- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi graphicdesigner
-
- #40.961
selam herkese
haklısın bediş yrümek önemliymiş.ben zaten öle canı azlık yapmam yürürüm bol bol..benim çekincem şu ki benim yaralarım çok geç iyileşir..annem burada o bakar sorun değilde..sana ne soracam..şimdi malum eğilip kalkamıyosun başlangıçta...şimdi beşik yatağın yannda ama yattığın yerden doğru eğil bebeği al emzir..sonuçta gecede emecek ve altı açılacak..bunlar yapılabiliyomu?
annen yanındamı yattı nasıl oldu senin..eşime diyorumki sen uyanıp verecen her seferinde..kalkarım diyo oda garibim..ilk zamanki o kalkıp doğrulma işlerini nasıl yapacağız onu düşünüyorum...kafamda düzene koymaya çalışıyorum o kadar...
Evett kızlar kızıma aldıgım 2 hastane setini makibaya attım yıkanıyo biberon ve emzigi kaynatıcam bebe yagı ve pişik kremi gögüs ucu kremi fotograf makinası bebek bezi ıslak havlu koydum kendi çantama lohusa pijaması 2 emzirme atleti 2 iç çamaşırı hasta bezi lohusa tacı çorap toka fotograf makinadı terlik ped tarak ruj tarak koydum eklemem gereken bişey varmı canlarım
bir haftadır evde olmayan eşim bugün geldi hamdolsun..yarında okula var, malum 10 kasım..
siz ne yapıyorsunuz bir özet gecin bakimmmm
1. bediş ,elif hala ağlıyor mu geceleri
2. buket evde ortam nasıl sen nasılsın, doktora çarşamba mı gidecektin?
3. nazo senin doktor kontrolü ne zaman? heyecan varmı?
Evett kızlar kızıma aldıgım 2 hastane setini makibaya attım yıkanıyo biberon ve emzigi kaynatıcam bebe yagı ve pişik kremi gögüs ucu kremi fotograf makinası bebek bezi ıslak havlu koydum kendi çantama lohusa pijaması 2 emzirme atleti 2 iç çamaşırı hasta bezi lohusa tacı çorap toka fotograf makinadı terlik ped tarak ruj tarak koydum eklemem gereken bişey varmı canlarım
heyoooo en sevdiğim arkadaşlarım burdaymıŞ
nazan kızzz rujuda eksik etmemişsin, aferin benim hayatta aklıma gelmezdi..çok bilemedim ama sanki herşey tamam gibi şuan en tecrübelimiz bedriyeeee,hemen o senin çantana buket'in sorularına cevap verir
Oyy gözün aydın kocacıgın gelmiş gitte gönlünü diz hihihi
26 kasımda gidicem burcu heyecan var olmazmı en çok inş o zamana kadar bi aksilik çıkmaz Bu aralar bebişlerin sagı solu belli deil aceleciler
Of kızlar ya babam işi bırak dio akşam eve yalnız dönüyorum araba kullanırken bişey falan olur diolar napcaö bilmiom ay sonuna kadar daha gideyim diyorudum
Kızlar nasılsınızz bakıyım. Bende kaltım bugün güzeel bir kahvaltı hazırladım yedik evi şöyle bir süpürdüm sinemaya gittik yemek yedik geldik oturuyorum öyle. Hala regl olmadım sanırım ilaç bitince olucam yarın bitiyor neyse ki. Bakalım ne zaman olucam of bir an önce olsamda yaptırsam şu histereskopiyi yaa eşimi de tembihledim olur ya birşey çıkar uzar filan sabret bekle çemkirme dedim delidir dalar valla ne oldu neden çıkmadı diye yumurtlama toplamadan çıktığımdaki bembeyaz titrer halimi görünce ne yaptınız karıma ne oldu kanama mı oldu neden yaptınız maden filan demiş aman dedim sakin ol bu sefer annemde yok 10 dk birşeymiş gelmene gerek yok dedim anneme ama yine öyle çıkarım filan sanmam ama sakin ol dedim işte. Panik benim koca ben doğururken onu düşünemiyorum.
nazan bişey olmaz Allah ın izniyle ya doktorun sonuçta seni riskli görseydi 3 hafta sonra çağırmazdı bu doğum işlerinden de belli olmuyor ama sancı geldi hemen doğurmuyorsun sonuçta :), tansıyok probleminde yok çok şükür bence çalış araba kullanmak konusunda bişey diyemem ama bence çalışmalısın evde vakit duruyor ve çalışmayı özlüyor insan helede geri döneceksen izne yasal süren çok olsun diye son vakte kadar çalışırsan..
Ayy Seda cıııım inşAllah şu histereskopiyide hayırlısıyla yaptırır tertemiz sonuçlarını alırsın ve emeklerinin karşığılı olarakda minik bebeğinize kavuşursunuz inşAllah.. Sen doğururken eşin için endişelenme en fazla ağlarsınız bol bol ama sonrasında yuzunuz guler inşAllah..
Kızlar nasılsınızz bakıyım. Bende kaltım bugün güzeel bir kahvaltı hazırladım yedik evi şöyle bir süpürdüm sinemaya gittik yemek yedik geldik oturuyorum öyle. Hala regl olmadım sanırım ilaç bitince olucam yarın bitiyor neyse ki. Bakalım ne zaman olucam of bir an önce olsamda yaptırsam şu histereskopiyi yaa eşimi de tembihledim olur ya birşey çıkar uzar filan sabret bekle çemkirme dedim delidir dalar valla ne oldu neden çıkmadı diye yumurtlama toplamadan çıktığımdaki bembeyaz titrer halimi görünce ne yaptınız karıma ne oldu kanama mı oldu neden yaptınız maden filan demiş aman dedim sakin ol bu sefer annemde yok 10 dk birşeymiş gelmene gerek yok dedim anneme ama yine öyle çıkarım filan sanmam ama sakin ol dedim işte. Panik benim koca ben doğururken onu düşünemiyorum.
Buketimm canım benim ben hastanede ameliyat ilk oldugum anda genel anestezinin etkisiyle gözlerimi açamadığımdan doğrulamadığımdan hemşire yanıma minik bi battaniye yaptı elifi ona yatırdı orda o şekilde emzirdim eve geçince yatak odasına koyduk başta beşiği ağlayınca gece yan tarafına dönüpte doğruluyorsun ki doktor demişti sakın sırt üstü kalkma dikişlerin açılmasın dedi mesela bebiş ağladı sağına donup oyle kalkıyorsun ben ilk bir hafta minoset içtim bu arada elifin altını hep kendim aldım kimseye bırakmadım ya öyle abartılı ağrın olmuyor topallayarak tutunarak yuruyorsun ilk hafta ama gunden gune daha iyi oldugunu farkedıyorsun zaten yurumenın acayip faydası oluyor eşine kıyamazsın kendın alırsın kucağına benım problemim ben çok gergindim anneme çok çektirdim çok ağladım ben sinir bozukluğumdan yoksa ameliyat acısı çabuk geçiyor hemen doğruluyorsun hiç dokunmuyor sadece yan kalkıyorsun ayy buket yaa çok memnun kaldım ben sezeryandan inan hatta ekım annelerinde normal doğum yapan anneler dıkışlerini söylüyordu wc ye gidemiyorum vs diyorlardı ben hiç öyle sıkıntılar yaşamadım bak çok konforlu sende rahat ediceksin inşAllah..ameliyat yeri göbeğinin bayağı altında duz bız çizgi 10 cm kadar bi çizgi lazerle yapıştırıyorlar ben hemen yıkandım günlük olarak kontrole gittiğimde doktor bana herhangi bi krem sürde su aksın gitsin demişti ben tabi o zamana kadar yaptığım banyolarda öyle yıkanmıştım sonralarında krem sürdüm öyle yıkanmıştım ameliyat yeri şişti bi ara bende tecrübelilere sordum niye şişer diye hücreler birleşirken içten şişme yapıyormuş üşütüp etmezsen geçiyor tersi olursa iltihap akıyormuş o yüzden ayaklara ve bele dikkat.. doktor bana korse tak 3. günden itibaren dedi ben yeni takıyorum koektum açılır diye çok uzattım ama 3. günü düşün kontrole gittik biz hem elifi hem kendim için elifi ben taşıdım kucağımda kimseye vermedim :)), hemen iyi oluyorsun yani.. hee son olarak elif emerken tıkanınca ben çok sıçrıyordum gece bide elif ağlıyor eşim de işe gidiyor diye annemle hala farklı bi odada yatıyorduk biz şimdi kısmetse annem gidince yatak odasına geçicez tekrar bakalım nasıl olucak..
maşaAllah..benim çantam çok acemice oldu çoğu şey yoktu ve ihtiyaçda duymadım.. senin çantan epey konforlu :))
lohusa pijamasının dışında ben 2 tane gecelik koymuştum bence gecelik al yanına sezeryan olursan gecelik daha rahat.. benim hastane yönlendirme yapmadı ama çoğu hastane sezeryanda zaten gecelik giydiriyormuş haberin olsun.. belki ben gecelik giydiğim içinde yönlendirme yapmamış olabilirler :)) gecelik giyerken pijama giyme diye uyarmadılar :)) çantanda da ben kendi çantamla kıyaslayınca benim eksiğim var senin fazlan var :)) eksiğin yok maşaAllah.. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah..
şimdiii BURCUMM..
sen listeyi paylaşmışsın biraz önce yazdım ama ara verince ekran dondu etti yazdıklarım uçtu kızlar duaları bitirdim biliyorsunuz ben her birinize 100 kez rabbi yesir okudum Allah niyetleriniizi dileklerini kabul etsin inşAllah.. pazartesi kısmetse 38 günlük olucağız ve biz kırklanacağız inşAllah ama ben duaları çarşamba günü tazelenen gusul abdestimle başlarım yeni suremize inşAllah..
Eşin gelmiş ohh çok sevindim Allah hiç ayırmasın huzur sağlık şifa versin Allah evinize inşAllah..
Annem gidince rahatlayacağımı söylemişssin ya burcu inşAllah yaa inan annem gidicem deyince ben ağlıyorum resmen.. annemde uzakta değil yine gelirim diyor o birazda alışalım diyor da ben çok alıştım anneme elife tek başıma bakamıyacakmışım gibime geliyor elif bide zor bir bebek ne tam dalıp uyuyor hemmen uyanıyor ağlaması çok, gündüz hepten uyku yok resmen.. bide tek kalınca umarım bakabilirim korkuyorum ya bide emerken tıkanır gibi oluyor ya ondan da korkuyorum inşAllah başarırım yaa..
seninkide benimki gibi panik adam desene(pan,k atak değilde panik adam diyom ben ona))):))çok basit bi işlem zaten seda..tüp bebekten tecrübelisin..yaparsın.
sağol canım benim..tavsiyelerini dinliycem..........okuduğun dualar içi çok sağol...benim için dua ederke artık sabırda dileyin bana noolur..:))neyse annem Allahtan burda o bana bakar..sonrasında da biz bakarız evel Allah
herkese merhabalar...
dün itibari ile evime geldim artık annemde değilim. Betüşü soracak olursanız elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum. poposunu pişik yapmışım, dr aç havalandır sık sık dedi. sütümde yavaş yavaş gelmeye başladı maşallah, tam olarak yetmesede bu halinede şükürler olsun, artar gün geçtikçe inşallah.
benim hayatım sürekli betüşe adanmış vaziyette. 2 saatte bir alrımım kurulu, ilk önce bez değiştiriyorum ardından emiriyorum, ardından bakıyorum doymamışsa üstüne mama takviyesi yapıyorum. sonra gazını çıkarıyorum yatırıyorum, ve bu gün ve gece boyunca bu şekilde kendimi tekrar edip duruyoruM :) yarın yine dr a gideceğiz bakalım sarılık değeri için yine test yapılacak, hayırlı ve güzel haberlerle dönerim inşallah.
Ayrıca yoğunluktan yemek yapamadığım için marketten denemek babında şu 3 dakkada pişen makarnalardan almıştım:))) ayyy çok beğendim varya güzelmiş hakkaten tavsiye ederim vakti olmayan ve acıkan herkese
herkese merhabalar...
dün itibari ile evime geldim artık annemde değilim. Betüşü soracak olursanız elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum. poposunu pişik yapmışım, dr aç havalandır sık sık dedi. sütümde yavaş yavaş gelmeye başladı maşallah, tam olarak yetmesede bu halinede şükürler olsun, artar gün geçtikçe inşallah.
benim hayatım sürekli betüşe adanmış vaziyette. 2 saatte bir alrımım kurulu, ilk önce bez değiştiriyorum ardından emiriyorum, ardından bakıyorum doymamışsa üstüne mama takviyesi yapıyorum. sonra gazını çıkarıyorum yatırıyorum, ve bu gün ve gece boyunca bu şekilde kendimi tekrar edip duruyoruM :) yarın yine dr a gideceğiz bakalım sarılık değeri için yine test yapılacak, hayırlı ve güzel haberlerle dönerim inşallah.
Ayrıca yoğunluktan yemek yapamadığım için marketten denemek babında şu 3 dakkada pişen makarnalardan almıştım:))) ayyy çok beğendim varya güzelmiş hakkaten tavsiye ederim vakti olmayan ve acıkan herkese
buket bugün rüyamda seni gördüm.kızının adını FÜREYYA koymuşsun.herhalde doğurdu bu kız dedim.baktım daha doğurmamışsınismin anlamına baktım.parlak,ışıltılı günler demekmiş.bugün işlerim var biraz ama topiğe gelince konuşuruz inşallah
herkese merhabalar...
herkese merhabalar...
herkese merhabalar...
oyyy maşallah size....
Ben öyle net inanıyorum ki sende Bediş'te bebeğinıze çoooook iyi bakacaksınız..hep huzrlu hep sakin olsun sizin minik kızlarınız....maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?