bi zamanda hazırladım rahat olll..
hepsini aynı andada giymiyor zatwn rahat ol.. sen halıları falan ver ama çantanı da hazırlarsın hayırlısıyla bı çırpıdaa..
maşallah ya topiğimiz kız bebeklerle doldu ismide çok güzel, doğum için de hakkında hayırlısı neyse o olsun canımcanlarım bebeğimin cinsiyeti belli oldu sıpam bugün gösterdi ASYA İNCİ geliyor..
Bebiş iyi sağlıklı sıhatli sorun sıkıntı yok Benim plasenta etrafında kireçlenme varmış doktor suan için bir sıkıntı oluşturmaz ama biraz daha kireçlenmen artarsa acil sezeryana alırız seni dedi Birde çocuğun bağı hala çenesinin altında oda böyle devam ederse normal doğum yapamazmışım benden simdilik bu kadar hepinizi öpüyorum :) :)
MERALLLLLL yıllar öncesine ait duaları okuyorsun..bu ne hız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?