Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Benimki de kolikti bedişim, çok zoooooooor, sadece stresli bir hamilelik süreci geçirende değil. Doğumdan sonraki lohusalık sürecinide stresli geçirenlerde çok sık rastlanıyormuş! Siz şimdi kaç aylık oldunuz?

:)) Sevindim.
İyiyim canım, sizleri özledim ve doğum yapanları, hamile kalanları merak ettim ve bir bakayım dedim. Yasemin doğum yapmış çok sevindim. Rabbim inşallah sırada bekleyen arkadaşlarımızada hayırlısıyla nasip eder. :)
Sizler nasılsınız? Senin kuzuda büyüyor maşallah

Meraba, beni tanıdınızmı?
hoş geldin gülümmmm benim gibi bebiş çok yoruyo herhal seni girmeye vakit bulamıyorsun nasıl oldu kuzucuk annesi koca adam olmuştur şimdi

aminnnn canım herkesin yavrusunu inş. seninki ne kadarlık oldu ki tatlım kaç kilo doğdu bıdık

Ayy Allah korusun unutmayın beni Geldim işte ya hu :) Aslında benim gelmeyişim tembellikten, cezam neyse kesin razıyım hakime hanım

Bak sen hemde tembellikten, du bakıyım sana güzel bir ceza düşüneyim :)))
Ara sıra gel, minnoşun resmini koy bir action, bir hareket olsun :))
Hem sen yokken neler oldu neler..Aslı ikiz doğuracak inşallah özlem hamile maşallah BUKET'in ayakları hamilelikten davul gibi oldu mayalı hamur misali 47 nomero, Yasemin'nin kızın gördün, Bedriyemezin kızı artık abla oldu Gülhan doğuma çok az bir süre kala kızı olacagını ögrendi...... Di...di.....

Cezan : bir ay boyunca düzenli geleceksin, bir ayın sonunda seni sınav yapacam, ne oldu ne bitti kim ne yaptı diye, tamam mı, otur sıfır :))))

Hoşbuldum canımmm :) Ayy yormazmı, sürekli ilgi, alaka, oyun kucak istiyo. Hoppidik hoppidik oynuycani yemeğimi bile zor yiyorum valla 2 gün önce 5. ayımız bitti. Dünde dişimizin ucu çıktı. Tırtık tırtık değiyo parmağıma Büyüyo paşam elhamdülillah

Resimlerini ekleyim de bakın

kızlar yaaaaaaa bişey sorcam sahi size ben doğumdan sonra çok unutkan oldum bildiğiniz bunamış gibiyim valla ya koyduğumun yaptığımın yerini çok unutuyorum bide çok kilo almıştım hala veremedim ne kadar zamanda veriliyo bunlar ya hiçbişeyim olmuyo siz neler yaptınız vermek için en önemlisi bu unutkanlık normal mi

ekle ekle tatlım bakalım al benden de o kadar bütün gün hoppidi de bizde var aynen izin verirse yemek yiyorum yoksa açımmmmmmm
akşam babası geliyo ben hoop mutfaga aperatif bişyler hazırla uyumazsa artık yer sofrası kurdum salona naapiim mecbur hem yiyip hem oynuyoruz hanımla o çekyatta başka türlü oda yok valla:)
ısırmaya başladımı gül çok kaşınıyo mu dişleri tavşanın:)))

biz bugun itibarıyle kısmetse 1+1 iz :)) bir aylık oldu yani...
lohusalığım da çok stresli geçti tabi bide elif doğduğunda işitme testinden geçemedi çok şükür şimdi geçti de o beni çok yıpratmış bende2 gündr elife sürekli şarkılar ninniler söyluyorum belki stresim geçtikçe onunda kolikliği gider hee.. inan saat 5e geliyor ya diken üstünde oturuyorum resmen elifin ağlamaları başlıyacak yıne dıye

Yazdığın haberlere tepkilerim:

Aslı ikiz doğuracak : Neeeeeeee
Özlem hamile maşallah: Ayyyyyyy

BUKET'in ayakları hamilelikten davul gibi oldu mayalı hamur misali 47 nomero,: ABOOOOOOOO

Yasemin'nin kızın gördün,: EVET gördüm maşşalah

Bedriyemezin kızı artık abla oldu : oyy minik abla

Gülhan doğuma çok az bir süre kala kızı olacagını ögrendi.: Gülhan kimdi Haa asyamca :)) Maşallah kızçeler arttı:)

Cezama razıyım hakime hanım, sıfır vermeyeydin iyiydi

ay kızlar elıf abla oldu ya ben cıdden çok seviniyorum elıfe de dıyorum sen artık ablasın usturuplu ol dıye tembıhlıyorum

Doğumdan değildir canım o, sürekli bir telaş içindesin, evin işi bir yandan bebek bir yandan e haliyle yoruluyo insan, olur o kadar :)
Kilo konusuna hiiiiiiiiiiiç girmiyorum

Ben derse geciyorum, akşam görüşürüz bebekler

Görüşürüz bebek

Bir görsen nasıl hırslanıyo. Damağına desitin krem sürüyoruz, o biraz rahatlatıyo :)
Bende yerde yiyorum yoksa olmuyo mümkün değil. Oturamıyoki mama sandalyesi falan alıpta koysak :)Hoop öne doğru devriliyo benimki

Canım bizimki tam 2 buçuk aylıkken sona ermişti. İnşallah sizinde kısa sürer. Gazını çıkarabiliyomu? Kolik bebeklerde gaz sorunu çok olurmuş. Bizde vardı mesela. Ağlayacağı zaman derisi morarır gibi oluyodu

valla bilmiyorum ya eşim bişey nerde diye sorsun bile istemiyorum tatlım düşün ya ne biliim erken mi yaşlandık ne ana da olduk artık:)
kilo konusuna gireydin iyiydi ya iyice yusyuvarlak bişi oldum gül ya:)
kader ortağım benim ya al benden de o kadar:) yer sofrası kur otur neyse ya peygamber sünneti bizimkiler oturmayı öğrenene kadar el mahkum oturcaz tavşanın resimlerini bekliyorum annesi 4 gözle

BEN ARTIK ÇIKIYORUM CANLAR HAZIR BİZİMKİ UYUDU BİR TAS ÇORBA YAPAYIMDA ADAMCIĞIM SEVİNSİN ÖPTÜM HEPİNİZİ TEYZOŞLAR

Sormaa canım sabah erkenden uyanıyorum ee yorulmayinca ) daha raporluyum canım zaten dün doktor 2hafta sonra geldiginde yine konusuruz ama calisamazsin dedi ; (
Allah razı olsun canım aminn
ohh nasıl rahat ediyosan kuzucugumsormaya gerekbile görmüyorum aslıcım sigara işine yaptın bıraktınmı

inş. didemcimm haftasını tamamlasın istiyorum evet ntsyi çok merakediyorum
bu doktoruda arkadaş gerekli yerlere şikayette bulunmuş her yerede yazmış zaten ama kız çok diretmiş doktorda ayıp etmiş hayırlısı inş. bizler karşılaşmayız bu durumlarla
Kızlar adet oldum (
caım yeni döngü hayırlı olsu inş. bu son olur
annecimmmm

Meraba, beni tanıdınızmı?
dur bakıyımm kimdin sen yaa
oy oy oy damat olasıcaa seniiii maşallahh

Ben kilolarımı vermişim nasıl verdiysem ama aynadan kendime bakıyorum sanki topaç gibi her yerim

Görüşmek üzere canım yeğinimizi öp bizim için

dur bakıyımm kimdin sen yaa

oy oy oy damat olasıcaa seniiii maşallahh

Nazaannnnnnn nasılsın kuzuuu, bişey kalmamış doğuma, iyisiniz ya inşallah

oyyy maşallah aslı ikiz mi doğurucan Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inş,ya keşke benimcde şkizim olsa hatta üçüz dördüz falan da olabilir
BEDEİYE çok şükür elif'in işitme testinden geçmiş artık kafan rahatlar inş bundan sonra daha rahat olursun,ya senin kızın çok tatlı maşallah gerçi topiğimizin bütün bebişleri birbirinden güzel hepsi tam yemelik
GÜLHAN sonunda senin sıpa göstermiş kendini yerim ben o kızını amaa

kızlar ben bir türlü uyanamıyorum sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum zaten bi bugün uykumu almış gibi uyanmıştım ama şimdi gözlerimi açamıyorum başım çok ağrıyor ama artık uyuyamam kaç gündür doğru düzgün evle ilgilenemedim adamakıllı yemek bile yapmadım,ben yarın dra gideceğim inş yumurtalarım büyümüştür zaten bal tarçın çörekotu kürü de yiyorum bakalım ne olacak

SEDA dün yazdıklarını okudum bence sen abartmıyorsun,bazı insanlar bazı şeylere çok büyük anlamlar yüklüyor,evlilik gibi çocuk sahibi olmak gibi,ne olursa olsun yaşadığımuz çoğu şey takdir i ilahi bizim elimizde olmayan şeyler,bunu bilen bir insan bu kadar iddialı bir sözü nasıl söyler anlamıyorum,Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın

elhamdülillah canım hamdolsun bi yaramazlık yok inş. 40 haftaya kadar böyle gider

ASLİ tatlım yavruların nasıl, sen nasilsın? Halsizlik bulantı devam mi? Evde kim var yanında, annen çalıştıği için süreli gelebiliyor mu?
Canım iyiyim bugün kocis evdeydi eve biraz alışveriş yaptık biraz biraz hareketleniyim artık ) canım annecim iyice yoruldu akşam iş çıkışı geliyo uyumaya eve gidiyo ama bende azar azar yaparım artık bide bulantılarim ara ara oluyo ama şükür çok kötü değil öptüm seni
Sigarami deme Nazooo çok fena canım çekiyo sahi sen hemen bırakmışmiydin? Anlatsana nasıl bıraktın?

Canım hoşgeldin yarın kontrol var heyecanla bekliyorum doktor ne dicek ayy Tubaa hemn aşılama olsun sonucu da hayırlı olsun inşallah evet benimde Allah izin verirse ikizlerim olacakmış çok ürkütücü dünden beri nası bakicam onu düşünüyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…