- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.781
Sormaa canım sabah erkenden uyanıyorum ee yorulmayincagünaydınnnn canpareler
aslıı uykularınmı kaçıyo kuzum yoksa iştemisin
günaydın kızlar güzel birgün olsun bol dualı bereketli birgün
küçük elifimiz testden geçmiş çok şükür allah başka sıkıntı yaşatmasın
aslıcım gözün aydın allah tamamına erdirsin miniklerini kucağına almayıda nasip etsin
gülhancım kızçen oluyormuş allah analı babalı büyütsün biraz daha öğrenmeseydin canlı canlı görecektin
ay maşallah çok sevindim Rabbim gönlüne göre verdi inşallah tamamına da erdirir çok güzel ya
bediş gözün aydın çok şükür testleri geçi elif, sağlıkla büyümeye devam etsin inşallah
maşallah ya topiğimiz kız bebeklerle doldu ismide çok güzel, doğum için de hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
kızlaarr selamlar nasılsnız? Hepinizden Allah razı olsun tek tek alıntılamadım.. hepiniz çok sağolun kızlar yaa..
yasemin nin kızçesi sarılık mı olmuş bol emzirince gecıyor yasemınım sakın uzulme abımın oğluda olmuştu bolbol emzırmıştıler hersey yoluna gırıcek hayırlısıyla..
özlemimmm 7+2 37.gune denk geliyor inşallah duyulur hayırlısıyla.. benı 6 kusuratlı haftada cagırmışlardı duymuştuk çok şükür sende hayırlısıyla duyucaksın.. çok heyecanlı
Kızlar daha doğrusu anne adayları bebeğinizi kucağınıza tez vakıtte almanızı saglıkla büyütmenizi diliyorum allahtan
Benim bir ricam olacak sizlerden ben bekarım yaşım 31 hayırlısı olursa evlenmek istiyorum
Duydum ki hamilelerin duası kabul olurmuş benim için gönlünüzden geçen şekilde bır dua eder misiniz??
umarım bunu istemem saçma gelmez sizlere =)))
demekki herşey yolunda tatlışım ya hemen heyecan yapma 36dan sonra nstler başlıyoooo o çok güzel ya ben çok seviyordun bebişinin kalp atışlarını dinliyorsunevet banada geç gibi geldide bişe demedim diyemedim daha dogrusu inş.bişeycik olmaz
anaaammm sen benden heyecanlısınfasulye bile olmaz ondan olsa olsa nokta olur randevum haftaya pazartesi canım hayırlısı ile inşallah kalp atışını duyarız
tekrar tekrar kutlarım aslıcımmm hayırlı olsunnnnnCanlarım anca gelebildimmm ewettt meral ablacim bilgilendirmis amaa ben yine de anlatayım bu zamana kadar tek demislerdi ama bugün önce 3 dedi bitane kesenin icinde 2 tane dedi sonra iyice baktı alttan baktı 2tane kese var dedi ve ben daha şoklardayim alışamadım bu fikre :)) ikisinin de kalp atislarini gördük Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallah hepinizi öpüyorum...
DOKTOR SEÇERKEN DİKKAT!!!
BİR BEBEĞİN DOĞUM HİKAYESİ
Ben 27 yaşında iki yıllık evli bir bayanım 3 aylık hamile iken görme bozukluğu konuşma bozukluğu şeklinde ataklar geçirdim bunun sebebi de benim TİA (geçici istemik atak)hastası olmam idi 3 gün fakültede yattım ve heparin tedavisi gördüm daha sonra bebeğim için düzenli olarak Özel .............. Hastanesindeki ....................'a gittim bana doğum olana kadar günde iki defa fragmin 7500 kan cıvıtıcı iğne kullanmam gerektiğini önerdi ve bu şekilde devam ettim daha sonra 35 haftalıkken sancım tuttu ve hemen ...............'a gittik sezeryana alalım dedi bebek çok küçük olduğu için daha çok erken yapabileceğimiz bişey yokmu deyince bir gün hastanede yatırdı ve ilaçlarla sancım durdu daha sonra 36+3 günlükken karnımda kasılmalar oldu ağrım sancım yoktu bebeğimin boynundada iki tane kordon dolanmıştı hareket de etmiyordu merak edip akşam 9 da eşimle hastaneye gittik ve beni nstye bağladılar sadece 2 tane sancı göründü şans eseri doktorum ................orada sezeryan yapıyomuş beni söylediklerinde sezeryana alalım dedi bende sancım ağrım olmadığı için ve daha 24 günümüz olduğu için biraz daha bekleyelim diye ebeye söylemesini istedim kendisi tlfnda tamam demiş daha sonra koridorda karşılaştık ve bize mesuliyet size ait dedi bizde eşimle en geç sabah gelmeye karar verdik ve hastaneden ayrıldık daha sonra gece saat 4 de aşırı sancım tuttu bu arada bebek makat gelişti çok şiddetli sancı ile hastaneye gittik doktorumu aradıklarında ............. Ben onlara diyeceğimi dedim şimdi hangi doktora nereye gidiyolarsa gitsinler" deyip tlfnu kapatmış ikinci kez arandığında tlfonlarını tamamen kapatmıştı ben duracak yada bir adım atacak halde değildim bizi ortada bıraktı bize gidin dediler annem ısrarla başka doktor yokmu bu halde gidemeyiz bebek ters boynunda kordon var diye ısrar edince başka doktor arandı ............. doğumumu gerçekleştirdi bana ve bebeğime orada herşey olabilirdi hem erken deoğum hem bebeğim makat geliş hem bebeğimin boyununda iki kordon vardı ve hemde ben zaten TİA hastasıyım bana bu şekilde ambargo koyamaz 8 ay boyunca bir fiil para yedirdim hakkımı hiçbirşekilde helal etmiyorum ALLAH çıkaracak inanıyorum ve gerekli heryere şikayetlerimizi bildireceğiz sakın benim düştüğüm bu hataya düşmeyin doktor seçiminizi iyi yapın insan hayatı bu kadar ucuz değil........
................................... KAYSERİ.....
ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM ATLATTI BU TRAMVAYI. SU ANDA COK ŞÜKÜR BEBEĞİ DE KENDİ DE İYİ
bakarmısınız kızlar çok üzüldüm belki giden arkadaşlar vardır diye ismi sildim akıllarına bişe gelmesin yazık
inşşşşşşşşşşşşş canım yaaaagerçekten çok sevindim özlemcim çokta bişey kalmamış hadi hayırlısı seda hanıma mı gidiyorsun hala
sağol canım,yok seda hanıma gitmiyorum ben ona sadece 1 sefer gittim bir daha gitmedim anlatmıştım randevu alamadım diye geçenlerde gitsemmi diye düşündüm ama vaz geçtim gaziye gidiyorum mesut öktem ona devam edeceğim sanırım,geçen konuştuk doğuma girecek
albüme yeni fotolar koydum teyzoşlarrrr:)))
canım benimm bebişinin maşaAllah ı var.. koca kız olmuş bi de yaa.. ne çabuk büyümüş Allah nazarlardan korusun.. ne kadarlık oldu senin ki şimdi..
Sevdiceklerim sizin de dualarınızı okuduuummm veee çooook dua ettim...RABBİM İNŞALLAH kabul eder..
ecrinn07/ Aslı 28.10.2013 pazartesi sağlıklı ve hayırlı hamişlik+tüp bebeklerinin sağlıkla tutunması
tmyomr/ tümay 29.10.2013 salı sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat
dejavu_one/ seda 30.10.2013 çarşamba sağlıklı ve hayırlı hamişlik+hayırlı evlat
Burcu ya inat bugün son 3 kişiyi de bitiricem....çok hırslıyım...
Kızlar daha doğrusu anne adayları bebeğinizi kucağınıza tez vakıtte almanızı saglıkla büyütmenizi diliyorum allahtan
Benim bir ricam olacak sizlerden ben bekarım yaşım 31 hayırlısı olursa evlenmek istiyorum
Duydum ki hamilelerin duası kabul olurmuş benim için gönlünüzden geçen şekilde bır dua eder misiniz??
umarım bunu istemem saçma gelmez sizlere =)))
Kızlar adet oldum(
Meraba, beni tanıdınızmı?
ayy teyzesi gerçektenmi herkes küçük küçük diyip duruyo kızıma yaaa(( koca kız olmuş diyenide bulduk ayın 10unda 3 aylık oluyo teyzesi hayırlısıyla
tatlım ya elifin için çok üzme kendini nisayada bir iki kez olmuştu netten çok araştırdım dediğin gibi sen o masaj hareketlerini yap onun çok faydası oluyo elinden geldiğince konuş hareket etmesini sağla 3 aya varmazx gaz sancısı falan kalmıyo zaten en geç 3 ayda toparlıyo bebekler aynı endişeler içindeydim seni çok iyi anlıyorum rezene ,su torbası işe yarar bide gaz gidericiler var hiç olmadı onlardan kulllan geçer allahın izniyle tatlım
Meraba, beni tanıdınızmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?