- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.821
Sigarami deme Nazooo çok fena canım çekiyo sahi sen hemen bırakmışmiydin? Anlatsana nasıl bıraktın?
oyyy maşallah aslı ikiz mi doğurucan Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inş,ya keşke benimcde şkizim olsa hatta üçüz dördüz falan da olabilir
BEDEİYE çok şükür elif'in işitme testinden geçmiş artık kafan rahatlar inş bundan sonra daha rahat olursun,ya senin kızın çok tatlı maşallah gerçi topiğimizin bütün bebişleri birbirinden güzel hepsi tam yemelik
GÜLHAN sonunda senin sıpa göstermiş kendini yerim ben o kızını amaa
kızlar ben bir türlü uyanamıyorum sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum zaten bi bugün uykumu almış gibi uyanmıştım ama şimdi gözlerimi açamıyorum başım çok ağrıyor ama artık uyuyamam kaç gündür doğru düzgün evle ilgilenemedim adamakıllı yemek bile yapmadım,ben yarın dra gideceğim inş yumurtalarım büyümüştür zaten bal tarçın çörekotu kürü de yiyorum bakalım ne olacak
SEDA dün yazdıklarını okudum bence sen abartmıyorsun,bazı insanlar bazı şeylere çok büyük anlamlar yüklüyor,evlilik gibi çocuk sahibi olmak gibi,ne olursa olsun yaşadığımuz çoğu şey takdir i ilahi bizim elimizde olmayan şeyler,bunu bilen bir insan bu kadar iddialı bir sözü nasıl söyler anlamıyorum,Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın
Sigarami deme Nazooo çok fena canım çekiyo sahi sen hemen bırakmışmiydin? Anlatsana nasıl bıraktın?
Yazdığın haberlere tepkilerim:
Aslı ikiz doğuracak: Neeeeeeee
Özlem hamile maşallah: Ayyyyyyy
BUKET'in ayakları hamilelikten davul gibi oldu mayalı hamur misali 47 nomero,: ABOOOOOOOO
Yasemin'nin kızın gördün,: EVET gördüm maşşalah
Bedriyemezin kızı artık abla oldu: oyy minik abla
Gülhan doğuma çok az bir süre kala kızı olacagını ögrendi.: Gülhan kimdiHaa asyamca :)) Maşallah kızçeler arttı:)
Cezama razıyım hakime hanım, sıfır vermeyeydin iyiydi
ay kızlar elıf abla oldu ya ben cıdden çok seviniyorum elıfe de dıyorum sen artık ablasın usturuplu ol dıye tembıhlıyorum
oyyy maşallah aslı ikiz mi doğurucan Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inş,ya keşke benimcde şkizim olsa hatta üçüz dördüz falan da olabilir
BEDEİYE çok şükür elif'in işitme testinden geçmiş artık kafan rahatlar inş bundan sonra daha rahat olursun,ya senin kızın çok tatlı maşallah gerçi topiğimizin bütün bebişleri birbirinden güzel hepsi tam yemelik
GÜLHAN sonunda senin sıpa göstermiş kendini yerim ben o kızını amaa
kızlar ben bir türlü uyanamıyorum sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum zaten bi bugün uykumu almış gibi uyanmıştım ama şimdi gözlerimi açamıyorum başım çok ağrıyor ama artık uyuyamam kaç gündür doğru düzgün evle ilgilenemedim adamakıllı yemek bile yapmadım,ben yarın dra gideceğim inş yumurtalarım büyümüştür zaten bal tarçın çörekotu kürü de yiyorum bakalım ne olacak
SEDA dün yazdıklarını okudum bence sen abartmıyorsun,bazı insanlar bazı şeylere çok büyük anlamlar yüklüyor,evlilik gibi çocuk sahibi olmak gibi,ne olursa olsun yaşadığımuz çoğu şey takdir i ilahi bizim elimizde olmayan şeyler,bunu bilen bir insan bu kadar iddialı bir sözü nasıl söyler anlamıyorum,Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın
ya şimdi söyleyeceklerim yüzünden kızlar üstüme gelmesinlerde ben ilk başlarda günde bitane içiyodum bazen 2 bile oluyodu ama sonra bi tiksime geldi deil içmek içenden bşle midem bulanıyodu artık evde kesinlikle içilmiyor eşim dışarda içiyo hatta bazen yatmadan evvel içerse ıykkk nasıl kokuyo böyle acı acı 27 nisanda hamile oldugumu ögrendim 1 ay ya içtim ya içmedim inş sende tiksinirsin
benim okuldaki arkadaşım 28 haftalık hamile ve her teneffüs sigara içiyor
tubaaamm canım ben,mm çok saol dediğin gibi tum melekler çok tatlılar Allah en kısa sürede sanada tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah Yarabbim.. Tubamm geçen aklımdan geçtin belki annenlere geldiğinde bizede uğrarsın kısmet olursa elifimizi sevmeye hee..
aferim derse iyi başladın,şimdilik performans notun 4,5 dan 5oyy senin oğluna maşallah nasıl değişmiş, yüzü farklılaşmış, kocaman olmuş, ilk hastanedeki fotosunu hatırlmıştım daha da yakışıklı olmuş maşallah
oyy o minik ellerle ablalık mı yapacak bizim fıstığımız, maşallah
tubiş belkide aldığın hormonların etksidir canım, haydi bismillah yarın senin yumuşların tombiş haberini alırsın, mutlaka yaz, gidiş gelişi nasıl yapıyorsun zor oluyor mu? rabbim inşallah sana hayırlı evlatlar nasip eder, ikiz olur inşallah
benim okuldaki arkadaşım 28 haftalık hamile ve her teneffüs sigara içiyor
Ya Aslım ben de ne merak ediyorum biliyor musun? Hamile olunca hakkaten sigaranın tadı değişiyor mu? annem hamileliğini ordan anlardı da merak ediyorum nasıl oluyor? Hadi anlat ablaya kuzuuumm...:)))
ya şimdi söyleyeceklerim yüzünden kızlar üstüme gelmesinlerde ben ilk başlarda günde bitane içiyodum bazen 2 bile oluyodu ama sonra bi tiksime geldi deil içmek içenden bşle midem bulanıyodu artık evde kesinlikle içilmiyor eşim dışarda içiyo hatta bazen yatmadan evvel içerse ıykkk nasıl kokuyo böyle acı acı 27 nisanda hamile oldugumu ögrendim 1 ay ya içtim ya içmedim inş sende tiksinirsin
Selamunaleykum kizlar bende 6 haftalik hamileyimm.yapilacak dualar ibadetler hakkinda bilginiz var mii .birde benim kasiklarim agriyoo boyle agriyan var miii
demekki herşey yolunda tatlışım ya hemen heyecan yapma 36dan sonra nstler başlıyoooo o çok güzel ya ben çok seviyordun bebişinin kalp atışlarını dinliyorsun
inşşşşşşşşşşşşş canım yaaaagerçekten çok sevindim özlemcim çokta bişey kalmamış hadi hayırlısı seda hanıma mı gidiyorsun hala
tekrar tekrar kutlarım aslıcımmm hayırlı olsunnnnn
NAZANCIM BENCE SİLMEMELİYDİN BİLEN ONA GÖRE GİTMESİN YA BU ÖZEL HASTANELER HEPSİ DEMİYORUM AMA KENDİLERİNİ NE SANIYORLARSA ÇOK KOLAY GELİYO ACIDIM ARKADAŞINA YA ÇOKKK GEÇMİŞLER OLSUN BEN UZUN UZUN ANLATMIŞTIM BENŞMDE BAŞIMA GELDİ AYNISI ZATEN BEBEĞİM 40-3DE DOĞDU KENDİ DOKTORUM DEĞİL AMA NÖBETÇİ DOKTOR BEYİMİZİ UYKUSUNDAN ETTİK GECE GİDİP GİT EVDE ÇEK SANCINI KANAMAN OLURSA YADA SUYUN PATLARSA GEL SENDE DOĞURACAK TİP YOK DİİP EVE GÖNDERMİŞTİ BENİBAYRAM OLDUĞUNDAN DOKTORUMDA ANKARA DIŞINDAYDI ALLAHTAN ERTESİ GÜN DOĞUM YAPTIMDA DOKTOR DEĞİŞMİŞTİ 27 SAAT SANCI KIZIM DÖNMEDİ FALAN HİÇ SIKINTIYA GELEMİYORLAR HEMEN KESELİM UĞRAŞMAYALIMM HOPPP ZATEN ONDAN ALACAĞI ÜCRETTE FAZLA BEN AÇIK AÇIK YAZMIŞTIM BENCE YAZ HERKES BİLSİN
FAZLAMI TEPKİ GÖSTERİYORUM BİLMİYORUM AMA İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ DEĞİL BENCE BİDE TONLARCA PARA DÖKMENE RAĞMEN.....
selam kızlar anca geldim..bugün doktor kontrolüm vardı...
benim sıpa yine dönmemiş..haftaya yine doktordayız..dönmezse sezaryen yolları bana gözüküyor...
didem....seninkidemi dönmemişti..benimkide hala ter..bu haftadan sonrada dönme olasılığı düşer dedi doktor..ama bazı bebekler sancıyla beraber dönerler dedi..ama senin bebe bide kilolu dönme olasılığı iyyice düşük..umut satmayalım dedi...benim buna biraz canımsıkıldı..önceden demiştiki suyun gelirse kanaman gelirse bunlar acil durumdur evde beklemeyeceksin hemen geleceksinn..şimdi sancıyı da kattık bu işe..bebek ters olduğundan sancı gelince hemen geleceksin dedi...((
Hayıtlısı olsun buketçim saglıkla geldinde rabbim gönlüne göre versin inş
hmm iyi yapmışsın tatlım ya duyduğuma göre artık iyice tutunmuş o yüzden doğum fiyatlarınıda arttırmışlar 1800 gibi bişey duymuştum doktorun doğumuna girecekse en güzeli tatlım ya bana çok uzak gazi yoksa bende düşünürdüm oranın bebek dostu bir sürü ödülüde var diye biliyorum
OZLEM Rabbim bilir elbet ama Allahın izniyle bu sefer evladına kavuşacaksın inşallah, maşallah
benim sıpa yine dönmemiş..haftaya yine doktordayız..dönmezse sezaryen yolları bana gözüküyor...
didem....seninkidemi dönmemişti..benimkide hala ter..bu haftadan sonrada dönme olasılığı düşer dedi doktor..ama bazı bebekler sancıyla beraber dönerler dedi..ama senin bebe bide kilolu dönme olasılığı iyyice düşük..umut satmayalım dedi...benim buna biraz canımsıkıldı..önceden demiştiki suyun gelirse kanaman gelirse bunlar acil durumdur evde beklemeyeceksin hemen geleceksinn..şimdi sancıyı da kattık bu işe..bebek ters olduğundan sancı gelince hemen geleceksin dedi...((
Bugun doktora gittim kizim 950gr olmus buyumus hersey yolundaymis.
Cocukluk arkadasim biir haftadir yogun bakimdaymis bugun vefat etmis duydum cok uzgunum moralim cok bozuk ani olum ne kadar zor 25 yasinda gencecik kiz Allahim ailesine sabir versin...
veee evet kızlar halaaa bankadayım ve haftaya çarşambaya kadar da devam edecek hatta pazar da dahil...kabuuuss...midem bulanıyor kuru pasta yemekten...obeze bağladım zten spora başlıcam diye ha babam de babam yiyorum...ama zamansızlıktan yazılamıyoruz da...amaaannn...benden haberler böyle işte...
Cocukluk arkadasim biir haftadir yogun bakimdaymis bugun vefat etmis duydum cok uzgunum moralim cok bozuk ani olum ne kadar zor 25 yasinda gencecik kiz Allahim ailesine sabir versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?