- 5 Haziran 2010
- 4.607
- 609
- 448
- 42
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.841
Bugun doktora gittim kizim 950gr olmus buyumus hersey yolundaymis.
Cocukluk arkadasim biir haftadir yogun bakimdaymis bugun vefat etmis duydum cok uzgunum moralim cok bozuk ani olum ne kadar zor 25 yasinda gencecik kiz Allahim ailesine sabir versin...
Canım benım îçin uygundur başka öneride olursa Buda olursa ben varım eklersin beni
Dua önerisi ;haşr suresinin son üç ayetini günde 3 kez okumak
, fazileti:
Kim Haşir Sûresi'nin sonundan üç âyet okursa, Allah o kimseye akşama kadar duâ ve istiğfar etmek üzere yetmiş bin melek vazifelendirir.
O günde ölürse şehid olarak ölür. Kim geceye girerken okursa o da aynı dereceye ulaşır.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ALİMÜLĞAYBİ VEŞŞEHADEH, HÜVERRAHMANÜRRAHİM.
HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ELMELİKÜL KUDDÜSÜSSELAMÜL MÜMİNÜL MÜHEYMİNÜL AZİZÜL CEBBARÜL MÜTEKEBBİR, SÜBHANALLAHİ AMMA YÜŞRİKÜN.
HÜVALLAHÜL HALİKÜL BARİÜL MUSAVVİRU LEHÜL ESMAÜLHÜSNA, YÜSEBBİHÜ LEHÜ MA FİSSEMAVATİ VEL ARD. VE HÜVEL AZİZÜL-HAKİM.
tamam diyenler bu mesajı alıntı yaparak dua listesine adını yazdırsın ballar, cuma günü son, bu duanın dışında sizinde bir öneriniz olursa onuda okuruz
Allah rahmet eylesin canım,başın sağolsun
Buketcim senin için ve kızın için en sağlıklı ve en hayırlı doğum şekli olsun inşallah, hiç moralini bozma , zor görünen herşeyde bir hayır vardır..pıt diye kolayca gelsin minik dombişiniz
Aneyyy çok sıkıcı Allah kolaylık versin, ara sırada yaş pasta yiğin değişiklik olsuno kiloları yakamazsan görüşürüz Maralım
tümayım başın sağolsun, mekanı cennet olsun inşallah,acısı diner umarım..maşallah minik kızında çok sağlıklıymış, Allah korusun maşallah
Sag olun kizlar Allah razi olsun....Başın sağolsun tümaycımm kızında iyiymiş maşallah ona
Sag ol canim Allah razi olsun.Arkadasim menenjitten vefat etmis saglikliydi aniden olmus.maşallah canım bebeğine...arkadaşına çok üzüldüm Allah gecinden versin çok zor gerçekten Allah ailesine sabır versin..hastamıydı? tümaycım benim genetikler çıkmış kardiyolipinler negatif çıkmış
FII(ROTROMBİN)2021 NORMAL
FV(leiden)G1691A NORMAL
MTHFR A1298C NORMAL
MTHFR C677T HETEREZİGOT(TAŞIYICI)
daha çıkmamış sonuçlarım var canım çıkınca yazarım. burdan yada özelden bana yazarmısın canım..bilgin varsa senin hangisiydi bide tedavi ne uyguluyor doktorun?
ya şimdi söyleyeceklerim yüzünden kızlar üstüme gelmesinlerde ben ilk başlarda günde bitane içiyodum bazen 2 bile oluyodu ama sonra bi tiksime geldi deil içmek içenden bşle midem bulanıyodu artık evde kesinlikle içilmiyor eşim dışarda içiyo hatta bazen yatmadan evvel içerse ıykkk nasıl kokuyo böyle acı acı 27 nisanda hamile oldugumu ögrendim 1 ay ya içtim ya içmedim inş sende tiksinirsin
gelmem mi ya gelirim elif'i sevmeye biz aralıkta geleceğiz inş,geçen eşim soruyor annenlerin orda oturan arkadaşın vardı gittin mi ona diye gitmedim dedim
ya burcu benim her zaman ki halim uykuya aşırı düşkünüm sürekli uyumak istiyorum anca bebeğim olunca kendime çeki düzen veririm herhalde,gidiş geliş buradan minibüse biniyorum hastaneye çok yakın bi yerde indiriyorlar ama yarın eşim götürür belki daha tam karar veremedik ama hastaneye gitmeden önce kuaföre uğramam gerek kaş bıyık için o zaman mecbur o götürecek yarın yazarım bakalım ne olmuş ben de çok merak ediyorum içimde neler oluyor acaba
SEDA dün yazdıklarını okudum bence sen abartmıyorsun,bazı insanlar bazı şeylere çok büyük anlamlar yüklüyor,evlilik gibi çocuk sahibi olmak gibi,ne olursa olsun yaşadığımuz çoğu şey takdir i ilahi bizim elimizde olmayan şeyler,bunu bilen bir insan bu kadar iddialı bir sözü nasıl söyler anlamıyorum,Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın
, fazileti:
Kim Haşir Sûresi'nin sonundan üç âyet okursa, Allah o kimseye akşama kadar duâ ve istiğfar etmek üzere yetmiş bin melek vazifelendirir.
O günde ölürse şehid olarak ölür. Kim geceye girerken okursa o da aynı dereceye ulaşır.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ELMELİKÜL KUDDÜSÜSSELAMÜL MÜMİNÜL MÜHEYMİNÜL AZİZÜL CEBBARÜL MÜTEKEBBİR, SÜBHANALLAHİ AMMA YÜŞRİKÜN.
HÜVALLAHÜL HALİKÜL BARİÜL MUSAVVİRU LEHÜL ESMAÜLHÜSNA, YÜSEBBİHÜ LEHÜ MA FİSSEMAVATİ VEL ARD. VE HÜVEL AZİZÜL-HAKİM.
tamam diyenler bu mesajı alıntı yaparak dua listesine adını yazdırsın ballar, cuma günü son, bu duanın dışında sizinde bir öneriniz olursa onuda okuruz
Sag olun kizlar Allah razi olsun....
Tesekkur ederiz teyzeleri buyuyor cimcimem cok sukur...
Sag ol canim Allah razi olsun.Arkadasim menenjitten vefat etmis saglikliydi aniden olmus.
Genetik sonuclarina gore tatlim kan pihtilasmasi var ama bazi doktorlar bu heterizigot degeri pek onemsemiyor doktorunu iyi secmen gerek .Kardiyopolinlerin ne oldugunu suan icin hatirlamiyorum ama benim de ikiside negatif ...
Ben tedavi olarak gunde bir coraspirin bi tanede oksapar 0.4 ml kullaniyorum .Protein s ve protein c degerleri cok onemli onlar daha cikmamis sanirim bu topikte heterizigot olan iki arkadasim var onlarda kan sulandirici kullaniyorlar.
Sigarami deme Nazooo çok fena canım çekiyo sahi sen hemen bırakmışmiydin? Anlatsana nasıl bıraktın?
, fazileti:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
nazan senin bir dua önerin vardı neydi tatlım?
aferim derse iyi başladın,şimdilik performans notun 4,5 dan 5oyy senin oğluna maşallah nasıl değişmiş, yüzü farklılaşmış, kocaman olmuş, ilk hastanedeki fotosunu hatırlmıştım daha da yakışıklı olmuş maşallah
Ayy Gülcüğm Maşallah SüphanAllah nasıl bir güzelliktir bu böyle Allah'ım nazarlardan saklasın kendi ayrı muhteşem cicileri ayrı oku sen bu çocuğu her gece aman nazar değmesin kız.
, fazileti:
O günde ölürse şehid olarak ölür. Kim geceye girerken okursa o da aynı dereceye ulaşır.”
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
maşallah canım arkadaşın içinde allah rahmet eylesin allah mekanını cennet eylesin inşBugun doktora gittim kizim 950gr olmus buyumus hersey yolundaymis.
Cocukluk arkadasim biir haftadir yogun bakimdaymis bugun vefat etmis duydum cok uzgunum moralim cok bozuk ani olum ne kadar zor 25 yasinda gencecik kiz Allahim ailesine sabir versin...
üff cok sıkıcı bnim içinde kilolar habire geliyor sporada gidemem kış geldi montlarım olacakmı acaba ufff ne şişko oldum ben yaveee evet kızlar halaaa bankadayım ve haftaya çarşambaya kadar da devam edecek hatta pazar da dahil...kabuuuss...midem bulanıyor kuru pasta yemekten...obeze bağladım zten spora başlıcam diye ha babam de babam yiyorum...ama zamansızlıktan yazılamıyoruz da...amaaannn...benden haberler böyle işte...
hayırlısı olsun canım belli olmaz dönebilirde ama nasipte neyse o oluyoo ikiniz için nasıl rhat olacaksa oyle olsun az kaldı sağlıcakla gelsin inşselam kızlar anca geldim..bugün doktor kontrolüm vardı...
benim sıpa yine dönmemiş..haftaya yine doktordayız..dönmezse sezaryen yolları bana gözüküyor...
didem....seninkidemi dönmemişti..benimkide hala ter..bu haftadan sonrada dönme olasılığı düşer dedi doktor..ama bazı bebekler sancıyla beraber dönerler dedi..ama senin bebe bide kilolu dönme olasılığı iyyice düşük..umut satmayalım dedi...benim buna biraz canımsıkıldı..önceden demiştiki suyun gelirse kanaman gelirse bunlar acil durumdur evde beklemeyeceksin hemen geleceksinn..şimdi sancıyı da kattık bu işe..bebek ters olduğundan sancı gelince hemen geleceksin dedi...((
adet ağrısı gibi ağrılar oluyo canım beslenmene ve dinlenmene dikkat et bol su iç ayva ye asr sursini oku sabırlı olması için elini karnına koy selavat getir el musavvir ismini bolca cek allah tamamına erdirsin inşSelamunaleykum kizlar bende 6 haftalik hamileyimm.yapilacak dualar ibadetler hakkinda bilginiz var mii .birde benim kasiklarim agriyoo boyle agriyan var miii
oyyy maşallah aslı ikiz mi doğurucan Allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz inş,ya keşke benimcde şkizim olsa hatta üçüz dördüz falan da olabilir
BEDEİYE çok şükür elif'in işitme testinden geçmiş artık kafan rahatlar inş bundan sonra daha rahat olursun,ya senin kızın çok tatlı maşallah gerçi topiğimizin bütün bebişleri birbirinden güzel hepsi tam yemelik
GÜLHAN sonunda senin sıpa göstermiş kendini yerim ben o kızını amaa
kızlar ben bir türlü uyanamıyorum sürekli uyumak istiyorum ve uyuyorum zaten bi bugün uykumu almış gibi uyanmıştım ama şimdi gözlerimi açamıyorum başım çok ağrıyor ama artık uyuyamam kaç gündür doğru düzgün evle ilgilenemedim adamakıllı yemek bile yapmadım,ben yarın dra gideceğim inş yumurtalarım büyümüştür zaten bal tarçın çörekotu kürü de yiyorum bakalım ne olacak
SEDA dün yazdıklarını okudum bence sen abartmıyorsun,bazı insanlar bazı şeylere çok büyük anlamlar yüklüyor,evlilik gibi çocuk sahibi olmak gibi,ne olursa olsun yaşadığımuz çoğu şey takdir i ilahi bizim elimizde olmayan şeyler,bunu bilen bir insan bu kadar iddialı bir sözü nasıl söyler anlamıyorum,Rabb'im kimseyi evladıyla sınamasın
ayy kızlar yaa size diyordum ya elif akşamları çok ağlıyor diye kolik bebek diyorlarmış bi bebeğin aynı saatlere gelen ağlamalarıa ve uzun süre devam edıyormuş bu durum bayağı zorlanmış insanlar sebeblerıne baktım bakın diyor kı streslı hamilelik geçiren annelerin bebeklerinde diyor.. ben ettim siz etmeyinn.. rahat olun.. inşAllah elif de kolik bebek değildir yaa dua eder misiniz bize
, fazileti:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
selam kızlar aslıcım ikıizlerin olucakmış hayırlı olsun canım bediş kızkının testi temiz çıkmış çok şükür bzimde negatifti ama maşallah bizim kız her sese uyanıyordu 2. kez yapıldı temiz çıktı burcu bende bu dua listesine katılmak istiyorum aile içi huzur ve bereket bebeğime sağlık için yazrsın olurmu çünkü bebeğimin karnında beyaz bi leke çıktı ayağının altındada hemanjiom denen kan beneği var inş ilerde sorun oluşturmaz araştırılıo şuan
dua önerisi ;haşr suresinin son üç ayetini günde 3 kez okumak
, fazileti:
Kim haşir sûresi'nin sonundan üç âyet okursa, allah o kimseye akşama kadar duâ ve istiğfar etmek üzere yetmiş bin melek vazifelendirir.
O günde ölürse şehid olarak ölür. Kim geceye girerken okursa o da aynı dereceye ulaşır.”
bismillahirrahmanirrahim
hüvallahüllezi la ilahe illa hü, alimülğaybi veşşehadeh, hüverrahmanürrahim.
Hüvallahüllezi la ilahe illa hü, elmelikül kuddüsüsselamül müminül müheyminül azizül cebbarül mütekebbir, sübhanallahi amma yüşrikün.
Hüvallahül halikül bariül musavviru lehül esmaülhüsna, yüsebbihü lehü ma fissemavati vel ard. Ve hüvel azizül-hakim.
Bugun doktora gittim kizim 950gr olmus buyumus hersey yolundaymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?