Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

Dua önerisi ;haşr suresinin son üç ayetini günde 3 kez okumak
, fazileti:
Kim Haşir Sûresi'nin sonundan üç âyet okursa, Allah o kimseye akşama kadar duâ ve istiğfar etmek üzere yetmiş bin melek vazifelendirir.
O günde ölürse şehid olarak ölür. Kim geceye girerken okursa o da aynı dereceye ulaşır.”

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ALİMÜLĞAYBİ VEŞŞEHADEH, HÜVERRAHMANÜRRAHİM.

HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ELMELİKÜL KUDDÜSÜSSELAMÜL MÜMİNÜL MÜHEYMİNÜL AZİZÜL CEBBARÜL MÜTEKEBBİR, SÜBHANALLAHİ AMMA YÜŞRİKÜN.
HÜVALLAHÜL HALİKÜL BARİÜL MUSAVVİRU LEHÜL ESMAÜLHÜSNA, YÜSEBBİHÜ LEHÜ MA FİSSEMAVATİ VEL ARD. VE HÜVEL AZİZÜL-HAKİM.

tamam diyenler bu mesajı alıntı yaparak dua listesine adını yazdırsın ballar, cuma günü son, bu duanın dışında sizinde bir öneriniz olursa onuda okuruz

maşallah canım bebeğine...arkadaşına çok üzüldüm Allah gecinden versin çok zor gerçekten Allah ailesine sabır versin..hastamıydı? tümaycım benim genetikler çıkmış kardiyolipinler negatif çıkmış
FII(ROTROMBİN)2021 NORMAL
FV(leiden)G1691A NORMAL
MTHFR A1298C NORMAL
MTHFR C677T HETEREZİGOT(TAŞIYICI)

daha çıkmamış sonuçlarım var canım çıkınca yazarım. burdan yada özelden bana yazarmısın canım..bilgin varsa senin hangisiydi bide tedavi ne uyguluyor doktorun?

Canım benım îçin uygundur başka öneride olursa Buda olursa ben varım eklersin beni

Kızlar dua listesini bitirdim herkese tek tek okudum dua ettim. Rabbim hamile olan arkadaşlarıma sağlıklı hamilelikler, hayırlı doğumlar, doğum yapanlara hayırlısıyla büyütmek nasip etsin sağlık versin benim gibi hala gebe olamamış birkaç arkadaşım inşallah tez zamanda Rabbim bizim de yüzümüzü güldürür.

Allah rahmet eylesin canım,başın sağolsun

Başın sağolsun tümaycımm kızında iyiymiş maşallah ona
Sag olun kizlar Allah razi olsun....
Tesekkur ederiz teyzeleri buyuyor cimcimem cok sukur...
Sag ol canim Allah razi olsun.Arkadasim menenjitten vefat etmis saglikliydi aniden olmus.
Genetik sonuclarina gore tatlim kan pihtilasmasi var ama bazi doktorlar bu heterizigot degeri pek onemsemiyor doktorunu iyi secmen gerek .Kardiyopolinlerin ne oldugunu suan icin hatirlamiyorum ama benim de ikiside negatif ...
Ben tedavi olarak gunde bir coraspirin bi tanede oksapar 0.4 ml kullaniyorum .Protein s ve protein c degerleri cok onemli onlar daha cikmamis sanirim bu topikte heterizigot olan iki arkadasim var onlarda kan sulandirici kullaniyorlar.

Canım iyi ki tiksinme gelmiş sana içmemişsin. Benim annem hep içmiş bildiin baya içmiş yanii çok şükür birşeyimiz yok ama çokta yememiş gebeyken düşük kilolu doğmuşuzdur kardeşimde bende yine de sağlığımız yerindeydi ama ben iştahsızdım belki de bundan dolayı içme kuzum bir daha hiç doğuncada içme canım iyi oldu işte vesile oldu sana.

Canım normalde de düşkün müsün yoksa tedaviyle birlikte mi olduı bende öyleydim de. Tüpte pek öyle olmadım vaktimde olmadı biliyorsun evişi filan yaptım hep iş çıkışları ama tüpten sonra bekleme aşaması evdeyken hep uyuyordum ben zaten severim uykuyu çok çalışmanın en zor yanı erken kalkmak öğlene kadar uyuyabiliyorum haftasonu. Ama bebek olunca yok tabii ancak alıışılıyor her arkadaşım aynı şeyi söyler severdim uykuyu ama öyle bir uyanıyorsun ki diyorlar Allah nasip etsin inşallahta kuzumm. Yarın haberlerini bekliyoruz hayırlısıyla büyümüşlerdir tabii merak etme.

Ayy Gülcüğm Maşallah SüphanAllah nasıl bir güzelliktir bu böyle Allah'ım nazarlardan saklasın kendi ayrı muhteşem cicileri ayrı oku sen bu çocuğu her gece aman nazar değmesin kız.

Dimi ama canım hani biri mantı açamaz herşeyi yapamaz temizlik yapamaz gelir senin evinin durumunu eleştirir filan dersin sen git önce kendi evini topl diye arkasındna belki kızarsın ama vermediyse Allah vermemiş ne demek yani bu ne kibirdir ne demk git oyuncak bebeklerinle oyna demek. Allah böyle insanlardan korusun ne kadar sabırsız ve ne kadar vicdansız olduk anlamıyorum yaa.

Canım benim için tamamdır

Tümaycığım başın sağolsun Allah yakınlarına sabır versin çok zor. Demek aniden oldu işte can dediğin ne ki. Yarın ne olacağımız belli değil. Allah kalanlara uzun ömürler versin.

Sigarami deme Nazooo çok fena canım çekiyo sahi sen hemen bırakmışmiydin? Anlatsana nasıl bıraktın?

Canım bende hamile olduğumu öğrendikten sonra sigara bırakanlardanım 23 nisanda hamile olduğumu öğrendim ve mayısın ilk haftası bıraktım sigarayı isteyerek bıraktım çünkü çocuğumun doğduktan sonra anne pis kokuyosun öpme beni demesindense 2 ay sıkıntı çekerim sigarayı bırakırım dedim ve bıraktım o günden beri ağzıma 1 tane bile almadım ve bir daha da almayı düşünmüyorum sende bırak kuzum bırakınca çok ama çok rahatlıyorsun

Beni de ekleeee beni de ekleeeee bende okumak istiyorum :) :)

Teşekkür ederim örtmenim
Oğlumda teşekkür ediyo, büyüyor artık büyüdükçe değişiyo gerçekten :)) Öpüyos seni

Ayy Gülcüğm Maşallah SüphanAllah nasıl bir güzelliktir bu böyle Allah'ım nazarlardan saklasın kendi ayrı muhteşem cicileri ayrı oku sen bu çocuğu her gece aman nazar değmesin kız.

Amiin canım inşallah, çok sağolasın. Rabbim size daha güzellerini nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh

Canım bende katılmak istiyorum. Ne için okuyoruz sorusunda ismimin karşısına aile içi huzur istiyor yazarsan sevinirim

Son düzenleme:
selam kızlar aslıcım ikıizlerin olucakmış hayırlı olsun canım bediş kızkının testi temiz çıkmış çok şükür bzimde negatifti ama maşallah bizim kız her sese uyanıyordu 2. kez yapıldı temiz çıktı burcu bende bu dua listesine katılmak istiyorum aile içi huzur ve bereket bebeğime sağlık için yazrsın olurmu çünkü bebeğimin karnında beyaz bi leke çıktı ayağının altındada hemanjiom denen kan beneği var inş ilerde sorun oluşturmaz araştırılıo şuan

maşallah canım arkadaşın içinde allah rahmet eylesin allah mekanını cennet eylesin inş
üff cok sıkıcı bnim içinde kilolar habire geliyor sporada gidemem kış geldi montlarım olacakmı acaba ufff ne şişko oldum ben ya
hayırlısı olsun canım belli olmaz dönebilirde ama nasipte neyse o oluyoo ikiniz için nasıl rhat olacaksa oyle olsun az kaldı sağlıcakla gelsin inş
Selamunaleykum kizlar bende 6 haftalik hamileyimm.yapilacak dualar ibadetler hakkinda bilginiz var mii .birde benim kasiklarim agriyoo boyle agriyan var miii
adet ağrısı gibi ağrılar oluyo canım beslenmene ve dinlenmene dikkat et bol su iç ayva ye asr sursini oku sabırlı olması için elini karnına koy selavat getir el musavvir ismini bolca cek allah tamamına erdirsin inş

uyuy canım uyu uyku ne güzel bişimiş ya :) inş sende uykusuz kalasın en yakın zamanda :) ilaçların etkisi olabilir belki ohh mis uyudukça vücudun dinleniyor yenileniyor :)

burcucum benide ekler misin tatlım

Sündüzüüüümm kader arkadaşım beniimm...(sen doğururken ben de transfer olayını yaşamıştım ya ondan sebep kader arkadaşlığımız) canım benim RABBİM bebişine şifalar versin İNŞALLAAAHH....Bir de kilolardan yana sende mutsuzluğunu belirtmişsin...Canımın taaa içi keşke benim kilolarmın da bir sebebi olsaydı...Seni çook ama çoook iyi anlıyorum kendini ne kadar kötü hissettiğini hissedebiliyorum...geçen bir doktor dinledim sen benden daha iyi bilirsin ama doktor kesinlikle emzirirken kilo vermeye çalışmayın dedi...o zaman sende napıyosuuunnnn kendini yi hissedecek şeyler giyiyorsun...bak şimdi ben naptıımm...kndimi iğrenç ama iğrenç hissediyordum...önce saçlarıma bir çözüm getirdim farkettim ki saçlarımı kıvırcık kabarık yapınca kendimi iyi hissediyorum her banyodan sonra boolca köpüklyip föşür föşür kabarta abarta bigoluyorum...meselaaa makyaj yapmıyordumartık sabahları erken kalkıp makyaj yapıyorum var ya sana yemin ediyorum müdürümün bile davranışları değişti...post çok önemli yaaa...saygı uyandırmann %50 koşulu...ve son olarak göbeğimi göstermeyecek şeyler giyiniyorum...daha bol...böyle küçük oyunlarla kendini iyi hissedebilirsin ufak ufak da dikkat etmeye çalışırsın...sonraaaa emme olayı bitincede...alırsın dukan diyet kitabı sana şöyle söyleyim 1 ayda 15 kilo ...çok neett...hoop üstüne de bi ebru şallı cd si...sıkılaşırsın da...bebişin uykusu falan da düzene binmiş olur o zaman kadar kenine daha çok zaman ayırabilirsin...ama şuan sakın ha sakın aynaya bakıp durma...kendinle karşılaşma...kendi görüntünüüüü meselaaa adriana lima gibi düşün...bak buna gerçekten inanırsan yürüyüşün bile değişir...:)))

yihhhuuuuuu yine yine yeniden ezbere bildiğim dua...ama ama ama ben başından okusam bişey olmaz di mi? Yani lev enzelna dan başlayarak...amaaan benim ki de soru nolcak elbette bişey olmaz...var ya burcum yemin ederim süpersin amerresulü ve haşr benim her sabah işe gelirken zevkle okuduğum dualardandır...yihuuu beni de ekle beni deeee....

günaydın şekerlerim mutlu bir gün bizimle olsun

kızlar nolur sigarayı bırakın en azından çaba gösterin hiç kullanmasamda nekadar zor oldugunu biliyorum ama nefsinizin kendinizi zehirlemesine izin vermeyin
özellikle hamile bayanlar, aslı bırakmaya çalışıyormuşsun, kuzucuklarını düşün sen ne yer içersen onlarda aynısı yer içer kolay hamile kalamadık kıymetini bilelim lütfen, ahkam kestiğimi düşünmeyin sizi ve bebişlerinizi düşündüğümden söylüyorum

gül hoşgeldin canım bayadır yoktun maşallah kuzucuğun çok ama çok yakışıklı olmuş,

tümay arkadaşın için çok üzüldüm çok genç, Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin ailesine de sabır versin

bediş koliği bende duymuştum sürekli ağlarlarmış belki öyle değildir canım dr mu söyledi demekki stres olmamamız gerekior ama insanın elinde değil

Tümaycım başın sağolsun canım benim...Aslında arkadaşın ne kadar şanslı daha fazla dünya pisliğine batmadan RABBİM almış yanına...RABBİM günahlarını affetsin kabrini cennet bahçesi eylesin İNŞALLAAAHH....

Bu arada doktorundan getirdiğin güzel haberler içinde kocamn bir MAŞALLAAAAHH..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…