- 28 Kasım 2012
- 1.988
- 981
- 198
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.881
canım stres yapma bende çatlatma için ilaç kullandığım ay gittiğimde doktor dedi yumurtaların hiç büyümemiş büyümüşte eğri büyümüş doktor hayatımda ilk böyle şey görüyorum moralimi bozdu eve geldim artık olmuyor diye strese girdim meğerse hamile kaldığım için yumurtalarım sönüyormuş oda ultrasyonda eğri gözüküyor yani her işte bir hayır vardır allahtan ümidini kesme belki kendinden gelir birde doktor öyle söyleyince ben eve geldim bal tarçın çörek otu yaptım desteklesin diye ilaç vermediyse sende bugün onu yap başla allah büyük birde baktın meleğin kendinden geldikızlar aşılamam iptal oldu yumurtalarım hiç büyümfmiş ilacımı değişyiricekti ama ona da gerek görmedi off moralimok bozuldu ama hayırlısı olsun artık ne yapalım çok mu stres yaptun acaba dedi çünkü klomenle bile daha iyi büyüyormuş,böyle işte
tamamlar tatlım ya merak etme bişi kalmamış artık gerçi bundan sonrası geçmez asıl bide kocan hergün başında artık doğur dedimi allahhhhben sana ntsyi ses kaydı olarak al derim tatlım ben kızıma klip hazırlıyorum şimdi her gün bir fotoğrafını çekiyorum onları birleştiricem sonra ilk bir yılınkini çekiimm diyorum bakalım arada kayıplar oluyo ama:))) şimdi yaklaşık 3 ayınkini birleştirdim çok güzel oldu ultrason fotoğraflarınada nts sesini koydum kızımın BUKETE de sanada diğer annişlerede tavsiye ederim canım
evet biraz fazla diretmiş ama doktorunkide saygısızlık ya hakkında hayırlısı olsun tatlım ne diim
buketim benim kızın son ana kadar kafası doğum pozisyonunda aşagı bakıyordu doğum sırasında kanala girmedi karnım hiç aşağı inmedi düşün doğumda bile işte ıkındım sancıyla doktorların bastırmasıyla döndü canım ters değildi yani azıcık inattı bizim kız karnımda yan şekilde yattı durdu 2 güne zor çıkardıktatlım benim kuzeniminde 30. haftaya kadar tersti sonra döndü ama onunki du bakalım belki seninkide döner şimidi stres var seni çok iyi anlıyorum nasıl olacak bide bu çıktı falan diyosun merak etme canım ya Rabbim doğacagı anı sana sezdiriyo zaten her hafta ntsye gidiyorsundur artık düzenli muayenede ediyordur doktor bekle bakalım gün doğmadan neler doğar bende normale çok direttim biliyorsun ama sezeryanlı hastalar benden çabuk ayağı kalktı inan ben 40 gün yattım artık kolay ya sezeryan bile 3 günde kalkıyormuşsun ayağı
ben hamileyken araba lafından midem bulanıyordu özlemcim yaaaatatlı heyecanlar bunlar ama ya ne güzle inş pazartesi mutlu haberlerle gelirsin
kızlaaaaar ben geldim en sonunda
dün bilgisayarı açtım geçmişten başladım okumaya ama bştşrmek ne mümkün, hepinize dualarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. hepinizden Allah razı olsun canlarım.
size yaşadıklarımın kısa bir özetini geçmeye çalışacağm şimdi.
biliyorsunuz geçen cuma nişan denilen kanlı akıntı geliyor diyip duruyordum. akşam eşim gelince gidip nöbetçi doktora görünelim dedik. dr baktı oo 3-4 cm açılman var hemen yatışını yapıyoruz doğum başlamış dedi.
aldılar beni doğumhane bölümüne. orda soydular doğum kıyafeti giydirdiler gecelik gibi bişey yani. yatırdılar nst ye bağladılar, sancılarımı ölçtüler. bütün gece, ebe geliyor diyorki sancıların gayet kuvvetli ama sesin çıkmıyor ağrı eşiğin yüksek heralde diyip gidiyor. bütün gece böyle geçti, ama o gece hiç bitmedi uyuyamadım tabi sancıları hissediyorum ama dayanılmayack gbi değildi. sabah oldu kendi dr um gelmeden evvel bana kısık derecede suni taktı ebe, doğumu başlatalım artık yavaş yavaş dedi. sancılar aralıklı olarak feci canımı yakmay başladı. aradan 1-2 saat geçti ebe geldi baktı 6 cm olmuş iyi dedi. son 1 -2 saat serumun derecesini bi artırdı aklımı işte ozaman oynattım!!! fazla detaya girmiyorum korkmayın .neyse sonunda dr geldi doğurttu, o nasıl bir hafifliktr yaa Allahım çok şükür dedim bütün sesim sedam kesildi, kızımı gördüm üzerime bir sakinlik çöktü. ama çok dikişim varmış, dr 20-25 tane var dedi, içli dışlı olarak. sonra odaya çıktım hemşireler geldi hadi kalk yürütelim sni dediler bi müddet sonra. ben kalktım başım dönüyor midem bulanıyor dedim ve gerisini hatırlamıyorum bayılmışım yere yığılmaktan son anda abim tutmuş beni, bi gözümü açtım ne oldu niye hepiniz geldiniz ne oluyor burda dediğimi hatırıyorum.
sonra eve çıktık işteertesi gün bebeği kontrole götürdük bu seferde sarılık değeri yüksek çıktı, haydiii tekrar hastaneye yatış yapıldı 2 günde srılık için ışık tedavisi yapıldı betüşüme onun için kaldık. çok şükür şimdilik evdeyiz, yarın yine kontrolumuz var hayırlısıyla sarılık değeri yükselmediyse sorun yok.
bu hafta annemde kaldım, eğer kısmet olursa önümüzdeki hafta evime gideceğim tek başıma bakalım ne olacak.
işte böleeeeeeeeeee, ve sizlere tekrar teşekkür ediyorum, doğum esnasında ve sonrasında, hep aradınız, sordunuz, mesajlar, watsaplar, hep benimleydiniz. sizi çokkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum
kızlar aşılamam iptal oldu yumurtalarım hiç büyümfmiş ilacımı değişyiricekti ama ona da gerek görmedi off moralimok bozuldu ama hayırlısı olsun artık ne yapalım çok mu stres yaptun acaba dedi çünkü klomenle bile daha iyi büyüyormuş,böyle işte
kızlar aşılamam iptal oldu yumurtalarım hiç büyümfmiş ilacımı değişyiricekti ama ona da gerek görmedi off moralimok bozuldu ama hayırlısı olsun artık ne yapalım çok mu stres yaptun acaba dedi çünkü klomenle bile daha iyi büyüyormuş,böyle işte
Kızlar yine başım dönüyor feci halde sanki başım daire çiziyor kafam sallamıyordur ama bana öyle geliyor. Memur beyde yok öğrenci işlerine yardıma gitti yoğunmuş orası amir öyle demiş öğrenci var ders çalışıyorlar. Kapatamam da söyleyip geçer umarım birazdan yatağımda yatmak için neler vermezdim şimdi 10 tan kaldı ilaç birini akşam içicem dokuz kalacak 3 günüm kaldı yani.
neden canım ilaçlardanmı tansiyonunmu düşüyor geçmiş olsun
ilaçtan canım regl gecikince dr progestan verdi söktürücü vermek istemedi kutu bitince regl olurmuşum ara ara vuruyor böyle nevrim döndü ama.
aa evet progestan acayip baş dönmesi ve uyku yapıyor çok doğru vajinal kullansan belki bu kadar sıkıntı oluşturmaz druna danış bence
kızlar evimi serdim mis gibi oldu hadi gelin beraber çay içelim temiz temiz
iyi akşamlar kızlar.buara işlerden dolayı biraz yoğunum.muhabbete gelemiyorum maalesef.ama elimden geldiince takip ediyorum sizi.
neyse asıl konuya geleyim.liste bitmiş.yeni dua belirleniyor.malesef ben bu listeye katılamayacağım.çünkü okuyamıyorum ve rahatsız oluyorum.diğer listeye inşallah.
listeyi daha bitirmedim.BUKET,ASLI,TÜMAY,SEDA,TUBA,SABRİYE HAKKINIZI HELAL EDİN.sözüm söz okuyacağım ömrüm varsa dualarınızı en kısa zamanda.
hepinizi seviyorum.öpüldünüz şekerler
Canım benım îçin uygundur başka öneride olursa Buda olursa ben varım eklersin beni
Canım benim için tamamdır
Tümaycığım başın sağolsun Allah yakınlarına sabır versin çok zor. Demek aniden oldu işte can dediğin ne ki. Yarın ne olacağımız belli değil. Allah kalanlara uzun ömürler versin.
Beni de ekleeee beni de ekleeeee bende okumak istiyorum :) :)
Tevhit demiştim kuzu ama seninkiside olur beni ekle canım
Canım bende katılmak istiyorum. Ne için okuyoruz sorusunda ismimin karşısına aile içi huzur istiyor yazarsan sevinirim
selam kızlar aslıcım ikıizlerin olucakmış hayırlı olsun canım bediş kızkının testi temiz çıkmış çok şükür bzimde negatifti ama maşallah bizim kız her sese uyanıyordu 2. kez yapıldı temiz çıktı burcu bende bu dua listesine katılmak istiyorum aile içi huzur ve bereket bebeğime sağlık için yazrsın olurmu çünkü bebeğimin karnında beyaz bi leke çıktı ayağının altındada hemanjiom denen kan beneği var inş ilerde sorun oluşturmaz araştırılıo şuan
burcucum benide ekler misin tatlım
yihhhuuuuuu yine yine yeniden ezbere bildiğim dua...ama ama ama ben başından okusam bişey olmaz di mi? Yani lev enzelna dan başlayarak...amaaan benim ki de soru nolcak elbette bişey olmaz...var ya burcum yemin ederim süpersin amerresulü ve haşr benim her sabah işe gelirken zevkle okuduğum dualardandır...yihuuu beni de ekle beni deeee....
Gunaydin guzellikler....
Burcu benide ekle dua listesine....
canım benide ekle dua listesine..
Hanımlar merhaba,bu aralar pek gelemiyorum işler yoğun bayramdan beri arkadaşın hastası var sürekli gidip geliyor onun yerine bakıyorum.
burcu canım yeni listeye benide eklersen sevinirim ne okunursa kabulümdür
Burcu canım benide dua listesine eklermisinn hangi duaya karar verirseniz hepsine varım ben)
canlarım sizleri dua listesine ekledim..adını unuttuğum gözümden kaçan varsa hemen yazsın, yarın akşam yeni listeyi hazırlıyorum inşallah, ayrıca özel istekleride not aldım duyrulur :))
BUKET canım (tabiki Allah bilir) sana artık kesin sezeryan yolu görünmüş, hakkınızda hayılrısı olsun, ayyy tarih mi seçeceksiniz, çok heyecanlı valla, evde durumlar nasıl? dünürlerin arası iyi mi? isim meselesi ne durumda? ve en önemli soru mayalı poğaça olan ayakların ne halde?
burcucum ben bu dua listesi için söz veremiyorum..o nedenle bişey yazamadım..söz vermiyimde eğer durumları düzene koyarsam en sona koydururum kendimi..ben baştan başlar okurum felan..öle bişey yapabilirim..ama şimdilik beni yazma..
evet canım gün seçecez gibi duruyo bakalım ne olacak..Allah bilir..anlımıza ne yazılmışsa o olur...ayaklarımı sormuşsun..aynen devam..mayalanmaya devam ediyor...
ayaklarım uzun inceydi benim bide şişince tam sosis oldu..onuda geçtim bleklerim yok benim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?