- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #4.081
canım 35 günde bir adet oluyorum yani son üç aydır son adet tarihim geçen ayın 22 si ydi nette hesapladım 07-13 ovulasyon tarihimdi ve 7 sinde gerçekteb uzayan akıntı gelmeye başladı 3 gün üstüste akıntım oldu sonra kesildi daha sonra aralıklarla birliktelik oldukça bigün sonrası akıntı yine aynı şeffaf böle jel gibi uzayan cinsten yine yumurtlama akıntısı gibi nerdeyse en son dün oldu akıntım 21 inde yani 27 side beklenen günüm inan hiç anlam veremedim
canım benim belkide Allah söyletiyordur, kalacaksın demekki Allahın izni ile yaa, ya biz topluca sana özel bir dua filan okusak hani senin transferinin yapılacağı gün. ne okusak ne yapsak kuşum, eğer istediğin özel bir dua, tesbih vs ne bilim varsa bişey söyle bana, yazayım ilk sayfaya, mecbur tutmayız kim isterse okur senin için, bu topikte seni sevmeyen olmadığına göre, kim görürse okur bence canım, müsait ola herkes okur o gün.
canım senin yumurtlamam 18. günde başlar 20. gün gibi biter, yani ağustos 22'sinde 18 gün sayarsak doğru7-13 gibi yumurtlamn lazım. bu akıntı kokusuz renksiz olduğu sürece hiç bir sıkıntı yok tatlım ,içini ferah tut, hatta inşallah hayırlı bir haber bile olabilir. ben akıntıdan çok çektim, akıntı sarı, yeşilimsi, peynirimsi ve kokulu olunca korkmak lazım. hayırlısı olsun bakalım :)
valla canım dediğin gibi renkli yada kokulu deil kaşıntı yanma falanda yok sadece birliktelikten bi gün sonra olması ilginç aynı şey üç beş defa oldu bu ay ama bi haber çıkacağını inan hiç zannetmiyorumm
tb_fb / TUBA okudum Allah kabul etsin
nartanesiii / AYŞE okudum Allah kabul etsin
mervsh / MERVE okudum Allah kabul etsin
mavera49/ MERVE okudum Allah kabul etsin
melek2828 / MELEK okudum Allah kabul etsin
inş okudukça yazıcam Rabbim gönlünüzden geçen ne varsa nasip etsin
bedriye özlem tümay merve tesbihlerinizi cektim kizlar. Hakkinizi helal edin dua gününüzün oldugu günü cekemedim evde degildim annemlere gitmistim ve akrabalar gelmisti onlarla birlikteytim, onlarla ilgilendim.
Rabbim sizlere hayirli evlatlar nasip etsin en kisa zamanda Insaallah. Sifa isteyenlere acil sifa versin RABBIM Insaallah
merhaba arkadaşlar. bende adet olduğum ilk günden beri düzensizlik yaşıyorum. ilk zamanlar aylarca adet olmadığım olurdu dr a gittim pko olduğumu söyledi. 14 aylık evliyim hiç korunmadım ama bebeğim olmadı. önce klomen tedavisi gördüm 2 ay ama hiç yumurtam gelişmedi. 3 doza bile cevap vermedi yumurtalarım. eylül başında tüp bebek merkezine gittim. yumurtalığımın birinde 21 diğerinde 41 yumurta varmış ve adet olmadığım içinde rahim kalınlaşması olmuş ve kalınlık 13b. şu anda tarlusal kullanıyorum bitmesine 4 gün kaldı ve ben adet oldum 20 gün kullanmam gerekiyordu. hap bitmeden regl olmam normal mi?. birde doktorum önce yumurta geliştirici iğne vereceğini söledi. o iğneden sonra normal yolla denersem şansımın %10 aşılamayla % 15, tüp bebekte de % 60 şansım olduğunu söyledi. sizce ne yapmalıyım??
Özlemcim nasılsın ? kendini toparladın mı biraz? gerçi baştan beri çok güçlü olduğunu düşünüyorum yine de merak ettim aynı tecrübeye sahip olduğumuzdan mı nedir :)
merhaba burcu iyiyim sen nasılsın? çok şükür iyiyim arada sırada ağlıyorum ne olacak bundan sonra diye düşünüyorum ama bunlar gayet normal bence şuan için yapılacak bişey yok elden bişey gelmiyor öylece bekliyoruz hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?