- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.861
Dua önerisi ;haşr suresinin son üç ayetini günde 3 kez okumak
, fazileti:
Kim Haşir Sûresi'nin sonundan üç âyet okursa, Allah o kimseye akşama kadar duâ ve istiğfar etmek üzere yetmiş bin melek vazifelendirir.
O günde ölürse şehid olarak ölür. Kim geceye girerken okursa o da aynı dereceye ulaşır.”
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ALİMÜLĞAYBİ VEŞŞEHADEH, HÜVERRAHMANÜRRAHİM.
HÜVALLAHÜLLEZİ LA İLAHE İLLA HÜ, ELMELİKÜL KUDDÜSÜSSELAMÜL MÜMİNÜL MÜHEYMİNÜL AZİZÜL CEBBARÜL MÜTEKEBBİR, SÜBHANALLAHİ AMMA YÜŞRİKÜN.
HÜVALLAHÜL HALİKÜL BARİÜL MUSAVVİRU LEHÜL ESMAÜLHÜSNA, YÜSEBBİHÜ LEHÜ MA FİSSEMAVATİ VEL ARD. VE HÜVEL AZİZÜL-HAKİM.
tamam diyenler bu mesajı alıntı yaparak dua listesine adını yazdırsın ballar, cuma günü son, bu duanın dışında sizinde bir öneriniz olursa onuda okuruz
Canım başınız Sağolsun mekanı cennet olsunn..kızın da kocaman olmuş maşallahBugun doktora gittim kizim 950gr olmus buyumus hersey yolundaymis.
Cocukluk arkadasim biir haftadir yogun bakimdaymis bugun vefat etmis duydum cok uzgunum moralim cok bozuk ani olum ne kadar zor 25 yasinda gencecik kiz Allahim ailesine sabir versin...
Canım ne kadar canın isterse istesin icemiyosun zaten inşallah doğumdan sonra da icmezsin bende içmemCanım bende hamile olduğumu öğrendikten sonra sigara bırakanlardanım 23 nisanda hamile olduğumu öğrendim ve mayısın ilk haftası bıraktım sigarayı isteyerek bıraktım çünkü çocuğumun doğduktan sonra anne pis kokuyosun öpme beni demesindense 2 ay sıkıntı çekerim sigarayı bırakırım dedim ve bıraktım o günden beri ağzıma 1 tane bile almadım ve bir daha da almayı düşünmüyorum sende bırak kuzum bırakınca çok ama çok rahatlıyorsun
selam kızlar aslıcım ikıizlerin olucakmış hayırlı olsun canım bediş kızkının testi temiz çıkmış çok şükür bzimde negatifti ama maşallah bizim kız her sese uyanıyordu 2. kez yapıldı temiz çıktı burcu bende bu dua listesine katılmak istiyorum aile içi huzur ve bereket bebeğime sağlık için yazrsın olurmu çünkü bebeğimin karnında beyaz bi leke çıktı ayağının altındada hemanjiom denen kan beneği var inş ilerde sorun oluşturmaz araştırılıo şuan
çok geçmiş olsun canım dediğim gibi suni sancı kendi sancından daha kötü ben çok iyi bilirim neyseki sağlıcakla kavuştunuz sarılık için gece gündüz florasanı açık bırakın ve arada 1 2 çay kaşaığı sadece su verebilirsinkızlaaaaar ben geldim en sonunda
dün bilgisayarı açtım geçmişten başladım okumaya ama bştşrmek ne mümkün, hepinize dualarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. hepinizden Allah razı olsun canlarım.
size yaşadıklarımın kısa bir özetini geçmeye çalışacağm şimdi.
biliyorsunuz geçen cuma nişan denilen kanlı akıntı geliyor diyip duruyordum. akşam eşim gelince gidip nöbetçi doktora görünelim dedik. dr baktı oo 3-4 cm açılman var hemen yatışını yapıyoruz doğum başlamış dedi.
aldılar beni doğumhane bölümüne. orda soydular doğum kıyafeti giydirdiler gecelik gibi bişey yani. yatırdılar nst ye bağladılar, sancılarımı ölçtüler. bütün gece, ebe geliyor diyorki sancıların gayet kuvvetli ama sesin çıkmıyor ağrı eşiğin yüksek heralde diyip gidiyor. bütün gece böyle geçti, ama o gece hiç bitmedi uyuyamadım tabi sancıları hissediyorum ama dayanılmayack gbi değildi. sabah oldu kendi dr um gelmeden evvel bana kısık derecede suni taktı ebe, doğumu başlatalım artık yavaş yavaş dedi. sancılar aralıklı olarak feci canımı yakmay başladı. aradan 1-2 saat geçti ebe geldi baktı 6 cm olmuş iyi dedi. son 1 -2 saat serumun derecesini bi artırdı aklımı işte ozaman oynattım!!! fazla detaya girmiyorum korkmayın .neyse sonunda dr geldi doğurttu, o nasıl bir hafifliktr yaa Allahım çok şükür dedim bütün sesim sedam kesildi, kızımı gördüm üzerime bir sakinlik çöktü. ama çok dikişim varmış, dr 20-25 tane var dedi, içli dışlı olarak. sonra odaya çıktım hemşireler geldi hadi kalk yürütelim sni dediler bi müddet sonra. ben kalktım başım dönüyor midem bulanıyor dedim ve gerisini hatırlamıyorum bayılmışım yere yığılmaktan son anda abim tutmuş beni, bi gözümü açtım ne oldu niye hepiniz geldiniz ne oluyor burda dediğimi hatırıyorum.
sonra eve çıktık işteertesi gün bebeği kontrole götürdük bu seferde sarılık değeri yüksek çıktı, haydiii tekrar hastaneye yatış yapıldı 2 günde srılık için ışık tedavisi yapıldı betüşüme onun için kaldık. çok şükür şimdilik evdeyiz, yarın yine kontrolumuz var hayırlısıyla sarılık değeri yükselmediyse sorun yok.
bu hafta annemde kaldım, eğer kısmet olursa önümüzdeki hafta evime gideceğim tek başıma bakalım ne olacak.
işte böleeeeeeeeeee, ve sizlere tekrar teşekkür ediyorum, doğum esnasında ve sonrasında, hep aradınız, sordunuz, mesajlar, watsaplar, hep benimleydiniz. sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum
tamamlar tatlım ya merak etme bişi kalmamış artık gerçi bundan sonrası geçmez asıl bide kocan hergün başında artık doğur dedimi allahhhhohh nasıl rahat ediyosan kuzucugumsormaya gerekbile görmüyorum aslıcım sigara işine yaptın bıraktınmı
inş. didemcimm haftasını tamamlasın istiyorum evet ntsyi çok merakediyorum
bu doktoruda arkadaş gerekli yerlere şikayette bulunmuş her yerede yazmış zaten ama kız çok diretmiş doktorda ayıp etmiş hayırlısı inş. bizler karşılaşmayız bu durumlarla
caım yeni döngü hayırlı olsu inş. bu son olur
annecimmmm
dur bakıyımm kimdin sen yaa
oy oy oy damat olasıcaa seniiii maşallahh
selam kızlar anca geldim..bugün doktor kontrolüm vardı...
benim sıpa yine dönmemiş..haftaya yine doktordayız..dönmezse sezaryen yolları bana gözüküyor...
didem....seninkidemi dönmemişti..benimkide hala ter..bu haftadan sonrada dönme olasılığı düşer dedi doktor..ama bazı bebekler sancıyla beraber dönerler dedi..ama senin bebe bide kilolu dönme olasılığı iyyice düşük..umut satmayalım dedi...benim buna biraz canımsıkıldı..önceden demiştiki suyun gelirse kanaman gelirse bunlar acil durumdur evde beklemeyeceksin hemen geleceksinn..şimdi sancıyı da kattık bu işe..bebek ters olduğundan sancı gelince hemen geleceksin dedi...((
ben hamileyken araba lafından midem bulanıyordu özlemcim yaaaacanım banada yakın değilde arabayla gidip geliyoruz işte
kızlaaaaar ben geldim en sonunda
dün bilgisayarı açtım geçmişten başladım okumaya ama bştşrmek ne mümkün, hepinize dualarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. hepinizden Allah razı olsun canlarım.
biliyorsunuz geçen cuma nişan denilen kanlı akıntı geliyor diyip duruyordum. akşam eşim gelince gidip nöbetçi doktora görünelim dedik. dr baktı oo 3-4 cm açılman var hemen yatışını yapıyoruz doğum başlamış dedi.
aldılar beni doğumhane bölümüne. orda soydular doğum kıyafeti giydirdiler gecelik gibi bişey yani. yatırdılar nst ye bağladılar, sancılarımı ölçtüler. bütün gece, ebe geliyor diyorki sancıların gayet kuvvetli ama sesin çıkmıyor ağrı eşiğin yüksek heralde diyip gidiyor. bütün gece böyle geçti, ama o gece hiç bitmedi uyuyamadım tabi sancıları hissediyorum ama dayanılmayack gbi değildi. sabah oldu kendi dr um gelmeden evvel bana kısık derecede suni taktı ebe, doğumu başlatalım artık yavaş yavaş dedi. sancılar aralıklı olarak feci canımı yakmay başladı. aradan 1-2 saat geçti ebe geldi baktı 6 cm olmuş iyi dedi. son 1 -2 saat serumun derecesini bi artırdı aklımı işte ozaman oynattım!!! fazla detaya girmiyorum korkmayın .neyse sonunda dr geldi doğurttu, o nasıl bir hafifliktr yaa Allahım çok şükür dedim bütün sesim sedam kesildi, kızımı gördüm üzerime bir sakinlik çöktü. ama çok dikişim varmış, dr 20-25 tane var dedi, içli dışlı olarak. sonra odaya çıktım hemşireler geldi hadi kalk yürütelim sni dediler bi müddet sonra. ben kalktım başım dönüyor midem bulanıyor dedim ve gerisini hatırlamıyorum bayılmışım yere yığılmaktan son anda abim tutmuş beni, bi gözümü açtım ne oldu niye hepiniz geldiniz ne oluyor burda dediğimi hatırıyorum.
sonra eve çıktık işteertesi gün bebeği kontrole götürdük bu seferde sarılık değeri yüksek çıktı, haydiii tekrar hastaneye yatış yapıldı 2 günde srılık için ışık tedavisi yapıldı betüşüme onun için kaldık. çok şükür şimdilik evdeyiz, yarın yine kontrolumuz var hayırlısıyla sarılık değeri yükselmediyse sorun yok.
bu hafta annemde kaldım, eğer kısmet olursa önümüzdeki hafta evime gideceğim tek başıma bakalım ne olacak.
işte böleeeeeeeeeee, ve sizlere tekrar teşekkür ediyorum, doğum esnasında ve sonrasında, hep aradınız, sordunuz, mesajlar, watsaplar, hep benimleydiniz. sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum
günaydın şekerlerimmutlu bir gün bizimle olsun
kızlar nolur sigarayı bırakın en azından çaba gösterin hiç kullanmasamda nekadar zor oldugunu biliyorum ama nefsinizin kendinizi zehirlemesine izin vermeyin
özellikle hamile bayanlar, aslı bırakmaya çalışıyormuşsun, kuzucuklarını düşün sen ne yer içersen onlarda aynısı yer içer kolay hamile kalamadık kıymetini bilelim lütfen, ahkam kestiğimi düşünmeyin sizi ve bebişlerinizi düşündüğümden söylüyorum
gül hoşgeldin canım bayadır yoktun maşallah kuzucuğun çok ama çok yakışıklı olmuş,
tümay arkadaşın için çok üzüldüm çok genç, Allah rahmet eylesin günahlarını affetsin ailesine de sabır versin
bediş koliği bende duymuştum sürekli ağlarlarmış belki öyle değildir canım dr mu söyledi demekki stres olmamamız gerekior ama insanın elinde değil
kızlar aşılamam iptal oldu yumurtalarım hiç büyümfmiş ilacımı değişyiricekti ama ona da gerek görmedi off moralimok bozuldu ama hayırlısı olsun artık ne yapalım çok mu stres yaptun acaba dedi çünkü klomenle bile daha iyi büyüyormuş,böyle işte
kızlar aşılamam iptal oldu yumurtalarım hiç büyümfmiş ilacımı değişyiricekti ama ona da gerek görmedi off moralimok bozuldu ama hayırlısı olsun artık ne yapalım çok mu stres yaptun acaba dedi çünkü klomenle bile daha iyi büyüyormuş,böyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?