Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Sigarami deme Nazooo çok fena canım çekiyo sahi sen hemen bırakmışmiydin? Anlatsana nasıl bıraktın?

Ya Aslım ben de ne merak ediyorum biliyor musun? Hamile olunca hakkaten sigaranın tadı değişiyor mu? annem hamileliğini ordan anlardı da merak ediyorum nasıl oluyor? Hadi anlat ablaya kuzuuumm...:)))

tubaaamm canım ben,mm çok saol dediğin gibi tum melekler çok tatlılar Allah en kısa sürede sanada tüm isteyenlere nasip etsin inşAllah Yarabbim.. Tubamm geçen aklımdan geçtin belki annenlere geldiğinde bizede uğrarsın kısmet olursa elifimizi sevmeye hee..

Sigarami deme Nazooo çok fena canım çekiyo sahi sen hemen bırakmışmiydin? Anlatsana nasıl bıraktın?

ya şimdi söyleyeceklerim yüzünden kızlar üstüme gelmesinlerde ben ilk başlarda günde bitane içiyodum bazen 2 bile oluyodu ama sonra bi tiksime geldi deil içmek içenden bşle midem bulanıyodu artık evde kesinlikle içilmiyor eşim dışarda içiyo hatta bazen yatmadan evvel içerse ıykkk nasıl kokuyo böyle acı acı 27 nisanda hamile oldugumu ögrendim 1 ay ya içtim ya içmedim inş sende tiksinirsin

aferim derse iyi başladın,şimdilik performans notun 4,5 dan 5 oyy senin oğluna maşallah nasıl değişmiş, yüzü farklılaşmış, kocaman olmuş, ilk hastanedeki fotosunu hatırlmıştım daha da yakışıklı olmuş maşallah

ay kızlar elıf abla oldu ya ben cıdden çok seviniyorum elıfe de dıyorum sen artık ablasın usturuplu ol dıye tembıhlıyorum

oyy o minik ellerle ablalık mı yapacak bizim fıstığımız, maşallah

tubiş belkide aldığın hormonların etksidir canım, haydi bismillah yarın senin yumuşların tombiş haberini alırsın, mutlaka yaz, gidiş gelişi nasıl yapıyorsun zor oluyor mu? rabbim inşallah sana hayırlı evlatlar nasip eder, ikiz olur inşallah

benim okuldaki arkadaşım 28 haftalık hamile ve her teneffüs sigara içiyor

gelmem mi ya gelirim elif'i sevmeye biz aralıkta geleceğiz inş,geçen eşim soruyor annenlerin orda oturan arkadaşın vardı gittin mi ona diye gitmedim dedim

ya burcu benim her zaman ki halim uykuya aşırı düşkünüm sürekli uyumak istiyorum anca bebeğim olunca kendime çeki düzen veririm herhalde,gidiş geliş buradan minibüse biniyorum hastaneye çok yakın bi yerde indiriyorlar ama yarın eşim götürür belki daha tam karar veremedik ama hastaneye gitmeden önce kuaföre uğramam gerek kaş bıyık için o zaman mecbur o götürecek yarın yazarım bakalım ne olmuş ben de çok merak ediyorum içimde neler oluyor acaba

Ya Aslım ben de ne merak ediyorum biliyor musun? Hamile olunca hakkaten sigaranın tadı değişiyor mu? annem hamileliğini ordan anlardı da merak ediyorum nasıl oluyor? Hadi anlat ablaya kuzuuumm...:)))

Şimdikkk ben kan sonucumu aldıktan sonra istesemde icemedim sonra bi iki fırt çektim sonra kanamam olunca çok korktum ağzıma sürmedim sonra 2 gün önce sadece 3 fırt çektim okadar amma velakin inşallah çok tiksinirim ve içmem ama bazen öyle bi canım çekiyoki saldırıyorum her yere ; (( bende durumlar böyle

Selamunaleykum kizlar bende 6 haftalik hamileyimm.yapilacak dualar ibadetler hakkinda bilginiz var mii .birde benim kasiklarim agriyoo boyle agriyan var miii

selam kızlar anca geldim..bugün doktor kontrolüm vardı...
benim sıpa yine dönmemiş..haftaya yine doktordayız..dönmezse sezaryen yolları bana gözüküyor...

didem....seninkidemi dönmemişti..benimkide hala ter..bu haftadan sonrada dönme olasılığı düşer dedi doktor..ama bazı bebekler sancıyla beraber dönerler dedi..ama senin bebe bide kilolu dönme olasılığı iyyice düşük..umut satmayalım dedi...benim buna biraz canımsıkıldı..önceden demiştiki suyun gelirse kanaman gelirse bunlar acil durumdur evde beklemeyeceksin hemen geleceksinn..şimdi sancıyı da kattık bu işe..bebek ters olduğundan sancı gelince hemen geleceksin dedi...((

Hayıtlısı olsun buketçim saglıkla geldinde rabbim gönlüne göre versin inş

canım banada yakın değilde arabayla gidip geliyoruz işte

Buketiim öyle güçlü bir kişiliksin ki bugüne kadar o kadar şikayetsiz ve tepkisiz geldin ki "canım sıkıldı" dedin diye çok endişelendim inan...ama sanırım bu hep olabilir bişeymiş bunu öğrenmek de beni çk rahatlattı...Şuan bankadayım performans toplantılarımız var...o kadar sıkıcı ki cepren sürekli netteyim...okudum çalışma arkadaşıma anlattım hiç sallamadı aaa olur o önemli değil dedi...acayip rahatladım...RABBM yüreğine rahatlık versin kızişkonu sağlıkla ve elbette kolaylıkla kucağna almak nasip olsun İNŞALLAAAHHH...

veee evet kızlar halaaa bankadayım ve haftaya çarşambaya kadar da devam edecek hatta pazar da dahil...kabuuuss...midem bulanıyor kuru pasta yemekten...obeze bağladım zten spora başlıcam diye ha babam de babam yiyorum...ama zamansızlıktan yazılamıyoruz da...amaaannn...benden haberler böyle işte...

Bugun doktora gittim kizim 950gr olmus buyumus hersey yolundaymis.
Cocukluk arkadasim biir haftadir yogun bakimdaymis bugun vefat etmis duydum cok uzgunum moralim cok bozuk ani olum ne kadar zor 25 yasinda gencecik kiz Allahim ailesine sabir versin...

Allah rahmet eylesin canım,başın sağolsun

Buketcim senin için ve kızın için en sağlıklı ve en hayırlı doğum şekli olsun inşallah, hiç moralini bozma , zor görünen herşeyde bir hayır vardır..pıt diye kolayca gelsin minik dombişiniz

Aneyyy çok sıkıcı Allah kolaylık versin, ara sırada yaş pasta yiğin değişiklik olsun o kiloları yakamazsan görüşürüz Maralım

tümayım başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah,acısı diner umarım..maşallah minik kızında çok sağlıklıymış, Allah korusun maşallah

Başın sağolsun tümaycımm kızında iyiymiş maşallah ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…