Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

tb-fb/ tuba 31.10.2013 perşembe sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlı evlat
zakkumx/ zeynep 04.11.2013 cuma sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat

Tubacım aşılamann tutması için bugün ki doktor randevundan mutlu haberlerle dönmen için ve hatta taşınman için çok dua ettim, ve ve ve canım kader arkadaşım Zeynebim sana da biran önce mutlu haberlerle çığlıklar atman için çoooooooookkk dua ettim...evden işe yürürken yağmur altında edilmiş bir duadır...RABBİM ikinizin de gönlüne göre versin İNŞALLAAAHHH...

hakkında hayırlısı olsun canım,pazartesi duanı okurken çok inandım Rabbim sana bir evlat verecek hayırlısıyla, yeni listemiz başlayacak katılmaka istersen takipte ol ve inşqallah bu son adetin olur

çoook teşekkür ederim canım Amin inşallah Allah razı olsun hepinizde...

Tubadan haber bekliyorum dün duaları okurken çok dua ettim. Hamile kalamayan arkadaşlarımız var ben dahil. Hepsine daha da dua ettim. Zeynebime, Meral'ime. Ve doğum yapanların, doğumu bekleyenlerin bebeklerini Allah'ın evlerine hayırlı kılması için çok dua ettim. Bir solukta bitirdim listeyi gerçekten kötü hissetmiştim kendimi okuyamadığım için ama şeytanın bacağını kırdım artık tam gaz devam.

canım benide ekle dua listesine..

günaydın kızlar nasılsınız burda havalar iyice bozdu bende bugün evi sereyim diyorum epey soğuk oldu

Canım başınız Sağolsun mekanı cennet olsunn..kızın da kocaman olmuş maşallah )
Canım ne kadar canın isterse istesin icemiyosun zaten inşallah doğumdan sonra da icmezsin bende içmem

Sağol canım ewet ikizlerim olucakmış Allah izin verirse..

Hanımlar merhaba,bu aralar pek gelemiyorum işler yoğun bayramdan beri arkadaşın hastası var sürekli gidip geliyor onun yerine bakıyorum.

burcu canım yeni listeye benide eklersen sevinirim ne okunursa kabulümdür

kızlaaaaar ben geldim en sonunda
dün bilgisayarı açtım geçmişten başladım okumaya ama bştşrmek ne mümkün, hepinize dualarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. hepinizden Allah razı olsun canlarım.
size yaşadıklarımın kısa bir özetini geçmeye çalışacağm şimdi.
biliyorsunuz geçen cuma nişan denilen kanlı akıntı geliyor diyip duruyordum. akşam eşim gelince gidip nöbetçi doktora görünelim dedik. dr baktı oo 3-4 cm açılman var hemen yatışını yapıyoruz doğum başlamış dedi.
aldılar beni doğumhane bölümüne. orda soydular doğum kıyafeti giydirdiler gecelik gibi bişey yani. yatırdılar nst ye bağladılar, sancılarımı ölçtüler. bütün gece, ebe geliyor diyorki sancıların gayet kuvvetli ama sesin çıkmıyor ağrı eşiğin yüksek heralde diyip gidiyor. bütün gece böyle geçti, ama o gece hiç bitmedi uyuyamadım tabi sancıları hissediyorum ama dayanılmayack gbi değildi. sabah oldu kendi dr um gelmeden evvel bana kısık derecede suni taktı ebe, doğumu başlatalım artık yavaş yavaş dedi. sancılar aralıklı olarak feci canımı yakmay başladı. aradan 1-2 saat geçti ebe geldi baktı 6 cm olmuş iyi dedi. son 1 -2 saat serumun derecesini bi artırdı aklımı işte ozaman oynattım!!! fazla detaya girmiyorum korkmayın . neyse sonunda dr geldi doğurttu, o nasıl bir hafifliktr yaa Allahım çok şükür dedim bütün sesim sedam kesildi, kızımı gördüm üzerime bir sakinlik çöktü. ama çok dikişim varmış, dr 20-25 tane var dedi, içli dışlı olarak. sonra odaya çıktım hemşireler geldi hadi kalk yürütelim sni dediler bi müddet sonra. ben kalktım başım dönüyor midem bulanıyor dedim ve gerisini hatırlamıyorum bayılmışım yere yığılmaktan son anda abim tutmuş beni, bi gözümü açtım ne oldu niye hepiniz geldiniz ne oluyor burda dediğimi hatırıyorum.
sonra eve çıktık işteertesi gün bebeği kontrole götürdük bu seferde sarılık değeri yüksek çıktı, haydiii tekrar hastaneye yatış yapıldı 2 günde srılık için ışık tedavisi yapıldı betüşüme onun için kaldık. çok şükür şimdilik evdeyiz, yarın yine kontrolumuz var hayırlısıyla sarılık değeri yükselmediyse sorun yok.
bu hafta annemde kaldım, eğer kısmet olursa önümüzdeki hafta evime gideceğim tek başıma bakalım ne olacak.

işte böleeeeeeeeeee, ve sizlere tekrar teşekkür ediyorum, doğum esnasında ve sonrasında, hep aradınız, sordunuz, mesajlar, watsaplar, hep benimleydiniz. sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum

yasemincim hoş geldin aklımdasın ama aryıp rahatsızlık vermek istemedim inş ikinizde iisinizdir sarılığı düşmüştür meralcim ne güzel demişsin kader arkadaşım diye çok hoşuma gitti dediğin gibi artık kendime ucu danda olsa bakmam lazım kendimi çok boşladım döküntü bi haldeyim bedişim youtube da anne karnındaki selere benzer bi vido var kolik bebeklere ii geliormuş ağlarken susuyorlar biz kolik olmadık ama denedim ağlayınca dinlettim sustu bide dediğin gibi gebeliği stresli olanların vücudunda kortizolsalgılandığı için bebekte etkileniyor ve doğumdan sonra bebeğe yansıyor

çok geçmiş olsun canım dediğim gibi suni sancı kendi sancından daha kötü ben çok iyi bilirim neyseki sağlıcakla kavuştunuz sarılık için gece gündüz florasanı açık bırakın ve arada 1 2 çay kaşaığı sadece su verebilirsin

tamamlar tatlım ya merak etme bişi kalmamış artık gerçi bundan sonrası geçmez asıl bide kocan hergün başında artık doğur dedimi allahhhh ben sana ntsyi ses kaydı olarak al derim tatlım ben kızıma klip hazırlıyorum şimdi her gün bir fotoğrafını çekiyorum onları birleştiricem sonra ilk bir yılınkini çekiimm diyorum bakalım arada kayıplar oluyo ama:))) şimdi yaklaşık 3 ayınkini birleştirdim çok güzel oldu ultrason fotoğraflarınada nts sesini koydum kızımın BUKETE de sanada diğer annişlerede tavsiye ederim canım

evet biraz fazla diretmiş ama doktorunkide saygısızlık ya hakkında hayırlısı olsun tatlım ne diim

buketim benim kızın son ana kadar kafası doğum pozisyonunda aşagı bakıyordu doğum sırasında kanala girmedi karnım hiç aşağı inmedi düşün doğumda bile işte ıkındım sancıyla doktorların bastırmasıyla döndü canım ters değildi yani azıcık inattı bizim kız karnımda yan şekilde yattı durdu 2 güne zor çıkardık tatlım benim kuzeniminde 30. haftaya kadar tersti sonra döndü ama onunki du bakalım belki seninkide döner şimidi stres var seni çok iyi anlıyorum nasıl olacak bide bu çıktı falan diyosun merak etme canım ya Rabbim doğacagı anı sana sezdiriyo zaten her hafta ntsye gidiyorsundur artık düzenli muayenede ediyordur doktor bekle bakalım gün doğmadan neler doğar bende normale çok direttim biliyorsun ama sezeryanlı hastalar benden çabuk ayağı kalktı inan ben 40 gün yattım artık kolay ya sezeryan bile 3 günde kalkıyormuşsun ayağı
canım banada yakın değilde arabayla gidip geliyoruz işte
ben hamileyken araba lafından midem bulanıyordu özlemcim yaaaa tatlı heyecanlar bunlar ama ya ne güzle inş pazartesi mutlu haberlerle gelirsin

Yasomm şükürler olsun sende bebişin de iyisiniz Betüş hanım bide şu sarılığı atlatsın hayırlısıyla bol bolll sütün olsun inşallah öpüyorum sizi

Allahım analı babalı büyütsün yasemincim iyi tatlım sen doğumdan sonra bayılmışsın ben doğum esnasında bayılmıştım
dikişlerine batikon sürmeyi ihmal etme emi benimde çok dikişim vardı senin gibi günde 3 defa batikonla canım sürekli yıka ellerini dikişini sürekli kurı tut daha çabuk dökülür bide hijyenik sıvı sabun al benim öyle öyle iyileşmişti dikişlerim
en güzel mutluluk ya dimi bebeğini bir görüyorsun dünyalar senin oluyo sancıdaki yorgunluk falan hepsi gidiyo enerji dolu oluyorsun
oyyy misler gibi kokuyordur o şimdi çok geçmişler olsun yasemincim ya benim sonradan haberim oldu ama Rabbim analı babalı büyütsün tatlım

kızlar aşılamam iptal oldu yumurtalarım hiç büyümfmiş ilacımı değişyiricekti ama ona da gerek görmedi off moralimok bozuldu ama hayırlısı olsun artık ne yapalım çok mu stres yaptun acaba dedi çünkü klomenle bile daha iyi büyüyormuş,böyle işte

Teşekkür ederiz canım, hoşbuldum bu arada :)

Yasemin geçmiş olsun canım, Rabbim hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.
Darısı bekleyenlere.......

Hakkında hayırlısı olsun, üzülme demeyeceğim faydası yok biliyorum. İnşallah Rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım.

hayırlısı böyleymiş tubacım bozma moralini inş. birdahikine güzelce buyuyecekler allhın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…