Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

kızlar biz yeni geldik eve biraz gezdik sonra komşumuz bursa'da gelinindeydi ben aradım eğer gelecekseniz sizi de götürelim diye onkar da meğer tarın geleceklermiş biz sorunca bşzimle geldiler oraya gittik işte onları almaya zaten gelini arkadsşım benim neyse oturduk falan onun için geç kaldık
bana gelince dra gittim dr çok şaşırdı 10mmde kalmış yumurtalar dedi ama bugün daha 9.günümdü belki büycekti daha neyse işte senin klomenle bile daha iyi büyüyordu dedi acaba kendine ipne yaptığın için falan stres mi oldun dedi sonra bana sakinleştirici bir hap verdi bitkiselmiş bi dahaki ay gonalf ve klomen kulanalım dedi sonra uzakta oturduğumu hatırlayınca bu karda kışta nasıl grlip gidecen istersen bahara burakalım falan dedi sınra ben kalp kapak hastadı olduğumu söylefim zaten hep söyleyecektim de unutuyordum neyse bu sfer hamile kalırsan erken doğum yspmsn gerekir bazıları 7.ayda bile alıyorlar nefes darlığı problemi olduğu için falan ayy moralim nasıl bızuldu anlatamam drumu seviyorum biraz ciddi ama baya ilgili ama hiç rahatlatacak şeyler söylemiyo sonra ben iki ağladım zırladım ve eski hayatıma geri döndüm Rabb'im ne derse o olur

kızlar hepinize tek tek çoookk teşekkür ederim iyi ki varsınız,sabah gitmeden meral'in mesajını oludum çok duygulandım
BURCU beni de dua listesine ekler misin canım
BİRCAN senin yumurtaların kaçıncı günde büyümüştü 10.günde falan ne kAdardı aklıma takıldı ilacımı değiştirseydi olmazmıydı diye düşünüyorum ama de onun içinde bu kadar para verip almışsın bide onlar da işe yaramazsa yazık olr dedi
şimdilik benden bu kadar hepinize iyi geceler

Günaydın ballar

Tubacım inan ki seni çok iyi anlıyorum, şuan yaşadığın hiçbisey senin kontrolünde degil, Rabbimin nasibi.insan son noktaya geliyor, isyan etmek istiyor, ama çok şükür ki inancımız bizi ayata tutuyor, bu yaşadıklarımız bizim kaderimiz mi, sınavımız mı, kısmetimiz mi bilmiyorum..ama sonunmuun iyi olacagına eminim..yaşin daha genç üzülme falan demem, diyemem, bunun yaşlada alakası yok, ama istediğimizde de olacak birşey degil, tek çıkış yolumuz tevekkül..Allah sabır versin canım, seni du listesine ekliyorum, öpüyorum

hadi bakalım hayırlısı olsun bukett ayy sende dogurursan gülhan sonra ben çok heyecanlanasım daha isim bile bulamadınız amaa

canlarım sizleri dua listesine ekledim..adını unuttuğum gözümden kaçan varsa hemen yazsın, yarın akşam yeni listeyi hazırlıyorum inşallah, ayrıca özel istekleride not aldım duyrulur :))
allah razı olsun hakkını helal et tatlı kuşum

benimkilerde 3 gündür şişler çok deil ama bilek oyuntularm benimde kaybolmak üzere hayırlısı bakalım

bu arada herkese günaydınnnn

Kızlar eşim şehir dışında ya, dün okuldan iki kız arkadaşımla sinemaya gittik, bereb saatın oynagı filme, anaammmm çok güzel bir film, ama çok içli, ağlayabilirsiniz, ona göre

Bu arada sana da günaydın Nazanım, Allah senden de razı olsun, lafı bile olmaz :))))))))

günayyyddıııınnnnn,

ben hastayıııııııımmmmm boğazım kötüüü,hafifte ateşim var ve uyumak istiyorummm

tubacığım canım,haberini okudum çok üzüldüm dün yazamadım ama hayırlısı olsun inşallah canım,inşallah senin bebişinde normal yolla gelecektir o yüzden yumurtaların büyümemiştir,her şeyde bir hayır vardır canım

oyy geçmiş olsun canım ya dikkat et sıcak bişeyler iç bogazın için ateşinide ölç sürekli

sağol nazancığım yarın işe gelmeyi düşünmüyorum yatıp dinlenmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecekler,offf yarın için gezme planları yapmıştım hayallah bitki çayının bi zararı olur belki diye içmedim akşam evde ıhlamur kaynatıp içeyim bari hatta anneme nazlanayım o yapsın

canım dert etme okursun bir şekilde bende okumadım okumadım sonra önceki akşam oturdum bitirdim sende bitirirsin. Listede olmasadan da gel bizi habersiz bırakma kader arkadaşımm..

canım sana sezeryan göründü olsun hayırlısı böyleymiş. Sağlıkla gelmesi önemli olan sen ayaklanırsın hemen bilirim ben arkadaşımı. Bukett genel mi epidural mi isticen bence epidural iste zaten hiçbirşey görmücen hissetmicen bebeğini ilk kez sen gör. Anesteziden uyanmak zor oluyor hem tam uyanmadan ağrı kesici de yapmıyorlar aptal gibi olursun tüm gün. Epiduralde tüm gün işlem başlağı andan itibaren ağrı kesini verilmeye devam ediliyor. Rabbim kolay doğum nasip etsin bir bebişimiz daha geliyor. Ay Yaseminin bana Buket gebe dediği zaman dün gibi aklımda.

Canım valla daha 9.günde neden kesti anlamadım bir bildiği vardır mutlaka ama ben gün aşırı gidiyordum sadece ilk gün başladığımda 4 gün gitmemiştin sonra gün aşırı gittim benimde 4. gün 8-9 mm idi sanırım ama bende pco var tabii. Ama sonlara doğru hızlanıyor zaten. 4 er 4 er gidiyordu son kontrollerde. Doktorun elbet en iyisini bilir ama benim aşılamam 14. günü yapıldı senin daha 9 gün olmuş ilaç dozu arttırsaydı büyürdü belki bence 11-12. güne kadar bekleyebilirdi de büyümeyeceğin düşündü artık sanırım aşılama yapılacak kadar. Canım vardır herşeyde bir hayır belki olacaktı ama tutmayacaktı. Ümidini kaybetme dr ona göre ilaç dozu ayarlar bir daha ki sefere.

Bende gittim çok güzel gerçekten Beren konuşturmuş oyunculuğunu. Bu haftada kararsız kaldık bir hükümet kadın var ilkini de izlemiştik, bir de korku filmi var sanırım korkuya gidicez belki pazar günü komediye gideriz.

günayyyddıııınnnnn,

Canımm geçmiş olsun gitme işe filan dinlenmek en iyi ilaçlatır bol bol meyve tüket özellikle kivi öneriyorum portakaldan daha çok c vitamini var söyle eşine alıversin. Ihlamurda yaptır annene bol limonlu iç birşeyciğin kalmaz inşallah.

[

Günaydınlaarrrr ve hayırlı cumalarrrr..
Sizleri çok özledim kızlarrr. Bayadır gelemedim intenetim bitmişti, şimdi koştum geldim hemencik (
Burcucum benide dua listesine eklermisin canım bu ay bende katılayım..
Yaseminim inan yeni habrrim olduu, aslı whatsapptan yazmış ama yeni gördüm hayırlı olsun canım benim kavuştun sende yavruna çok sev bebeğini çok çabuk büyüyor bu sıpalar ((;
Selim 5 aylık oldu çok şükür ve çok zorlu bi 4. Ay geçirdik şimdi daha hızurluyuz..
Ayrıcs eşimle benimde tanışma yıldönümümüz 7. Yılımıza girdik çok şükürr
Başka havadis varmı bilmiyorum okuyamadım hepsini sonlara baktım öpüyorum çokk allaha emanet olunn..

günYDIN KZILAR HAYIRLI CUMALAR HERKESE...
canım sen anlattıkça bende döndüm geriye bi normal doğumu hariç odada yaşananlar RABBİM kurtardı cok şükür sağlıklı sıhhatli..

ama dikişin çok olmuş o nieki...neyse oda geçer zamanla betüşümün sarılığıda geçmiştir inşallah bolbol süt gelsin betüş emsin iyileşsin İNŞALLAH

canım tanışma yıldönüünüz kutlu olsun KANKAMIZDA iidir inşallah çok öptükbizde

Son düzenleme:

Cidomm nerelerdesin yaw özlettin :)) anamm bugün bizimde evlilik yıldönümümüz ))

günaydın fıstıklar nasılsınız güzel birgün ve bol bol dualı güzel haberli bir cuma olur inşallah

Cidomm nerelerdesin yaw özlettin :)) anamm bugün bizimde evlilik yıldönümümüz ))

canlarım daha nice mutlu huzurlu bebişli yıldönümlerine inş.

canım çok geçmiş olsun rahatsızlığını bilmiyordum belkide söylemişsindir ama ben kaçırmışımdır., Rabbim şifasını verir inşallah sen kafanı takma hele bir hamile kal artık her şeyin bir çaresi var hem 7. ayda doğum bile yapsan bebeğin organları gelişiyo ve iyi bakarsan çokda sağlıklı bir bebek olur inşallah
canım benim nisanda 1. aşılamamda 7. günde yumurtam büyüdü sonra çatlatma iğnesi oldum ve aşılama yapıldı
haziranda 2. aşılamamda büyümesi 2 haftayı buldu sanırım gonal f e bünyem alıştı ve geç oluştu ama çok şükür ki tuttu aşılamam... senin ilacını bilmiyorum, gonal f hergün vuruluyor seninkisi bir hafta arayla yapılmıştı.... bide hem klomen hem gonal f nasıl aynı anda kullanacaksın ikiside yumurtlama ilacı ve gonal f baya ağır bir ilaç, vardır bir bildiği ama bana tufah geldi, inşallah hayırlısı ile tedavin olur ve gelir bebişin

herkese hayırlı cumalar

tubacım ana bi türlü yazamadım.hakkında hayırlısı olsun..kısmet belkide kader ne diyelim..ama peşini bırakma.Allah bi kapı açar..belkide doktorun dediği gibi stresyaptın..yaseminin melissa çayını önerreyim san a..o yokya onun yerine::)))(yoksa papatyamıydı yavv..yanlış öneri olmasın sonra))

günayyyddıııınnnnn,

la havleççsana vergilimi bu boğaz ağrısı..geçmiş olsun..dikkat et bak her bitkiyi içme..ıhlamuruda bi araştır oluyomuymuş.

evet arkadaşım sezeryan yolları göründü..ağrı sızı neyse dayanacaz artık naapalım..eşim çok nazlıısn derde aslında benim ağrı eşiğimin yüksek olduğuna inanıyorum..ha nazlanmaya nazlanırım oda eşime..bu arada dediğin gibi epidural düşünüyorum..son gittiğim prof da öle dedi..spinalde olmasın dedi..spinalde ilacın etkisi geçer sonra ağrılarla başbaşa kalırsın dedi..ya epidural yaptır yada karma yaptır dedi..bende epidural düşünüyorum..bugün eşim arayıp doktorla görüşecek..normalde haftaya çarşamba kontrolüm vardı.ogünde bakacaktı dönmemişse sezeryan günü verecekti..çünkü ben normali bekiyelim bi şansımızı denielim dedim..ama profda beklemeyin riske atmayın..acil sezeryane girmektense planlı bir şekilde girmek daha doğru..sonuçta bu bir ameliyt.senin sancın geldimi kim nöbetçi kim değil..doktor sabahın yada gecenin köründe çıkıp gelecek..sen açmı tokmu olacan..sonra tabi birde ben kan sulandırıcı kullanıyorum..evvelinden kesmiş olmak daha mantıklı..eşimde yanımda olur..felan hepsini bi kefeye koyunca bende artık beklemeyeyim dedim..çünkü prof da dediki bu çocuk sancıylada dönmez..yani boşuna hem sancı çekip hemde sezeryan olma dedi anlayacağın..durum bu:))

çok sağol canım,üfff bilmiyorum yaa pazarteside sabahtan doktora gideceğim yaa kimseden laf işitmek istemiyorum ama yatmazsamda iyileşemem,en iyisi gelmeyeyim değilmi,kiviyi eşim alamaz akşam 12'de geliyor işten şimdide işe gitti akşam gidebilirsem ben uğrarım markete yada abim gider artık,bugün bol bol mandalina yedim,bide limon sıktım içtim onlariyi gelir inşallah akşamda ıhlamur falaan oooohhh bişeyciğim kalmaz

çiğdem canım tanışma yıldönümünüz kutlu olsun,uzun yıllar mutlu mesut olun inşallah

aslıcığım canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,bir dahaki yıldönümünüzü ikizlerinle mutlu mesut kutlarsın inşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…