- 13 Mayıs 2012
- 3.924
- 453
- 398
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.921
herkese hayırlı cumalar
la havleççsana vergilimi bu boğaz ağrısı..geçmiş olsun..dikkat et bak her bitkiyi içme..ıhlamuruda bi araştır oluyomuymuş.
kızlar biz yeni geldik eve biraz gezdik sonra komşumuz bursa'da gelinindeydi ben aradım eğer gelecekseniz sizi de götürelim diye onkar da meğer tarın geleceklermiş biz sorunca bşzimle geldiler oraya gittik işte onları almaya zaten gelini arkadsşım benim neyse oturduk falan onun için geç kaldık
bana gelince dra gittim dr çok şaşırdı 10mmde kalmış yumurtalar dedi ama bugün daha 9.günümdü belki büycekti daha neyse işte senin klomenle bile daha iyi büyüyordu dedi acaba kendine ipne yaptığın için falan stres mi oldun dedi sonra bana sakinleştirici bir hap verdi bitkiselmiş bi dahaki ay gonalf ve klomen kulanalım dedi sonra uzakta oturduğumu hatırlayınca bu karda kışta nasıl grlip gidecen istersen bahara burakalım falan dedi sınra ben kalp kapak hastadı olduğumu söylefim zaten hep söyleyecektim de unutuyordum neyse bu sfer hamile kalırsan erken doğum yspmsn gerekir bazıları 7.ayda bile alıyorlar nefes darlığı problemi olduğu için falan ayy moralim nasıl bızuldu anlatamam drumu seviyorum biraz ciddi ama baya ilgili ama hiç rahatlatacak şeyler söylemiyo sonra ben iki ağladım zırladım ve eski hayatıma geri döndüm Rabb'im ne derse o olur
kızlar hepinize tek tek çoookk teşekkür ederim iyi ki varsınız,sabah gitmeden meral'in mesajını oludum çok duygulandım
BURCU beni de dua listesine ekler misin canım
BİRCAN senin yumurtaların kaçıncı günde büyümüştü 10.günde falan ne kAdardı aklıma takıldı ilacımı değiştirseydi olmazmıydı diye düşünüyorum ama de onun içinde bu kadar para verip almışsın bide onlar da işe yaramazsa yazık olr dedi
şimdilik benden bu kadar hepinize iyi geceler
hadi bakalım hayırlısı olsun bukett ayy sende dogurursan gülhan sonra ben çok heyecanlanasım daha isim bile bulamadınız amaa
günayyyddıııınnnnn,
ben hastayıııııııımmmmm boğazım kötüüü,hafifte ateşim var ve uyumak istiyorummm
Nazan böyle diyince çok heycanlandım ben yaa :) birde ayın 20sinde kontrolüm var ve eğer kireçlenmem artıysa acil sezeryana alacak doktorum beni saka maka doğumlarımız yaklaşıyor :) Allahım hepimize sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin
hayırlısı olsun cancanım ya ee doktor belki döner diyemi beklii o zaman bebişte büyük dedin sezeryanda 40 haftanın dolmasını beklemiyorlar bildiğim kadarıyla:26:yok canım benimki makat geliş...yani tam ters...:))dolayısıyla sezaryenden başka yolu yok
Günaydınlaarrrr ve hayırlı cumalarrrr..
Sizleri çok özledim kızlarrr. Bayadır gelemedim intenetim bitmişti, şimdi koştum geldim hemencik (
Burcucum benide dua listesine eklermisin canım bu ay bende katılayım..
Yaseminim inan yeni habrrim olduu, aslı whatsapptan yazmış ama yeni gördüm hayırlı olsun canım benim kavuştun sende yavruna çok sev bebeğini çok çabuk büyüyor bu sıpalar ((;
Selim 5 aylık oldu çok şükür ve çok zorlu bi 4. Ay geçirdik şimdi daha hızurluyuz..
Ayrıcs eşimle benimde tanışma yıldönümümüz 7. Yılımıza girdik çok şükürr
Başka havadis varmı bilmiyorum okuyamadım hepsini sonlara baktım öpüyorum çokk allaha emanet olunn..
canım tubaya önerdiğin çay melisa çayı doğru bende almıştım,içtim bi kaç kez
buket yaa ben 2 sene hiç grip olmadım onun öncesinde çok fena olmuştum resmen kemiklerim sızlıyordu çok hastaydım,şimdi o 2 senenin acısı çıkıyor,ama şimdi olmayaydı iyiydiıhlamura baktım 2 bardaktan fazla içmeyin zararı yok tek zararı çok fazla çişe çıkarıyor demişler,ödem attığı için iyi bile geliyormuş
canımcım normal bekledin ama demekki hayırlısı sezeryan olmakmış,bundada bir hayır vardır,herşeyin planlı olmasıda ayrı bi güzelliksen şimdi korudamı doğum yapacaksın, o bahsettiğin doktor kim korunun doktorumu
hakkında hayırlısı olsun..bende normal istiyodum sezeryanden başka seçeneği yok artık..Nazan böyle diyince çok heycanlandım ben yaa :) birde ayın 20sinde kontrolüm var ve eğer kireçlenmem artıysa acil sezeryana alacak doktorum beni saka maka doğumlarımız yaklaşıyor :) Allahım hepimize sağlıklı sıhatli doğumlar nasip etsin
ben şunu anladımki her doğum kişisel..herkese özel..kiminin normal doğumu çok kolay kimininkide sezaryenden beter..dün doktor başından geçenleri anlattı..bi hastam vardı normal diye tutturdui kadına o kadar dikiş attımki 3 tane sezeryan olsaydı iyiyiydi..Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar :)
Dün nette gezinirken 2 tane bayanın konuşmalarını okudum. İkiside sezaryen doğum yapmış. Diyolar ki o sancıyı nasıl çekerler hiç anlamam. Oysaki epidural sezaryen doğumda ne sancı oluyo ne başka bişey. Sadece ilk kalkarken çok zorlanıyosun o kadar.
Ne kadar doğru bilemem. Ben normal doğum yaptım. Ama bence doğumunuz hangi türlü olursa olsun kafaya takmayın. Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü yüklemezmiş. O yüzden rahat olun, hamileliğin tadını çıkarın :)
hayırlısı olsun cancanım ya ee doktor belki döner diyemi beklii o zaman bebişte büyük dedin sezeryanda 40 haftanın dolmasını beklemiyorlar bildiğim kadarıyla:26:
ayy ne güzel bide selimcik var şimdi birbirinize en güzel tanışma hediyesi nice nice yıllara kocişin oğluşunla cancanım
canım tanışma yıldönüünüz kutlu olsun KANKAMIZDA iidir inşallah çok öptükbizde
Cidomm nerelerdesin yaw özlettin :)) anamm bugün bizimde evlilik yıldönümümüz))
canlarım daha nice mutlu huzurlu bebişli yıldönümlerine inş.
çok sağol canım,üfff bilmiyorum yaa pazarteside sabahtan doktora gideceğim yaa kimseden laf işitmek istemiyorum ama yatmazsamda iyileşemem,en iyisi gelmeyeyim değilmi,kiviyi eşim alamaz akşam 12'de geliyor işten şimdide işe gitti akşam gidebilirsem ben uğrarım markete yada abim gider artık,bugün bol bol mandalina yedim,bide limon sıktım içtim onlariyi gelir inşallah akşamda ıhlamur falaan oooohhh bişeyciğim kalmaz
çiğdem canım tanışma yıldönümünüz kutlu olsun,uzun yıllar mutlu mesut olun inşallah
aslıcığım canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,bir dahaki yıldönümünüzü ikizlerinle mutlu mesut kutlarsın inşalah
Slm canlarim...
Bugun seker yuklemesi icin gittim bekle bekle yoruldum Allahtan degerim normal cikti .
Cigdem hosgeldin canim ben ise basladin heralde diye dusunuyordum Selimu op yerime.
Buket hakkinda hayirlisi olsun gununu saatini bilmek daha iyi :)
hayırlısı olsun cancanım ya ee doktor belki döner diyemi beklii o zaman bebişte büyük dedin sezeryanda 40 haftanın dolmasını beklemiyorlar bildiğim kadarıyla:26:
ayy ne güzel bide selimcik var şimdi birbirinize en güzel tanışma hediyesi nice nice yıllara kocişin oğluşunla cancanım
canlarım iyi akşamlar birazdan yeni listemizi hazırlyacağım şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok diye
özlem geçmiş olsun canım benim, hamile olunca insan hastalıklara daha açık oluyor sanırım , aman adaçayı asla içem , onun dışındakileride abartma,gebeliğin ilk aylarında bitki oayı çok önerilmiyor, sen meyve ye aban bide ceviz fındık falan
çiğdem hoşgeldin bebek, oo hayırlı olsun tanışma yıldönümüzün artık her kutlama 3 kişil olacak, süper bişey :)
aslı evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım , artık Allahın izniyle 4 kişi olacaksınız, hem çok mutlu olun inşallah :)
bediş kuzummmm,, annen gidince herşey daha iyi olacak bence, sen daha güçlü olacaksın,inşallah elif'in ağlamalarıda bir an önce bitecek, hele bir 40ı çıksında hayırlısıyla
tümayım şeker yüklemen temiz çıkmış şükürler olsun, iğrenç bişey o içtiğin
dur sana bişey anlatayım..ben çok halsizim diye doktora gidiyordum ,babam şeker hast, doktor bende de olabilir diye şeker yüklemesi istedi, o suyu içerken ayy nasıl midem bulanıyor, bir öğrüyorum bir sudan içiyorum, hemşire dedi ki hamilemisin, hayır dedim, yine öğürdüm, hemşire bir daha sordu hamilemisin diye, ya hayır değilim dedim, sinirlendim,neyse öğüre öğüre içtim..anammm 3 gün sonra bir öğrendim hamileyim
çok sağol canım,üfff bilmiyorum yaa pazarteside sabahtan doktora gideceğim yaa kimseden laf işitmek istemiyorum ama yatmazsamda iyileşemem,en iyisi gelmeyeyim değilmi,kiviyi eşim alamaz akşam 12'de geliyor işten şimdide işe gitti akşam gidebilirsem ben uğrarım markete yada abim gider artık,bugün bol bol mandalina yedim,bide limon sıktım içtim onlariyi gelir inşallah akşamda ıhlamur falaan oooohhh bişeyciğim kalmaz
çiğdem canım tanışma yıldönümünüz kutlu olsun,uzun yıllar mutlu mesut olun inşallah
aslıcığım canım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,bir dahaki yıldönümünüzü ikizlerinle mutlu mesut kutlarsın inşalah
Sağol canım benim.. İyi çok şükür ama 4.ayı çok zor geçti tam büyüme atağı geçiriyordu ne uyuduk nede doğru düzgün biyere çıkabildik tek güzel yanii zayıflamaya başladım bu sayede ((
Bizim kankamız nasıl bakalım koca adam olmuştur kuzum yaa sağlıkla büyüsün inş.
Canım selimden dolayı gelemiyordum hadi bi gireyim dedim internetim bitmiş öle kalakaldım işte.. Sen nasılsın bebikin nasıl bakimmm??
Sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ozmn yavrum yaa, biz evdeyiz aramızda ufak bi kutlama yaparız işte. Son başbaşa geçireceğiniz yıldönümü kıymetini bilin hee (;
Amin canım çok sağoll..
Ayy ikiz miii gerçkmiii??
Ayyy çok sevindimm ASLII (;
Geçen gün benim kuzende ikiz doğurdu insragramdan resmine bak canım çok tatlılar bide kızlar pempiş pempişş yaa.. Ayrıca adları da aslı ve nazlııı :-D
Teyzelerinin adlarını koydular aile de iki tane oldular :)))
Hoşbuldum canım seninle de bayadır görüşemedik öpğyorum çok yavrum benim :-+
Yok canım annemi bekliyorum o gelince bakıcam bi iş inş. Öptümm tabikii
Sağoll canım benimm sizde kızışınla inşşş (;
canlarım iyi akşamlar birazdan yeni listemizi hazırlyacağım şöyle bir bakayım dedim ne var ne yok diye
özlem geçmiş olsun canım benim, hamile olunca insan hastalıklara daha açık oluyor sanırım , aman adaçayı asla içem , onun dışındakileride abartma,gebeliğin ilk aylarında bitki oayı çok önerilmiyor, sen meyve ye aban bide ceviz fındık falan
çiğdem hoşgeldin bebek, oo hayırlı olsun tanışma yıldönümüzün artık her kutlama 3 kişil olacak, süper bişey :)
aslı evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım , artık Allahın izniyle 4 kişi olacaksınız, hem çok mutlu olun inşallah :)
bediş kuzummmm,, annen gidince herşey daha iyi olacak bence, sen daha güçlü olacaksın,inşallah elif'in ağlamalarıda bir an önce bitecek, hele bir 40ı çıksında hayırlısıyla
tümayım şeker yüklemen temiz çıkmış şükürler olsun, iğrenç bişey o içtiğin
dur sana bişey anlatayım..ben çok halsizim diye doktora gidiyordum ,babam şeker hast, doktor bende de olabilir diye şeker yüklemesi istedi, o suyu içerken ayy nasıl midem bulanıyor, bir öğrüyorum bir sudan içiyorum, hemşire dedi ki hamilemisin, hayır dedim, yine öğürdüm, hemşire bir daha sordu hamilemisin diye, ya hayır değilim dedim, sinirlendim,neyse öğüre öğüre içtim..anammm 3 gün sonra bir öğrendim hamileyim
tümay seda zeynep ve sabriye kızlar dualarınızı okudum ohh listeyi bitirdim Allah ne muradınız varsa versin inş.
ASLI evlilik yıldönümüz kutlu olsun yeni yolınıza 4 kişi giriyorsunuz maşallah siZe nice nice mutlu yıllara inş.
ÇİĞDEM sizin detanışma yıldönümüz kutlu olsun selimle beraber çoook uzun yıllar çoookk mutlu olun
ooo siz ikiniz planlı olcak bende ses çıkarmaya çıkarmaya normalmi yapcam gerçi allah bilirde öyle sancı çekip doguramazsam sezeryan olursa die çok korkuyorum inş. olmaz
Canimcimlarim hepinize çok teşekkür ederim sizlerde çok mutlu olun inşallah bizde okadar romantigizki balık yemeye gittik arkadaslarimiz ve benim kardeşlerle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?