- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.941
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice senelere :)
canım ellerine sağlık allah razı olsun tez vakitte gönlündeki muradına kavuştursun tez vakitteyeni listemiz hazır
**yeni listemiz hayırlı uğurlu ve bereketli olsun, bekleyen herkes hamile kalsın inşallah
**canlarım listeye bakın bir eksik bir yalnışlık varsa söyleyin mutlaka
** adetliyken okumayalım, çünkü kuran ayeti (ortak kararımız olsun)
**dua listesinin sonunda duyurular var BUKET-NAZAN-GÜLHAN için fetih süresi okuyoruz, sağlıklı ve kolay bir doğum olsun diye
Hakkımızda hayırlısı olsun canım benim ya ama hiç korkma sezeryandan da ben geçen hafta bir arkadaşımla karşılaştım sezeryan olmuş zorunlu olarak ve doktorun ısrarı üzerine belden uyuşturulmuş sadece ve hiç ağrım omadı diyor çok rahattım sadece 1 hafta korumaya bakıyor kalkarken bel,ni incitmeden kalkacaksın çocuğu alırken beline dikkat edeceksin diyor ve 15 aylık olmuş çocuğu 1 kara bile ağr çekmedim diyor bide doğumdan 1 hafta sonra belini sarmış onunda etkisi oldu diyor
Sezeryandan kormuyorumki normalden korkuyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inş.
canım ellerine sağlık allah razı olsun tez vakitte gönlündeki muradına kavuştursun tez vakitte
özlem geçmiş olsun canım benim, hamile olunca insan hastalıklara daha açık oluyor sanırım , aman adaçayı asla içem , onun dışındakileride abartma,gebeliğin ilk aylarında bitki oayı çok önerilmiyor, sen meyve ye aban bide ceviz fındık falan
Selamlar fıstıklar,
Yaseminn inşAllah hayırlısıyla betulun sarılığı geçmiştir, sen yanlız eve geçeceksn he maşaAllah size ya benimde annem önümüzdeki hafta gidecek bebek mevlidi okutucaz kısmetse bı daha kı ctesiye onun hazırlıgını yapıcak benı pşimdiden stres bastı elife bakabilecek miyim diye.. ama benim çekindiğim emerken tıkanıyor ya ondan korkuyorum belki inşAllah senin bu tek kaldığın anların harıka gecer..
Bukeett sende sezaryen olcakmışsın kısmetse, ya kızlar mutlaka normal doğum en iyisidir yanlış anlamayın beni yönlendirme yapmak istediğimden de değil kesinlikle ama bugun mesela bende arkadaşımla konuşuyordum neden sezeryandan bu kadar korkuyorlar ya anlamıyorum dedim acaba ben bundan sonrasında sıkıntı çeker miyim sezeryanla ilgili dedim yok canım dedi o zaman iyi ki sezeryan olmuşum dedim.. normal doğum olarak başladı benım doğum açılma olmadı ama zaten sezeryan olucaktımda normal doğum sancısıda çektim sonuçta ki sancılar dahada artıckmış Allah yardım etsin Yarabbim, bana çok zor geldi.. Sezeryanda bana oyle ağrılı gelmedı yaa bir yerde okumuştum diyordu kı yurtdışında normal doğum var ama turkıye de yok dıkışlı dogum turkıye dekı dıyordu dıkısde zor, yanı çok takma inan teknolojı ilerlemiş Allah ın ıznıyle çok çok kolay ayaga kalkıyorsun fakat şu var bana demişlerdi ki ameliyat sonrası mutlaka ayağa kaldırdıklarında kalk demişlerdi haklılarmış mutlaka yuru agrına ragmen yuru.. o zaman hemmen ayaga kalkıyorsun zorlanmıyorsun..Allah yardım etsin inşAllah..
İyi geceler kızlar nasılsınız nasıl gidiyor haftasonunuz burcu adaşım küstüm sana en sevdiğim arkadaşlarım dirmişsin ben çıkayım o zaman sen sevdiklerine kal
gel gel herdaim çayımız hazırdır canım takılıyorum bu aradaoyyy oyyy kıyamam ben sana canım benim ..ayy dilimi eşşek arısı öpsün öyle demeke istemedim..sen bana çay demle ben hemen geleyim..o zaman belki gönlünü alırım
gel gel herdaim çayımız hazırdır canım takılıyorum bu arada
Tamam canım öptüm Allah'a emanet ol bu arada benım 2 hafta geriden geliyor 22 haftalığın teyzesi dahaolsun ben yine de kıyamam sen hamilesin benden torpillisinamam şimdi yine bana kızacaksın benim çıkma lazım tatlım..senin öptüm yanaklarımdan , birde bebekelr 24.haftadan sonra annenin sesini duyarlarmış..ona göre yani böyle fön makinesi gibi duyarmış ama duyarmış işte
Oyy gözün aydın kocacıgın gelmiş gitte gönlünü diz hihihibir haftadır evde olmayan eşim bugün geldi hamdolsun..yarında okula var, malum 10 kasım..
siz ne yapıyorsunuz bir özet gecin bakimmmm
1. bediş ,elif hala ağlıyor mu geceleri
2. buket evde ortam nasıl sen nasılsın, doktora çarşamba mı gidecektin?
3. nazo senin doktor kontrolü ne zaman? heyecan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?