Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

herkese hayırlı cumalar

la havleççsana vergilimi bu boğaz ağrısı..geçmiş olsun..dikkat et bak her bitkiyi içme..ıhlamuruda bi araştır oluyomuymuş.

canım tubaya önerdiğin çay melisa çayı doğru bende almıştım,içtim bi kaç kez

buket yaa ben 2 sene hiç grip olmadım onun öncesinde çok fena olmuştum resmen kemiklerim sızlıyordu çok hastaydım,şimdi o 2 senenin acısı çıkıyor,ama şimdi olmayaydı iyiydi ıhlamura baktım 2 bardaktan fazla içmeyin zararı yok tek zararı çok fazla çişe çıkarıyor demişler,ödem attığı için iyi bile geliyormuş

canımcım normal bekledin ama demekki hayırlısı sezeryan olmakmış,bundada bir hayır vardır,herşeyin planlı olmasıda ayrı bi güzellik sen şimdi korudamı doğum yapacaksın, o bahsettiğin doktor kim korunun doktorumu

Canım hakkında hayırlısı olsun hiç üzme kendini inş. herşey yoluna girecek ve vakti geldiğinde hayırlısıyla olur Sen şimdi kafanı rahatlat ve olumlu düşün canım benim dikkat et kendine...

hadi bakalım hayırlısı olsun bukett ayy sende dogurursan gülhan sonra ben çok heyecanlanasım daha isim bile bulamadınız amaa

Nazan böyle diyince çok heycanlandım ben yaa :) birde ayın 20sinde kontrolüm var ve eğer kireçlenmem artıysa acil sezeryana alacak doktorum beni saka maka doğumlarımız yaklaşıyor :) Allahım hepimize sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin

günayyyddıııınnnnn,

ben hastayıııııııımmmmm boğazım kötüüü,hafifte ateşim var ve uyumak istiyorummm

Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine bu havalara güven olmaz elma tarçın çayı yap kendine boğaza çok iyi geliyor ve vücut direncini arttırıyor tatlım hastalığı çabuk geçiriyor

İki adet elmanın kabuğunu soyup 3 su bardağı su ekliyosun bir adet çubuk tarçın 2-3 adet karanfil ve varsa 1-2 dal ıhlamur onu güzel kaynatıyosun 5 dk kadar sonra süzerek balla tatlandırıp sabah akşam 1 fincan içiyosun ve 2 güne bişeyin kalmıyor :)

ooo siz ikiniz planlı olcak bende ses çıkarmaya çıkarmaya normalmi yapcam gerçi allah bilirde öyle sancı çekip doguramazsam sezeryan olursa die çok korkuyorum inş. olmaz

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar :)
Dün nette gezinirken 2 tane bayanın konuşmalarını okudum. İkiside sezaryen doğum yapmış. Diyolar ki o sancıyı nasıl çekerler hiç anlamam. Oysaki epidural sezaryen doğumda ne sancı oluyo ne başka bişey. Sadece ilk kalkarken çok zorlanıyosun o kadar.
Ne kadar doğru bilemem. Ben normal doğum yaptım. Ama bence doğumunuz hangi türlü olursa olsun kafaya takmayın. Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü yüklemezmiş. O yüzden rahat olun, hamileliğin tadını çıkarın :)

Slm canlarim...
Bugun seker yuklemesi icin gittim bekle bekle yoruldum Allahtan degerim normal cikti .
Cigdem hosgeldin canim ben ise basladin heralde diye dusunuyordum Selimu op yerime.
Buket hakkinda hayirlisi olsun gununu saatini bilmek daha iyi :)

yok canım benimki makat geliş...yani tam ters...:))dolayısıyla sezaryenden başka yolu yok
hayırlısı olsun cancanım ya ee doktor belki döner diyemi beklii o zaman bebişte büyük dedin sezeryanda 40 haftanın dolmasını beklemiyorlar bildiğim kadarıyla:26:

ayy ne güzel bide selimcik var şimdi birbirinize en güzel tanışma hediyesi nice nice yıllara kocişin oğluşunla cancanım

bahsettiğim doktor perinatoloji uzman..riskli gebelik uzmaı yani..onun görüşünü almak istedik..
korudaki cumaya randevu verdi..eşimde başşka hastane araştırdı felan..off ne bileyim kafam allak bullak oldu

hakkında hayırlısı olsun..bende normal istiyodum sezeryanden başka seçeneği yok artık..

ben şunu anladımki her doğum kişisel..herkese özel..kiminin normal doğumu çok kolay kimininkide sezaryenden beter..dün doktor başından geçenleri anlattı..bi hastam vardı normal diye tutturdui kadına o kadar dikiş attımki 3 tane sezeryan olsaydı iyiyiydi..
bi başka öykü anlattı..kadını acil sezeryane aldık..kadında yemek yemiş gelmiş..eidural tutmadı...entüpe edemedik..Allahtan bebeği hemen aldıkda anneyi kontrol altıa almaya çalıştık sonra..
bu nedenle doğum kişiye özel bişey...

sezaryende 38. haftadan önce almıyorlar.

canım tanışma yıldönüünüz kutlu olsun KANKAMIZDA iidir inşallah çok öptükbizde

Sağol canım benim.. İyi çok şükür ama 4.ayı çok zor geçti tam büyüme atağı geçiriyordu ne uyuduk nede doğru düzgün biyere çıkabildik tek güzel yanii zayıflamaya başladım bu sayede ((
Bizim kankamız nasıl bakalım koca adam olmuştur kuzum yaa sağlıkla büyüsün inş.

Cidomm nerelerdesin yaw özlettin :)) anamm bugün bizimde evlilik yıldönümümüz ))

Canım selimden dolayı gelemiyordum hadi bi gireyim dedim internetim bitmiş öle kalakaldım işte.. Sen nasılsın bebikin nasıl bakimmm??
Sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ozmn yavrum yaa, biz evdeyiz aramızda ufak bi kutlama yaparız işte. Son başbaşa geçireceğiniz yıldönümü kıymetini bilin hee (;

canlarım daha nice mutlu huzurlu bebişli yıldönümlerine inş.

Amin canım çok sağoll..

Ayy ikiz miii gerçkmiii??
Ayyy çok sevindimm ASLII (;
Geçen gün benim kuzende ikiz doğurdu insragramdan resmine bak canım çok tatlılar bide kızlar pempiş pempişş yaa.. Ayrıca adları da aslı ve nazlııı :-D
Teyzelerinin adlarını koydular aile de iki tane oldular :)))

Hoşbuldum canım seninle de bayadır görüşemedik öpğyorum çok yavrum benim :-+
Yok canım annemi bekliyorum o gelince bakıcam bi iş inş. Öptümm tabikii

Sağoll canım benimm sizde kızışınla inşşş (;

Selamlar fıstıklar,
Yaseminn inşAllah hayırlısıyla betulun sarılığı geçmiştir, sen yanlız eve geçeceksn he maşaAllah size ya benimde annem önümüzdeki hafta gidecek bebek mevlidi okutucaz kısmetse bı daha kı ctesiye onun hazırlıgını yapıcak benı pşimdiden stres bastı elife bakabilecek miyim diye.. ama benim çekindiğim emerken tıkanıyor ya ondan korkuyorum belki inşAllah senin bu tek kaldığın anların harıka gecer..
Bukeett sende sezaryen olcakmışsın kısmetse, ya kızlar mutlaka normal doğum en iyisidir yanlış anlamayın beni yönlendirme yapmak istediğimden de değil kesinlikle ama bugun mesela bende arkadaşımla konuşuyordum neden sezeryandan bu kadar korkuyorlar ya anlamıyorum dedim acaba ben bundan sonrasında sıkıntı çeker miyim sezeryanla ilgili dedim yok canım dedi o zaman iyi ki sezeryan olmuşum dedim.. normal doğum olarak başladı benım doğum açılma olmadı ama zaten sezeryan olucaktımda normal doğum sancısıda çektim sonuçta ki sancılar dahada artıckmış Allah yardım etsin Yarabbim, bana çok zor geldi.. Sezeryanda bana oyle ağrılı gelmedı yaa bir yerde okumuştum diyordu kı yurtdışında normal doğum var ama turkıye de yok dıkışlı dogum turkıye dekı dıyordu dıkısde zor, yanı çok takma inan teknolojı ilerlemiş Allah ın ıznıyle çok çok kolay ayaga kalkıyorsun fakat şu var bana demişlerdi ki ameliyat sonrası mutlaka ayağa kaldırdıklarında kalk demişlerdi haklılarmış mutlaka yuru agrına ragmen yuru.. o zaman hemmen ayaga kalkıyorsun zorlanmıyorsun..Allah yardım etsin inşAllah..

canlarım iyi akşamlar birazdan yeni listemizi hazırlyacağım şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok diye

özlem geçmiş olsun canım benim, hamile olunca insan hastalıklara daha açık oluyor sanırım , aman adaçayı asla içem , onun dışındakileride abartma,gebeliğin ilk aylarında bitki oayı çok önerilmiyor, sen meyve ye aban bide ceviz fındık falan

çiğdem hoşgeldin bebek, oo hayırlı olsun tanışma yıldönümüzün artık her kutlama 3 kişil olacak, süper bişey :)

aslı evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım , artık Allahın izniyle 4 kişi olacaksınız, hem çok mutlu olun inşallah :)

bediş kuzummmm,, annen gidince herşey daha iyi olacak bence, sen daha güçlü olacaksın,inşallah elif'in ağlamalarıda bir an önce bitecek, hele bir 40ı çıksında hayırlısıyla

tümayım şeker yüklemen temiz çıkmış şükürler olsun, iğrenç bişey o içtiğin
dur sana bişey anlatayım..ben çok halsizim diye doktora gidiyordum ,babam şeker hast, doktor bende de olabilir diye şeker yüklemesi istedi, o suyu içerken ayy nasıl midem bulanıyor, bir öğrüyorum bir sudan içiyorum, hemşire dedi ki hamilemisin, hayır dedim, yine öğürdüm, hemşire bir daha sordu hamilemisin diye, ya hayır değilim dedim, sinirlendim,neyse öğüre öğüre içtim..anammm 3 gün sonra bir öğrendim hamileyim

bitiremeyenler için eski listeyin yayınlıyorum ( bunu yazan benim , BURCU)

[/table]

Günde 3 tane
AMENERRESULÜ

OKUNUŞU:Amenerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü'minun,küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih,la nüferriku beyne ehadin min rusülih,ve kalu semi'na ve ata'na gufraneke rabbena ve ileykelmesir.La yükellifullahü nefsenilla vüs'aha,leha ma kesebet ve aleyha,mektesebet,rabbena latüahızna innesiyna ev ahta'na,rabbena vela tahmil aleyna ısran kema hameltehü alelleziyne min gablina,rabbena vela tühammilna,mala takatelena bih,va'fü anna,vağfirlena,verhamna,ente mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn
"Fazileti :Bu duayı geceleyin okuyan kişi hayırlısıyla muradına erer, o eve şeytan girmez, gece namazı kılmış gibi sayılır
DUA LİSTEMİZ

[table="width: 700, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nick[/td]
[td]okunacak tarih[/td]
[td]ne için okuyoruz?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] asyamca/ gülhan[/td]
[td]07.10.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik ve kolay doğum,hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] maralam/ mearl[/td]
[td]08.10.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı hayırlı hamişlik+hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] bdroner/ bedriye[/td]
[td]09.10.2013 çarşamba[/td]
[td]evladına sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/td]
[/tr]
[tr]
[td]barıozlem/ özlem[/td]
[td]10.10.2013 perşembe[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] btskn/ bircan[/td]
[td]11.10.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] burju82/ burcu[/td]
[td]21.10.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td]melek2828/ nazan[/td]
[td]22.10.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+ kolay doğum, hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] duamnur/ burcu[/td]
[td]23.10.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamilelik +kolay doğum, hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] graphicdesigner/ yasemin[/td]
[td]24.10.2013 perşembe[/td]
[td]sağlıklı hamişlik + kolay doğum, hayırlı evlatlar[/td]
[/tr]
[tr]
[td] buketdemet/ Buket[/td]
[td]25.10.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrinn07/ Aslı[/td]
[td]28.10.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+tüp bebeklerinin sağlıkla tutunması[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tmyomr/ tümay[/td]
[td]29.10.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+kolay doğum, hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] dejavu_one/ seda[/td]
[td]30.10.2013 çarşamba[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamişlik+hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] tb-fb/ tuba[/td]
[td]31.10.2013 perşembe[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik + hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] zakkumx/ zeynep[/td]
[td]04.11.2013 cuma[/td]
[td]sağlıklı sorunsuz hamişlik +hayırlı evlat[/td]
[/tr]
[tr]
[td] sabrina84/ sabriye[/td]
[td]05.11.2013 pazartesi[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamilelik, hayırlı evlat [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ..../.... [/td]
[td]06.11.2013 salı[/td]
[td]sağlıklı ve hayırlı hamilelik[/td]
[/tr]
[[tr]
[td] ...../....[/td]
[td]07.11.2013 çarşamba[/td]
[td]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/td]
[/tr]
[[tr]
[td] ...../...[/td]
[td]08.11.2013 perşembe[/td]
[td]oğluna sağlıklı huzurlu güzel bir ömür[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
tümay seda zeynep ve sabriye kızlar dualarınızı okudum ohh listeyi bitirdim Allah ne muradınız varsa versin inş.
ASLI evlilik yıldönümüz kutlu olsun yeni yolınıza 4 kişi giriyorsunuz maşallah siZe nice nice mutlu yıllara inş.
ÇİĞDEM sizin detanışma yıldönümüz kutlu olsun selimle beraber çoook uzun yıllar çoookk mutlu olun

yeni listemiz hazır

**yeni listemiz hayırlı uğurlu ve bereketli olsun, bekleyen herkes hamile kalsın inşallah

**canlarım listeye bakın bir eksik bir yalnışlık varsa söyleyin mutlaka

** adetliyken okumayalım, çünkü kuran ayeti (ortak kararımız olsun)

**dua listesinin sonunda duyurular var BUKET-NAZAN-GÜLHAN için fetih süresi okuyoruz, sağlıklı ve kolay bir doğum olsun diye

Ayy sorma Burcu onu icicem diye nasil zorladiysam kendimi basim agridi hemsire birde demez mi kusarsan haftaya tekrar yapariz zor tuttum kendimi :)

evet TÜMAYIm bana da aynısını deöişleridi bide tek seferde içeceksin öyle yudum yudum olmaz ,ıyyy

Canimcimlarim hepinize çok teşekkür ederim sizlerde çok mutlu olun inşallah bizde okadar romantigizki balık yemeye gittik arkadaslarimiz ve benim kardeşlerle)

ooo siz ikiniz planlı olcak bende ses çıkarmaya çıkarmaya normalmi yapcam gerçi allah bilirde öyle sancı çekip doguramazsam sezeryan olursa die çok korkuyorum inş. olmaz

Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim ya ama hiç korkma sezeryandan da ben geçen hafta bir arkadaşımla karşılaştım sezeryan olmuş zorunlu olarak ve doktorun ısrarı üzerine belden uyuşturulmuş sadece ve hiç ağrım omadı diyor çok rahattım sadece 1 hafta korumaya bakıyor kalkarken bel,ni incitmeden kalkacaksın çocuğu alırken beline dikkat edeceksin diyor ve 15 aylık olmuş çocuğu 1 kara bile ağr çekmedim diyor bide doğumdan 1 hafta sonra belini sarmış onunda etkisi oldu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…