- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.801
ayy kızlar yaa size diyordum ya elif akşamları çok ağlıyor diye kolik bebek diyorlarmış bi bebeğin aynı saatlere gelen ağlamalarıa ve uzun süre devam edıyormuş bu durum bayağı zorlanmış insanlar sebeblerıne baktım bakın diyor kı streslı hamilelik geçiren annelerin bebeklerinde diyor.. ben ettim siz etmeyinn.. rahat olun.. inşAllah elif de kolik bebek değildir yaa dua eder misiniz bize
büyümüş canıımmm ben şimdi hele elifi göre göre minik minik senin kızıınn kocaammaaannn olmuş Allah nazarlrdan korusun.. inşAllah durur bu ağlamaları yaa..
seni hem tanıdık hem hatırladık :))nassınnnızzz
Az daha gelmeseydin unutacaktık :)))) nerdesin kız???
hoş geldin gülümmmm benim gibi bebiş çok yoruyo herhal seni girmeye vakit bulamıyorsun nasıl oldu kuzucuk annesi koca adam olmuştur şimdiMeraba, beni tanıdınızmı?
büyümüş canıımmm ben şimdi hele elifi göre göre minik minik senin kızıınn kocaammaaannn olmuş Allah nazarlrdan korusun.. inşAllah durur bu ağlamaları yaa..
seni hem tanıdık hem hatırladık :))nassınnnızzz
Ayy Allah korusun unutmayın beniGeldim işte ya hu :) Aslında benim gelmeyişim tembellikten, cezam neyse kesin razıyım hakime hanım
hoş geldin gülümmmm benim gibi bebiş çok yoruyo herhal seni girmeye vakit bulamıyorsun nasıl oldu kuzucuk annesi koca adam olmuştur şimdi
aminnnn canım herkesin yavrusunu inş. seninki ne kadarlık oldu ki tatlım kaç kilo doğdu bıdık
Hoşbuldum canımmm :) Ayy yormazmı, sürekli ilgi, alaka, oyun kucak istiyo. Hoppidik hoppidik oynuycani yemeğimi bile zor yiyorum valla2 gün önce 5. ayımız bitti. Dünde dişimizin ucu çıktı. Tırtık tırtık değiyo parmağıma Büyüyo paşam elhamdülillah
Resimlerini ekleyim de bakın
Benimki de kolikti bedişim, çok zoooooooor, sadece stresli bir hamilelik süreci geçirende değil. Doğumdan sonraki lohusalık sürecinide stresli geçirenlerde çok sık rastlanıyormuş! Siz şimdi kaç aylık oldunuz?
Bak sen hemde tembellikten, du bakıyım sana güzel bir ceza düşüneyim :)))
Ara sıra gel, minnoşun resmini koy bir action, bir hareket olsun :))
Hem sen yokken neler oldu neler..Aslı ikiz doğuracak inşallahözlem hamile maşallah BUKET'in ayakları hamilelikten davul gibi oldu mayalı hamur misali 47 nomero, Yasemin'nin kızın gördün, Bedriyemezin kızı artık abla oldu Gülhan doğuma çok az bir süre kala kızı olacagını ögrendi...... Di...di.....
Cezan : bir ay boyunca düzenli geleceksin, bir ayın sonunda seni sınav yapacam, ne oldu ne bitti kim ne yaptı diye, tamam mı, otur sıfır :))))
kızlar yaaaaaaa bişey sorcam sahi size ben doğumdan sonra çok unutkan oldum bildiğiniz bunamış gibiyim valla ya koyduğumun yaptığımın yerini çok unutuyorum bide çok kilo almıştım hala veremedim ne kadar zamanda veriliyo bunlar ya hiçbişeyim olmuyo siz neler yaptınız vermek için en önemlisi bu unutkanlık normal mi
Ben derse geciyorum, akşam görüşürüz bebekler
ekle ekle tatlım bakalım al benden de o kadar bütün gün hoppidi de bizde var aynen izin verirse yemek yiyorum yoksa açımmmmmmm
akşam babası geliyo ben hoop mutfaga aperatif bişyler hazırla uyumazsa artık yer sofrası kurdum salona naapiim mecbur hem yiyip hem oynuyoruz hanımla o çekyatta başka türlü oda yok valla:)
ısırmaya başladımı gül çok kaşınıyo mu dişleri tavşanın:)))
biz bugun itibarıyle kısmetse 1+1 iz :)) bir aylık oldu yani...
lohusalığım da çok stresli geçti tabi bide elif doğduğunda işitme testinden geçemedi çok şükür şimdi geçti de o beni çok yıpratmış bende2 gündr elife sürekli şarkılar ninniler söyluyorum belki stresim geçtikçe onunda kolikliği gider hee.. inan saat 5e geliyor ya diken üstünde oturuyorum resmen elifin ağlamaları başlıyacak yıne dıye
Doğumdan değildir canım o, sürekli bir telaş içindesin, evin işi bir yandan bebek bir yandan e haliyle yoruluyo insan, olur o kadar :)
Kilo konusuna hiiiiiiiiiiiç girmiyorum
Görüşürüz bebek
Bir görsen nasıl hırslanıyo. Damağına desitin krem sürüyoruz, o biraz rahatlatıyo :)
Bende yerde yiyorum yoksa olmuyo mümkün değil. Oturamıyoki mama sandalyesi falan alıpta koysak :)Hoop öne doğru devriliyo benimki
Canım bizimki tam 2 buçuk aylıkken sona ermişti. İnşallah sizinde kısa sürer. Gazını çıkarabiliyomu? Kolik bebeklerde gaz sorunu çok olurmuş. Bizde vardı mesela. Ağlayacağı zaman derisi morarır gibi oluyodu
ohh nasıl rahat ediyosan kuzucugumsormaya gerekbile görmüyorum aslıcım sigara işine yaptın bıraktınmıSormaa canım sabah erkenden uyanıyorum ee yorulmayinca) daha raporluyum canım zaten dün doktor 2hafta sonra geldiginde yine konusuruz ama calisamazsin dedi ; (
Allah razı olsun canım aminn
inş. didemcimm haftasını tamamlasın istiyorum evet ntsyi çok merakediyorumdemekki herşey yolunda tatlışım ya hemen heyecan yapma 36dan sonra nstler başlıyoooo o çok güzel ya ben çok seviyordun bebişinin kalp atışlarını dinliyorsun
NAZANCIM BENCE SİLMEMELİYDİN BİLEN ONA GÖRE GİTMESİN YA BU ÖZEL HASTANELER HEPSİ DEMİYORUM AMA KENDİLERİNİ NE SANIYORLARSA ÇOK KOLAY GELİYO ACIDIM ARKADAŞINA YA ÇOKKK GEÇMİŞLER OLSUN BEN UZUN UZUN ANLATMIŞTIM BENŞMDE BAŞIMA GELDİ AYNISI ZATEN BEBEĞİM 40-3DE DOĞDU KENDİ DOKTORUM DEĞİL AMA NÖBETÇİ DOKTOR BEYİMİZİ UYKUSUNDAN ETTİK GECE GİDİP GİT EVDE ÇEK SANCINI KANAMAN OLURSA YADA SUYUN PATLARSA GEL SENDE DOĞURACAK TİP YOK DİİP EVE GÖNDERMİŞTİ BENİBAYRAM OLDUĞUNDAN DOKTORUMDA ANKARA DIŞINDAYDI ALLAHTAN ERTESİ GÜN DOĞUM YAPTIMDA DOKTOR DEĞİŞMİŞTİ 27 SAAT SANCI KIZIM DÖNMEDİ FALAN HİÇ SIKINTIYA GELEMİYORLAR HEMEN KESELİM UĞRAŞMAYALIMM HOPPP ZATEN ONDAN ALACAĞI ÜCRETTE FAZLA BEN AÇIK AÇIK YAZMIŞTIM BENCE YAZ HERKES BİLSİN
FAZLAMI TEPKİ GÖSTERİYORUM BİLMİYORUM AMA İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ DEĞİL BENCE BİDE TONLARCA PARA DÖKMENE RAĞMEN.....
caım yeni döngü hayırlı olsu inş. bu son olurKızlar adet oldum(
annecimmmmayy kızlar yaa size diyordum ya elif akşamları çok ağlıyor diye kolik bebek diyorlarmış bi bebeğin aynı saatlere gelen ağlamalarıa ve uzun süre devam edıyormuş bu durum bayağı zorlanmış insanlar sebeblerıne baktım bakın diyor kı streslı hamilelik geçiren annelerin bebeklerinde diyor.. ben ettim siz etmeyinn.. rahat olun.. inşAllah elif de kolik bebek değildir yaa dua eder misiniz bize
dur bakıyımm kimdin sen yaaMeraba, beni tanıdınızmı?
oy oy oy damat olasıcaa seniiii maşallahh
valla bilmiyorum ya eşim bişey nerde diye sorsun bile istemiyorum tatlım düşün ya ne biliim erken mi yaşlandık ne ana da olduk artık:)
kilo konusuna gireydin iyiydi ya iyice yusyuvarlak bişi oldum gül ya:)
kader ortağım benim ya al benden de o kadar:) yer sofrası kur otur neyse ya peygamber sünneti bizimkiler oturmayı öğrenene kadar el mahkum oturcaztavşanın resimlerini bekliyorum annesi 4 gözle
BEN ARTIK ÇIKIYORUM CANLAR HAZIR BİZİMKİ UYUDU BİR TAS ÇORBA YAPAYIMDA ADAMCIĞIM SEVİNSİNÖPTÜM HEPİNİZİ TEYZOŞLAR
dur bakıyımm kimdin sen yaa
Ben kilolarımı vermişim nasıl verdiysem ama aynadan kendime bakıyorum sanki topaç gibi her yerim
Görüşmek üzere canım yeğinimizi öp bizim için
Nazaannnnnnnnasılsın kuzuuu, bişey kalmamış doğuma, iyisiniz ya inşallah
Canım iyiyim bugün kocis evdeydi eve biraz alışveriş yaptık biraz biraz hareketleniyim artıkASLİ tatlım yavruların nasıl, sen nasilsın? Halsizlik bulantı devam mi? Evde kim var yanında, annen çalıştıği için süreli gelebiliyor mu?
Sigarami deme Nazooo çok fena canım çekiyo sahi sen hemen bırakmışmiydin? Anlatsana nasıl bıraktın?ohh nasıl rahat ediyosan kuzucugumsormaya gerekbile görmüyorum aslıcım sigara işine yaptın bıraktınmı
inş. didemcimm haftasını tamamlasın istiyorum evet ntsyi çok merakediyorum
bu doktoruda arkadaş gerekli yerlere şikayette bulunmuş her yerede yazmış zaten ama kız çok diretmiş doktorda ayıp etmiş hayırlısı inş. bizler karşılaşmayız bu durumlarla
caım yeni döngü hayırlı olsu inş. bu son olur
annecimmmm
dur bakıyımm kimdin sen yaa
oyyy maşallah aslı ikiz mi doğurucan Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inş,ya keşke benimcde şkizim olsa hatta üçüz dördüz falan da olabilir
BEDEİYE çok şükür elif'in işitme testinden geçmiş artık kafan rahatlar inş bundan sonra daha rahat olursun,ya senin kızın çok tatlı maşallah gerçi topiğimizin bütün bebişleri birbirinden güzel hepsi tam yemelik
GÜLHAN sonunda senin sıpa göstermiş kendini yerim ben o kızını amaa
kızlar ben bir türlü uyanamıyorum sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum zaten bi bugün uykumu almış gibi uyanmıştım ama şimdi gözlerimi açamıyorum başım çok ağrıyor ama artık uyuyamam kaç gündür doğru düzgün evle ilgilenemedim adamakıllı yemek bile yapmadım,ben yarın dra gideceğim inş yumurtalarım büyümüştür zaten bal tarçın çörekotu kürü de yiyorum bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?