Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım stres yapma bende çatlatma için ilaç kullandığım ay gittiğimde doktor dedi yumurtaların hiç büyümemiş büyümüşte eğri büyümüş doktor hayatımda ilk böyle şey görüyorum moralimi bozdu eve geldim artık olmuyor diye strese girdim meğerse hamile kaldığım için yumurtalarım sönüyormuş oda ultrasyonda eğri gözüküyor yani her işte bir hayır vardır allahtan ümidini kesme belki kendinden gelir birde doktor öyle söyleyince ben eve geldim bal tarçın çörek otu yaptım desteklesin diye ilaç vermediyse sende bugün onu yap başla allah büyük birde baktın meleğin kendinden geldi

yok canım benimki makat geliş...yani tam ters...:))dolayısıyla sezaryenden başka yolu yok

Canım benim zorlu geçmiş ama sonu iyi olmuş yine de normal doğum gibisi yok merak etme o dikişler düşer kendisi ve onarır karından girseler ameliyat etseler daha mı iyi hiç kalkamazdın yerinden dikiş izi alacak karında daha çok kalıyr sezeryan olunca ama mecbur olsaydın mecbur öyle olacaktın toparlarsın inşallah canım kısa sürede Betüşte iyileşmiştir inşallah. Zaten ileri seviye olsa eve göndermezlerdi Rabbim sağlıkla hayırlsııyla büyütmeni nasip etsin dün gece çok dua ettim.

canım üzüldüm şimdi haberini bekliyordum. Hayırlısı öyleymiş canım inşallah olacak bir daha ki sefere öğrendi ya dr artık dozu filan artırır canım.. Stres yapma oluruna bırak lütfen.

Kızlar yine başım dönüyor feci halde sanki başım daire çiziyor kafam sallamıyordur ama bana öyle geliyor. Memur beyde yok öğrenci işlerine yardıma gitti yoğunmuş orası amir öyle demiş öğrenci var ders çalışıyorlar. Kapatamam da söyleyip geçer umarım birazdan yatağımda yatmak için neler vermezdim şimdi 10 tan kaldı ilaç birini akşam içicem dokuz kalacak 3 günüm kaldı yani.

hayırlısı olsun canım belkide ilaç dozu az gelmiştir belkide kendiliğinden gelir hadi inş

neden canım ilaçlardanmı tansiyonunmu düşüyor geçmiş olsun

ilaçtan canım regl gecikince dr progestan verdi söktürücü vermek istemedi kutu bitince regl olurmuşum ara ara vuruyor böyle nevrim döndü ama.

aa evet progestan acayip baş dönmesi ve uyku yapıyor çok doğru vajinal kullansan belki bu kadar sıkıntı oluşturmaz druna danış bence

aa evet progestan acayip baş dönmesi ve uyku yapıyor çok doğru vajinal kullansan belki bu kadar sıkıntı oluşturmaz druna danış bence

valla arada oluyor ama tam oluyor canım. Artık 3 günüm kaldı yaa idare ederim yarından sonra da haftasomu giriyor zaten geçer öyle. Ben tüp transferinden sonra proxane iğne kullanmıştım o da progestanın bir çeşidiydi ama hiç böyle skkıntı olmamıştı uyku hali vardı bir tek ondan mıydı acaba.

Canım hayırlısı böyleymiş demekki çok fazla sıkma kendini lütfen Allah'a emanet ol

iyi akşamlar kızlar.buara işlerden dolayı biraz yoğunum.muhabbete gelemiyorum maalesef.ama elimden geldiince takip ediyorum sizi.
neyse asıl konuya geleyim.liste bitmiş.yeni dua belirleniyor.malesef ben bu listeye katılamayacağım.çünkü okuyamıyorum ve rahatsız oluyorum.diğer listeye inşallah.

listeyi daha bitirmedim.BUKET,ASLI,TÜMAY,SEDA,TUBA,SABRİYE HAKKINIZI HELAL EDİN.sözüm söz okuyacağım ömrüm varsa dualarınızı en kısa zamanda.
hepinizi seviyorum.öpüldünüz şekerler

Bak gelmemezlik yapma zeynep

kızar naparsıız..ben bugümn yine doktora gittim..bu sefer başka bi doktoraa gittim.perinatoloji uzmanı..proff...
bu çocuk daha dönmez sancıylada dönmez dedi..bizd eyarın doktorla konuşup sezeryan günü alacağız:))hihihi

Canım benım îçin uygundur başka öneride olursa Buda olursa ben varım eklersin beni

Beni de ekleeee beni de ekleeeee bende okumak istiyorum :) :)

Tevhit demiştim kuzu ama seninkiside olur beni ekle canım

Canım bende katılmak istiyorum. Ne için okuyoruz sorusunda ismimin karşısına aile içi huzur istiyor yazarsan sevinirim

burcucum benide ekler misin tatlım

Gunaydin guzellikler....
Burcu benide ekle dua listesine....

canım benide ekle dua listesine..

Hanımlar merhaba,bu aralar pek gelemiyorum işler yoğun bayramdan beri arkadaşın hastası var sürekli gidip geliyor onun yerine bakıyorum.

burcu canım yeni listeye benide eklersen sevinirim ne okunursa kabulümdür

Burcu canım benide dua listesine eklermisinn hangi duaya karar verirseniz hepsine varım ben )

canlarım sizleri dua listesine ekledim..adını unuttuğum gözümden kaçan varsa hemen yazsın, yarın akşam yeni listeyi hazırlıyorum inşallah, ayrıca özel istekleride not aldım duyrulur :))

BUKET canım (tabiki Allah bilir) sana artık kesin sezeryan yolu görünmüş, hakkınızda hayılrısı olsun, ayyy tarih mi seçeceksiniz, çok heyecanlı valla, evde durumlar nasıl? dünürlerin arası iyi mi? isim meselesi ne durumda? ve en önemli soru mayalı poğaça olan ayakların ne halde?

YASEMİN canım benim ne güzel anlatmışsın, gözümde canlandı, ne kadar zor Ya Rabbim..sen şimdi günahsız bir meleksin..iknize de maşallah..BetÜl'ün iyi olmasına çok sevindim..bol bol sütün olur inşallah

TUBA canım benim eminim ki çok üzülmüşsündür, eve gidince iyice bir ağla, içini boşalt, bu işte bir hayır olduğunu zaten çok iyi biliyorsun.Rabbimin senin için nasip ettiği şey en güzel şey olacak..Allah sabır versin

canlarım sizleri dua listesine ekledim..adını unuttuğum gözümden kaçan varsa hemen yazsın, yarın akşam yeni listeyi hazırlıyorum inşallah, ayrıca özel istekleride not aldım duyrulur :))

burcucum ben bu dua listesi için söz veremiyorum..o nedenle bişey yazamadım..söz vermiyimde eğer durumları düzene koyarsam en sona koydururum kendimi..ben baştan başlar okurum felan..öle bişey yapabilirim..ama şimdilik beni yazma..

evet canım gün seçecez gibi duruyo bakalım ne olacak..Allah bilir..anlımıza ne yazılmışsa o olur...ayaklarımı sormuşsun..aynen devam..mayalanmaya devam ediyor...
ayaklarım uzun inceydi benim bide şişince tam sosis oldu..onuda geçtim bleklerim yok benim:)))

tamam canım nasıl istersen, zaten senin doğum yakın ,o yüzden ne olacağı belli olmaz, en hayırlı gğnde geldin inşallah kızın..ayaklar macar salamı gibi desene inan ki gözümün öüne geldi, doğum yaptığın gün eski haline döner inşallah

Buketcim ben kaçıyorum bugün çok yorucu bir gündü okulda..öptüm seni canım Allah'a emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…