Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tb_fb / TUBA okudum Allah kabul etsin
nartanesiii / AYŞE okudum Allah kabul etsin
mervsh / MERVE okudum Allah kabul etsin
mavera49/ MERVE okudum Allah kabul etsin
melek2828 / MELEK okudum Allah kabul etsin

inş okudukça yazıcam Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa nasip etsin

yasemincim seni yordum sanırım birazcık ama napim benimde duaya ihtiyacım bide eminimki herkes bebek aşkıyla yandığı için birbirini anlıyo bu yüzden içten dua ediyo içten edilen hiç bir dua geri çevrilmez Allah ın izniyle.canım eşim astsubay bu arada bugün nöbetçi yarın sabah gelecek yarında akşama kadar yatıcak gitti bizim hafta sonu anlayacağınn

canım senin yumurtlamam 18. günde başlar 20. gün gibi biter, yani ağustos 22'sinde 18 gün sayarsak doğru7-13 gibi yumurtlamn lazım. bu akıntı kokusuz renksiz olduğu sürece hiç bir sıkıntı yok tatlım ,içini ferah tut, hatta inşallah hayırlı bir haber bile olabilir. ben akıntıdan çok çektim, akıntı sarı, yeşilimsi, peynirimsi ve kokulu olunca korkmak lazım. hayırlısı olsun bakalım :)

ben okurum :)) yeterki ne zaman ne okunacak yazın

valla canım dediğin gibi renkli yada kokulu deil kaşıntı yanma falanda yok sadece birliktelikten bi gün sonra olması ilginç aynı şey üç beş defa oldu bu ay ama bi haber çıkacağını inan hiç zannetmiyorumm

mavihayal / BAŞAK
littlebirdie / K. YASEMİN
maonyaaa / isim yok

okudum Allah kabuletin dualarınızı

canım senin bu dediğini bend zaman zaman yaşıyorum. bu gelen saydam akıntı spermleri korur, daha uzun süre yaşamasını sağlar, doğal olrak ilişkiden sonra vücud spermleri hissediyor ve onları korumak için bu sıvıyı salgılıyor, sen yazınca ben de hatırladım benim de yaşadığım birşey bu , aaslında güzel bir şey vücud onları korumak istiyor, herşey yolunda gidiyor, tabiki de bu akıntıdan sonra kesinlikle hamile kalacaksın diye bir şey yok, ama bedenin bu hazırlığı bile çok güzel :)

kader1982 / KADER

gul1982 / GÜL

graphicdesigner / YASEMİN

delyam / dilber okudum

Allah kabuletsin dualarınız kabul olsun inş

buketdemet / BUKET

btskn / BİRCAN

bdroner / BEDRİYE

barisozlem / ÖZLEM okudum

Allah dualarınızı kabul etsin Amin ohhh listeyi bitirdim artık uyuyabilirim

mervecim duanı okudum Allah kabul etsin inşallah hem hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik olur, hem de bacağın sağlına kavuşur inşallah

kızlar selammmmmm,
bu ay havluyu 4 gün erken attım ve kırmızı kartı yedim bi yandan çok iyi oldu hayal kurmaya fırsat bulamadım:))) önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkk

merhaba arkadaşlar. bende adet olduğum ilk günden beri düzensizlik yaşıyorum. ilk zamanlar aylarca adet olmadığım olurdu dr a gittim pko olduğumu söyledi. 14 aylık evliyim hiç korunmadım ama bebeğim olmadı. önce klomen tedavisi gördüm 2 ay ama hiç yumurtam gelişmedi. 3 doza bile cevap vermedi yumurtalarım. eylül başında tüp bebek merkezine gittim. yumurtalığımın birinde 21 diğerinde 41 yumurta varmış ve adet olmadığım içinde rahim kalınlaşması olmuş ve kalınlık 13b. şu anda tarlusal kullanıyorum bitmesine 4 gün kaldı ve ben adet oldum 20 gün kullanmam gerekiyordu. hap bitmeden regl olmam normal mi?. birde doktorum önce yumurta geliştirici iğne vereceğini söledi. o iğneden sonra normal yolla denersem şansımın %10 aşılamayla % 15, tüp bebekte de % 60 şansım olduğunu söyledi. sizce ne yapmalıyım??

mervecim duanı okudum tesbihini çektim rabbim inşallah sana şifa verir ve hayırlısı ile tez zamanda bebeğine kabuşursun

bedriye özlem tümay merve tesbihlerinizi cektim kizlar. Hakkinizi helal edin dua gününüzün oldugu günü cekemedim evde degildim annemlere gitmistim ve akrabalar gelmisti onlarla birlikteytim, onlarla ilgilendim.

Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin en kisa zamanda Insaallah. Sifa isteyenlere acil sifa versin RABBIM Insaallah

Sagol canim Allah razi olsun. Agzina saglik

Allah razı olsun canım

canım bahsettiğin ilaçla ilgili hiç bir fikrim yok , ama tek seferde eğer imkanlar musaitse tüp bebek dene bence diğerleriyle vakit kaybetme, ama bütün bunları yaparken de şunu hiç unutma mucizeleri yaratan sadec Allah'tır, sen niyet et ve yola çık. Allah yardımcın olsun, güzel haberlerini bekliyoruz

Özlemcim nasılsın ? kendini toparladın mı biraz? gerçi baştan beri çok güçlü olduğunu düşünüyorum yine de merak ettim aynı tecrübeye sahip olduğumuzdan mı nedir :)

Özlemcim nasılsın ? kendini toparladın mı biraz? gerçi baştan beri çok güçlü olduğunu düşünüyorum yine de merak ettim aynı tecrübeye sahip olduğumuzdan mı nedir :)

merhaba burcu iyiyim sen nasılsın? çok şükür iyiyim arada sırada ağlıyorum ne olacak bundan sonra diye düşünüyorum ama bunlar gayet normal bence şuan için yapılacak bişey yok elden bişey gelmiyor öylece bekliyoruz hayırlısı olur inşallah

sanırım bu herkes için aynı yaşanıyor, en güzeli ( ama zor olanı) akışa bırakmak. bende iyiym ,hayırlısıyla Allah'tan sağlıklı bir bebek diliyorum (inş. sana da) , işe gidip geliyorum. Her akşam mutlaka burayı ziyaret ediyorum, görmediğim ve sesini duymadığım burdaki herkesi kendime çok yakın, çok dürüst buluyorum. Ev işi, yemek falan hayat akıyor çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…