Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlaarr selamlar nasılsnız? Hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntılamadım.. hepiniz çok sağolun kızlar yaa..
yasemin nin kızçesi sarılık mı olmuş bol emzirince gecıyor yasemınım sakın uzulme abımın oğluda olmuştu bolbol emzırmıştıler hersey yoluna gırıcek hayırlısıyla..
özlemimmm 7+2 37.gune denk geliyor inşallah duyulur hayırlısıyla.. benı 6 kusuratlı haftada cagırmışlardı duymuştuk çok şükür sende hayırlısıyla duyucaksın.. çok heyecanlı

Kızlar daha doğrusu anne adayları bebeğinizi kucağınıza tez vakıtte almanızı saglıkla büyütmenizi diliyorum allahtan
Benim bir ricam olacak sizlerden ben bekarım yaşım 31 hayırlısı olursa evlenmek istiyorum
Duydum ki hamilelerin duası kabul olurmuş benim için gönlünüzden geçen şekilde bır dua eder misiniz??
umarım bunu istemem saçma gelmez sizlere =)))

Son düzenleme:
Gunaydin fistiklar...
Bedis gozun aydin Elifimiz diger testide gecmis cok sevindim...
Gullhan kizimiz geliyormus hayirli olsun....

günaydınnnn canpareler

aslıı uykularınmı kaçıyo kuzum yoksa iştemisin
Sormaa canım sabah erkenden uyanıyorum ee yorulmayinca ) daha raporluyum canım zaten dün doktor 2hafta sonra geldiginde yine konusuruz ama calisamazsin dedi ; (

Allah razı olsun canım aminn

Canım çok sağol Allah razı olsunn Rabbim hepimizi tamamına erdirir inşallah darısı isteyen herkesin başına

inşallah canım yaaa gün sayıyorum pazartesi bi gelseydi hayırlısıyla bi duysaydık

Allah hayırlı eş mutlu bir yuva nasip etsin ve hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bir evlat

evet banada geç gibi geldide bişe demedim diyemedim daha dogrusu inş.bişeycik olmaz
demekki herşey yolunda tatlışım ya hemen heyecan yapma 36dan sonra nstler başlıyoooo o çok güzel ya ben çok seviyordun bebişinin kalp atışlarını dinliyorsun
anaaammm sen benden heyecanlısın fasulye bile olmaz ondan olsa olsa nokta olur randevum haftaya pazartesi canım hayırlısı ile inşallah kalp atışını duyarız

inşşşşşşşşşşşşş canım yaaaa gerçekten çok sevindim özlemcim çokta bişey kalmamış hadi hayırlısı seda hanıma mı gidiyorsun hala

tekrar tekrar kutlarım aslıcımmm hayırlı olsunnnnn

NAZANCIM BENCE SİLMEMELİYDİN BİLEN ONA GÖRE GİTMESİN YA BU ÖZEL HASTANELER HEPSİ DEMİYORUM AMA KENDİLERİNİ NE SANIYORLARSA ÇOK KOLAY GELİYO ACIDIM ARKADAŞINA YA ÇOKKK GEÇMİŞLER OLSUN BEN UZUN UZUN ANLATMIŞTIM BENŞMDE BAŞIMA GELDİ AYNISI ZATEN BEBEĞİM 40-3DE DOĞDU KENDİ DOKTORUM DEĞİL AMA NÖBETÇİ DOKTOR BEYİMİZİ UYKUSUNDAN ETTİK GECE GİDİP GİT EVDE ÇEK SANCINI KANAMAN OLURSA YADA SUYUN PATLARSA GEL SENDE DOĞURACAK TİP YOK DİİP EVE GÖNDERMİŞTİ BENİ BAYRAM OLDUĞUNDAN DOKTORUMDA ANKARA DIŞINDAYDI ALLAHTAN ERTESİ GÜN DOĞUM YAPTIMDA DOKTOR DEĞİŞMİŞTİ 27 SAAT SANCI KIZIM DÖNMEDİ FALAN HİÇ SIKINTIYA GELEMİYORLAR HEMEN KESELİM UĞRAŞMAYALIMM HOPPP ZATEN ONDAN ALACAĞI ÜCRETTE FAZLA BEN AÇIK AÇIK YAZMIŞTIM BENCE YAZ HERKES BİLSİN
FAZLAMI TEPKİ GÖSTERİYORUM BİLMİYORUM AMA İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ DEĞİL BENCE BİDE TONLARCA PARA DÖKMENE RAĞMEN.....

inşşşşşşşşşşşşş canım yaaaa gerçekten çok sevindim özlemcim çokta bişey kalmamış hadi hayırlısı seda hanıma mı gidiyorsun hala

sağol canım,yok seda hanıma gitmiyorum ben ona sadece 1 sefer gittim bir daha gitmedim anlatmıştım randevu alamadım diye geçenlerde gitsemmi diye düşündüm ama vaz geçtim gaziye gidiyorum mesut öktem ona devam edeceğim sanırım,geçen konuştuk doğuma girecek

hmm iyi yapmışsın tatlım ya duyduğuma göre artık iyice tutunmuş o yüzden doğum fiyatlarınıda arttırmışlar 1800 gibi bişey duymuştum doktorun doğumuna girecekse en güzeli tatlım ya bana çok uzak gazi yoksa bende düşünürdüm oranın bebek dostu bir sürü ödülüde var diye biliyorum

ayy kızlar yaa size diyordum ya elif akşamları çok ağlıyor diye kolik bebek diyorlarmış bi bebeğin aynı saatlere gelen ağlamalarıa ve uzun süre devam edıyormuş bu durum bayağı zorlanmış insanlar sebeblerıne baktım bakın diyor kı streslı hamilelik geçiren annelerin bebeklerinde diyor.. ben ettim siz etmeyinn.. rahat olun.. inşAllah elif de kolik bebek değildir yaa dua eder misiniz bize

canım benimm bebişinin maşaAllah ı var.. koca kız olmuş bi de yaa.. ne çabuk büyümüş Allah nazarlardan korusun.. ne kadarlık oldu senin ki şimdi..

ayy teyzesi gerçektenmi herkes küçük küçük diyip duruyo kızıma yaaa(( koca kız olmuş diyenide bulduk ayın 10unda 3 aylık oluyo teyzesi hayırlısıyla
tatlım ya elifin için çok üzme kendini nisayada bir iki kez olmuştu netten çok araştırdım dediğin gibi sen o masaj hareketlerini yap onun çok faydası oluyo elinden geldiğince konuş hareket etmesini sağla 3 aya varmazx gaz sancısı falan kalmıyo zaten en geç 3 ayda toparlıyo bebekler aynı endişeler içindeydim seni çok iyi anlıyorum rezene ,su torbası işe yarar bide gaz gidericiler var hiç olmadı onlardan kulllan geçer allahın izniyle tatlım

oyyy senin hırsını yesinler :)) bak akşam gelip bakıcam bugün okumamış olursan dilimden kurtulamazsın..olmadı 2013 bitmeden okumuş ol :)))))))))

ilk sayfada dua listemiz var, orayı incele, eger katılmak istersen bize kenini tani!, aramıza katıl, seni dua listesine ekelrim, ama saddece sana dua edilmiyor, sende herkese sırayla dua ediyorsun

Kızlar adet oldum (

hakkında hayırlısı olsun canım,pazartesi duanı okurken çok inandım Rabbim sana bir evlat verecek hayırlısıyla, yeni listemiz başlayacak katılmaka istersen takipte ol ve inşqallah bu son adetin olur

BEDRIYE canım benim hani sana bir liste yolladım ya, işte o liste kolik bebekler içindi, hani 'yapma' yazan ama yapmamız gereken liste, inşallah degişir, sürekli böyle olacak degil, senin enerjinden de çok etkileniyor olabilir, sen sakinken oda sakin olur
Dualarımdasınız, YASO'nun kızınada dua ediyorum inşallah iyileşmıştir

NAZAN yazdığın doktor olayını okudum insanlar ne sınavlar veriyorlar Allah sabır versin inşallah

ASLİ tatlım yavruların nasıl, sen nasilsın? Halsizlik bulantı devam mi? Evde kim var yanında, annen çalıştıği için süreli gelebiliyor mu?

OZLEM Rabbim bilir elbet ama Allahın izniyle bu sefer evladına kavuşacaksın inşallah, maşallah

büyümüş canıımmm ben şimdi hele elifi göre göre minik minik senin kızıınn kocaammaaannn olmuş Allah nazarlrdan korusun.. inşAllah durur bu ağlamaları yaa..

Meraba, beni tanıdınızmı?

seni hem tanıdık hem hatırladık :))nassınnnızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…