Bizim de Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :)

canım ellerine sağlık allah razı olsun tez vakitte gönlündeki muradına kavuştursun tez vakitte

Sezeryandan kormuyorumki normalden korkuyorum bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inş.

sağol canım,hiç yemediğim kadar meyve yedim dün ıhlamur içtim 2 çay bardağı bitki çaylarının zararı olur diye içmeye çekindim.

çiğdem yazınca tanışma yıldönümümüz diye benimde aklıma geldi bizimkide 13 kasım 9 sene olmuş vaayy bee zaman nasılda geçiyor

Hayirli mutlu bir hafta sonu gecirmek dilegiyle
Asli canim nice seneleriniz olsun birlikte bebislerinizle...
Cigdem masallah size bu seferki 3kisilik muhtesem bi yildonumu ne guzel...

selam herkese

haklısın bediş yrümek önemliymiş.ben zaten öle canı azlık yapmam yürürüm bol bol..benim çekincem şu ki benim yaralarım çok geç iyileşir..annem burada o bakar sorun değilde..sana ne soracam..şimdi malum eğilip kalkamıyosun başlangıçta...şimdi beşik yatağın yannda ama yattığın yerden doğru eğil bebeği al emzir..sonuçta gecede emecek ve altı açılacak..bunlar yapılabiliyomu?

annen yanındamı yattı nasıl oldu senin..eşime diyorumki sen uyanıp verecen her seferinde..kalkarım diyo oda garibim..ilk zamanki o kalkıp doğrulma işlerini nasıl yapacağız onu düşünüyorum...kafamda düzene koymaya çalışıyorum o kadar...

Evett kızlar kızıma aldıgım 2 hastane setini makibaya attım yıkanıyo biberon ve emzigi kaynatıcam bebe yagı ve pişik kremi gögüs ucu kremi fotograf makinası bebek bezi ıslak havlu koydum kendi çantama lohusa pijaması 2 emzirme atleti 2 iç çamaşırı hasta bezi lohusa tacı çorap toka fotograf makinadı terlik ped tarak ruj tarak koydum eklemem gereken bişey varmı canlarım

heyoooo en sevdiğim arkadaşlarım burdaymıŞ
nazan kızzz rujuda eksik etmemişsin, aferin benim hayatta aklıma gelmezdi..çok bilemedim ama sanki herşey tamam gibi şuan en tecrübelimiz bedriyeeee,hemen o senin çantana buket'in sorularına cevap verir

bir haftadır evde olmayan eşim bugün geldi hamdolsun..yarında okula var, malum 10 kasım..
siz ne yapıyorsunuz bir özet gecin bakimmmm

1. bediş ,elif hala ağlıyor mu geceleri
2. buket evde ortam nasıl sen nasılsın, doktora çarşamba mı gidecektin?
3. nazo senin doktor kontrolü ne zaman? heyecan varmı?

İyi geceler kızlar nasılsınız nasıl gidiyor haftasonunuz burcu adaşım küstüm sana en sevdiğim arkadaşlarım dirmişsin ben çıkayım o zaman sen sevdiklerine kal

İyi geceler kızlar nasılsınız nasıl gidiyor haftasonunuz burcu adaşım küstüm sana en sevdiğim arkadaşlarım dirmişsin ben çıkayım o zaman sen sevdiklerine kal

oyyy oyyy kıyamam ben sana canım benim ..ayy dilimi eşşek arısı öpsün öyle demeke istemedim..sen bana çay demle ben hemen geleyim..o zaman belki gönlünü alırım

gel gel herdaim çayımız hazırdır canım takılıyorum bu arada

olsun ben yine de kıyamam sen hamilesin benden torpillisin

amam şimdi yine bana kızacaksın benim çıkma lazım tatlım..senin öptüm yanaklarımdan , birde bebekelr 24.haftadan sonra annenin sesini duyarlarmış..ona göre yani böyle fön makinesi gibi duyarmış ama duyarmış işte

Tamam canım öptüm Allah'a emanet ol bu arada benım 2 hafta geriden geliyor 22 haftalığın teyzesi daha

Oyy gözün aydın kocacıgın gelmiş gitte gönlünü diz hihihi
26 kasımda gidicem burcu heyecan var olmazmı en çok inş o zamana kadar bi aksilik çıkmaz Bu aralar bebişlerin sagı solu belli deil aceleciler
Of kızlar ya babam işi bırak dio akşam eve yalnız dönüyorum araba kullanırken bişey falan olur diolar napcaö bilmiom ay sonuna kadar daha gideyim diyorudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…