Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canlarım bebeğimin cinsiyeti belli oldu sıpam bugün gösterdi ASYA İNCİ geliyor..

Bebiş iyi sağlıklı sıhatli sorun sıkıntı yok Benim plasenta etrafında kireçlenme varmış doktor suan için bir sıkıntı oluşturmaz ama biraz daha kireçlenmen artarsa acil sezeryana alırız seni dedi Birde çocuğun bağı hala çenesinin altında oda böyle devam ederse normal doğum yapamazmışım benden simdilik bu kadar hepinizi öpüyorum :) :)

Aslııııııı çatlıyorum meraktan nerdesin kuzuu

oyyoyy MAŞALLAH ASLICIM COK SEVİNDİM CANIM sağıklı sıhhatli al İNŞALLAH minişlerini kucağına :))

Rabbim çok büyük ya o kadar bekledi çifte erdi muradına maşaalllahhhh:)))
şimdiden tebrikler aslıcımmmm

ayyyyyyyyy maşallah kuzularaaaa yerim ben onları yerrr

Asli cok sevindim senin kuzular supriz yapti cok sevindim canim...

Anamm çok sevindimm zaten ikiz değil dediğinde çok şaşırmıştım o değere süper yaa bir riskte yokmuş inşallah hamileliği boyunva böyle gider. Maşallahhh

anam aslının minişleri..bak hele durdu durdu turnayı çift gözünden vurdu.Allah bağışlasın ikisinide vede topiğimizzin ilk ikizleri

aslıııııııı canım beniiimmm ikizler geliyormuş çok sevindim vallahi,ben sana demedimmi bir kız bir erkek bekliyorum diye,ayyyyy çok heyecanlı çabuk gel gelişmeleri anlat bize hatta ultrason resmini koy

Canlarım anca gelebildimmm ewettt meral ablacim bilgilendirmis amaa ben yine de anlatayım bu zamana kadar tek demislerdi ama bugün önce 3 dedi bitane kesenin icinde 2 tane dedi sonra iyice baktı alttan baktı 2tane kese var dedi ve ben daha şoklardayim alışamadım bu fikre :)) ikisinin de kalp atislarini gördük Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah hepinizi öpüyorum...

ilk ikizleri değil canım gamzenin ikizleride varya

evet haklısın..sanki biri yazmıştı bende ondan alıntı yaptım..ama geri alıyorum.

öylemi diyosun buket ne bileyim erken doguracakmışım gibi hissediyorum

bende öle sanıyodum zaten eşim hergün 3 posta soruyo...ne zaman doğuracan..ne zaman doğuracan..bu arada banada karnın düştü diyolarda bakayım noolcak..

yaaa seni çok iyi anlıyorum..benimde hiç bişeyim hazır değildi...ama 2 günde hazır oldu..şimdi hanfendiyi bekliyoruz...

Bedriye canım şükürler olsun ikinci testtende geçmiş kızın Allahıma şükürler olsun Rabbim hayırlı ömürler versin
Gülhan kız geliyormuş hayırlı evlatlar hayırlı kolay doğumlar olur inşallah
Yasom sabah konuştuk Betül ü hast götürmüşsünüz inşallah evinize geçmişsinizdir ve en yakın zamanda kızının sarılığı geçer

canım bedriye ile bukette yazmış zaten hiç canını sıkma yıkama ütüleme işi çok sürmez zaten çantaya 1-2 parça bişey koyacaksın oda hemen hazırlanır bi temizlik bi halılar kalıyor onlar içinde yardım ederler sana hiç canını sıkma bunlar için

bedriyeciğim çok şükür diğer testtende geçmiş elif,çok çok geçmiş olsun canım.
ben pazartesi günü gideceğim doktora,hayırlısı ile inşallah duyarız kalp atışını bide böyle gidip duyamadan dönmek var 7+2 de duyulur ama değilmi

oyyy maşallah bir kız daha geliyor demek,sağlıkla sıhhatle gelsin,inşallah kireçlenme ile ilgili bi sıkıntı olmaz artış olmazda erken almazlar doğuma,hakkında hayırlı olan doğum şekli neyse o nasip olur inşallah

bediş testi geçmiş kızışın..çok sevindim hadi gözün aydın...

ya bende yasoyu aramak istiyorumda yarın bii ara arayayım..eve geçmişmidir acaba??

Kızlar bende bebeğim olsun istiyorum şuan 13 bitti 14.ayın içindeyim inşallah daha fazla beklemem çok istiyorum hamiş olmayı inşallah rabbim büyük bana ve tüm isteyenlere bu duyguyu tattırır...bu topikteki çoğunuz hamiş kalmış inşallah banada şans getirir sizlerden dua istiyorum bana dua ederseniz sevinirim mutlu olurum sizlerde inşallah bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınız

Bediş elifimiz testi geçmiş çok şükür
Aslı agladınmı kalp atışındaa
Yasicim inş betüş iyidir
Gülhancın kızın geliyormuş gözün aydın
Özlem buket inş çobucak toparlarım işlerimi
Umarım atladıgım olmamıtır öpüyorumherkesiii

canlarrrrrrrrr.gecmişe hızlıca göz attım

ASLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII maşallah subhanallah, Rabbim tamamına erdirsin minnoşların sağlıkla doğsun inşallah

GÜLHANNNNNNNNNNNNN maşallah Asya geliyormuş, Rabbim çok kolay bir doğum nasip etsin inşallah

BUKETTTTTTTTTTTTTTT eskiden senin Hollandalılarla dalga gecerdim şimdide Koca Ayak Jo'lar var...gözüzde canlandı
çok şükür işlerin bitmiş

BEDRİYEMMMM telde yazdım burdanda yazayım, hamd olsun,maşallah kuzumuza

MERALLLLLL yıllar öncesine ait duaları okuyorsun..bu ne hız

NAZANNNNNNN idrar testin temiz çıkmış gözün aydın çok şükür

canlarım gelelim bana, eşim şehir dışında, okul işlerim çok yoğun müfettiş gelecek , topiğe gelemedim bugün, dua listemiz bitmiş, varsa öneriler yazın,Nazan tevhit demiş, bu hafta halledicem inşallah, haftasonuna bırakmam, yarın akşam gelirim ayrıntılı yazarım dua önerilerini, cumaya yeni liste olur pazartesi başlarız inşallah ,haydi hepinize iyi geceler öptüm bebekler

Canım kalp atışını duymadım gördüm aglamadim çünkü o ara soktaydim önce ücüz sonrada ikiz diyince ama duygulandim tabii çok farklı bişe

Sağol canım aminn Rabbim sana da isteyen herkese de tez zaman da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

ay maşallah çok sevindim Rabbim gönlüne göre verdi inşallah tamamına da erdirir çok güzel ya

bediş gözün aydın çok şükür testleri geçi elif, sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
maşallah ya topiğimiz kız bebeklerle doldu ismide çok güzel, doğum için de hakkında hayırlısı neyse o olsun canım

Sevdiceklerim sizin de dualarınızı okuduuummm veee çooook dua ettim...RABBİM İNŞALLAH kabul eder..

ecrinn07/ Aslı 28.10.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+tüp bebeklerinin sağlıkla tutunması
tmyomr/ tümay 29.10.2013 salı sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ seda 30.10.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+hayırlı evlat

Burcu ya inat bugün son 3 kişiyi de bitiricem....çok hırslıyım...

günaydın kızlar güzel birgün olsun bol dualı bereketli birgün
küçük elifimiz testden geçmiş çok şükür allah başka sıkıntı yaşatmasın
aslıcım gözün aydın allah tamamına erdirsin miniklerini kucağına almayıda nasip etsin
gülhancım kızçen oluyormuş allah analı babalı büyütsün biraz daha öğrenmeseydin canlı canlı görecektin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…